Clubul aspirantelor - 84
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Thursday, March 4, 2021 9:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:
Felicitari Merry Cheek Kiss yes
Eu m-am programat astazi pentru interventie, pe 23 aprilie, o sa raman internata sub supraveghere.

Inca un hop depasitBuddy1 Cheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, March 4, 2021 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
oana.c. wrote:
Fetelor cum e cu analiza de progesteron din ziia 7 dpo?
Cat ar trebui sa fie valoarea daca s a implantat sarcina!?

Doar hcg in sange iti confirma o sarcina.. eu sunt dovada, cu progesteronul 41 ng in 5 dpo si hcg <0,1in 11dpo. O valoare peste 5 ng se considera confirmarea ovulatiei, peste 10 ng satisfacatoare... dar pt o sarcina s ar vrea in jurul valorii de 18-20ng(sarcina incipienta).. progesteronul in 7 dpo iti confirma doar daca ovulatia a avut loc
Roser
Scris: Thursday, March 4, 2021 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
deme wrote:
Bine ai venit Isa
Castanuta Cheek Kiss
Am fost si eu azi la control, ovare polichistice, 11 foliculi pe ov dr, 6 pe stangul, HSG urmatorul CM, contact dirijat / 3IUI si daca nici asa, next level FIV :NuImiPasa

Intrebare aiurea insa parca au trecut vorbele pe langa mine la un moment dat, contact dirijat si stimulare nu este acelasi lucru cu IUI, corect?Lol

Inseminarea artificiala se face la clinica unde se si prelucreaza sperma si ti-o introduce cu o canula in uter. De obicei se face si o stimulare usoara si apoi se da Ovitrelle ca se se sparga foliculii. Se merge la ecografie tot la 2-3 zile ca sa vada cum cresc foliculii.
La contact dirijat de obicei se urmareste ovulatia ecografic (tot la 2-3 zile), cateodata se face si stimulare usoara (depinde de la caz la caz) apoi Ovitrelle si treaba o faceti voi acasa cand indica Dr.
Adevarul e ca mare diferenta nu e intre cele doua, la rezultate ma refer, daca spermograma e buna.
oana.c.
Scris: Friday, March 5, 2021 6:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/9/2021
Irinan wrote:

Doar hcg in sange iti confirma o sarcina.. eu sunt dovada, cu progesteronul 41 ng in 5 dpo si hcg <0,1in 11dpo. O valoare peste 5 ng se considera confirmarea ovulatiei, peste 10 ng satisfacatoare... dar pt o sarcina s ar vrea in jurul valorii de 18-20ng(sarcina incipienta).. progesteronul in 7 dpo iti confirma doar daca ovulatia a avut loc

Am inteles, merci frumospupici
OtiliaC
Scris: Friday, March 5, 2021 7:12 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Irinan wrote:

Aceasta regula se aplica si daca iei supliment de progesteron? Eu iau Duphaston, ieri am recoltat pentru niste analize si am zis sa recoltez si progesteronul, eram in ziua 5 dpo. Azi astept rezultatul..
Maria.mmh
Scris: Friday, March 5, 2021 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
OtiliaC wrote:

Aceasta regula se aplica si daca iei supliment de progesteron? Eu iau Duphaston, ieri am recoltat pentru niste analize si am zis sa recoltez si progesteronul, eram in ziua 5 dpo. Azi astept rezultatul..

Duphastonul este progesteron, automat va influenta rezultatul.
deme
Scris: Friday, March 5, 2021 8:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Roser wrote:

Inseminarea artificiala se face la clinica unde se si prelucreaza sperma si ti-o introduce cu o canula in uter. De obicei se face si o stimulare usoara si apoi se da Ovitrelle ca se se sparga foliculii. Se merge la ecografie tot la 2-3 zile ca sa vada cum cresc foliculii.
La contact dirijat de obicei se urmareste ovulatia ecografic (tot la 2-3 zile), cateodata se face si stimulare usoara (depinde de la caz la caz) apoi Ovitrelle si treaba o faceti voi acasa cand indica Dr.
Adevarul e ca mare diferenta nu e intre cele doua, la rezultate ma refer, daca spermograma e buna.

