Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Asa si mie, Roser, eu am facut din 9 dpo test zilnic si am vazut cum dispare liniuta Dar tinem pumnii, wannabemom ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Salut,
Poate stiati deja de revista, dar mie imi place asa de mult, ca am zis totusi sa pun linkul si aici.. Am aflat de ea de pe grupul de Facebook SOSI
https://fertilitateata.ro/
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| wannabemom wrote:Prea devreme....dar cu rabdarea nu am stat niciodata bine
9DPO...dimineata
Ovitrelle a fost joia trecuta (au trecut 10 zile, teoretic nu ar trebui sa mai afecteze testele de sarcina....teoretic) Poza nu are nici un fel de filtru
Voi retesta si zilele urmatoare, bineinteles....
Sa fie cu noroc |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Success wannabemom ! iti tinem pumnii |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Va multumesc tuturor...cred ca maine si poimaine sunt decisive....trebuie sa se vada mai clar, daca chiar e ceva. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| carlita wrote:Multumesc pt raspuns! Ma bucur ca ai depasit cu bine trim I. Ai avut la progesteron... cât pt 2 sarcini. Clexane n-ai avut? Într-adevăr am băgat progesteron la greu. Și chiar și asa, progesteronul înainte de transfer a fost de 21, deci nu f mare. Am mai avut 1 pastila de aspenter ?i una de prednison, ca de astea uitasem Clexane a zis ca îmi da doar daca este necesar. Din fericire, valorile la arterele uterine au ie?it f bine. Zicea ca daca ?i la eco de 16 sapt ies tot bine, pot sa renun? ?i la aspenter. Vom vedea... |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1816
| wannabemom wrote: Va multumesc tuturor...cred ca maine si poimaine sunt decisive....trebuie sa se vada mai clar, daca chiar e ceva.
Wannabemom, am intrat cu gandul la tine :) |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| La multi ani femei puternice! Sa vi se implineasca toata dorintele!
|
|
| deme wrote:
Wannabemom, am intrat cu gandul la tine :)
Neata si La Multi Ani tuturor! Daca o fi ceva, e inca ft slab...Probabil maine....? :( Vad un fel de umbra, nu pare sa fie colorata acea impresie de linie. Se vede cu ochiul liber, si sotul o vede. E posibil sa fie inca de la Ovi??? Au trecut mai mult de 10 zile, totusi
Ovitrelle a fost in seara de 25 feb, pe la ora 20:00 Daca am ovulat a doua zi, vineri, azi as fi 10 DPO Daca am ovulat la 36 de ore, adica sambata, azi as fi abia 9 DPO
Contact a fost oricum pana duminica inclusiv... wannabemom attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| La mul?i ani, fetelor! Wannabe.. De ce nu a?tep?i tu mai bine ziua 14dpo ?i te chinui asa? Mai ales dupa ovitrelle.. |
|
| Nu stau bine cu rabdarea... :( A fost prima data cand am folosit Ovitrelle... Recunosc ca mi-am facut test pana si a doua zi dupa Ovitrelle....doar ca sa vad un test mai puternic pozitiv....
LE: Fix acum mi am comandat 2 teste Viola ultrasensibile de 5. Cel mai probabil vor ajunge maine. |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| La multi ani minuni de femei! Sa vi se indeplineasca cel mai arzator vis in primavara aceasta! |
|
| IoanaIoanaC wrote:La multi ani minuni de femei! Sa vi se indeplineasca cel mai arzator vis in primavara aceasta!
Ioana, draga, la multi ani si tie, viitoare mamica Cum sunteti?
|
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Bine, multumim! Cu sufletul la gura de la un control la altul, si va asteptam pe voi sa sariti gardul! |
|
|
Eu nu prea sar curand Urmeaza sa ma operez luna viitoare, apoi probabil voi avea repaus si o perioada in care totul trebuie sa fie protejat Dar promit ca fac tot ce e posibil anul asta
|
|
|