Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Maria.mmh wrote:Eu am zis pt ca am impresia ca Blondy crede ca statul iti deconteaza IUI-urile. Asa am inteles din postare Era bine..dar cand vreodata iesim noi pe +, avand in vedere cu cat contribuim la CASS? Dar zici ca e bine si asa decat nimic...
Nu,Maria.. citeste de la inceput .. Carlita scrisese ca 3 IUI face cat un Fiv... Si era vb si de subprogram, si am intrebat daca statul acopera cele 3 IUI? Am intrebat ca sa fac legatura (nu ca si asta cred) dar daca nu acopera si ma obliga sa fac cele 3 IUI deja nu stiu ce ajutor mai e... adica e un mic avans sa zic, pentru ca stim toate la ce costuri se ajunge cand tragi linie!
PS: singurul lucru ce credeam era ca Fiv e gratuit (prin subprogram) Undeva citisem ca in alte tari puteai sa faci cate fiv- uri vrei prin subprograme din astea... Asa ca daca era gratuit se merita investitia la cele 3 IUI pentru subprogram in opinia mea! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Blondyb wrote:Nu,Maria.. citeste de la inceput .. Carlita scrisese ca 3 IUI face cat un Fiv... Si era vb si de subprogram, si am intrebat daca statul acopera cele 3 IUI? Am intrebat ca sa fac legatura (nu ca si asta cred) dar daca nu acopera si ma obliga sa fac cele 3 IUI deja nu stiu ce ajutor mai e... adica e un mic avans sa zic, pentru ca stim toate la ce costuri se ajunge cand tragi linie! PS: singurul lucru ce credeam era ca Fiv e gratuit (prin subprogram) Undeva citisem ca in alte tari puteai sa faci cate fiv- uri vrei prin subprograme din astea... Asa ca daca era gratuit se merita investitia la cele 3 IUI pentru subprogram in opinia mea!
Sorry Am inteles aiurea eu...iarta-ma caci e vineri, trebuie sa ma intelegi Cat despre FIV gratuit..doar Nicole ce a reusit sa obtina cate un FIV gratuit de la fiecare clinica, pentru un cuplu. "O sansa pentru viata" se numeste si inscrierile au loc pana in Craciun. Mi se pare ca acolo varsta maxima e 36 de ani. Insa...va dati seama care sunt sansele de castig acolo..am participat si eu anul asta. Plus ca acolo poate participa oricine, adica chiar daca incerci de 1 an sau 10 sa obti o sarcina... |
|
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Maria.mmh wrote:Sorry Am inteles aiurea eu...iarta-ma caci e vineri, trebuie sa ma intelegi Cat despre FIV gratuit..doar Nicole ce a reusit sa obtina cate un FIV gratuit de la fiecare clinica, pentru un cuplu. "O sansa pentru viata" se numeste si inscrierile au loc pana in Craciun. Mi se pare ca acolo varsta maxima e 36 de ani. Insa...va dati seama care sunt sansele de castig acolo..am participat si eu anul asta. Plus ca acolo poate participa oricine, adica chiar daca incerci de 1 an sau 10 sa obti o sarcina... Stai linistita De participat nu vreau si nici m-am gandit niciodata, adica nu stiu poate sunt femei care chiar au nevoie sau mai mare nevoie decat mine care poate nu mai au timp ori cauza masculina etc.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Fetelor, progesteronul meu este super mic, ma incadrez in faza foliculara. Deci nu am ovulat nici luna asta, sunt deja ziua 22. Merg luni sa imi confirme si ecografic ca nu s-a produs ovulatia, si o sa intreb medicul ce implica "o mica stimulare ovariana". Asta mi-a propus el la ultimul control, si as vrea sa incerc.
https://ibb.co/DfD7Ryj |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| deme wrote:
Da, asa stiam si eu, tot ce tine de 3 IUI platesti tu (oricum trebuie sa le faci ca sa te incadrezi pt FIV) ,pt FIV ti se dau 10 000 lei si restul de la tine.
