|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 848
| Maria, Irina asteptam vesti bune mâine! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Maria multa bafta maine.Iti tin pumnii sa fie totul bine |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Maine are Maria? credeam ca a avut azi |
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Fetelor eu am ajuns la spital.. Cu 30 min mai devreme chiar. ?i sunt efectiv împietrita parca nici nu îmi vine sa întru |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Castanuta wrote:Bafta mâine, Maria! Eu azi sunt in ziua 17 a CM ?i la al 5-le-a test de ovulatie. Pare ca se intensifica însa nu suficient... oare or mai fi ?anse sa ovulez luna asta? Ar trebui sa mai continui cu testele de ovulatie |
| Maria.mmh wrote:Fetelor eu am ajuns la spital.. Cu 30 min mai devreme chiar. ?i sunt efectiv împietrita parca nici nu îmi vine sa întru Curaj Maria inca un pic si ai scapat |
| O sa merg si eu sa recoltez.. cu toate ca am facut un pipi test si e 99 la suta negativ.. ca mi ar parea mie ceva, dar cred ca am linii la ochi de cat de mult le caut la teste. Sunt 11 dpo, deci ar fi trebuit sa se vada ceva. Dar macar vreau sa vad scris negru pe alb.. Vorba la medicul meu de fam, numai eu puteam sa am progesteronul 41ng, fara sarcina.. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2020 Mesaje: 150
| Neata fetelor
O primavara frumoasa! Sa fim sanatoase si mereu cu zambetul pe buze! Maria, esti puternica si totul o sa fie bine! |
|
| Gata fetelor. Mai bine ca prima data, niciun fel de discomfort. Uter curat, micropolipi lipsa, a disparut ?i endometrita însa am uter dismorfic. Deci luna viitoare ma programez pt opera?ie de corectare a uterului |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Maria.mmh wrote:Gata fetelor. Mai bine ca prima data, niciun fel de discomfort. Uter curat, micropolipi lipsa, a disparut ?i endometrita însa am uter dismorfic. Deci luna viitoare ma programez pt opera?ie de corectare a uterului Doamne ajuta sa fie asta problema ?i dupa recuperare sa ne treci pragul |
|
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Irinan wrote:O sa merg si eu sa recoltez.. cu toate ca am facut un pipi test si e 99 la suta negativ.. ca mi ar parea mie ceva, dar cred ca am linii la ochi de cat de mult le caut la teste. Sunt 11 dpo, deci ar fi trebuit sa se vada ceva. Dar macar vreau sa vad scris negru pe alb.. Vorba la medicul meu de fam, numai eu puteam sa am progesteronul 41ng, fara sarcina..
Sa ai beta de bebe, Irina!
Mai fac teste azi ?i mâine, mai ales ca ni?te în?epaturi in ovare de ma îngenuncheaza. Dubios |
|
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Maria.mmh wrote:Gata fetelor. Mai bine ca prima data, niciun fel de discomfort. Uter curat, micropolipi lipsa, a disparut ?i endometrita însa am uter dismorfic. Deci luna viitoare ma programez pt opera?ie de corectare a uterului
Super, ce bine ca ai scăpat de histero! Ți-a povestit medicul in ce consta operația de corectare?
|
|
| Doamne ajuta! Când am citit pe fisa trompe permeabile parca am avut un flash back cu mom dupa HSG când plângeam cu muci la nas ca am o trompe nepermeabila ?i una slab permeabila, îmi venea sa tip singura în ma?ina de bucurie. Acum.. Nu prea gasesc informa?ii despre uter dismorf |
|
| Castanuta wrote:Super, ce bine ca ai scapat de histero! ?i-a povestit medicul in ce consta opera?ia de corectare?
In mare din ce am în?eles din to?i termenii am "coarne alungite" ?i vrea sa intervina sa faca o corec?ie. Am cautat pe Sosi dar nu am gasit prea multe lamuriri, am pus ?i eu acum o întrebare, poate s-a mai confruntat cineva. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Maria.mmh wrote:
In mare din ce am în?eles din to?i termenii am "coarne alungite" ?i vrea sa intervina sa faca o corec?ie. Am cautat pe Sosi dar nu am gasit prea multe lamuriri, am pus ?i eu acum o întrebare, poate s-a mai confruntat cineva.
Maria bine ca ai scapat si nu te-a durut. Dar nu inteleg faza cu trompele, cum stii ca sunt permeabile daca ai facut histero? Sau ai facut si hsg azi? Cat despre uter dismorf in majoritatea cazurilor e vorba despre uter in forma de T sau "T-shaped". Daca cauti asa poate gasesti mai multe informatii. |
|
|