Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| EllaMaria wrote:Legat de temperatura, eu nu am urmarit-o niciodata! Îmi parea prea multa bataie de cap. Eu zic sa lasi temperatura deoparte si sa te relaxezi  e un stres si treaba asta cu temperatura Daca nu e sa fie luna asta, de luna viitoare o sa renunt si la temperatura si la teste de ovulatie, ce o fii o fi |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Irda wrote:Uitati-l si pe "minunatul" de Barza ultrasensibil de pe 27  Cel din partea de sus a pozei unde clar se distinge o linie Mai aveam unul ratacit de luna trecuta cand înca nu stiam ca-s asa varza. Luna asta am trecut pe dr Max, Easy at home ?i Viola. Offf.... Nerabdarea asta  Ideal e sa a?tept data când trebuia sa-mi vina ?i daca nu apare sa fac test https://ibb.co/dMLFNS8
parca se vede ceva pe testul de sus!!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| OtiliaC wrote: Cred ca ar trebuii sa renunt si eu, doar ca face parte din rutina mea zilnica, greu greu as putea sa ma detasez (de termometru zic, ar trebuii sa il arunc  )
Stiu ce zici, eu dimineata cand ma trezeam aveam in obisnuinta sa indind mana pe noptiera dupa el. Dupa luna trecuta am preferat sa las lucrurile sa decurga de la sine si sa nu ma mai stresez si cu asta. Vad ca azi ai avut ultima zi de Duphaston, normal dupa ce il opresti, la cateva zile ar trebui sa apara CM, daca nu apare e clara treaba
Eu mai devreme cand am fost la baie am observat cand m-am sters ca secretia mea are niste firisoare de sange |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Maria.mmh wrote:Stiu ce zici, eu dimineata cand ma trezeam aveam in obisnuinta sa indind mana pe noptiera dupa el. Dupa luna trecuta am preferat sa las lucrurile sa decurga de la sine si sa nu ma mai stresez si cu asta. Vad ca azi ai avut ultima zi de Duphaston, normal dupa ce il opresti, la cateva zile ar trebui sa apara CM, daca nu apare e clara treaba Eu mai devreme cand am fost la baie am observat cand m-am sters ca secretia mea are niste firisoare de sange Mie mi-a prescris dr duphaston din ziua 16 pana in ziua 28, teoretic ar fii 12 zile, deci ar trebui sa iau pana duminica, sa se faca 12 zile. Cat despre secretia ta, eu in luna cand an ramas am avut sangerarea de implantare, dar nu erau firusoare de sange in secretie (cum am citit ca ar trebui), a fost o secretie cu tenta maronie asa, o singura data si cam atat. Dupa 2 zile mi-a si iesit testul pozitiv. |
|

