|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Irda wrote:Am facut in fiecare luna, de când ne-am apucat de proiectul bb3 (3 luni) ?i nu îl recomand. E scump si mie mi-a dat niste rezultate dubioase  Astea sunt teste facute luna trecuta: Mai jos, Viola e cel portocaliu (sensibilitate de 5UI), cel de la mijloc e dr. Max de 10 UI, iar cel de sus e Hylan de 20UI(parca), rezultatele astea erau pe un beta HCG de <0.1, negativ: https://ibb.co/3pbvMgKEu cu testele de mai sus, eram sigura ca e ceva instalat la bord. Testele de pe Amazon ajung cam în 10 zile (parca lucratoare), nu mai stiu exact când au ajuns cele comandate în ianuarie  (am mai avut o tura de Easy at home si mi-au placut tare (au si aplicatie, care îti interpreteaza poza cu testul de ovulatie/sarcina) . Cam cat te ajunge transportul pe tine? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/29/2020 Mesaje: 116
| Irinan wrote: Cam cat te ajunge transportul pe tine?
Vreo 16.57$, dar am avut si o reducere de 1 dolar si ceva. Cât înca un kit de 50 de LH si 20 de sarcina 
De-aia am luat 2, macar împart transportul pe mai multe teste 
Se iese mai bine cu transportul dacă se face comanda colectiva... În București de ex.. Vine pachetul la o singura persoana, care distribuie apoi celor care au mai contribuit la comanda. Pana în 150$ parca nu sunt taxe vamale. Și atunci clar iese un pret mai mic (n-am calculat) |

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Irda wrote:Vreo 16.57$, dar am avut si o reducere de 1 dolar si ceva. Cât înca un kit  de 50 de LH si 20 de sarcina  De-aia am luat 2, macar împart transportul pe mai multe teste  Se iese mai bine cu transportul daca se face comanda colectiva... În Bucure?ti de ex.. Vine pachetul la o singura persoana, care distribuie apoi celor care au mai contribuit la comanda. Pana în 150$ parca nu sunt taxe vamale. ?i atunci clar iese un pret mai mic (n-am calculat) ?i în cât timp ajung |
|
Inregistrat: 12/29/2020 Mesaje: 116
| AndreiutzaEu wrote: ?i în cât timp ajung
Am verificat mai devreme când au venit cele comandate în ianuarie. Comanda ianuarie 10, primite cu DPD-ul acasa pe 26. So vreo 12 zile lucratoare. |
|

| Irda wrote:
Am verificat mai devreme când au venit cele comandate în ianuarie. Comanda ianuarie 10, primite cu DPD-ul acasa pe 26. So vreo 12 zile lucratoare.
Super |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Irda wrote:Vreo 16.57$, dar am avut si o reducere de 1 dolar si ceva. Cât înca un kit  de 50 de LH si 20 de sarcina  De-aia am luat 2, macar împart transportul pe mai multe teste  Se iese mai bine cu transportul daca se face comanda colectiva... În Bucure?ti de ex.. Vine pachetul la o singura persoana, care distribuie apoi celor care au mai contribuit la comanda. Pana în 150$ parca nu sunt taxe vamale. ?i atunci clar iese un pret mai mic (n-am calculat) Eu am noroc ca are fratele meu abonament amazon prime in Italia, el are transport gratis in It, eu fac comanda pe contul luo si ma ajunge vreo 8 euro transportul L.e. eu am comandat pe 1 feb doua kituri de easy at home(40 hcg, 100 lh), unul pt cumnata care a ramas ciclul asta si a ajuns pe 12 feb. 12 zile cu totul |
|
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Buna fetelor,
Am avut multe postari de citit ?i recuperat.
Maria, curaj ?i putere sa mergi înainte ! Off.. Fiecare din noi are zile mai bune ?i mai pu?in bune - de multe ori ?i pe mine ma apuca deznadejdea... Vazusem la tv o doamna care la vârsta mea avea 5 copii ?i 4 nepo?i...ce sa mai zic..
Legat de IA la peste 40 de ani - eu am 40 (de fapt 41 - fac 41 peste câteva luni) ?i am fost la 3 doctori diferi?i cu specialitatea infertilitate - a?a fac eu in general, strâng mai multe pareri, citesc ?i ma hotarasc ce fac. To?i mi-au zis acela?i lucru - pentru mine direc?ia e FIV (IA e pierdere de timp). Asta nu înseamna ca e la fel pentru to?i ( eu nu am avut copii pana acum, am avut ?i alte probleme, etc) dar sfatul meu e sa merge?i la 1-2 consulta?ii de infertilitate sa auzi?i mai multe pareri.
In alta ordine de idei, mie mi-au venit musafirii, a?a ca nu s-a prins nimic luna asta. Mâine so?ul meu are programare la spermograma ?i spermocultura (mor de frica legat de rezultate) ?i eu vineri am programare la histeroscopie.. Mai avem câteva analize de facute ?i daca totul iese bine avem totul gata pentru FIV. Am ni?te emo?ii de nu se poate.
Chiar daca nu reu?esc sa intru zilnic, sunt lânga voi. Sa avem o duminica frumoasa ! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| rux wrote:Buna fetelor,
Am avut multe postari de citit ?i recuperat.
Maria, curaj ?i putere sa mergi înainte ! Off.. Fiecare din noi are zile mai bune ?i mai pu?in bune - de multe ori ?i pe mine ma apuca deznadejdea... Vazusem la tv o doamna care la vârsta mea avea 5 copii ?i 4 nepo?i...ce sa mai zic..
Legat de IA la peste 40 de ani - eu am 40 (de fapt 41 - fac 41 peste câteva luni) ?i am fost la 3 doctori diferi?i cu specialitatea infertilitate - a?a fac eu in general, strâng mai multe pareri, citesc ?i ma hotarasc ce fac. To?i mi-au zis acela?i lucru - pentru mine direc?ia e FIV (IA e pierdere de timp). Asta nu înseamna ca e la fel pentru to?i ( eu nu am avut copii pana acum, am avut ?i alte probleme, etc) dar sfatul meu e sa merge?i la 1-2 consulta?ii de infertilitate sa auzi?i mai multe pareri.
In alta ordine de idei, mie mi-au venit musafirii, a?a ca nu s-a prins nimic luna asta. Mâine so?ul meu are programare la spermograma ?i spermocultura (mor de frica legat de rezultate) ?i eu vineri am programare la histeroscopie.. Mai avem câteva analize de facute ?i daca totul iese bine avem totul gata pentru FIV. Am ni?te emo?ii de nu se poate.
Chiar daca nu reu?esc sa intru zilnic, sunt lânga voi. Sa avem o duminica frumoasa !
Multa bafta cu spermograma sotului si histeroscopia ta!!! Si eu am emotii la al meu , o are miercuri .Astept si eu z1 care ar trebui sa fie maine/poimaine si sa ma programez la HSG. Eu fac 39 anul acesta si mi-a zis intai IA si apoi FIV |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Fetelor, va urez multa bafta!!! O noua luna, o noua sansa |
|

