Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Maria.mmh wrote:Daca am burta asa, pot sa ma mut la gravidute? https://ibb.co/hfC5d5LNu ma întreba?i ca nu ?tiu de ce e asa, abia daca apuc sa manânc la munca, iar când vin acasa nu mai am nicio pofta  Am 50 kg cu frigiderul în brate  Iar peste asta..mi-a revenit ?i candidoza. Mai am sa îmi pun canesten în cap
|
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
Andree, ce faci? Ai fost la eco? Am mai citit printre rânduri la gravidute ca ma ?inea Freya ?i cu Maria în suspans |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Maria.mmh wrote:Daca am burta asa, pot sa ma mut la gravidute? https://ibb.co/hfC5d5LNu ma întreba?i ca nu ?tiu de ce e asa, abia daca apuc sa manânc la munca, iar când vin acasa nu mai am nicio pofta  Am 50 kg cu frigiderul în brate  Iar peste asta..mi-a revenit ?i candidoza. Mai am sa îmi pun canesten în cap
Ce bine arati si ce asortata esti cu paturica de pe pat Vei fi o graviduta tare draguta atunci cand va veni bebele tau
Cu candidoza e nasol.Si pe mine ma exaspereaza cand mai fac si treaba e ca nicicodata nu imi dau seama de la ce am facut
|
|

Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Maria.mmh wrote:Andree, ce faci? Ai fost la eco? Am mai citit printre rânduri la gravidute ca ma ?inea Freya ?i cu Maria în suspans
Stiu eu ! Andreea va avea eco miercuri Sunt asa de incantata cand apare cate o graviduta noua ca ma interesez de ea si astept cu nerabdare sa ne spuna mai multe
|
|

| Saru'mana, cred ca sunt mega sexi cu ?osetele alea flausate în picioare  Iar paturica e de la mamaita mea, a zis ca e pt facut copii doar ca nu prea func?ioneaza de când o am pe pat |
|
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine...de?i am hemoragia de care v-am vorbit de câteva zile sanii mei inca sunt umfla?i si ma dor...poate fi dereglare hormala de ma for sanii inca ? E a patra zi de sangerare intensa. Mai poate fi vorba dd sarcina la asa o hemoragie?(as fi in 13 dpo, am facut test azi si e negativ) Ieri când am fost la eco si control dr. Nu a vazut nimic dar ma gândesc ca era oricum prea devreme. A spus doar ca pare mai moale uterul. A mai men?ionat ceva de lama de lichid Douglas. Men?ionez ca aceasta hemoragie nu mi-a provocat nici un fel de durere sau crampa menstruala(doar sange mult foarte lichid si cu cheaguri)...parca nu a fost menstruatie. Tot ce îmi da de gândit sunt sanii...niciodata nu m-au durut mai mult de o zi de la debutul menstruatiei. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Nu mi fac sperante aiurea....ca am mai avut parte de teste aiurea..... dar parca vad ceva Cum pot sa mai sper cand doctora mi-a zis ca nu crede luna asta?
8DPO...
nu mai am alte teste abia luni vine comanda de pe dr max testul din poza nu e sensibil...e de 25 wannabemom attached the following image(s):

|
|

| wannabemom wrote:Nu mi fac sperante aiurea....ca am mai avut parte de teste aiurea..... dar parca vad ceva Cum pot sa mai sper cand doctora mi-a zis ca nu crede luna asta?
8DPO...
nu mai am alte teste abia luni vine comanda de pe dr max testul din poza nu e sensibil...e de 25
Yep! E ceva acolo  https://ibb.co/Rjb9hJj |
|

