Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 2, 2021 7:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Isa29 wrote:
Buna tuturor!

La ultima consultatie medicul mi-a spus sa iau myo-sun pentru imbunatatirea calitatii ovulelor. Se pare ca la mine nu e o problema ovulatia, am confirmat-o luna trecuta cu teste, simptome specifice si analiza de progesteron la 7 zile dupa. Am tot cautat pe forum si alte pareri, pana acum am gasit multe ca nu ar influenta cu nimic sau mai rau, ca ar produce dereglari, lucru ce nu mi-l doresc evident.

Deci nu stiu daca sa incep sa-l iau sa nu. Mi se pare o abordare generala treaba asta cu prescrisul de suplimente, desi am fost si cu niste analize la ea (am prolactina usor marita, stiu ca poate face si asta probleme in conceptie). Probabil pana nu ajung la o clinica de fertilitate nu ma lamuresc medicii de la mine din oras cum ar fi mai ok sa procedez.

Eu am.luat 1 luna mi a dat peste cap ovulatia care era ok...si am renuntat.
Maria.mmh
Scris: Friday, April 2, 2021 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Isa29 wrote:
Buna tuturor!

La ultima consultatie medicul mi-a spus sa iau myo-sun pentru imbunatatirea calitatii ovulelor. Se pare ca la mine nu e o problema ovulatia, am confirmat-o luna trecuta cu teste, simptome specifice si analiza de progesteron la 7 zile dupa. Am tot cautat pe forum si alte pareri, pana acum am gasit multe ca nu ar influenta cu nimic sau mai rau, ca ar produce dereglari, lucru ce nu mi-l doresc evident.

Deci nu stiu daca sa incep sa-l iau sa nu. Mi se pare o abordare generala treaba asta cu prescrisul de suplimente, desi am fost si cu niste analize la ea (am prolactina usor marita, stiu ca poate face si asta probleme in conceptie). Probabil pana nu ajung la o clinica de fertilitate nu ma lamuresc medicii de la mine din oras cum ar fi mai ok sa procedez.

Eu am luat 3 luni ?i nu am vazut nicio îmbunata?ire..

LE: fetelor, treaba asta cu "butonasele" Lol de la sâni e PMS? Parca e din ce în ce mai deranjant. Am mai pățit odată cred dar nu îmi aduc aminte sa fie în halul asta de sensibile. Ma deranjează și tricoul dacă nu am sutien, trebuie sa stau strangulat în sutien tot timpul Lol doamne ferește dacă îmi e frig... Crazy
rux
Scris: Friday, April 2, 2021 9:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/24/2021
Maria.mmh wrote:

Eu am luat 3 luni ?i nu am vazut nicio îmbunata?ire..

LE: fetelor, treaba asta cu "butonasele" Lol de la sâni e PMS? Parca e din ce în ce mai deranjant. Am mai pa?it odata cred dar nu îmi aduc aminte sa fie în halul asta de sensibile. Ma deranjeaza ?i tricoul daca nu am sutien, trebuie sa stau strangulat în sutien tot timpul Lol doamne fere?te daca îmi e frig... Crazy

Salut,

Pe mine m-a ajutat Myo sun. Eu iau din Octombrie (sau Noiembrie...) ?i in Ianuarie am reu?it sa ovulez.

Pentru mine a fost ok ?i recomand..

Mai iau ?i q10 pentru a creste calitatea ovulelor.

Rux
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, April 3, 2021 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Buna. O întrebare. Ce se întampla dc teste de sarcina le citim dupa mai mult de 30 min... La mine toate au fost tot negative. Nu s-a schimbat nimic. În afara de barza la care am avut fals pozitiv din primul minut
Maria.mmh
Scris: Saturday, April 3, 2021 3:13 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Buna. O întrebare. Ce se întampla dc teste de sarcina le citim dupa mai mult de 30 min... La mine toate au fost tot negative. Nu s-a schimbat nimic. În afara de barza la care am avut fals pozitiv din primul minut

