|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Gata si intepatura de azi... acum agitatia si nelinistea pana vine ziua de maine |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| IoanaIoanaC wrote:Tu fete, am mai vorbit noi de treaba cu curiosii (cacofonie intentionata)! Stiti deja parerea mea si ca de multe ori am fost rea cu cei ce ma intrebau sau asa. Dar daca va ajuta cu ceva, nici dupa ce obtineti prima sarcina nu scapati  SI ca sa intelegeti ce zic, sambata a fost inmormantarea bunicului meu. A doua persoana care a intrat in curtea capelei (noi eram deja acolo) a inceput de la poarta "Servus!Ce faci Ioana, faci bebe?!" Jur ca imi venea sa ii raspund cu condoleante! Mno, de acolo m-am enervat, si n-am pupat pe nimeni (oricum n-aveam de gand pentru ca pandemie) si n-am lasat pe nimeni sa-mi atinga burtica, si de cate ori deschideau subiectul sarcinii raspundeam scurt si plecam. Am fost o uracioasa, si nu-mi pare rau!
No, Ioana, draga, mi-s la fel si fara sa fiu insarcinata Condoleante...
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Hei am.intrat si eu pe aici sa va dau putin praf magic de burtici Wannabemom te asteptam la gravidute :D hai cu beta
|
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2020 Mesaje: 35
| Irinan wrote:De ce sa te judece? A fost alegerea ta.. sa ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.. eu am 35 de ani si fata mea are 16 si sunt mandra ca am fost mamica tanara
Si eu ma mandresc cu zana mea,si ma bucur ca am oprit sarcina atunci,dar acum imi mai doresc un gandacel mic,cand am ramas însarcinata acum 11 ani ,am ramas tot in perioada asta ,sper sa fie cu noroc anul acesta .Sa vedem diseara cum iese testul ,ma nelini?te?te scurgerea asta |
|
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
Uhuuu, multumim
|
|
|
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Maria.mmh wrote:
Si eu zic sa astepti raspunsul medicului...el e cel mai in masura sa iti raspunda. Si eu ma bat cu o candida usoara. Tot reapare si nu inteleg de la ce
Multumesc pentru raspunsuri ! |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2020 Mesaje: 35
|
Multumim ,poate ne umplem toate de burtici |
|
|

Inregistrat: 4/12/2020 Mesaje: 121
| Buna ziua , aspirici dragi, desi va spuneam ca am o stare de apatie avansata si ca trebuia sa mi fac beta de saptamana trecuta iar ecografie saptamana aceasta , abia acum o ora mi am facut curaj si am recoltat, in doua ore aflu rezultatul apoi ma programez la eco , poate saptamana viitoare ii aud inima . Sper sa nu regret ca am stat atat |
|
|
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Magda 77 wrote:Buna ziua , aspirici dragi, desi va spuneam ca am o stare de apatie avansata si ca trebuia sa mi fac beta de saptamana trecuta iar ecografie saptamana aceasta , abia acum o ora mi am facut curaj si am recoltat, in doua ore aflu rezultatul apoi ma programez la eco , poate saptamana viitoare ii aud inima . Sper sa nu regret ca am stat atat
O sa fie bine :) ! Curaj inainte ! |
|
|

| rux wrote:
O sa fie bine :) ! Curaj inainte !
Multumesc Rux |
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| wannabemom wrote:Gata si intepatura de azi... acum agitatia si nelinistea pana vine ziua de maine
Iti tin pumnii!!!! |
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Magda 77 wrote:Buna ziua , aspirici dragi, desi va spuneam ca am o stare de apatie avansata si ca trebuia sa mi fac beta de saptamana trecuta iar ecografie saptamana aceasta , abia acum o ora mi am facut curaj si am recoltat, in doua ore aflu rezultatul apoi ma programez la eco , poate saptamana viitoare ii aud inima . Sper sa nu regret ca am stat atat
Doamne ajuta sa fie totul bine!!! |
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Magda 77 wrote:Buna ziua , aspirici dragi, desi va spuneam ca am o stare de apatie avansata si ca trebuia sa mi fac beta de saptamana trecuta iar ecografie saptamana aceasta , abia acum o ora mi am facut curaj si am recoltat, in doua ore aflu rezultatul apoi ma programez la eco , poate saptamana viitoare ii aud inima . Sper sa nu regret ca am stat atat Sigur iese bine |
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
|
|
|
|

| Sisi2 wrote:Doamne ajuta sa fie totul bine!!! Multumesc , esti draguta,tu cum mai esti? De Freya ce mai stii? |
|
|
|
|