| Oanaiuliana wrote:Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine...de?i am hemoragia de care v-am vorbit de câteva zile sanii mei inca sunt umfla?i si ma dor...poate fi dereglare hormala de ma for sanii inca ? E a patra zi de sangerare intensa. Mai poate fi vorba dd sarcina la asa o hemoragie?(as fi in 13 dpo, am facut test azi si e negativ) Ieri când am fost la eco si control dr. Nu a vazut nimic dar ma gândesc ca era oricum prea devreme. A spus doar ca pare mai moale uterul. A mai men?ionat ceva de lama de lichid Douglas. Men?ionez ca aceasta hemoragie nu mi-a provocat nici un fel de durere sau crampa menstruala(doar sange mult foarte lichid si cu cheaguri)...parca nu a fost menstruatie. Tot ce îmi da de gândit sunt sanii...niciodata nu m-au durut mai mult de o zi de la debutul menstruatiei.
Nu stiu ce sa î?i zic.. Normal la test ie?ea o linie cât de cât pala. Se poate sa fie o dereglare dar cel mai bine ia legatura cu medicul, nu cred ca e în regula sa sângereze 4 zile asa din abundenta |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| wannabemom wrote:Nu mi fac sperante aiurea....ca am mai avut parte de teste aiurea..... dar parca vad ceva Cum pot sa mai sper cand doctora mi-a zis ca nu crede luna asta?
8DPO...
nu mai am alte teste abia luni vine comanda de pe dr max testul din poza nu e sensibil...e de 25 Si euuu vad ceva acolo! Eu zic sa mai vezi evolutia testelor zilele astea, si luni sau marti sa mergi sa faci un beta |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/29/2020 Mesaje: 116
| Andreea, sunt în ziua 11 DPO, dar ceea ce conteaza de fapt e daca ?i când a a vut loc implantarea, pentru ca abia de atunci începe sa se secrete hormonul HCG. Daca implantarea a avut loc devreme 4-5 DPO e posibil sa fie test pozitiv în ziua 10...5-6 zile de la implantare, dar implantarea poate sa se produca ?i la 12 DPO (am vazut un clip cu o dr gineco din SUA care povestea despre perioada în care se poate produce implantarea)
La mine (daca e sa fie) am sim?it ceva de genul acum 2 zile, adica 9 DPO. By the way cica exista ?i grea?a de implantare (e prima oara când aud de asa ceva) si acum 2 nop?i m-am trezit din somn de greata... nu ?tiu daca de la asta a fost sau de la ni?te alune mâncate cu pofta seara... Somnul a fost varza, crampe ?i în?epaturi atât în utter cat SI in ambele ovare... Distrac?ie, nu gluma! 
Wannabemmom sigur e pozitiv testul! Dar trebuie repetat, sau făcut un beta luni sa fii sigura. |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
He, he!! Ce simpatica esti, Maria!!! Eu nu vreau sa plec de la gravidute pana nu sari si tu gardul!! Va asteptam cu mare drag pe toate.
In ceea ce priveste candidoza, urata treaba!!! Sper sa treaca repede! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Sisi2 wrote:He, he!! Ce simpatica esti, Maria!!! Eu nu vreau sa plec de la gravidute pana nu sari si tu gardul!! Va asteptam cu mare drag pe toate. In ceea ce priveste candidoza, urata treaba!!! Sper sa treaca repede! |
|

| Sisi2 wrote:He, he!! Ce simpatica esti, Maria!!! Eu nu vreau sa plec de la gravidute pana nu sari si tu gardul!! Va asteptam cu mare drag pe toate. In ceea ce priveste candidoza, urata treaba!!! Sper sa treaca repede!
Promit ca o iau ?i pe Carlita si sarim amândoua, sper sa putem de bur?i  Cu candidoza aia nu ?tiu care e treaba de tot apare. Am mai pa?it odata asa gen irita?ie cu mâncarime când am ramas fara absorbante zilnice(eu folosesc de la carfree de ani de zile) ?i am avut unele de la Discret. Pana nu le-am înlocuit nu am scapat, nu ?tiu daca a fost pitic pe creier sau am avut ceva reac?ie la alea. |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Irda wrote:Andreea, sunt în ziua 11 DPO, dar ceea ce conteaza de fapt e daca ?i când a a vut loc implantarea, pentru ca abia de atunci începe sa se secrete hormonul HCG. Daca implantarea a avut loc devreme 4-5 DPO e posibil sa fie test pozitiv în ziua 10...5-6 zile de la implantare, dar implantarea poate sa se produca ?i la 12 DPO (am vazut un clip cu o dr gineco din SUA care povestea despre perioada în care se poate produce implantarea) La mine (daca e sa fie) am sim?it ceva de genul acum 2 zile, adica 9 DPO. By the way cica exista ?i grea?a de implantare (e prima oara când aud de asa ceva) si acum 2 nop?i m-am trezit din somn de greata... nu ?tiu daca de la asta a fost sau de la ni?te alune mâncate cu pofta seara... Somnul a fost varza, crampe ?i în?epaturi atât în utter cat SI in ambele ovare... Distrac?ie, nu gluma!  Wannabemmom  sigur e pozitiv testul! Dar trebuie repetat, sau facut un beta luni sa fii sigura.
o sa imi fac luni cand ajunge curierul.... mi e teama sa nu fie linie de evaporare |
|
|