Scrie ?i în instruc?iuni ca dupa un anumit timp testele nu mai sunt concludente. De obicei dupa 5 minute..
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, April 3, 2021 3:23 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Scrie ?i în instruc?iuni ca dupa un anumit timp testele nu mai sunt concludente. De obicei dupa 5 minute..
Am vazut. Întrebam pt ca nu am patit sa se schimbe ceva la el. Mi s_a întâmplat sa ma uit ?i a doua zi. Era la fel... De aceea întrebam de ce nu ar mai fi concludente. Pot fi fals pozitive?
Maria.mmh
Scris: Saturday, April 3, 2021 3:58 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Am vazut. Întrebam pt ca nu am patit sa se schimbe ceva la el. Mi s_a întâmplat sa ma uit ?i a doua zi. Era la fel... De aceea întrebam de ce nu ar mai fi concludente. Pot fi fals pozitive?

Dupa timpul de citire din instruc?iuni pot aparea linii de uscare ceea ce înseamna câteodata un fals pozitiv, mie una mi s-a întâmplat cu vreo 2 teste. Restul sunt ramase negative. Le am pe toate într-o cutie, cred ca sunt vreo 40 Lol
Irda
Scris: Saturday, April 3, 2021 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 12/29/2020
AndreiutzaEu wrote:

Mi-e mi s-a întâmplat sa fac testul, sa fie negativ si dupa ce am mai dormit câteva ore ca fusese facut tare de dimineata, sa îl gasesc cu o a doua linie clara pe elNuStiu si tot nu a fost nimic.
Nu mai zic de a doua liniuta pe 3-4 tipuri de teste cu beta negativ alcool

Pâna nu vezi ca a doua liniuta, chiar daca apare mai târziu, nu se intensifica in urmatoarele 2-4 zile, probabil nu e o implantare viabila.

Am mai vazut pe YouTube, tipe care si-au facut clip cu progresul intensificarii liniilor de test si spuneau unele dintre ele, ca testele facute în 8-9 DPO pareau negativeinitial, când le-au facut, dar mai apoi (câteva zile cel pu?in) se observa si pe ele o umbra de liniuta.

So, daca e ceva incipient poate sa aiba nevoie de mai mult de 3-5 min sa se evidentieze liniuta, dar trebuie sa iei în considerare si ghost lines (linii fantoma aparute fara ca în sânge sa fie detectat HCG.. Nu ?tiu cum vine asta neaparat, dar se pare ca exista... eu am tot postat pe-aici teste cu liniute mai mult sau mai putin vizibile si beta negativNuStiu când dupa teste credeam ca sigur e sarcina)

Am facut teste si in perioada ovulatiei, când clar nu avea ce sa iasa pozitiv si chiar asa a fost.
Erau total albe (fara vreo umbra de a doua linie oricât editam testul)
Irinan
Scris: Saturday, April 3, 2021 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
AndreiutzaEu wrote:

Eu am patit sa apara o a 2 liniuta destul de evidenta dupa o anumita perioada de timp. Nu se intampla mereu dar se poate intampla
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, April 3, 2021 4:52 PM
Nivel

Irda wrote:

Mi-e mi s-a întâmplat sa fac testul, sa fie negativ si dupa ce am mai dormit câteva ore ca fusese facut tare de dimineata, sa îl gasesc cu o a doua linie clara pe elNuStiu si tot nu a fost nimic.
Nu mai zic de a doua liniuta pe 3-4 tipuri de teste cu beta negativ alcool

Pâna nu vezi ca a doua liniuta, chiar daca apare mai târziu, nu se intensifica in urmatoarele 2-4 zile, probabil nu e o implantare viabila.

Am mai vazut pe YouTube, tipe care si-au facut clip cu progresul intensificarii liniilor de test si spuneau unele dintre ele, ca testele facute în 8-9 DPO pareau negativeinitial, când le-au facut, dar mai apoi (câteva zile cel pu?in) se observa si pe ele o umbra de liniuta.