| OtiliaC wrote: Mie mi-a prescris dr duphaston din ziua 16 pana in ziua 28, teoretic ar fii 12 zile, deci ar trebui sa iau pana duminica, sa se faca 12 zile. Cat despre secretia ta, eu in luna cand an ramas am avut sangerarea de implantare, dar nu erau firusoare de sange in secretie (cum am citit ca ar trebui), a fost o secretie cu tenta maronie asa, o singura data si cam atat. Dupa 2 zile mi-a si iesit testul pozitiv.
Scuze, m-am uitat in semnatura ta si am citit perioada de la vitamina E. Nu stiu ce am azi La mine nu cred ca e cazul de sarcina ca sunt in ziua 8 a CM-ului. Dupa tentativa aia de menstruatie care nici macar nu pot sa o numesc asa, ca defapt a fost o secretie maronie mai abundenta pe care am tinut-o in frau cu absorbante zilnice Test negativ in a 4a zi de secretie maronie, deci chiar nu are cum sa fie sarcina |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| carlita wrote: Maria, sper doar ca nu i-am stricat reputatia vestitului loc 3 si tie sa-ti poarte noroc.
Andreea06, multumim pt casuta si sper ca nu ai avut probleme prea grave ... Doamne-ajuta sa le depasesti cu bine! Legat de update, stiu ca si Merry89 a reusit si e burtica.
Multumesc! De Merry nu imi dau seama din ultimele ei postari.. Tu mai vrei pe locul 3? Parca stiu ca acela era dorit intr-o vreme, il pot modifica daca e |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| OtiliaC wrote: Ar fii cel mai special cadou pentru 25 de ani, pe care ii implinesc duminica Doamne ajuta sa fie cum iti doresti |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andreea06 wrote:Multumesc! De Merry nu imi dau seama din ultimele ei postari.. Tu mai vrei pe locul 3? Parca stiu ca acela era dorit intr-o vreme, il pot modifica daca e Nu mai vreau locul 3, acum vreau locul 1, de aia spuneam de Merry ca e burtica. Stiu ca Merry a avut un ET si intreba de Prolutex, probabil ii trebuia pe sarcina, dar n-a zis clar. Dar raman pe locul 2, ca, daca ma intreaba careva de cand sunt aspiranta, isi pierde tot curajul. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| wannabemom wrote:
parca se vede ceva pe testul de sus!!!!!
Si mie mi se pare ca se vede o liniuta pe testul de sus |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 984
| Irda wrote:Uitati-l si pe "minunatul" de Barza ultrasensibil de pe 27  Cel din partea de sus a pozei unde clar se distinge o linie Mai aveam unul ratacit de luna trecuta cand înca nu stiam ca-s asa varza. Luna asta am trecut pe dr Max, Easy at home ?i Viola. Offf.... Nerabdarea asta  Ideal e sa a?tept data când trebuia sa-mi vina ?i daca nu apare sa fac test https://ibb.co/dMLFNS8
Se vede |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| carlita wrote:Nu mai vreau locul 3, acum vreau locul 1,  de aia spuneam de Merry ca e burtica.  Stiu ca Merry a avut un ET si intreba de Prolutex, probabil ii trebuia pe sarcina, dar n-a zis clar. Dar raman pe locul 2, ca, daca ma intreaba careva de cand sunt aspiranta, isi pierde tot curajul.
|
|

| Irda wrote:Uitati-l si pe "minunatul" de Barza ultrasensibil de pe 27  Cel din partea de sus a pozei unde clar se distinge o linie Mai aveam unul ratacit de luna trecuta cand înca nu stiam ca-s asa varza. Luna asta am trecut pe dr Max, Easy at home ?i Viola. Offf.... Nerabdarea asta  Ideal e sa a?tept data când trebuia sa-mi vina ?i daca nu apare sa fac test https://ibb.co/dMLFNS8 Sa stii ca eu cu barza am avut experiente proaste, n am mai cumparat de atunci. Cel de la dr.Max mi a confirmat luna asta. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/29/2020 Mesaje: 116
| Andreea, asta ziceam ?i eu de "minunatul" între ghilimele. N-am mai cumparat Barza, dar ma bate un gând  Mno... Daca nu ies acum, pentru mâine diminea?a am doar Easy at home in meniul de testare si asta are sensibilitate de 20 UI. Va anun? mâine daca e ceva... Altceva decât azi |
|

| Irda wrote:Andreea, asta ziceam ?i eu de "minunatul" între ghilimele. N-am mai cumparat Barza, dar ma bate un gând  Mno... Daca nu ies acum, pentru mâine diminea?a am doar Easy at home in meniul de testare si asta are sensibilitate de 20 UI. Va anun? mâine daca e ceva... Altceva decât azi Eu ala de la dr max l am facut dupa amiaza ?i se vedea destul de bine pt 10 dpo. Tu in ce zi esti? Alea de 20 detecteaza mai greu, eu la beta 670 a2a linie inca nu era suficient de intensa. |
|

| Daca am burta asa, pot sa ma mut la gravidute?  https://ibb.co/hfC5d5L Nu ma întreba?i ca nu ?tiu de ce e asa, abia daca apuc sa manânc la munca, iar când vin acasa nu mai am nicio pofta Am 50 kg cu frigiderul în brate Iar peste asta..mi-a revenit ?i candidoza. Mai am sa îmi pun canesten în cap |
|
|