Clubul aspirantelor - 84
Subiectul anterior · Subiectul urmator
wannabemom
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Gata si intepatura de azi... acum agitatia si nelinistea pana vine ziua de maine ras
Maria.mmh
Scris: Thursday, February 4, 2021 2:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
IoanaIoanaC wrote:
Tu fete, am mai vorbit noi de treaba cu curiosii (cacofonie intentionata)! Stiti deja parerea mea si ca de multe ori am fost rea cu cei ce ma intrebau sau asa. Dar daca va ajuta cu ceva, nici dupa ce obtineti prima sarcina nu scapati Lol SI ca sa intelegeti ce zic, sambata a fost inmormantarea bunicului meu. A doua persoana care a intrat in curtea capelei (noi eram deja acolo) a inceput de la poarta "Servus!Ce faci Ioana, faci bebe?!" Jur ca imi venea sa ii raspund cu condoleante! Mno, de acolo m-am enervat, si n-am pupat pe nimeni (oricum n-aveam de gand pentru ca pandemie) si n-am lasat pe nimeni sa-mi atinga burtica, si de cate ori deschideau subiectul sarcinii raspundeam scurt si plecam. Am fost o uracioasa, si nu-mi pare rau! Lol

No, Ioana, draga, mi-s la fel si fara sa fiu insarcinata Lol
Condoleante...
Capsunica22
Scris: Thursday, February 4, 2021 2:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020

Hei am.intrat si eu pe aici sa va dau putin praf magic de burtici hearts hearts coeur Wannabemom te asteptam la gravidute :D hai cu beta
topai majoreta
Adina1200
Scris: Thursday, February 4, 2021 2:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/19/2020
Irinan wrote:

De ce sa te judece? A fost alegerea ta.. sa ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.. eu am 35 de ani si fata mea are 16 si sunt mandra ca am fost mamica tanaracoeur

Si eu ma mandresc cu zana mea,si ma bucur ca am oprit sarcina atunci,dar acum imi mai doresc un gandacel mic,cand am ramas însarcinata acum 11 ani ,am ramas tot in perioada asta ,sper sa fie cu noroc anul acesta .Sa vedem diseara cum iese testul ,ma nelini?te?te scurgerea astaBig Surprise
Maria.mmh
Scris: Thursday, February 4, 2021 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Capsunica22 wrote:

Hei am.intrat si eu pe aici sa va dau putin praf magic de burtici hearts hearts coeur Wannabemom te asteptam la gravidute :D hai cu beta
topai majoreta

Uhuuu, multumim computerlove
rux
Scris: Thursday, February 4, 2021 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2021
Maria.mmh wrote:

Si eu zic sa astepti raspunsul medicului...el e cel mai in masura sa iti raspunda.
Si eu ma bat cu o candida usoara. Tot reapare si nu inteleg de la ce

Multumesc pentru raspunsuri !
Adina1200
Scris: Thursday, February 4, 2021 2:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/19/2020
Capsunica22 wrote:

topai majoreta

Multumim ,poate ne umplem toate de burtici coeur coeur
Magda 77
Scris: Thursday, February 4, 2021 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/12/2020
Buna ziua , aspirici dragi, desi va spuneam ca am o stare de apatie avansata si ca trebuia sa mi fac beta de saptamana trecuta iar ecografie saptamana aceasta , abia acum o ora mi am facut curaj si am recoltat, in doua ore aflu rezultatul apoi ma programez la eco , poate saptamana viitoare ii aud inima . Sper sa nu regret ca am stat atat plans
rux
Scris: Thursday, February 4, 2021 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2021
Magda 77 wrote:
Buna ziua , aspirici dragi, desi va spuneam ca am o stare de apatie avansata si ca trebuia sa mi fac beta de saptamana trecuta iar ecografie saptamana aceasta , abia acum o ora mi am facut curaj si am recoltat, in doua ore aflu rezultatul apoi ma programez la eco , poate saptamana viitoare ii aud inima . Sper sa nu regret ca am stat atat plans

O sa fie bine :) !
Curaj inainte !
Magda 77
Scris: Thursday, February 4, 2021 3:04 PM
Nivel

rux wrote:

O sa fie bine :) !
Curaj inainte !
Multumesc Ruxiloveyou
Sisi2
Scris: Thursday, February 4, 2021 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
wannabemom wrote:
Gata si intepatura de azi... acum agitatia si nelinistea pana vine ziua de maine ras

Iti tin pumnii!!!!Hands
Sisi2
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Magda 77 wrote:

Doamne ajuta sa fie totul bine!!!Cheek Kiss
Irinan
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Magda 77 wrote:

Sigur iese binemajoreta
Irinan
Scris: Thursday, February 4, 2021 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Capsunica22 wrote:

topai majoreta

coeur
Magda 77
Scris: Thursday, February 4, 2021 3:31 PM
Nivel

Sisi2 wrote:

Doamne ajuta sa fie totul bine!!!Cheek Kiss
Multumesc , esti draguta,tu cum mai esti? De Freya ce mai stii?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.