|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| Irda wrote:Am cerut si Barza ultrasensibil, dar nu aveau, iau mâine de la Tei. Tu ai mai continuat sa testezi, dupa beta? Progesteronul nu cred ca mai e cazul sa ti-l faci, daca iei supliment. Doamne ajuta sa fie un bebe voinic pe care sa-l alinti peste vreo 8 luni Sper din suflet sa fie asa. Merg maine la beta si progesteron, am luazi azi o pastila de duphaston si maine voi lua dupa recoltare, nu cred ca va influenta f tare rez o singura pastiluta.
Eu am experimentat intepaturi vineri seara, banuiesc ca atunci sa se fi implantat.... Luni am dozat beta intamplator si aveam 6,73, chiar nu ma asteptam sa iasa cv. Sper sa creasca acum. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Ma bucur ca au început sa apara vestile bune. Va tin pumnii fetelor, ar trebui sa mai avem si teste pozitive pe aici ca a trecut ceva timp de la ultimul Eu mai devreme am vazut pe youtube un video al unei tipe Stefana Peev care si-a filmat travaliul si nasterea iar la final am plâns ca un copil
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| oana.c. wrote: Sper din suflet sa fie asa. Merg maine la beta si progesteron, am luazi azi o pastila de duphaston si maine voi lua dupa recoltare, nu cred ca va influenta f tare rez o singura pastiluta.
Eu am experimentat intepaturi vineri seara, banuiesc ca atunci sa se fi implantat.... Luni am dozat beta intamplator si aveam 6,73, chiar nu ma asteptam sa iasa cv. Sper sa creasca acum.
Felicitari, Oana! Iti tin pumnii sa iasa un beta bun Cat despre duphaston, si eu stiu ca e slab, mai bine dozeaza si progesteronul, poate iti suplimenteaza cu Arefam de 200, care e mult mai puternic. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| OtiliaC wrote: Felicitari, Oana! Iti tin pumnii sa iasa un beta bun Cat despre duphaston, si eu stiu ca e slab, mai bine dozeaza si progesteronul, poate iti suplimenteaza cu Arefam de 200, care e mult mai puternic. . Merci mult, astept rez maine si sa vad cum fac, abia astept |
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Pentru fetele care cumpara teste online, am luat zilele astea niste teste rapide pentru depistarea candidozei si am primit niste cupoane de reducere pentru toate produsele Barza si pentru cele de pe veneris.ro. Le atasez, sper sa reusesc sa incarc pozele. laura513 attached the following image(s):
|
| laura513 wrote:Pentru fetele care cumpara teste online, am luat zilele astea niste teste rapide pentru depistarea candidozei si am primit niste cupoane de reducere pentru toate produsele Barza si pentru cele de pe veneris.ro. Le atasez, sper sa reusesc sa incarc pozele.
Laura, cum este testul pentru depistarea candidozei? Am avut ?i eu câteva episoade de candidoza în care eram îmbibata în canesten ?i citisem despre el dar nu am auzit pe nimeni sa foloseasca ?i am zis pas |
| Maria.mmh wrote:Laura, cum este testul pentru depistarea candidozei? Am avut ?i eu câteva episoade de candidoza în care eram îmbibat în canesten ?i citisem despre el dar nu am auzit pe nimeni sa foloseasca ?i am zis pas
Pff, nasoala tare candidoza... am avut acum vreo 3 luni un episod si tot cu monodoza de canesten am scapat, dar am zis sa-mi iau teste, ca iar incepuse sa ma jeneze zona respectiva si macar sa stiu o treaba
Inca nu l-am putut folosi, ca pana m-am hotarat sa dau comanda mi-a venit cm si scrie in instructiuni ca sangele poate influenta rezultatul.E simplu de folosit, tot cu mostra de urina care se combina cu ceva solutie de la ei si iti apare pe test daca ai sau nu, in 15 minute.
Eu de cand ma stiu am fost sensibila cu my lady parts, asa ca am luat stoc de teste ptr candidoza, 1 test 3in1 (are si kit pentru vaginita bacteriana si trichomonas, asta din urma sper sa fie absokut negativ ) si 2 teste pentru infectii urinare (care au cate 2 kituri de testare fiecare). Aveau pe site si teste rapide de pH ptr infectii urinare + pentru chlamydya, sifilis, mi se pare grozav ca exista posibilitatea de a face testele astea acasa. Si aveau si pentru covid dar din alea n-am luat, ca am ramas fara fonduri pe luna asta.
