Clubul aspirantelor - 84
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Blondyb
Scris: Friday, March 5, 2021 4:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/26/2019
Maria.mmh wrote:

Eu am zis pt ca am impresia ca Blondy crede ca statul iti deconteaza IUI-urile.
Asa am inteles din postare ras Era bine..dar cand vreodata iesim noi pe +, avand in vedere cu cat contribuim la CASS?
Dar zici ca e bine si asa decat nimic...

Nu,Maria..Lol citeste de la inceput .. Carlita scrisese ca 3 IUI face cat un Fiv... Si era vb si de subprogram, si am intrebat daca statul acopera cele 3 IUI? Am intrebat ca sa fac legatura (nu ca si asta cred) dar daca nu acopera si ma obliga sa fac cele 3 IUI deja nu stiu ce ajutor mai e... adica e un mic avans sa zic, pentru ca stim toate la ce costuri se ajunge cand tragi linie!

PS: singurul lucru ce credeam era ca Fiv e gratuit (prin subprogram)
Undeva citisem ca in alte tari puteai sa faci cate fiv- uri vrei prin subprograme din astea...
Asa ca daca era gratuit se merita investitia la cele 3 IUI pentru subprogram in opinia mea!
Maria.mmh
Scris: Friday, March 5, 2021 4:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Blondyb wrote:

Nu,Maria..Lol citeste de la inceput .. Carlita scrisese ca 3 IUI face cat un Fiv... Si era vb si de subprogram, si am intrebat daca statul acopera cele 3 IUI? Am intrebat ca sa fac legatura (nu ca si asta cred) dar daca nu acopera si ma obliga sa fac cele 3 IUI deja nu stiu ce ajutor mai e... adica e un mic avans sa zic, pentru ca stim toate la ce costuri se ajunge cand tragi linie!

PS: singurul lucru ce credeam era ca Fiv e gratuit (prin subprogram)
Undeva citisem ca in alte tari puteai sa faci cate fiv- uri vrei prin subprograme din astea...
Asa ca daca era gratuit se merita investitia la cele 3 IUI pentru subprogram in opinia mea!

Sorry pale Am inteles aiurea eu...iarta-ma caci e vineri, trebuie sa ma intelegi Lol
Cat despre FIV gratuit..doar Nicole ce a reusit sa obtina cate un FIV gratuit de la fiecare clinica, pentru un cuplu. "O sansa pentru viata" se numeste si inscrierile au loc pana in Craciun. Mi se pare ca acolo varsta maxima e 36 de ani. Insa...va dati seama care sunt sansele de castig acolo..am participat si eu anul asta. Plus ca acolo poate participa oricine, adica chiar daca incerci de 1 an sau 10 sa obti o sarcina...
Blondyb
Scris: Friday, March 5, 2021 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2019
Maria.mmh wrote:

Sorry pale Am inteles aiurea eu...iarta-ma caci e vineri, trebuie sa ma intelegi Lol
Cat despre FIV gratuit..doar Nicole ce a reusit sa obtina cate un FIV gratuit de la fiecare clinica, pentru un cuplu. "O sansa pentru viata" se numeste si inscrierile au loc pana in Craciun. Mi se pare ca acolo varsta maxima e 36 de ani. Insa...va dati seama care sunt sansele de castig acolo..am participat si eu anul asta. Plus ca acolo poate participa oricine, adica chiar daca incerci de 1 an sau 10 sa obti o sarcina...

Stai linistita DistanceKiss DistanceKiss
De participat nu vreau si nici m-am gandit niciodata, adica nu stiu poate sunt femei care chiar au nevoie sau mai mare nevoie decat mine care poate nu mai au timp ori cauza masculina etc..grup
OtiliaC
Scris: Friday, March 5, 2021 5:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Fetelor, progesteronul meu este super mic, ma incadrez in faza foliculara. Deci nu am ovulat nici luna asta, sunt deja ziua 22. Merg luni sa imi confirme si ecografic ca nu s-a produs ovulatia, si o sa intreb medicul ce implica "o mica stimulare ovariana". Asta mi-a propus el la ultimul control, si as vrea sa incerc.

https://ibb.co/DfD7Ryj
carlita
Scris: Friday, March 5, 2021 6:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
deme wrote:

Da, asa stiam si eu, tot ce tine de 3 IUI platesti tu (oricum trebuie sa le faci ca sa te incadrezi pt FIV) ,pt FIV ti se dau 10 000 lei si restul de la tine.

Da, tot ce tine de IUI platesti. Nu stiu daca mai platesti si ecografiile de monitorizare separat, dar mai adaugi costul tratamentului de 3 ori + analize, s-ar putea sa-ti ceara test PCR inainte de fiecare inseminare ... se aduna ceva ...

