Clubul aspirantelor - 84
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri08
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Nu vreau sa jignesc parintii dar in mom in care nu poti iubi sau macar sa te comporti frumos cu partenerul copilului tau inseamna de fapt ca nu iti iubesti nici copilul. Pt ca ranesti persoana la care el tine sau o denigrezi.....astia nu sunt parinti. Doar pt ca te-au crescut ....nu se pot numi asa .Parintele adevarat e cel care iti ofera suport emotional, cel care doar te creste o face din datorie sau ca sa nu fie judecat de ceilalti.
Maria.mmh
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Miri08 wrote:

Doamne , ce femeie imposibila!Big Surprise
Sper ca si-a dat seama si sotul tau ce fel de mama are Cray

Iti dai seama. Acum facem misto pe tema asta Lol Lol
Asa ca eu cu intrebarile celorlalti fac ce m-a invatat mamaia mea si anume le pun la fund Lol
Nu stiu decat cateva prietene apropiate de problemele noastre si cativa din familie, restul nu am de ce sa ma explic in fata lor de ce nu fac, de ce nu se intampla, etc.
Aveam o vecina la soacra'mea care de cate ori ma intalneam cu ea pe langa bloc (fetelor va jur ca nu va exagerez) ma intreba cand fac un copilbanghead

L.E: Sunt de aceasi parere cu tine. La mine ar fi prea multe de povestit. Ideea e ca a vazut si sotul ca femeia nu e pe treaba ei. Cand m-au dat afara am apucat sa car cateva chestii aproape inutile, toate hainele mele erau bagate in pungi ermetice imense pe care nu am putut sa le car. Cand ne-am gasit chirie eu aveam efectiv 2 fuste, 2 tricouri, 2 perechi de chiloti, un sutien si o pereche de sandale. Hainele le dateam seara jos de pe mine , le spalam si ziua urmatoare ma imbracam cu celelalte si repetam procesul Lol pana a venit sotul din cursa si s-a dus si a luat bagajele de acolo.
Preferam sa dorm pe banca in parc decat sa ma mai intorc acolo NuImiPasa
rux
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/24/2021
Salut,

Fetelor am si eu o intrebare la voi..

Eu acum fac tot felul de analize si pentru ca uneori aveam dureri si ma simteam inconfortabil, am facut si o analiza a secretiei vaginale..
Am primit acum rezultatul - vaginoza bacteriana, am primit tratament pe 10 zile si trebuie sa refac testul la 10 zile dupa tratament.

Intrebarea mea e - pana nu iese testul negativ (cat timp fac tratamentul), pot sa bebelesc si eu ?? :((
Ca de azi tocmai ce voiam sa incep sa ma testez...
Eu banuiesc ca nu, dar ma doare sufletul ca pierd o luna si am zis sa intreb..

Am intrebat-o si pe doctora si astept raspuns, dar am zis sa intreb si aici..

Cum am zis, banuiesc ca nu...dar nu pot sa accept ca pierd o luna...

Miri08
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
rux wrote:
Salut,

Eu acum fac tot felul de analize si pentru ca uneori aveam dureri si ma simteam inconfortabil, am facut si o analiza a secretiei vaginale..
Am primit acum rezultatul - vaginoza bacteriana, am primit tratament pe 10 zile si trebuie sa refac testul la 10 zile dupa tratament.

Intrebarea mea e - pana nu iese testul negativ (cat timp fac tratamentul), pot sa bebelesc si eu ?? :((

Cred ca mai bine astepti sa vezi ce iti raspunde medicul ! Eu pana acum doar cu candida m-am confruntata in zone intima si stiu ca in timpul tratamentului cu candida mie imi interzicea medicul contactul sexual .Acum la tine fiind alta problema nu stiu ce sa-ti zic. Asteapta sa vezi ce zice medicul .... Stiu ca e greu sa pierzi o luna dar daca asa e mai bine asa trebuie sa faci uff
Maria.mmh
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
rux wrote:
Salut,

Si eu zic sa astepti raspunsul medicului...el e cel mai in masura sa iti raspunda.
Si eu ma bat cu o candida usoara. Tot reapare si nu inteleg de la ce
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Tu fete, am mai vorbit noi de treaba cu curiosii (cacofonie intentionata)! Stiti deja parerea mea si ca de multe ori am fost rea cu cei ce ma intrebau sau asa. Dar daca va ajuta cu ceva, nici dupa ce obtineti prima sarcina nu scapati Lol SI ca sa intelegeti ce zic, sambata a fost inmormantarea bunicului meu. A doua persoana care a intrat in curtea capelei (noi eram deja acolo) a inceput de la poarta "Servus!Ce faci Ioana, faci bebe?!" Jur ca imi venea sa ii raspund cu condoleante! Mno, de acolo m-am enervat, si n-am pupat pe nimeni (oricum n-aveam de gand pentru ca pandemie) si n-am lasat pe nimeni sa-mi atinga burtica, si de cate ori deschideau subiectul sarcinii raspundeam scurt si plecam. Am fost o uracioasa, si nu-mi pare rau! Lol
Adina1200
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/19/2020
Maria.mmh wrote:

