Clubul aspirantelor - 84
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Friday, January 29, 2021 8:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Maria.mmh wrote:
Daca am burta asa, pot sa ma mut la gravidute? Lol
https://ibb.co/hfC5d5L
Nu ma întreba?i ca nu ?tiu de ce e asa, abia daca apuc sa manânc la munca, iar când vin acasa nu mai am nicio poftaNuStiu
Am 50 kg cu frigiderul în brateCrazy
Iar peste asta..mi-a revenit ?i candidoza. Mai am sa îmi pun canesten în cap banghead

Buddy1
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
ANDREEA2929A wrote:

Buddy1

Andree, ce faci?
Ai fost la eco?
Am mai citit printre rânduri la gravidute ca ma ?inea Freya ?i cu Maria în suspansras
Miri08
Scris: Friday, January 29, 2021 9:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Maria.mmh wrote:
Nu ma întreba?i ca nu ?tiu de ce e asa, abia daca apuc sa manânc la munca, iar când vin acasa nu mai am nicio poftaNuStiu
Iar peste asta..mi-a revenit ?i candidoza. Mai am sa îmi pun canesten în cap banghead

Ce bine arati si ce asortata esti cu paturica de pe pat Love Love Love Vei fi o graviduta tare draguta atunci cand va veni bebele tau DistanceKiss

Cu candidoza e nasol.Si pe mine ma exaspereaza cand mai fac si treaba e ca nicicodata nu imi dau seama de la ce am facut angry
Miri08
Scris: Friday, January 29, 2021 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2020
Maria.mmh wrote:

Andree, ce faci?
Ai fost la eco?
Am mai citit printre rânduri la gravidute ca ma ?inea Freya ?i cu Maria în suspansras

Stiu eu ! Andreea va avea eco miercuri Lol
Sunt asa de incantata cand apare cate o graviduta noua ca ma interesez de ea si astept cu nerabdare sa ne spuna mai multe coeur
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 9:47 PM
Nivel

Miri08 wrote:

Ce bine arati si ce asortata esti cu paturica de pe pat Love Love Love Vei fi o graviduta tare draguta atunci cand va veni bebele tau DistanceKiss

Cu candidoza e nasol.Si pe mine ma exaspereaza cand mai fac si treaba e ca nicicodata nu imi dau seama de la ce am facut angry

Saru'mana, cred ca sunt mega sexi cu ?osetele alea flausate în picioareLol Lol
Iar paturica e de la mamaita mea, a zis ca e pt facut copii Lol doar ca nu prea func?ioneaza de când o am pe pat
Oanaiuliana
Scris: Friday, January 29, 2021 9:54 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine...de?i am hemoragia de care v-am vorbit de câteva zile sanii mei inca sunt umfla?i si ma dor...poate fi dereglare hormala de ma for sanii inca ? E a patra zi de sangerare intensa. Mai poate fi vorba dd sarcina la asa o hemoragie?(as fi in 13 dpo, am facut test azi si e negativ)
Ieri când am fost la eco si control dr. Nu a vazut nimic dar ma gândesc ca era oricum prea devreme. A spus doar ca pare mai moale uterul. A mai men?ionat ceva de lama de lichid Douglas.
Men?ionez ca aceasta hemoragie nu mi-a provocat nici un fel de durere sau crampa menstruala(doar sange mult foarte lichid si cu cheaguri)...parca nu a fost menstruatie.
Tot ce îmi da de gândit sunt sanii...niciodata nu m-au durut mai mult de o zi de la debutul menstruatiei.
wannabemom
Scris: Friday, January 29, 2021 10:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Nu mi fac sperante aiurea....ca am mai avut parte de teste aiurea..... dar parca vad ceva
Cum pot sa mai sper cand doctora mi-a zis ca nu crede luna asta?

8DPO...

nu mai am alte teste
abia luni vine comanda de pe dr max
testul din poza nu e sensibil...e de 25

wannabemom attached the following image(s):
20210129_220941.jpg

Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 10:23 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Nu mi fac sperante aiurea....ca am mai avut parte de teste aiurea..... dar parca vad ceva

8DPO...

nu mai am alte teste

Yep! E ceva acolo gravida
https://ibb.co/Rjb9hJj
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 10:26 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:
Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine...de?i am hemoragia de care v-am vorbit de câteva zile sanii mei inca sunt umfla?i si ma dor...poate fi dereglare hormala de ma for sanii inca ? E a patra zi de sangerare intensa. Mai poate fi vorba dd sarcina la asa o hemoragie?(as fi in 13 dpo, am facut test azi si e negativ)
Ieri când am fost la eco si control dr. Nu a vazut nimic dar ma gândesc ca era oricum prea devreme. A spus doar ca pare mai moale uterul. A mai men?ionat ceva de lama de lichid Douglas.
Men?ionez ca aceasta hemoragie nu mi-a provocat nici un fel de durere sau crampa menstruala(doar sange mult foarte lichid si cu cheaguri)...parca nu a fost menstruatie.
Tot ce îmi da de gândit sunt sanii...niciodata nu m-au durut mai mult de o zi de la debutul menstruatiei.

