Clubul aspirantelor - 84
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Thursday, January 28, 2021 10:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Andreeax wrote:

Deme,eu am o prietena care a luat cu jumatate de an înainte sa se apuce de bebe ?i apoi i-a ie?it din prima. I-a mers bine pe ele,adica nu a avut niciun efect advers. ?i eu am luat femibion 1 înainte de a ramâne ,mi l-a recomandat medicul ,?i numai de bine ...parul mi s-a parut intr-o forma mai buna . Acum ?tii povestea,fiecare e diferit,astea sunt doar experien?e . Eu nu am luat niciodata ceva fara acordul medicului chiar daca e vb de vitamine ?i as recomanda oricui acela?i lucru.

Multumesc de feedback Andreea, pai medicul mi-a spus de ele, le iau de 9 zile abia, nu vad nici un efect ,negativ sau pozitiv momentan.

Uneori imi fac sperante prea mari si multe, vedem noi, sanatosi sa fim ras
Castanuta
Scris: Thursday, January 28, 2021 11:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/22/2020
Vreau ?i eu pe lista Hilar
rux
Scris: Thursday, January 28, 2021 11:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2021
Multumesc si eu pentru noul thread :)

Si eu vreau pe lista (imi place mult numele de "mamica aspiranta" :)

Eu mi-am propus sa incep sa fac teste de ovulatie de pe 3 Feb (ziua 8) - cate 2 teste pe zi (dim si seara).
Andreea06
Scris: Friday, January 29, 2021 12:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Am updatat listuta, mai pot face modificari pana maine seara Gossip
wannabemom
Scris: Friday, January 29, 2021 9:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Irda
Scris: Friday, January 29, 2021 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 12/29/2020
Buna diminea?a, dragilor! Cheek Kiss
Vreau ?i eu pe lista de viitoare mamici.
Multumim, Andreea pentru casu?a noua! Cheek Kiss

Azi sunt în ziua 11 DPO ?i încep ?i eu ca Otilia. C ?i wannabemom... Am vedenii de liniu?e. Lol
Ieri mi-am luat teste de la Dr. Max de 10UI ?i am facut seara odata cu cele de pe Amazon Easy at home(astea au sensibilitate de 20 UI) si mi s-a parut ca apare o umbra pe cel de 10 UI.
L-am editat ?i eu, dar nu m-am lamurit prea tareNuStiu
Maria. mmh po?i sa-mi spui ce parametri de editare ai folosit zilele trecute la testul Otiliei, te rog?

O sa editez mesajul ?i cu o poza, poate va lamuri?i voi ca eu sunt în maaare ceata.

Cel bleu e de ovulație, tot Easy at home, cel mov e un Viola cu determinarea săptămânii, dar e de 12 UI, iar cel albastru subțirel e dr. Max

https://ibb.co/YRW2sMm
https://ibb.co/FYtD9wf
wannabemom
Scris: Friday, January 29, 2021 9:54 AM
Nivel

Irda wrote:

Azi sunt în ziua 11 DPO ?i încep ?i eu ca Otilia. C ?i wannabemom... Am vedenii de liniu?e. Lol
Ieri mi-am luat teste de la Dr. Max de 10UI ?i am facut seara odata cu cele de pe Amazon Easy at home(astea au sensibilitate de 20 UI) si mi s-a parut ca apare o umbra pe cel de 10 UI.
Maria. mmh po?i sa-mi spui ce parametri de editare ai folosit zilele trecute la testul Otiliei, te rog?

O sa editez mesajul ?i cu o poza, poate va lamuri?i voi ca eu sunt în maaare ceata.

Da, te rog sa atasezi o poza!!!
Eu folosesc tot felul de filtre de pe telefon, umblu la contrast, inclusiv inversarea culorilor (negative image).... tot ceea ce simt ca ajuta
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Omg..am ajuns pe pozitia 3 Wow
Carlita, ne-am facut vecine Lol
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 9:58 AM
Nivel

Irda wrote:

Am umblat la mai multe, ca asa fac si cu ale mele.
Poti atasa poza si ti-o editez eu Cheek Kiss
wannabemom
Scris: Friday, January 29, 2021 10:21 AM
Nivel

Irda, as mai face un test maine sau poimaine - tot din ala sensibil
Maria.mmh
Scris: Friday, January 29, 2021 10:30 AM
Nivel

Irda wrote:

Cel bleu e de ovula?ie, tot Easy at home, cel mov e un Viola cu determinarea saptamânii, dar e de 12 UI, iar cel albastru sub?irel e dr. Max

https://ibb.co/YRW2sMm
https://ibb.co/FYtD9wf

Eu m-am tot jucat la filtre dar nu vad nimic deocamndata pale
Irda
Scris: Friday, January 29, 2021 10:38 AM
Nivel

Wannabemom, sigur îl repet ras
Am facut unul ?i la 7 DPO ?i era clar ca e negativ (trebuie sa-l gasesc în colec?ie sa le pun ulul lânga celalalt)

Luna asta clar am ovulat din ambele ovare. Sânii sunt mari?i ?i sensibili (luna trecuta erau moi ?i total nedurerosi) si am avut si înca am o groaza de simptome care mai de care mai haioasa Crazy

Ultima goanga e ca atunci când stau pe burta parca stau pe o peni?a, un damb ceva în zona uteruluiras
Vorba aia... Ori s-a instalat bebe, ori am un mega PMS

Mul?umesc pentru oferta de editare a fotografiei Maria. mmhCheek Kiss

Fetele mele abia a?teapta sa le dau vestea buna dance, asa ca ma întreaba zilnic de 2 luni ?i jumatate de când ne-am hotarât la bb3.
Este ocazie de lamurit anatomia ?i fiziologia omului ras

Irda
Scris: Friday, January 29, 2021 11:00 AM
Nivel

Am facut unul si la 7 DPO si era clar ca e negativ (trebuie sa-l gasesc în colectie sa le pun unul lânga celalalt)

Luna asta clar am ovulat din ambele ovare. Sânii sunt mari?i ?i sensibili (luna trecuta erau moi ?i total nedurerosi) si am avut si înca am o groaza de simptome care mai de care mai haioasa Crazy

Ultima goanga e ca atunci când stau pe burta parca stau pe o peni?a, un damb ceva în zona uteruluiras

Fetele mele abia a?teapta sa le dau vestea buna dance, asa ca ma întreaba zilnic de 2 luni ?i jumatate de când ne-am hotarât la bb3.

OtiliaC
Scris: Friday, January 29, 2021 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
wannabemom wrote:
Buna dimineata fetelor.
Testele astea sunt bune? https://www.drmax.ro/test-de-oculatie-barza-5-benzi-biotech
Intreb ca sa stiu daca le cumpar sau nu astazi...
Stiu ca in trecut au fost discutii despre testele Barza, cum ca nu ar fi bune sau ca ar aparea linii de evaporare pe ele

Mie nu mi-au placut testele astea, cel mai bine ma inteleg cu cele de la Trussa, dar sunt un pic mai scumpe. Ei cele de la Oview sunt ok.
Irinan
Scris: Friday, January 29, 2021 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Irda wrote:
Am facut unul si la 7 DPO si era clar ca e negativ (trebuie sa-l gasesc în colectie sa le pun unul lânga celalalt)

astea de la easy at home le folosesc si eu.. eu azi sunt 9dpo, si tot asa la cele de ovulatie iese destul de pronuntata a 2 liniuta. Sunt curioasa care e deznodamantul la tine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.