|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Irda wrote:Nu e de ras, dear! Eu am 2 body din 2015 Dupa ce ne-am lamurit si eu si dr. ca nu e o sarcina cu embrion prezent (am asteptat pana la 10 saptamâni de la UM) le-am pus bine pe undeva prin casa Trebuie sa scotocesc bine prin pungi si dulapuri sa le gasesc. Asa ca te înteleg perfect
Eh, ce pot spune e ca daca e a doua liniu?a dupa salariu, cumpar tot ce e galben pe pia?a. Am zis |
| maria2013 wrote:Vad aici ca recomandare generala sa astepti cat mai mult înainte de a testa. O buna perioada de timp am facut si eu la fel. Apoi am regretat. De ce? Pentru ca am asteptat, cum zice "la carte" sa treaca numarul de zile din cel mai lung ciclu al meu. Asteptasem atunci vreo 40 de zile, înainte sa testez, dezamagita fiind de multele teste negative facute, teoretic, prea devreme. Problema e ca eu aveam trombofilie, de care nu stiam si aveam nevoie de tratament de sustinere a sarcinii. Am testat târziu, am avut doua linii, dar, in lipsa unui tratament potrivit, am pierdut sarcina. Mi-am invatat lectia si, in luna in care am simtit ca voi ramâne gravida, am testat in 10dpo si am avut a doua linie palida. Am urmat tratamente peste tratamente si azi am o fetita sanatoasa. Deci nu, nu mereu trebuie testat târziu, caci, in unele cazuri, "mai târziu" poate fi "prea târziu"! ?i eu am trombofilie aflata de curând, sau a?a pare ca e lunga lista de a?teptare la medic, ?i testez din ziua 27. Daca pot face ceva, sa fac. Am Arefam de la sarcina pierduta in Iulie trecut, stau cu ochii pe el cum se apropie ziua zero. Fiecare cu încercarile ei |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| maria2013 wrote:Vad aici ca recomandare generala sa astepti cat mai mult înainte de a testa. O buna perioada de timp am facut si eu la fel. Apoi am regretat. De ce? Pentru ca am asteptat, cum zice "la carte" sa treaca numarul de zile din cel mai lung ciclu al meu. Asteptasem atunci vreo 40 de zile, înainte sa testez, dezamagita fiind de multele teste negative facute, teoretic, prea devreme. Problema e ca eu aveam trombofilie, de care nu stiam si aveam nevoie de tratament de sustinere a sarcinii. Am testat târziu, am avut doua linii, dar, in lipsa unui tratament potrivit, am pierdut sarcina. Mi-am invatat lectia si, in luna in care am simtit ca voi ramâne gravida, am testat in 10dpo si am avut a doua linie palida. Am urmat tratamente peste tratamente si azi am o fetita sanatoasa. Deci nu, nu mereu trebuie testat târziu, caci, in unele cazuri, "mai târziu" poate fi "prea târziu"! Maria sunt interesata de parerea ta La cate zile dpo recomanzi testarea? Cand ti a iesit cel mai devreme pozotiv testul? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| oana.c. wrote: Maria sunt interesata de parerea ta La cate zile dpo recomanzi testarea? Cand ti a iesit cel mai devreme pozotiv testul?