Multumesc de raspuns Roser, sper sa avem noroc si sa ne iasa majoreta
Stiu ca sansele nu sunt prea stralucite la contact dirijat sau IUI, insa bani de FIV nu avem momentan uff
OtiliaC
Scris: Friday, March 5, 2021 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Maria.mmh wrote:

Duphastonul este progesteron, automat va influenta rezultatul.

La asta m-am gandit si eu, dar am zis ca daca tot imi ia sange, sa vad macar daca il asimilez. Luna asta vad ca graficul meu arata in regula, am avut si simptome de ovulatie in ziua 16, sper sa fie ok Hands
wannabemom
Scris: Friday, March 5, 2021 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
OtiliaC wrote:

Si eu sunt aproape de tine, azi sunt 7 DPO
Parca zilele trec atat de greu...abia astept sa atasam din nou teste
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Maria.mmh
Scris: Friday, March 5, 2021 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
OtiliaC wrote:

La asta m-am gandit si eu, dar am zis ca daca tot imi ia sange, sa vad macar daca il asimilez. Luna asta vad ca graficul meu arata in regula, am avut si simptome de ovulatie in ziua 16, sper sa fie ok Hands

Iti tin pumnii sa fie cu final fericit ! Cheek Kiss
carlita
Scris: Friday, March 5, 2021 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Merry89 wrote:
Buna, dragelor!
Vad ca se apropie finalul de casuta si cum eram pe primul loc, o sa il eliberez pentru casuta urmatoare. Sar si eu gardutul la gravidute, cu o sarcina de 13 sapt, obtinuta la al doilea embriotransfer. Va astept pe toate dincolo! Va pup si sper sa va trag dupa mine!

Felicitari, Merry! Am banuit eu ca ai reusit cand am vazut ca intrebi de Prolutex. SA ai sarcina cat mai usoara si la termen! Clap Clap Clap
Cand o sa ai timp, sa-mi zici pe scurt ce schema de tratament ai avut in trim I. Si ce doza de progesteron injectabil ai avut .... computerlove

carlita
Scris: Friday, March 5, 2021 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
deme wrote:

Multumesc de raspuns Roser, sper sa avem noroc si sa ne iasa majoreta
Stiu ca sansele nu sunt prea stralucite la contact dirijat sau IUI, insa bani de FIV nu avem momentan uff

Mie dr mi-a zis direct sa nu pierdem timp cu IUI ca 3 IUI ma costa cat 1 fiv. Plus plimbareala luna de luna la cabinet.
Cele 3 IUI merita efortul doar daca te califica pt subprogram la fiv. Sa verifici daca te incadrezi in restul conditiilor.
Nu esti din Bucuresti sa aplici pt programul primariei? Mai este viabil?
IoanaIoanaC
Scris: Friday, March 5, 2021 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Carlita, te apuci? Clap
deme
Scris: Friday, March 5, 2021 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
carlita wrote:

Mie dr mi-a zis direct sa nu pierdem timp cu IUI ca 3 IUI ma costa cat 1 fiv. Plus plimbareala luna de luna la cabinet.
Cele 3 IUI merita efortul doar daca te califica pt subprogram la fiv. Sa verifici daca te incadrezi in restul conditiilor.

Da Carlita, exact asa a spus, 3 IUI si apoi sa ma interesez de programul Infant de la primarie, ca ma incadrez (amh 2,24, ovare polichistice ,38 ani si momentan cam atat la probleme, luna viitoare HSG), sunt din Cta, insa momentan aici nu se aud noutati daca mai ruleaza.
Blondyb
Scris: Friday, March 5, 2021 12:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/26/2019
carlita wrote:

Carlita cele 3 IUI pentru " incadrarea" la programul Fiv se platesc? Ca daca se platesc si costa cat un fiv.. Care mai e avantajul subprogramului daca tot acolo ajungi?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.