Am sa-ti spun probabil luni cum a mers cu testarea, ca atunci imi trece cm. Sper la un rezultat negativ totusi. |
| laura513 wrote:Pff, nasoala tare candidoza... am avut acum vreo 3 luni un episod si tot cu monodoza de canesten am scapat, dar am zis sa-mi iau teste, ca iar incepuse sa ma jeneze zona respectiva si macar sa stiu o treaba Inca nu l-am putut folosi, ca pana m-am hotarat sa dau comanda mi-a venit cm si scrie in instructiuni ca sangele poate influenta rezultatul.E simplu de folosit, tot cu mostra de urina care se combina cu ceva solutie de la ei si iti apare pe test daca ai sau nu, in 15 minute. Eu de cand ma stiu am fost sensibila cu my lady parts, asa ca am luat stoc de teste ptr candidoza, 1 test 3in1 (are si kit pentru vaginita bacteriana si trichomonas, asta din urma sper sa fie absokut negativ ) si 2 teste pentru infectii urinare (care au cate 2 kituri de testare fiecare). Aveau pe site si teste rapide de pH ptr infectii urinare + pentru chlamydya, sifilis, mi se pare grozav ca exista posibilitatea de a face testele astea acasa. Si aveau si pentru covid dar din alea n-am luat, ca am ramas fara fonduri pe luna asta. Am sa-ti spun probabil luni cum a mers cu testarea, ca atunci imi trece cm. Sper la un rezultat negativ totusi.
Wow.. chiar nu ma a?teptam sa existe testele pentru astea. Site-ul de unde comanzi e cel de pe voucher?
|
| Maria.mmh wrote:Wow.. chiar nu ma a?teptam sa existe testele pentru astea. Site-ul de unde comanzi e cel de pe voucher?
Da, nici eu, chiar am ramas uimita intr-un mod placut. Pentru testele covid & toata gama de afectiuni ale aparatului genital de pe veneris.ro. Pentru gama de produse barza e lugu-lugu.shop, e prima data cand aud de el, dar merita verificat daca e ok oferta cu tot cu reducerea de 25%. |
| laura513 wrote:
Da, nici eu, chiar am ramas uimita intr-un mod placut. Pentru testele covid & toata gama de afectiuni ale aparatului genital de pe veneris.ro. Pentru gama de produse barza e lugu-lugu.shop, e prima data cand aud de el, dar merita verificat daca e ok oferta cu tot cu reducerea de 25%.
Hmmm o sa arunc ?i eu o privire A?tept vesti de la tine cu testul |
| ?i toate drumurile duc la... https://ibb.co/wSx27cg |
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Da, l am urmarit tot astept noul sezon, am vazut faza asta...mi a amintit de vremurile grele. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2020 Mesaje: 150
| Neatta fetelor,
Oana felicitari! Irda sa fie bebe |
|
| ANDREEA2929A wrote:Da, l am urmarit tot astept noul sezon, am vazut faza asta...mi a amintit de vremurile grele.
Eu am aflat ieri de la mama de serialul asta , m-a prins tare ca aseara am vazut 5 episoade, m-as mai fi uitat dar era trecut de 12 si dimineata....mama,mama |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Neata tuturor!
Maria, se pare ca urmarim acelasi serial, abia am vazut si eu episodul cu pricina Ai zis si de Stefana Peev care tocmai a nascut, si eu am intrat zilnic de pe 15 si verificam profilul ei de instagram, abia asteptam sa aflu cum a decurs, mi-au dat lacrimile la videoul postat. Cel mai mult m-am bucurat de conditiile in care a reusit sa nasca, adica natural, cu sotul si doula langa ea, mai rar asa experiente pe la noi, stiu de la prietenele mele cum le-au umplut de oxitocina sa le grabeasca contractiile, corpul si bebe nu erau pregatiti, astfel au ajuns tot la cezariana. Chiar m-am bucurat pentru ea si nici n-o cunosc, asa cum ma bucur pentru voi cand aveti cate o reusita.
Sincer, am intrat pe acest forum pentru toate informatiile pretioase pe care le aflu constant dar mai ales pentru comunitatea frumoasa ce s-a legat aici, e deja grup de sprijin, atat medical cat si psihologic, o sustinere greu de gasit chiar si printre apropiati uneori. |
|
|