Si eu zic sa astepti raspunsul medicului...el e cel mai in masura sa iti raspunda.
Si eu ma bat cu o candida usoara. Tot reapare si nu inteleg de la ce

Ca tot veni vorba hohot ,m ai devreme am fost la toaleta am o scurgere...incolora, alba mai degraba si urat mirositoare NuStiu ,de la ce o mai fii si asta ...am tot felul de filmeBig Surprise pâna voi ajunge saptamâna viitoare la dr înnebunesc Big Laugh
Irinan
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:

Asta mi-am propus din ziua 1 ras
Te astept ?i pe tine si pe Carlita grup
Btw.. Mai devreme când am fost la baie am observat pe hârtie ca a aparut o secretie cremoasa-apoasa mai mult portocalie. Nu ?tiu care e ideea.. Sper ca nu sunt iar mega dereglat ca o iau cu capul alcool

grup si la mine am secretie maro de 3 zile deja, dar cm ul se lasa asteptat.. am 5 saptamani de la chiuretaj si 15dpo
Irinan
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:25 PM
Nivel

Adina1200 wrote:
Din pacate nu stiu cum sa pun poza ...dar mi a aparut 2 liniute, asta inseamna ca intru in perioada fertila?Sau sunt?

Depinde cat de pronuntata e a 2 liniuta
Irinan
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:27 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Haha, când va vad pe toate ca testa?i parca îmi vine ?i mie de?i stiu ca nu au sens Lol

Fetelor cu Netflix, am descoperit un film despre un cuplu trecut de 40 de ani care încearca sa aiba un copil. Totul despre fiv, icsi, însemnari, ovocite donate etc. E o drama-comedie, sper sa nu plang ca de obicei pana la final ras Private life se nume?te

Multumesc de recomandareCheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:30 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Al meu sot e sofer pe tir, doar ca am noroc ca a prins niste curse fixe si vine in fiecare seara acasa. El lucreaza cu socrul meu pe tir, si deja se stie cand sunt eu la ovulatie sotul ramane acasa cateva zile si socrul lucreaza newclap Cred ca s-a prins si el saracul si nu zice nimic, stie ca ne dorim mult un bebemajoreta

E bine ca e intelegator socruLol
Irinan
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:32 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Pfuuuu.. Norocoaso! Lol
V-am zis eu ca singura mea ?ansa e sa plec cu el hohot

Noi suntem producatori de incaltaminte, si pana sa am copii mergeam cu sotul prin tara cand avea de distribuit vreo comanda..Lol e palpitant la drum impreunadance
Irinan
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:36 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Daca era sa ma iau dupa doctora...dupa ce mi-a "monitorizat" ea ovulatia de luna asta... :)))
Dar uite ca se mai intampla si surprize... daca are programare azi, fix cand i s-au pozitivat testele de ovulatie, da - ar fi utila si o ecografie.

Eu iar am dormit doar 2 ore toata noaptea uff
Azi la 14 merg iar la intepat. Sa imi tineti pumnii majoreta

Insomnia e normala la inceput de sarcina.., de fapt e normala toata sarcinaLol sa se dubleze betamajoreta
Irinan
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:38 PM
Nivel

Adina1200 wrote:

Am mai avut o sarcina ,feti?a mea are 11 ani,stiu am ramas însarcinata prea devreme ..toata lumea ma judecat ,de atunci nu am mai ramas ,am luat anticonceptionale ,pâna acum 2 ani...bine dar nu va gânditi ca le am luat tot timpul,am mai avut pauze,de 2 ani incerc sa ramân,am fost la diferiti doctori,anul trecut mi sa dat Myo sun plus 3 luni ...nimic...am fost si pe la bucure?ti...i a dat so?ului profertil, mi e nu mai dat nimic a zis ca sunt in regula..din nou nimic...suntem cu nervii la pamânt, nu stiu ce sa mai fac,ce sa mai incerc,am luat si branca ursului si pastilele acelea de Macca...dar fara succes
Eu am 28 de ani
El 29 de ani

De ce sa te judece? A fost alegerea ta.. sa ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.. eu am 35 de ani si fata mea are 16 si sunt mandra ca am fost mamica tanaracoeur
Irinan
Scris: Thursday, February 4, 2021 1:54 PM
Nivel

Miri08 wrote:
Nici eu n-am inteles si nu voi intelege niciodata de ce oamenii insista mai ales cand vad ca nu se intampla. La mine insistau prietenii si familia chiar cand le-am zis ca noi vrem dar nu pot ramane. Le-am explicat ca am probleme de sanatate si din cauza asta e posibil sa nu raman si cu toate astea la ceva timp iar primeam intrebari sau auzeam vorbe pe la spate. De ex o prietena buna ne-a zis chiar ca socrul meu a intrebat-o pe ea sau s-a plans( ceva de genul ) ca noi nu facem copil sa aiba si el un nepotel sau o nepotita . Zici ca noi faceam intentionat sa nu-i facem lui nepoti. Nu inteleg, parca uneori unii oameni nu gandesc deloc. Iar familiile se gandesc la copilul nostru ca si cand il facem pt ei , nu pentru noi Bye2
E super frustrant....

Mai un pic si ai trecut de primul trimestrumajoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.