Nu stiu ce sa î?i zic..
Normal la test ie?ea o linie cât de cât pala. Se poate sa fie o dereglare dar cel mai bine ia legatura cu medicul, nu cred ca e în regula sa sângereze 4 zile asa din abundenta uff
OtiliaC
Scris: Friday, January 29, 2021 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
wannabemom wrote:

8DPO...

nu mai am alte teste

Si euuu vad ceva acolo! Eu zic sa mai vezi evolutia testelor zilele astea, si luni sau marti sa mergi sa faci un betamajoreta
Irda
Scris: Friday, January 29, 2021 10:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/29/2020
Andreea, sunt în ziua 11 DPO, dar ceea ce conteaza de fapt e daca ?i când a a vut loc implantarea, pentru ca abia de atunci începe sa se secrete hormonul HCG.
Daca implantarea a avut loc devreme 4-5 DPO e posibil sa fie test pozitiv în ziua 10...5-6 zile de la implantare, dar implantarea poate sa se produca ?i la 12 DPO (am vazut un clip cu o dr gineco din SUA care povestea despre perioada în care se poate produce implantarea)

La mine (daca e sa fie) am sim?it ceva de genul acum 2 zile, adica 9 DPO.
By the way cica exista ?i grea?a de implantare (e prima oara când aud de asa ceva) si acum 2 nop?i m-am trezit din somn de greata... nu ?tiu daca de la asta a fost sau de la ni?te alune mâncate cu pofta seara... Somnul a fost varza, crampe ?i în?epaturi atât în utter cat SI in ambele ovare... Distrac?ie, nu gluma! ras

Wannabemmom hearts sigur e pozitiv testul! Dar trebuie repetat, sau făcut un beta luni sa fii sigura. Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Friday, January 29, 2021 10:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Maria.mmh wrote:

He, he!! Ce simpatica esti, Maria!!!
Eu nu vreau sa plec de la gravidute pana nu sari si tu gardul!! Va asteptam cu mare drag pe toate.

In ceea ce priveste candidoza, urata treaba!!! Sper sa treaca repede!hearts
Sisi2
Scris: Friday, January 29, 2021 10:48 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Sisi2 wrote:

Eu nu vreau sa plec de la gravidute pana nu sari si tu gardul!! Va asteptam cu mare drag pe toate.

Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 10:57 PM
Nivel

Sisi2 wrote:

Promit ca o iau ?i pe Carlita si sarim amândoua, sper sa putem de bur?i Lol
Cu candidoza aia nu ?tiu care e treaba de tot apare.
Am mai pa?it odata asa gen irita?ie cu mâncarime când am ramas fara absorbante zilnice(eu folosesc de la carfree de ani de zile) ?i am avut unele de la Discret. Pana nu le-am înlocuit nu am scapat, nu ?tiu daca a fost pitic pe creier sau am avut ceva reac?ie la alea.
wannabemom
Scris: Friday, January 29, 2021 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Irda wrote:
Andreea, sunt în ziua 11 DPO, dar ceea ce conteaza de fapt e daca ?i când a a vut loc implantarea, pentru ca abia de atunci începe sa se secrete hormonul HCG.
Daca implantarea a avut loc devreme 4-5 DPO e posibil sa fie test pozitiv în ziua 10...5-6 zile de la implantare, dar implantarea poate sa se produca ?i la 12 DPO (am vazut un clip cu o dr gineco din SUA care povestea despre perioada în care se poate produce implantarea)

La mine (daca e sa fie) am sim?it ceva de genul acum 2 zile, adica 9 DPO.
By the way cica exista ?i grea?a de implantare (e prima oara când aud de asa ceva) si acum 2 nop?i m-am trezit din somn de greata... nu ?tiu daca de la asta a fost sau de la ni?te alune mâncate cu pofta seara... Somnul a fost varza, crampe ?i în?epaturi atât în utter cat SI in ambele ovare... Distrac?ie, nu gluma! ras

Wannabemmom hearts sigur e pozitiv testul! Dar trebuie repetat, sau facut un beta luni sa fii sigura. Cheek Kiss

o sa imi fac luni cand ajunge curierul.... mi e teama sa nu fie linie de evaporare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.