| Miri08 wrote:Fetelor, va urez multa bafta!!! O noua luna, o noua sansa Bafta. Eu a?tept rezultatele amh si spermocultura saptamâna asta. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Miri08 wrote:Fetelor, va urez multa bafta!!! O noua luna, o noua sansa
Miri ai o burtica foarte frumisica si imi plac pisicile taleee |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| AndreiutzaEu wrote:În legatura cu testele de ovulatie. O întrebare. Ovula?ia se produce când este testul pozitiv sau la 24-48 de ore de când e pozitiv? Am auzit n variante Buna! Nu este o regula! Trebuie sa î?i cuno?ti pu?in corpul. De exemplu eu ovulam in ziua cu testul cel mai pozitiv sau mai bine spus in in urmatoarele 12 ore,niciodata in 1-2 zile sau cum spun altii 3 zile mai târziu. Cel mai ok e sa va iubi?i,pt bebe,in ziua cu testul pozitiv si urmatoarele zile sau contact cât mai des in zilele fertile,sigur ai o fereastra pe care ai ochit-o. :D. Eu nu aveam in ciclu regulat dar ?tiam sigur ca ovulez între zilele 11 ?i 19 ?i ma foloseam ?i de asta. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Neata!
Se apropie si la mine ovulatia....de azi dam startul la cele 4-5 zile de contact :) Nu e foarte pozitiv testul, dar e mai pozitiv ca ieri si mult mai pozitiv ca alaltaieri :) Maine la pranz am si programare la eco, zic ca momentul e foarte potrivit sa o vad si ecografic. Luna asta o sa insist sa tot merg la eco pana vede ca efectiv se sparge foliculul si vede corp galben. Nu as mai vrea ovitrelle....sa vedem daca chiar e nevoie...adica daca ajunge foliculul iar sa creasca prea mult.
Chiar sunt curioasa ce zice si doctora...si o sa i dau vestea buna cu trompele libere...si poate are o explicatie pentru diagnosticul de "cavitate uterina neomogen opacificata cu imagini lacunare pe conturul lateral drept" - poate imi spune daca mai trebuie sa fac vreo investigatie
wannabemom attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| wannabemom wrote:Neata!
Se apropie si la mine ovulatia....de azi dam startul la cele 4-5 zile de contact :) Nu e foarte pozitiv testul, dar e mai pozitiv ca ieri si mult mai pozitiv ca alaltaieri :) Maine la pranz am si programare la eco, zic ca momentul e foarte potrivit sa o vad si ecografic. Luna asta o sa insist sa tot merg la eco pana vede ca efectiv se sparge foliculul si vede corp galben. Nu as mai vrea ovitrelle....sa vedem daca chiar e nevoie...adica daca ajunge foliculul iar sa creasca prea mult.
Chiar sunt curioasa ce zice si doctora...si o sa i dau vestea buna cu trompele libere...si poate are o explicatie pentru diagnosticul de "cavitate uterina neomogen opacificata cu imagini lacunare pe conturul lateral drept" - poate imi spune daca mai trebuie sa fac vreo investigatie
Normal ar trebui o histeroscopie ca sa vezi exact despre ce e vorba acolo. Vezi ce iti zice |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Maria.mmh wrote:
Normal ar trebui o histeroscopie ca sa vezi exact despre ce e vorba acolo. Vezi ce iti zice
Da asa ma gandesc si eu Va anunt maine dupa ce ma duc. |
|
|