Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Friday, March 19, 2021 4:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
oana.c. wrote:
Astept menstruatia si incep cu analizele... Am de efectuat unele din ele a 2 a zi de menstra si in fct de cand vine menstr. sper sa nu pice duminica, luna trecuta trebuia sa le fac si din cauza ca a picat in week nu am reusit sa fac. O sa le iau pe rand si vedem ce iese desi medicul mi a spus ca dc vreau eu sa le fac dar nu considera necesar (luna trecuta discutia) si ca e posibil sa nu ajung la niciun raspuns.

De obicei se fac in ziua 2-3, le poti face si in ziua 3. Eu doar 1 singura data am apucat in ziua 2, restul in ziua 3 ca la fel..imi venea menstruatia numai in weekend Lol
Eu zic sa faci si profilul de trombofilie daca poti financiar. Macar sti ca este totul in regula in legatura cu asta Cheek Kiss
oana.c.
Scris: Friday, March 19, 2021 5:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/9/2021
Maria.mmh wrote:

De obicei se fac in ziua 2-3, le poti face si in ziua 3. Eu doar 1 singura data am apucat in ziua 2, restul in ziua 3 ca la fel..imi venea menstruatia numai in weekend Lol
Eu zic sa faci si profilul de trombofilie daca poti financiar. Macar sti ca este totul in regula in legatura cu asta Cheek Kiss

Da, daca imi vine azi nu reusesc nici z2 nici 3. Voi vedea.merg intai la dr cu analizele cerute, cele hormonale plus pap si apoi mai departe vad ceimi da, sigur voi face tot ce imi indica.
Alica23
Scris: Friday, March 19, 2021 5:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2020
oana.c. wrote:

Da, daca imi vine azi nu reusesc nici z2 nici 3. Voi vedea.merg intai la dr cu analizele cerute, cele hormonale plus pap si apoi mai departe vad ceimi da, sigur voi face tot ce imi indica.

Oana,imi pare rau!Cheek Kiss
Miri08
Scris: Friday, March 19, 2021 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2020
Imi pare tare rau Oana Cray
Poate totusi se va intampla minunea cat mai curand Hands Hands Hands
oana.c.
Scris: Friday, March 19, 2021 7:36 PM
Nivel

Alica23 wrote:

Oana,imi pare rau!Cheek Kiss

uff
oana.c.
Scris: Friday, March 19, 2021 7:37 PM
Nivel

Miri08 wrote:
Imi pare tare rau Oana Cray
Poate totusi se va intampla minunea cat mai curand Hands Hands Hands

Sper... Oare pot incerca imediat dupa ce imi trece menstruatia sau trebuie sa astept!? uff
OtiliaC
Scris: Friday, March 19, 2021 7:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
oana.c. wrote:

Sper... Oare pot incerca imediat dupa ce imi trece menstruatia sau trebuie sa astept!? uff

Oana, imi pare rauBoredom . Eu am incercat imediat dupa, nu am avut reatrictii, am facut un eco dupa sa vad daca s-a eliminat tot.
Andreeax
Scris: Friday, March 19, 2021 8:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
oana.c. wrote:

La mine a fost imediat dupa. Valoarea beta a fost mica,maxim 100...a scazut ?i s-a eliminat natural prin menstrua?ie...medicul nu mi-a spus sa facem vreo pauza . Acum,vezi ce spune medicul tau ,el e de ascultat.
Castanuta
Scris: Friday, March 19, 2021 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 6/22/2020
Buna, fetele, am fost la mamografie si pare ca unul dintre sâni are densitate medie. Dra nu mi-a spus decât ca e musai sa fac ECO mamara bilaterala, cât mai repede. S-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asta?
Sisi2
Scris: Friday, March 19, 2021 9:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Oana, ce rau imi pare. Te imbratisezgrup
Din ce am citit de la fete, nu cred ca e nevoie de pauza, dar cel mai bine intrebi medicul. Cheek Kiss
Isa29
Scris: Friday, March 19, 2021 10:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Castanuta wrote:
Buna, fetele, am fost la mamografie si pare ca unul dintre sâni are densitate medie. Dra nu mi-a spus decât ca e musai sa fac ECO mamara bilaterala, cât mai repede. S-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asta?

Buna, eu am fost la o ecografie mamara si mi s-a spus am sanii densi, nu e o afectiune, e vorba de structura lor in care predomina tesutul mamar peste cel adipos. Mamografiile sunt limitate din cauza acestei structuri sa identifice daca e vreo problema, de asta ti-a recomandat medicul sa faci ecografie, sa poata vedea mai bine in interior.

