Clubul aspirantelor - 84
Subiectul anterior · Subiectul urmator
OtiliaC
Scris: Friday, January 29, 2021 3:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
EllaMaria wrote:

Legat de temperatura, eu nu am urmarit-o niciodata! Îmi parea prea multa bataie de cap. Eu zic sa lasi temperatura deoparte si sa te relaxezipupici e un stres si treaba asta cu temperaturaCheek Kiss

Daca nu e sa fie luna asta, de luna viitoare o sa renunt si la temperatura si la teste de ovulatie, ce o fii o firas
wannabemom
Scris: Friday, January 29, 2021 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Irda wrote:
Uitati-l si pe "minunatul" de Barza ultrasensibil de pe 27 ras
Cel din partea de sus a pozei unde clar se distinge o linieNuStiu
Mai aveam unul ratacit de luna trecuta cand înca nu stiam ca-s asa varza.
Luna asta am trecut pe dr Max, Easy at home ?i Viola.

Offf.... Nerabdarea asta Blushing
Ideal e sa a?tept data când trebuia sa-mi vina ?i daca nu apare sa fac test

https://ibb.co/dMLFNS8

parca se vede ceva pe testul de sus!!!!!
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 3:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
OtiliaC wrote:

Cred ca ar trebuii sa renunt si eu, doar ca face parte din rutina mea zilnica, greu greu as putea sa ma detasez (de termometru zic, ar trebuii sa il arunc Crazy )

Stiu ce zici, eu dimineata cand ma trezeam aveam in obisnuinta sa indind mana pe noptiera dupa el.
Dupa luna trecuta am preferat sa las lucrurile sa decurga de la sine si sa nu ma mai stresez si cu asta.
Vad ca azi ai avut ultima zi de Duphaston, normal dupa ce il opresti, la cateva zile ar trebui sa apara CM, daca nu apare e clara treaba gravida

Eu mai devreme cand am fost la baie am observat cand m-am sters ca secretia mea are niste firisoare de sange NuStiu
OtiliaC
Scris: Friday, January 29, 2021 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Maria.mmh wrote:

Stiu ce zici, eu dimineata cand ma trezeam aveam in obisnuinta sa indind mana pe noptiera dupa el.
Dupa luna trecuta am preferat sa las lucrurile sa decurga de la sine si sa nu ma mai stresez si cu asta.
Vad ca azi ai avut ultima zi de Duphaston, normal dupa ce il opresti, la cateva zile ar trebui sa apara CM, daca nu apare e clara treaba gravida

Eu mai devreme cand am fost la baie am observat cand m-am sters ca secretia mea are niste firisoare de sange NuStiu

Mie mi-a prescris dr duphaston din ziua 16 pana in ziua 28, teoretic ar fii 12 zile, deci ar trebui sa iau pana duminica, sa se faca 12 zile. Cat despre secretia ta, eu in luna cand an ramas am avut sangerarea de implantare, dar nu erau firusoare de sange in secretie (cum am citit ca ar trebui), a fost o secretie cu tenta maronie asa, o singura data si cam atat. Dupa 2 zile mi-a si iesit testul pozitiv.
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 3:22 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Mie mi-a prescris dr duphaston din ziua 16 pana in ziua 28, teoretic ar fii 12 zile, deci ar trebui sa iau pana duminica, sa se faca 12 zile. Cat despre secretia ta, eu in luna cand an ramas am avut sangerarea de implantare, dar nu erau firusoare de sange in secretie (cum am citit ca ar trebui), a fost o secretie cu tenta maronie asa, o singura data si cam atat. Dupa 2 zile mi-a si iesit testul pozitiv.

Scuze, m-am uitat in semnatura ta si am citit perioada de la vitamina E. Nu stiu ce am azi Crazy
La mine nu cred ca e cazul de sarcina ca sunt in ziua 8 a CM-ului. Dupa tentativa aia de menstruatie care nici macar nu pot sa o numesc asa, ca defapt a fost o secretie maronie mai abundenta pe care am tinut-o in frau cu absorbante zilnice NuStiu Test negativ in a 4a zi de secretie maronie, deci chiar nu are cum sa fie sarcinaAngelNot
Andreea06
Scris: Friday, January 29, 2021 4:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
carlita wrote:

Maria, sper doar ca nu i-am stricat reputatia vestitului loc 3 si tie sa-ti poarte noroc.