Ioana, Irina, multumesc! Buddy1
Irinan
Scris: Friday, March 5, 2021 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Declar si eu ziua 1, hainoroc
Castanuta
Scris: Friday, March 5, 2021 11:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/22/2020
Buddy1 alcool
Irinan wrote:
deme
Scris: Saturday, March 6, 2021 6:38 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
carlita wrote:

Da, tot ce tine de IUI platesti. Nu stiu daca mai platesti si ecografiile de monitorizare separat, dar mai adaugi costul tratamentului de 3 ori + analize, s-ar putea sa-ti ceara test PCR inainte de fiecare inseminare ... se aduna ceva ...

Ioana, Irina, multumesc! Buddy1

Eu sper sa nu ajung sa stiu cat costa 3 IUI Lol
deme
Scris: Saturday, March 6, 2021 6:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Irinan wrote:

Gossip Cheek Kiss
Merry89
Scris: Saturday, March 6, 2021 2:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
carlita wrote:

Felicitari, Merry! Am banuit eu ca ai reusit cand am vazut ca intrebi de Prolutex. SA ai sarcina cat mai usoara si la termen! Clap Clap Clap
Cand o sa ai timp, sa-mi zici pe scurt ce schema de tratament ai avut in trim I. Si ce doza de progesteron injectabil ai avut .... computerlove

Mersi mult, Carlita! Î?i ?in pumnii ?i ?ie!
Trebuie sa ma mai uit peste fisele de Consultatie sa î?i zic exact cum a fost cu tratamentul. În prima faza, am avut cicloprogynova pastilele albe 3/zi, lenzetto 6 pufuri/zi ?i ca progesteron, 1 crinone diminea?a, câte 2 ovule de arefam la prânz ?i seara ?i câte 1 fiola de Prolutex seara. Din tratamentul ini?ial a tot scos începând de prin sapt 10. Acum am mai ramas doar cu 2 pufuri de lenzetto, 1 crinone, 1 ovul de arefam ?i câte o fiola de prolutex/sapt. Mi-a mai dat ?i vitamine (vit d3 1/zi, Folate 1/zi ?i omega 3 1/ zi). Te pup!
carlita
Scris: Sunday, March 7, 2021 12:58 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Merry89 wrote:

Mersi mult, Carlita! Î?i ?in pumnii ?i ?ie!
Trebuie sa ma mai uit peste fisele de Consultatie sa î?i zic exact cum a fost cu tratamentul. În prima faza, am avut cicloprogynova pastilele albe 3/zi, lenzetto 6 pufuri/zi ?i ca progesteron, 1 crinone diminea?a, câte 2 ovule de arefam la prânz ?i seara ?i câte 1 fiola de Prolutex seara. Din tratamentul ini?ial a tot scos începând de prin sapt 10. Acum am mai ramas doar cu 2 pufuri de lenzetto, 1 crinone, 1 ovul de arefam ?i câte o fiola de prolutex/sapt. Mi-a mai dat ?i vitamine (vit d3 1/zi, Folate 1/zi ?i omega 3 1/ zi). Te pup!

Multumesc pt raspuns! Cheek Kiss Ma bucur ca ai depasit cu bine trim I. Ai avut la progesteron... cât pt 2 sarcini. Buddy1 Clexane n-ai avut?
wannabemom
Scris: Sunday, March 7, 2021 9:13 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Prea devreme....dar cu rabdarea nu am stat niciodata bine

9DPO...dimineata

Ovitrelle a fost joia trecuta (au trecut 10 zile, teoretic nu ar trebui sa mai afecteze testele de sarcina....teoretic)
Poza nu are nici un fel de filtru

Voi retesta si zilele urmatoare, bineinteles....

wannabemom attached the following image(s):
157842135_251083643324860_3899083236960726640_n.jpg

oana.c.
Scris: Sunday, March 7, 2021 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2021
wannabemom wrote:

9DPO...dimineata

Ovitrelle a fost joia trecuta (au trecut 10 zile, teoretic nu ar trebui sa mai afecteze testele de sarcina....teoretic)

Vad ceva acolo, peste 2 zile ar trebui sa fie mai pronuntat! Sa fie cu noroc majoreta
wannabemom
Scris: Sunday, March 7, 2021 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
oana.c. wrote:

Vad ceva acolo, peste 2 zile ar trebui sa fie mai pronuntat! Sa fie cu noroc majoreta

grup grup grup majoreta majoreta majoreta majoreta
Si eu sper...multumesc... asa sa fie!
Roser
Scris: Sunday, March 7, 2021 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
wannabemom wrote:

9DPO...dimineata

Teoretic asa ar trebui dar practic, mie si a 12-a zi de la Ovitrelle mi-a iesit o liniuta slaba pe test ultrasensibil. Am patit la amandoua inseminarile. A 13-a zi deja nu mai era.
Dar oricum fiecare corp e diferit, poate fi si de la sarcina in egala masura. Iti tin pumniitopai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.