Da, tot ce tine de IUI platesti. Nu stiu daca mai platesti si ecografiile de monitorizare separat, dar mai adaugi costul tratamentului de 3 ori + analize, s-ar putea sa-ti ceara test PCR inainte de fiecare inseminare ... se aduna ceva ...
Ioana, Irina, multumesc! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Declar si eu ziua 1, |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Irinan wrote:Declar si eu ziua 1, |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
| carlita wrote:Da, tot ce tine de IUI platesti. Nu stiu daca mai platesti si ecografiile de monitorizare separat, dar mai adaugi costul tratamentului de 3 ori + analize, s-ar putea sa-ti ceara test PCR inainte de fiecare inseminare ... se aduna ceva ... Ioana, Irina, multumesc!
Eu sper sa nu ajung sa stiu cat costa 3 IUI |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
| Irinan wrote:Declar si eu ziua 1,
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Mersi mult, Carlita! Î?i ?in pumnii ?i ?ie! Trebuie sa ma mai uit peste fisele de Consultatie sa î?i zic exact cum a fost cu tratamentul. În prima faza, am avut cicloprogynova pastilele albe 3/zi, lenzetto 6 pufuri/zi ?i ca progesteron, 1 crinone diminea?a, câte 2 ovule de arefam la prânz ?i seara ?i câte 1 fiola de Prolutex seara. Din tratamentul ini?ial a tot scos începând de prin sapt 10. Acum am mai ramas doar cu 2 pufuri de lenzetto, 1 crinone, 1 ovul de arefam ?i câte o fiola de prolutex/sapt. Mi-a mai dat ?i vitamine (vit d3 1/zi, Folate 1/zi ?i omega 3 1/ zi). Te pup! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Merry89 wrote: Mersi mult, Carlita! Î?i ?in pumnii ?i ?ie! Trebuie sa ma mai uit peste fisele de Consultatie sa î?i zic exact cum a fost cu tratamentul. În prima faza, am avut cicloprogynova pastilele albe 3/zi, lenzetto 6 pufuri/zi ?i ca progesteron, 1 crinone diminea?a, câte 2 ovule de arefam la prânz ?i seara ?i câte 1 fiola de Prolutex seara. Din tratamentul ini?ial a tot scos începând de prin sapt 10. Acum am mai ramas doar cu 2 pufuri de lenzetto, 1 crinone, 1 ovul de arefam ?i câte o fiola de prolutex/sapt. Mi-a mai dat ?i vitamine (vit d3 1/zi, Folate 1/zi ?i omega 3 1/ zi). Te pup!
Multumesc pt raspuns! Ma bucur ca ai depasit cu bine trim I. Ai avut la progesteron... cât pt 2 sarcini. Clexane n-ai avut? |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Prea devreme....dar cu rabdarea nu am stat niciodata bine
9DPO...dimineata
Ovitrelle a fost joia trecuta (au trecut 10 zile, teoretic nu ar trebui sa mai afecteze testele de sarcina....teoretic) Poza nu are nici un fel de filtru
Voi retesta si zilele urmatoare, bineinteles....
wannabemom attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| wannabemom wrote:Prea devreme....dar cu rabdarea nu am stat niciodata bine
9DPO...dimineata
Ovitrelle a fost joia trecuta (au trecut 10 zile, teoretic nu ar trebui sa mai afecteze testele de sarcina....teoretic) Poza nu are nici un fel de filtru
Vad ceva acolo, peste 2 zile ar trebui sa fie mai pronuntat! Sa fie cu noroc |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| oana.c. wrote:Vad ceva acolo, peste 2 zile ar trebui sa fie mai pronuntat! Sa fie cu noroc
Si eu sper...multumesc... asa sa fie! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| wannabemom wrote:Prea devreme....dar cu rabdarea nu am stat niciodata bine
9DPO...dimineata
Teoretic asa ar trebui dar practic, mie si a 12-a zi de la Ovitrelle mi-a iesit o liniuta slaba pe test ultrasensibil. Am patit la amandoua inseminarile. A 13-a zi deja nu mai era. Dar oricum fiecare corp e diferit, poate fi si de la sarcina in egala masura. Iti tin pumnii |
|
|