Clubul aspirantelor - 84
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 11:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
OtiliaC wrote:

Mie nu mi-au placut testele astea, cel mai bine ma inteleg cu cele de la Trussa, dar sunt un pic mai scumpe. Ei cele de la Oview sunt ok.

Cele de la Trussa au sensibilitatea de 20 mi se pare. Mai am ?i eu unul pe acasa. Astea de la Dr. Max au sensibilitatea 10. Fetele au avut teste pozitive din timp cu ele, eu am folosit doar 1 luna trecuta dar a fost negativ
OtiliaC
Scris: Friday, January 29, 2021 12:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Maria.mmh wrote:

Cele de la Trussa au sensibilitatea de 20 mi se pare. Mai am ?i eu unul pe acasa. Astea de la Dr. Max au sensibilitatea 10. Fetele au avut teste pozitive din timp cu ele, eu am folosit doar 1 luna trecuta dar a fost negativ

Eu am inteles ca intreaba de teste de ovulatie, asa m-a redirectinat link-ul din mesajras
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 12:54 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Eu am inteles ca intreaba de teste de ovulatie, asa m-a redirectinat link-ul din mesajras

Tu te refereai la teste de sarcina sau de oculatie?
Eu vorbeam de cele de sarcina, ca ramasesem cu gandul la testele Irdei Lol

Vorba sefului meu "Vorbim impreuna si ne intelegem separat"hohot
Irinan
Scris: Friday, January 29, 2021 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Otilia facem galerie pt mainemajoreta majoreta
OtiliaC
Scris: Friday, January 29, 2021 1:24 PM
Nivel

Irinan wrote:
Otilua facem galerie pt mainemajoreta majoreta

Ar fii cel mai special cadou pentru 25 de ani, pe care ii implinesc duminica ras
Irda
Scris: Friday, January 29, 2021 1:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/29/2020
Uitati-l si pe "minunatul" de Barza ultrasensibil de pe 27 ras
Cel din partea de sus a pozei unde clar se distinge o linieNuStiu
Mai aveam unul ratacit de luna trecuta cand înca nu stiam ca-s asa varza.
Luna asta am trecut pe dr Max, Easy at home ?i Viola.

Offf.... Nerabdarea asta Blushing
Ideal e sa a?tept data când trebuia sa-mi vina ?i daca nu apare sa fac test

https://ibb.co/dMLFNS8
EllaMaria
Scris: Friday, January 29, 2021 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
OtiliaC wrote:

Ar fii cel mai special cadou pentru 25 de ani, pe care ii implinesc duminica ras

Pai atunci facem galeriee mareemajoreta majoreta campfire
OtiliaC
Scris: Friday, January 29, 2021 2:22 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Pai atunci facem galeriee mareemajoreta majoreta campfire

Sincer nu imi fac prea mari sperante, temperatura a crescut de 2 zile la 36,8 dar parca tot nu e deajuns
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 2:26 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Sincer nu imi fac prea mari sperante, temperatura a crescut de 2 zile la 36,8 dar parca tot nu e deajuns

Sa stii ca asa credeam si eu, pana mi-a spus Andreea ca nu trebuie neparat sa fie temperatura foarte mare.
Apoi am intrat sa vad alte grafice pe FF si era cum a spus ea, am gasit grafice cu sarcina la temperaturi si de 36.5, si aia era cea mai mare de pe grafic..
Asa ca eu iti tin pumnii.
OtiliaC
Scris: Friday, January 29, 2021 2:32 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Sa stii ca asa credeam si eu, pana mi-a spus Andreea ca nu trebuie neparat sa fie temperatura foarte mare.
Apoi am intrat sa vad alte grafice pe FF si era cum a spus ea, am gasit grafice cu sarcina la temperaturi si de 36.5, si aia era cea mai mare de pe grafic..
Asa ca eu iti tin pumnii.

Eu compar cu temperaturile din celelalte luni, luna asta oricum a fost varza temperatura mea..
carlita
Scris: Friday, January 29, 2021 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Maria.mmh wrote:
Omg..am ajuns pe pozitia 3 Wow
Carlita, ne-am facut vecine Lol

Maria, sper doar ca nu i-am stricat reputatia vestitului loc 3 si tie sa-ti poarte noroc.

Andreea06, multumim pt casuta si sper ca nu ai avut probleme prea grave ... Doamne-ajuta sa le depasesti cu bine!
Legat de update, stiu ca si Merry89 a reusit si e burtica.
Oanaiuliana
Scris: Friday, January 29, 2021 2:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Si eu vreau pe lista topai
Nu am mai fost activa de vreo luna...o luna grea....în care am sperat ca de obicei la bebe ?i mai trezit prin spital cu hemoragie puternica. Nici acum nu ?tiu cauza, astazi am mai recoltat o cultura de col si ni?te analize de sânge sa vedem care ar fi cauza ...
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 2:55 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Eu compar cu temperaturile din celelalte luni, luna asta oricum a fost varza temperatura mea..

Eu am renuntat la luat temperatura, am luat-o cam 1 an si..pana luna trecuta cand "am stat mai mult calare" (daca ma intelegi ce vreau sa spun Lol hohot ) si afurisitul de grafic a detectat aiurea ca am ovulat cand eu mai mult ca sigur nu am ovulat.
Asa ca mi-au venit nervii si am aruncat termometrul intr-un sertar departe de pat NuImiPasa

LE: Carlita, asta-i anul nostru, simt eu computerlove
EllaMaria
Scris: Friday, January 29, 2021 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
OtiliaC wrote:

Legat de temperatura, eu nu am urmarit-o niciodata! Îmi parea prea multa bataie de cap. Eu zic sa lasi temperatura deoparte si sa te relaxezipupici e un stres si treaba asta cu temperaturaCheek Kiss
OtiliaC
Scris: Friday, January 29, 2021 3:06 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Eu am renuntat la luat temperatura, am luat-o cam 1 an si..pana luna trecuta cand "am stat mai mult calare" (daca ma intelegi ce vreau sa spun Lol hohot ) si afurisitul de grafic a detectat aiurea ca am ovulat cand eu mai mult ca sigur nu am ovulat.
Asa ca mi-au venit nervii si am aruncat termometrul intr-un sertar departe de pat NuImiPasa

LE: Carlita, asta-i anul nostru, simt eu computerlove

Cred ca ar trebuii sa renunt si eu, doar ca face parte din rutina mea zilnica, greu greu as putea sa ma detasez (de termometru zic, ar trebuii sa il arunc Crazy )
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.