10dpo, dupa amiaza, am avut test pozitiv, in conditiile in care banuiesc ca implantarea a avut loc în 7dpo, judecând dupa intepaturile puternice. In 11 dpo am avut beta 42,3 |
| maria2013 wrote: 10dpo, dupa amiaza, am avut test pozitiv, in conditiile in care banuiesc ca implantarea a avut loc în 7dpo, judecând dupa intepaturile puternice. In 11 dpo am avut beta 42,3
Ce tip de test ai folosit!? Ce sensibilitate? |
| oana.c. wrote: Ce tip de test ai folosit!? Ce sensibilitate? One test (Onedia), apoi Hyllan, ambele caseta. Banale, ieftine... |
| Asta dupa ce dadusem, patru ani, banii pe tot felul de teste, mai ieftine sau mai scumpe... |
| maria2013 wrote:Asta dupa ce dadusem, patru ani, banii pe tot felul de teste, mai ieftine sau mai scumpe... Si eu am la 80 bani, de 25 sensibilitate. Deci in 10 dpo a iesit pozitiv un test cu sensibilitate mare. Super. Dar ai incercat testarea si nai devreme de 10 dpo si nu s a aratat liniuta sau abia atunci ai facut primul test? |
| maria2013 wrote: 10dpo, dupa amiaza, am avut test pozitiv, in conditiile in care banuiesc ca implantarea a avut loc în 7dpo, judecând dupa intepaturile puternice. In 11 dpo am avut beta 42,3
10 dpo ai calculat dupa testul de ov iesit pozitiv sau? Stiu ca un test de ov iese pozitiv iar apoi in aprox 2 zile se produce ov. Eu sunt 7 dpo luand in calcul testul de ov poz, practic dupa 2 zile de la test, cum se spune ca se produce ov, as fi 5 dpo. |
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| oana.c. wrote: 10 dpo ai calculat dupa testul de ov iesit pozitiv sau? Stiu ca un test de ov iese pozitiv iar apoi in aprox 2 zile se produce ov. Eu sunt 7 dpo luand in calcul testul de ov poz, practic dupa 2 zile de la test, cum se spune ca se produce ov, as fi 5 dpo.
Eu am avut test pozitiv dupa amiaza, iar seara la ora 9 m-au luat dureri groaznice de ovarul stâng. A doua zi diminea?a testul de ovula?ie era negativ. Eu am calculat dpo din a doua zi ?i la 10 dpo am avut test pozitiv de sarcina de la surecheck. La a doua sarcina la fel, doar ca ovulasem cu ovarul drept ?i tot la 10dpo am aflat cu test Viola. |
| Iulia13 wrote:Eu am avut test pozitiv dupa amiaza, iar seara la ora 9 m-au luat dureri groaznice de ovarul stâng. A doua zi diminea?a testul de ovula?ie era negativ. Eu am calculat dpo din a doua zi ?i la 10 dpo am avut test pozitiv de sarcina de la surecheck. La a doua sarcina la fel, doar ca ovulasem cu ovarul drept ?i tot la 10dpo am aflat cu test Viola. Am inteles. Eu astazi am 8 dpo si am facut un test viola, este negativ. Probabilnici luna asta nu am avut noroc, 6 luni de incercari nereusite momentan. |
| oana.c. wrote:Am inteles. Eu astazi am 8 dpo si am facut un test viola, este negativ. Probabilnici luna asta nu am avut noroc, 6 luni de incercari nereusite momentan.
Mai stai un pic, 8 DPO este totu?i devreme.
?i eu tot 8 DPO ( dupa calculele mele) ?i nu sunt sigura daca mi se pare, e linie de uscare sau vad in liniu?e mai nou... însa mai testez pentru ca luna trecuta tot linie suuuuubtirica vedeam ?i a venit CM chiar mai devreme |
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| oana.c. wrote:Am inteles. Eu astazi am 8 dpo si am facut un test viola, este negativ. Probabilnici luna asta nu am avut noroc, 6 luni de incercari nereusite momentan.
Înca este timp, nu te descuraja. Eu la 10 dpo aveam o linie tare firava la Viola, dar era acolo.. Mai asteapta macar pana sâmbata |
|
Inregistrat: 7/23/2020 Mesaje: 150
Nu te descuraja, eu am incercat 7 luni pt bebe 2...si nu aveam nimic in neregula Ai sa vezi ca o sa apara si bebe |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Maria.mmh wrote:
La casutele trecute nu am vazut link cu trimitere. Mi-a dat mesaj Laura zilele trecute ca incearca sa ia legatura cu Andreea sa imi explice..Acum astept..
I-am scris, inca nu a raspuns, are si ea destule pe cap Cred ca va raspunde cand are un pic de timp, nu e bai daca trece un pic de 100 de pagini.
Da, asa era inainte, cu link de trimitere la casuta anterioara. |
|
|