Andreea06, multumim pt casuta si sper ca nu ai avut probleme prea grave ... Doamne-ajuta sa le depasesti cu bine!
Legat de update, stiu ca si Merry89 a reusit si e burtica.

Multumesc!
De Merry nu imi dau seama din ultimele ei postari..
Tu mai vrei pe locul 3? Parca stiu ca acela era dorit intr-o vreme, il pot modifica daca e Buddy1
Irinan
Scris: Friday, January 29, 2021 4:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
OtiliaC wrote:

Ar fii cel mai special cadou pentru 25 de ani, pe care ii implinesc duminica ras

Doamne ajuta sa fie cum iti doresticoeur
carlita
Scris: Friday, January 29, 2021 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Andreea06 wrote:

Multumesc!
De Merry nu imi dau seama din ultimele ei postari..
Tu mai vrei pe locul 3? Parca stiu ca acela era dorit intr-o vreme, il pot modifica daca e Buddy1

Nu mai vreau locul 3, acum vreau locul 1, ras de aia spuneam de Merry ca e burtica. Lol Lol Lol Stiu ca Merry a avut un ET si intreba de Prolutex, probabil ii trebuia pe sarcina, dar n-a zis clar.
Dar raman pe locul 2, ca, daca ma intreaba careva de cand sunt aspiranta, isi pierde tot curajul. sic
Miri08
Scris: Friday, January 29, 2021 6:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
wannabemom wrote:

parca se vede ceva pe testul de sus!!!!!

Si mie mi se pare ca se vede o liniuta pe testul de sus Clap Clap Clap
EllaMaria
Scris: Friday, January 29, 2021 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Irda wrote:

Se vede hearts
ANDREEA2929A
Scris: Friday, January 29, 2021 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
carlita wrote:

Nu mai vreau locul 3, acum vreau locul 1, ras de aia spuneam de Merry ca e burtica. Lol Lol Lol Stiu ca Merry a avut un ET si intreba de Prolutex, probabil ii trebuia pe sarcina, dar n-a zis clar.
Dar raman pe locul 2, ca, daca ma intreaba careva de cand sunt aspiranta, isi pierde tot curajul. sic

computerlove hainoroc
ANDREEA2929A
Scris: Friday, January 29, 2021 7:27 PM
Nivel

Irda wrote:

Sa stii ca eu cu barza am avut experiente proaste, n am mai cumparat de atunci. Cel de la dr.Max mi a confirmat luna asta.
Irda
Scris: Friday, January 29, 2021 7:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/29/2020
Andreea, asta ziceam ?i eu de "minunatul" între ghilimele.
N-am mai cumparat Barza, dar ma bate un gând AngelNot
Mno... Daca nu ies acum, pentru mâine diminea?a am doar Easy at home in meniul de testare si asta are sensibilitate de 20 UI.
Va anun? mâine daca e ceva... Altceva decât azigravida
ANDREEA2929A
Scris: Friday, January 29, 2021 8:30 PM
Nivel

Irda wrote:
Andreea, asta ziceam ?i eu de "minunatul" între ghilimele.
N-am mai cumparat Barza, dar ma bate un gând AngelNot
Mno... Daca nu ies acum, pentru mâine diminea?a am doar Easy at home in meniul de testare si asta are sensibilitate de 20 UI.
Va anun? mâine daca e ceva... Altceva decât azigravida

Eu ala de la dr max l am facut dupa amiaza ?i se vedea destul de bine pt 10 dpo.
Tu in ce zi esti?
Alea de 20 detecteaza mai greu, eu la beta 670 a2a linie inca nu era suficient de intensa.
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 8:39 PM
Nivel

Daca am burta asa, pot sa ma mut la gravidute? Lol
https://ibb.co/hfC5d5L
Nu ma întreba?i ca nu ?tiu de ce e asa, abia daca apuc sa manânc la munca, iar când vin acasa nu mai am nicio poftaNuStiu
Am 50 kg cu frigiderul în brateCrazy
Iar peste asta..mi-a revenit ?i candidoza. Mai am sa îmi pun canesten în cap banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.