Si eu eram nedumerita de treaba asta, eu chiar avand sani micuti dar aparent cu densitate ridicata. Se coreleaza mai multe date cum ar fi istoricul medical, cel din familie, daca au fost probleme sau nu, densitatea nu reprezinta un diagnostic pentru nimic, ea doar ingreuneaza vizibilitatea pe investigatii imagistice. Buddy1
oana.c.
Scris: Friday, March 19, 2021 10:28 PM
Nivel

Nu inteleg de ce din aceasta dupa amiaza am inceput sa am o sensibilitate f mare la sani, cand deja valoarea e in scadere, nu m au durut deloc cand era beta mai mare, decat mariti in volum dar acum e sensibilitate mare si durere.... Medicul mi a zis sa repet beta la 48 h din nou si nu inteleg de ce... E clar ca a scazut si va scadea.... Probabil ca daca apare menstra pana luni nu mai e cazul sa il fac...
Castanuta
Scris: Saturday, March 20, 2021 6:53 AM
Nivel

Inregistrat: 6/22/2020
Isa29 wrote:

Buna, eu am fost la o ecografie mamara si mi s-a spus am sanii densi, nu e o afectiune, e vorba de structura lor in care predomina tesutul mamar peste cel adipos. Mamografiile sunt limitate din cauza acestei structuri sa identifice daca e vreo problema, de asta ti-a recomandat medicul sa faci ecografie, sa poata vedea mai bine in interior.

Si eu eram nedumerita de treaba asta, eu chiar avand sani micuti dar aparent cu densitate ridicata. Se coreleaza mai multe date cum ar fi istoricul medical, cel din familie, daca au fost probleme sau nu, densitatea nu reprezinta un diagnostic pentru nimic, ea doar ingreuneaza vizibilitatea pe investigatii imagistice. Buddy1

Multumesc, Isa! Am ECO pe 25 însa ma nedumere?te insistenta doctorei sa merg la ECO. Pe lânga faptul ca mi-a adus rezultatul pe hol ?i mi-a strigat din mers ce sa fac. Fara alte explica?ii. :(
Irda
Scris: Saturday, March 20, 2021 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 12/29/2020
oana.c. wrote:
Nu inteleg de ce din aceasta dupa amiaza am inceput sa am o sensibilitate f mare la sani, cand deja valoarea e in scadere, nu m au durut deloc cand era beta mai mare, decat mariti in volum dar acum e sensibilitate mare si durere.... Medicul mi a zis sa repet beta la 48 h din nou si nu inteleg de ce... E clar ca a scazut si va scadea.... Probabil ca daca apare menstra pana luni nu mai e cazul sa il fac...

Oana, Dr ti-a dat sa repeti beta pentru ca tocmai, nu e sigur ca va scadea.
La o SE, beta e fluctuanta, de exemplu: mai scade, iar creste, iar scade.
Daca dupa prima scadere tot scade, macar ai o confirmare clara.

De sâni, nu stiu ce sa zic.... odata cu beta, progesteronul care pregateste sânii pentru sarcina si alaptare ar trebui sa scada si el si sa apara menstruatia.
Cel mai bine le dozezi pe ambele luni.
oana.c.
Scris: Saturday, March 20, 2021 10:19 AM
Nivel

Irda wrote:

Oana, Dr ti-a dat sa repeti beta pentru ca tocmai, nu e sigur ca va scadea.
La o SE, beta e fluctuanta, de exemplu: mai scade, iar creste, iar scade.
Daca dupa prima scadere tot scade, macar ai o confirmare clara.

De sâni, nu stiu ce sa zic.... odata cu beta, progesteronul care pregateste sânii pentru sarcina si alaptare ar trebui sa scada si el si sa apara menstruatia.
Cel mai bine le dozezi pe ambele luni.

Da, sunt cu 1 milion de intrebari, stiu ca la eco pt det ov mi a spus ca endometrul meu e subtire. Nu inteleg dc nu mi a dat supliment de atunci, sau dc nu m a pus sa fac dozare de progesteron. An citit ca un progesteron de 5-25 in sarcina e risc iminent de avort sau sarcina ectopica. Al meu prog era 3 si ceva, clar nu a putut sa fie viabila sarcina, daca mi ar fi dat tratament poate era ok, nu inteleg de ce nu se controleaza asa in amanunt de catre medici sincer, am 3 medici cu care am vbit si am transmis rez, niciunul nu a reactionat oarecum in viteaza de a ma ajuta....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.