Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| OtiliaC wrote: Mie nu mi-au placut testele astea, cel mai bine ma inteleg cu cele de la Trussa, dar sunt un pic mai scumpe. Ei cele de la Oview sunt ok.
Cele de la Trussa au sensibilitatea de 20 mi se pare. Mai am ?i eu unul pe acasa. Astea de la Dr. Max au sensibilitatea 10. Fetele au avut teste pozitive din timp cu ele, eu am folosit doar 1 luna trecuta dar a fost negativ |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Maria.mmh wrote: Cele de la Trussa au sensibilitatea de 20 mi se pare. Mai am ?i eu unul pe acasa. Astea de la Dr. Max au sensibilitatea 10. Fetele au avut teste pozitive din timp cu ele, eu am folosit doar 1 luna trecuta dar a fost negativ
Eu am inteles ca intreaba de teste de ovulatie, asa m-a redirectinat link-ul din mesaj |
|
| OtiliaC wrote: Eu am inteles ca intreaba de teste de ovulatie, asa m-a redirectinat link-ul din mesaj
Tu te refereai la teste de sarcina sau de oculatie? Eu vorbeam de cele de sarcina, ca ramasesem cu gandul la testele Irdei
Vorba sefului meu "Vorbim impreuna si ne intelegem separat" |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Otilia facem galerie pt maine |
|
| Irinan wrote:Otilua facem galerie pt maine Ar fii cel mai special cadou pentru 25 de ani, pe care ii implinesc duminica |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/29/2020 Mesaje: 116
| Uitati-l si pe "minunatul" de Barza ultrasensibil de pe 27 Cel din partea de sus a pozei unde clar se distinge o linie Mai aveam unul ratacit de luna trecuta cand înca nu stiam ca-s asa varza. Luna asta am trecut pe dr Max, Easy at home ?i Viola.
Offf.... Nerabdarea asta Ideal e sa a?tept data când trebuia sa-mi vina ?i daca nu apare sa fac test
https://ibb.co/dMLFNS8 |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 922
| OtiliaC wrote: Ar fii cel mai special cadou pentru 25 de ani, pe care ii implinesc duminica
Pai atunci facem galeriee maree |
|
| Sincer nu imi fac prea mari sperante, temperatura a crescut de 2 zile la 36,8 dar parca tot nu e deajuns |
|
| OtiliaC wrote: Sincer nu imi fac prea mari sperante, temperatura a crescut de 2 zile la 36,8 dar parca tot nu e deajuns
Sa stii ca asa credeam si eu, pana mi-a spus Andreea ca nu trebuie neparat sa fie temperatura foarte mare. Apoi am intrat sa vad alte grafice pe FF si era cum a spus ea, am gasit grafice cu sarcina la temperaturi si de 36.5, si aia era cea mai mare de pe grafic.. Asa ca eu iti tin pumnii.
|
|
| Maria.mmh wrote:
Sa stii ca asa credeam si eu, pana mi-a spus Andreea ca nu trebuie neparat sa fie temperatura foarte mare. Apoi am intrat sa vad alte grafice pe FF si era cum a spus ea, am gasit grafice cu sarcina la temperaturi si de 36.5, si aia era cea mai mare de pe grafic.. Asa ca eu iti tin pumnii.
Eu compar cu temperaturile din celelalte luni, luna asta oricum a fost varza temperatura mea.. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Maria.mmh wrote:Omg..am ajuns pe pozitia 3 Carlita, ne-am facut vecine Maria, sper doar ca nu i-am stricat reputatia vestitului loc 3 si tie sa-ti poarte noroc.
Andreea06, multumim pt casuta si sper ca nu ai avut probleme prea grave ... Doamne-ajuta sa le depasesti cu bine! Legat de update, stiu ca si Merry89 a reusit si e burtica. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Si eu vreau pe lista Nu am mai fost activa de vreo luna...o luna grea....în care am sperat ca de obicei la bebe ?i mai trezit prin spital cu hemoragie puternica. Nici acum nu ?tiu cauza, astazi am mai recoltat o cultura de col si ni?te analize de sânge sa vedem care ar fi cauza ... |
|
| OtiliaC wrote:
Eu compar cu temperaturile din celelalte luni, luna asta oricum a fost varza temperatura mea..
Eu am renuntat la luat temperatura, am luat-o cam 1 an si..pana luna trecuta cand "am stat mai mult calare" (daca ma intelegi ce vreau sa spun ) si afurisitul de grafic a detectat aiurea ca am ovulat cand eu mai mult ca sigur nu am ovulat. Asa ca mi-au venit nervii si am aruncat termometrul intr-un sertar departe de pat
LE: Carlita, asta-i anul nostru, simt eu |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 922
| OtiliaC wrote:
Eu compar cu temperaturile din celelalte luni, luna asta oricum a fost varza temperatura mea..
Legat de temperatura, eu nu am urmarit-o niciodata! Îmi parea prea multa bataie de cap. Eu zic sa lasi temperatura deoparte si sa te relaxezi e un stres si treaba asta cu temperatura |
|
| Maria.mmh wrote:Eu am renuntat la luat temperatura, am luat-o cam 1 an si..pana luna trecuta cand "am stat mai mult calare" (daca ma intelegi ce vreau sa spun ) si afurisitul de grafic a detectat aiurea ca am ovulat cand eu mai mult ca sigur nu am ovulat. Asa ca mi-au venit nervii si am aruncat termometrul intr-un sertar departe de pat LE: Carlita, asta-i anul nostru, simt eu Cred ca ar trebuii sa renunt si eu, doar ca face parte din rutina mea zilnica, greu greu as putea sa ma detasez (de termometru zic, ar trebuii sa il arunc ) |
|
|