Clubul aspirantelor - 84
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Sunday, February 28, 2021 8:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Maria, Irina asteptam vesti bune mâine! majoreta
Aleahim
Scris: Sunday, February 28, 2021 9:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Maria multa bafta maine.Iti tin pumnii sa fie totul bineHands
Miri08
Scris: Sunday, February 28, 2021 10:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Maine are Maria? credeam ca a avut azi ras
Maria.mmh
Scris: Monday, March 1, 2021 6:11 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Fetelor eu am ajuns la spital.. Cu 30 min mai devreme chiar. ?i sunt efectiv împietritaLol parca nici nu îmi vine sa întru plans
Irinan
Scris: Monday, March 1, 2021 7:37 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Castanuta wrote:
Bafta mâine, Maria!

Eu azi sunt in ziua 17 a CM ?i la al 5-le-a test de ovulatie. Pare ca se intensifica însa nu suficient... oare or mai fi ?anse sa ovulez luna asta?Boredom

Ar trebui sa mai continui cu testele de ovulatiemajoreta
Irinan
Scris: Monday, March 1, 2021 7:38 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Fetelor eu am ajuns la spital.. Cu 30 min mai devreme chiar. ?i sunt efectiv împietritaLol parca nici nu îmi vine sa întru plans

Curaj MariaBuddy1 inca un pic si ai scapatgrup
Irinan
Scris: Monday, March 1, 2021 7:42 AM
Nivel

O sa merg si eu sa recoltez.. cu toate ca am facut un pipi test si e 99 la suta negativ.. ca mi ar parea mie ceva, dar cred ca am linii la ochi de cat de mult le caut la teste. Sunt 11 dpo, deci ar fi trebuit sa se vada ceva. Dar macar vreau sa vad scris negru pe alb..
Vorba la medicul meu de fam, numai eu puteam sa am progesteronul 41ng, fara sarcina..Bye2
Alica23
Scris: Monday, March 1, 2021 8:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2020
Neata fetelor

O primavara frumoasa!
Sa fim sanatoase si mereu cu zambetul pe buze!coeur
Maria, esti puternica si totul o sa fie bine!
Maria.mmh
Scris: Monday, March 1, 2021 9:08 AM
Nivel

Gata fetelor.
Mai bine ca prima data, niciun fel de discomfort. Uter curat, micropolipi lipsa, a disparut ?i endometrita însa am uter dismorfic. Deci luna viitoare ma programez pt opera?ie de corectare a uterului uff
ANDREEA2929A
Scris: Monday, March 1, 2021 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Maria.mmh wrote:
Gata fetelor.
Mai bine ca prima data, niciun fel de discomfort. Uter curat, micropolipi lipsa, a disparut ?i endometrita însa am uter dismorfic. Deci luna viitoare ma programez pt opera?ie de corectare a uterului uff

Doamne ajuta sa fie asta problema ?i dupa recuperare sa ne treci pragul majoreta coeur Buddy1
Castanuta
Scris: Monday, March 1, 2021 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 6/22/2020
Irinan wrote:
O sa merg si eu sa recoltez.. cu toate ca am facut un pipi test si e 99 la suta negativ.. ca mi ar parea mie ceva, dar cred ca am linii la ochi de cat de mult le caut la teste. Sunt 11 dpo, deci ar fi trebuit sa se vada ceva. Dar macar vreau sa vad scris negru pe alb..
Vorba la medicul meu de fam, numai eu puteam sa am progesteronul 41ng, fara sarcina..Bye2

Sa ai beta de bebe, Irina! majoreta

Mai fac teste azi ?i mâine, mai ales ca ni?te în?epaturi in ovare de ma îngenuncheaza. Dubios uff
Castanuta
Scris: Monday, March 1, 2021 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 6/22/2020
Maria.mmh wrote:
Gata fetelor.

Super, ce bine ca ai scăpat de histero! Cheek Kiss
Ți-a povestit medicul in ce consta operația de corectare?
Maria.mmh
Scris: Monday, March 1, 2021 10:50 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Doamne ajuta sa fie asta problema ?i dupa recuperare sa ne treci pragul majoreta coeur Buddy1

Doamne ajuta! Când am citit pe fisa trompe permeabile parca am avut un flash back cu mom dupa HSG când plângeam cu muci la nas ca am o trompe nepermeabila ?i una slab permeabila, îmi venea sa tip singura în ma?ina de bucurie.
Acum.. Nu prea gasesc informa?ii despre uter dismorfscratch
Maria.mmh
Scris: Monday, March 1, 2021 11:00 AM
Nivel

Castanuta wrote:

Super, ce bine ca ai scapat de histero! Cheek Kiss
?i-a povestit medicul in ce consta opera?ia de corectare?

In mare din ce am în?eles din to?i termenii am "coarne alungite" ?i vrea sa intervina sa faca o corec?ie. Am cautat pe Sosi dar nu am gasit prea multe lamuriri, am pus ?i eu acum o întrebare, poate s-a mai confruntat cineva.
Roser
Scris: Monday, March 1, 2021 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Maria.mmh wrote:

In mare din ce am în?eles din to?i termenii am "coarne alungite" ?i vrea sa intervina sa faca o corec?ie. Am cautat pe Sosi dar nu am gasit prea multe lamuriri, am pus ?i eu acum o întrebare, poate s-a mai confruntat cineva.

Maria bine ca ai scapat si nu te-a durut. Dar nu inteleg faza cu trompele, cum stii ca sunt permeabile daca ai facut histero? Sau ai facut si hsg azi?
Cat despre uter dismorf in majoritatea cazurilor e vorba despre uter in forma de T sau "T-shaped". Daca cauti asa poate gasesti mai multe informatii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.