So, daca e ceva incipient poate sa aiba nevoie de mai mult de 3-5 min sa se evidentieze liniuta, dar trebuie sa iei în considerare si ghost lines (linii fantoma aparute fara ca în sânge sa fie detectat HCG.. Nu ?tiu cum vine asta neaparat, dar se pare ca exista... eu am tot postat pe-aici teste cu liniute mai mult sau mai putin vizibile si beta negativNuStiu când dupa teste credeam ca sigur e sarcina)

Am facut teste si in perioada ovulatiei, când clar nu avea ce sa iasa pozitiv si chiar asa a fost.
Erau total albe (fara vreo umbra de a doua linie oricât editam testul)
Fals pozitive am patit cu Barza. Din minutul 1...si linia roz roz... Am testat dupa beta negativ ?i la mijlocul ciclului tot roz pal. Am renuntat la barza
rux
Scris: Saturday, April 3, 2021 6:29 PM
Nivel

Salut fetelor,

Dupa histeroscopia operatorie voi a?i avut repaus la pat ?

Eu am avut histeroscopie ieri ?i mi-au fost sco?i 2 polipi de pe uter.

Am foarte foarte ok dupa ( pu?in ame?ita de la anestezie plus ca pentru durere mi-au facut ?i un Ketonal acolo) ?i la fel ?i aseara ?i azi diminea?a.

Eu am considerat ca gata, all done, ?i azi am fost cum fac de obicei la cumparaturi ?i prin parc - la un moment dat am sim?it cum încep sa ma ia durerile (gen dureri ca la menstra) ?i m-am întors acasa. Când ma uit pe foaia de externare scria repaus fizic 3 zile :-D

La voi cum a fost ?
Chiar trebuia sa stau la pat ?
Acum sunt mai ok, am luat un nurofen...
diana.dmn
Scris: Saturday, April 3, 2021 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2018
rux wrote:
Salut fetelor,

Am foarte foarte ok dupa ( pu?in ame?ita de la anestezie ?i mi-au facut ?i un Ketonal acolo) ?i la fel ?i aseara ?i azi diminea?a.

Eu am considerat ca gata, all done, ?i azi am fost cum fac de obicei la cumparaturi ?i prin parc - la un moment dat am sim?it cum încep sa ma ia durerile (gen dureri ca la menstra) ?i m-am întors acasa. Când ma uit pe foaia de externare scria repaus fizic 3 zile :-D

La voi cum a fost ?

Rux, mie nu mi s-a impus repaus la pat dupa histeroscopia operatorie, doar repaus sexual 7 zile. M-am purtat normal in zilele de dupa. Eu zic ca-s normale durerile astea.
rux
Scris: Saturday, April 3, 2021 6:48 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

Rux, mie nu mi s-a impus repaus la pat dupa histeroscopia operatorie, doar repaus sexual 7 zile. M-am purtat normal in zilele de dupa. Eu zic ca-s normale durerile astea.

Mul?umesc mult pentru raspuns.

Sunt destul de stresata zilele astea ?i ma gândeam ca am gre?it ?i n-am fost atenta...:(

Mul?umesc înca o data !
Maria.mmh
Scris: Saturday, April 3, 2021 8:00 PM
Nivel

rux wrote:
Salut fetelor,

Am foarte foarte ok dupa ( pu?in ame?ita de la anestezie plus ca pentru durere mi-au facut ?i un Ketonal acolo) ?i la fel ?i aseara ?i azi diminea?a.

La voi cum a fost ?

De asta cu repausul fizic mi-e ?i mie frica. Eu nu am stare sa stau leguma în pat. Prefer sa fac ceva, de obicei treburi prin casa. Prima zi oricum nu am de ales ca ramân internata dar daca îmi mai da ?i dupa câteva zile o sa o iau razna Lol
rux
Scris: Saturday, April 3, 2021 8:29 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

De asta cu repausul fizic mi-e ?i mie frica. Eu nu am stare sa stau leguma în pat. Prefer sa fac ceva, de obicei treburi prin casa. Prima zi oricum nu am de ales ca ramân internata dar daca îmi mai da ?i dupa câteva zile o sa o iau razna Lol

Maria, te inteleg..

Vad ca si tu ai facut histeroscopie..tie ti-au recomandat repaos cateva zile dupa ?

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.