Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Andreea06 wrote:Am updatat listuta, mai pot face modificari pana maine seara
Multumesc! Am numarul 13 -- sa fie cu noroc :) !!!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1348
| wannabemom wrote:Nu mi fac sperante aiurea....ca am mai avut parte de teste aiurea..... dar parca vad ceva Cum pot sa mai sper cand doctora mi-a zis ca nu crede luna asta?
8DPO...
nu mai am alte teste abia luni vine comanda de pe dr max testul din poza nu e sensibil...e de 25
Eu vad o liniuta sa stii!! |
|
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| wannabemom wrote:Nu mi fac sperante aiurea....ca am mai avut parte de teste aiurea..... dar parca vad ceva Cum pot sa mai sper cand doctora mi-a zis ca nu crede luna asta?
8DPO...
nu mai am alte teste abia luni vine comanda de pe dr max testul din poza nu e sensibil...e de 25
Si mie mi se pare ca e a doua liniuta acolo ! Poate reusesti maine sa cumperi un test ultrasensibil.
Mi-am comandat si eu teste drMax - maine ma duc sa le ridic.. Pana acum am folosit doar Barza |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Maria.mmh wrote:Nu stiu ce sa î?i zic.. Normal la test ie?ea o linie cât de cât pala. Se poate sa fie o dereglare dar cel mai bine ia legatura cu medicul, nu cred ca e în regula sa sângereze 4 zile asa din abundenta Multumesc Maria. Vorbesc tot timpul cu doctori?a pe whatsap ( asa e în orase mici , rela?iile tind sa devina mai apropiate între oameni). Pt ca incercam sa facem un bebe ieri a zis sa incercam cu Alchemilla si Clorocalcin cate 3 linguri?e din fiecare pe zi. Astazi când iam spus ca nu îmi trece ma chemat din nou la control ?i mi-a precis injectii ergomet. Î?i fac deja efectul...mai sângerez dar acum sunt doar ca intr-o zi de menstruatie normala. A?tept oricum sa vad rezultatul culturii de col si sa vad ce se întâmpla cu sanii. Am facut sa analize de sânge sa vad daca nu e vreo anemie dar au ie?it perfecte |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Irda wrote:Andreea, sunt în ziua 11 DPO, dar ceea ce conteaza de fapt e daca ?i când a a vut loc implantarea, pentru ca abia de atunci începe sa se secrete hormonul HCG. Daca implantarea a avut loc devreme 4-5 DPO e posibil sa fie test pozitiv în ziua 10...5-6 zile de la implantare, dar implantarea poate sa se produca ?i la 12 DPO (am vazut un clip cu o dr gineco din SUA care povestea despre perioada în care se poate produce implantarea) La mine (daca e sa fie) am sim?it ceva de genul acum 2 zile, adica 9 DPO. By the way cica exista ?i grea?a de implantare (e prima oara când aud de asa ceva) si acum 2 nop?i m-am trezit din somn de greata... nu ?tiu daca de la asta a fost sau de la ni?te alune mâncate cu pofta seara... Somnul a fost varza, crampe ?i în?epaturi atât în utter cat SI in ambele ovare... Distrac?ie, nu gluma!  Wannabemmom  sigur e pozitiv testul! Dar trebuie repetat, sau facut un beta luni sa fii sigura. Crede.ma.ca.stiu de 3 ani tot citesc minuni din astea ?i toate menstrele erau cronometrate zilnic, temp bazala teste ov, monitorizare intensa. Sa stii ca la prima sarcina abia in 12 dpo a început sa se vada linia ffff pala pe un barza de 10 Si prima și a2a oara am.stiut ca e Ceva dupa atata timp ajungi sa ti cunosti corpul, f bine. Nu stiu daca am prins povestea ta nu mai retin. |
|

| Maria, are dreptate Miri, pe 3 am.eco, azi repet beta(am pasarelele mele don't ask ) Cum sa fiu, obosita, eu sunt workaholica maxim, nu ma mai pot concentra si nu exagerez, cand stau mult la birou pe scaun ma iau crampele, in rest sânii nu sunt o problema, am pusee de greata dar sunt trecatoare. Cam asta. Iau o tona de vitamine, ma intep cu clexane și ma distrez cu crinone gel.
|
|

| Wannabemom ?i eu vad ceva dar e neclara poza incarca pe imgbb ?i copie linkul, nu acum pe viitor. tinem pumnii!cat despre dr. Sa stii ca minuni se intampla! |
|
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Wannabemom si eu vad liniu?a acolo. E test dr. Max? Si eu am facut mai multe de la dr. Max si niciodata nu am avut linie de uscare sau ceva de genul asta asa ca eu spun Felicitari |
|
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
8DPO...
nu mai am alte teste abia luni vine comanda de pe dr max testul din poza nu e sensibil...e de 25 Eu zic ca e ceva acolo |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Buna dimineataa! Am facut un test de la Dr. max azi, este negativ, sau cel putin asa pare dupa cateva minute |
|

Inregistrat: 4/12/2020 Mesaje: 121
| wannabemom wrote:
o sa imi fac luni cand ajunge curierul.... mi e teama sa nu fie linie de evaporare
Draga mea din punctul meu de vedere nu exista linie de evaporare,hai sa ti povestesc un pic dar nu vreau sa te gandesti ca este si cazul tau. La sarcina extrauterina nu mi a intarziat nici macar o zi ,aveam simptone de sarcina iar in ziua cand trebuia sa mi vina ,dimineata mi am luat un test , l am facut iar cand m am ridicat de pe toaleta am observat ca mi venise , am abandonat testul si i multumesc lui Dumnezeu ca nu l am aruncat ,Am plecat cu treaba de acasa iar la cateva ore cand am revenit am gasit testul pozitivat. Va intreb acum pe voi daca nu era testul si luam sangerarea drept ciclu, nu interveneam, ramaneam fara trompa in cel mai bun caz? Mergi fuguta si fa ti bthcg . |
|
| Totusi, parca se vede ceva. P.S. poza nu e editata
https://ibb.co/XD60CGG |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Magda 77 wrote: Draga mea din punctul meu de vedere nu exista linie de evaporare,hai sa ti povestesc un pic dar nu vreau sa te gandesti ca este si cazul tau. La sarcina extrauterina nu mi a intarziat nici macar o zi ,aveam simptone de sarcina iar in ziua cand trebuia sa mi vina ,dimineata mi am luat un test , l am facut iar cand m am ridicat de pe toaleta am observat ca mi venise , am abandonat testul si i multumesc lui Dumnezeu ca nu l am aruncat ,Am plecat cu treaba de acasa iar la cateva ore cand am revenit am gasit testul pozitivat. Va intreb acum pe voi daca nu era testul si luam sangerarea drept ciclu, nu interveneam, ramaneam fara trompa in cel mai bun caz? Mergi fuguta si fa ti bthcg .
Eu Ama vut 2 teste care clar au avut linie de evaporare. La câteva zile dupa ce le-am facut mi-a venit menstruatia normal. https://ibb.co/QpzV8bW https://ibb.co/pPSVpG7
Acum d-aia ?i evit sa mai fac. Am avut 2 faze în care mi-a fugit pamântul de sub picioare degeaba.. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
https://ibb.co/ZBB0fmS e o umbra acolo |
|
| Deci esti experta in editat poze cu teste de sarcina Acum stau pr ganduri, cred ca mai fac maine un test Viola, ar trebuii sa se vada, daca nu astept menstra |
|
|