|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Adina1200 wrote:
Am facut acum testul ,tot 2 liniute a iesit ,si mi am facut si programare la o doamna doctora care to?i spun ca este buna....am tot cautat in tot Ploiestiul si nimic...nu stiu ce sa mai fac,sper sa fie cu noroc luna asta
Spune ne cate ceva despre tine.... varsta.... ai mai avut vreo sarcina.... ai facut vreo analiza/investigatie...? Noi de obicei punem informatii relevante in semnatura. Momentan nu prea ai avea ce sa rezolvi la ginecologie. Zilele astea incearca fara stress, si cu mult contact. Abia in 2 saptamani cand ar trebui sa iti vina ciclul, poti incerca un test de sarcina. Daca nu reusesti luna asta, mergi la ginecolog dupa, pt. un consult si sfaturi. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| wannabemom wrote:
Spune ne cate ceva despre tine.... varsta.... ai mai avut vreo sarcina.... ai facut vreo analiza/investigatie...? Noi de obicei punem informatii relevante in semnatura. Momentan nu prea ai avea ce sa rezolvi la ginecologie. Zilele astea incearca fara stress, si cu mult contact. Abia in 2 saptamani cand ar trebui sa iti vina ciclul, poti incerca un test de sarcina. Daca nu reusesti luna asta, mergi la ginecolog dupa, pt. un consult si sfaturi.
Poate face ecograf sa vada daca a ovulat. Monitorizarea ecografica e cea mai recomandata pentru confirmarea ovulatiei, de asemenea si in cazul meu ..dar cine sa se duca? |

| Maria.mmh wrote:Poate face ecograf sa vada daca a ovulat. Monitorizarea ecografica e cea mai recomandata pentru confirmarea ovulatiei, de asemenea si in cazul meu ..dar cine sa se duca?
Daca era sa ma iau dupa doctora...dupa ce mi-a "monitorizat" ea ovulatia de luna asta... :))) Dar uite ca se mai intampla si surprize... daca are programare azi, fix cand i s-au pozitivat testele de ovulatie, da - ar fi utila si o ecografie.
Eu iar am dormit doar 2 ore toata noaptea Azi la 14 merg iar la intepat. Sa imi tineti pumnii |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| wannabemom wrote:Daca era sa ma iau dupa doctora...dupa ce mi-a "monitorizat" ea ovulatia de luna asta... :))) Dar uite ca se mai intampla si surprize... daca are programare azi, fix cand i s-au pozitivat testele de ovulatie, da - ar fi utila si o ecografie. Eu iar am dormit doar 2 ore toata noaptea Azi la 14 merg iar la intepat. Sa imi tineti pumnii
Nici eu nu puteam sa dorm in primele sapt de cand am aflat ca sunt insarcinata si aveam si eu crampe ca si cand trebuia sa vina menstruatia.Deci stai linistita si nu te mai stresa |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2020 Mesaje: 35
| wannabemom wrote:
Spune ne cate ceva despre tine.... varsta.... ai mai avut vreo sarcina.... ai facut vreo analiza/investigatie...? Noi de obicei punem informatii relevante in semnatura. Momentan nu prea ai avea ce sa rezolvi la ginecologie. Zilele astea incearca fara stress, si cu mult contact. Abia in 2 saptamani cand ar trebui sa iti vina ciclul, poti incerca un test de sarcina. Daca nu reusesti luna asta, mergi la ginecolog dupa, pt. un consult si sfaturi.
Am mai avut o sarcina ,feti?a mea are 11 ani,stiu am ramas însarcinata prea devreme ..toata lumea ma judecat ,de atunci nu am mai ramas ,am luat anticonceptionale ,pâna acum 2 ani...bine dar nu va gânditi ca le am luat tot timpul,am mai avut pauze,de 2 ani incerc sa ramân,am fost la diferiti doctori,anul trecut mi sa dat Myo sun plus 3 luni ...nimic...am fost si pe la bucure?ti...i a dat so?ului profertil, mi e nu mai dat nimic a zis ca sunt in regula..din nou nimic...suntem cu nervii la pamânt, nu stiu ce sa mai fac,ce sa mai incerc,am luat si branca ursului si pastilele acelea de Macca...dar fara succes Eu am 28 de ani El 29 de ani |

| Adina1200 wrote:
Am mai avut o sarcina ,feti?a mea are 11 ani,stiu am ramas însarcinata prea devreme ..toata lumea ma judecat ,de atunci nu am mai ramas ,am luat anticonceptionale ,pâna acum 2 ani...bine dar nu va gânditi ca le am luat tot timpul,am mai avut pauze,de 2 ani incerc sa ramân,am fost la diferiti doctori,anul trecut mi sa dat Myo sun plus 3 luni ...nimic...am fost si pe la bucure?ti...i a dat so?ului profertil, mi e nu mai dat nimic a zis ca sunt in regula..din nou nimic...suntem cu nervii la pamânt, nu stiu ce sa mai fac,ce sa mai incerc,am luat si branca ursului si pastilele acelea de Macca...dar fara succes Eu am 28 de ani El 29 de ani
Fetelor, nu mai luati Branca urslului, mladite si alte buruieni aiurea.. Exista sansa sa faceti mai mult rau decat bine. Iar medicii care recomanda asa ceva(daca exista medici care fac asta) nici nu pot sa ii numesc medici..Cunosc cazuri care si-au dat peste cap CM cu plantele astea 2. Despre MyoSun nu stiu ce sa spun..eu am mai zis pe aici..am luat si eu cateva luni si a fost apa de ploaie. Asa ca am renuntat la el, unde mai pui ca este si o caruta de bani. Ma costau aproape 250lei/luna. |

| Adina1200 wrote:
Am mai avut o sarcina ,feti?a mea are 11 ani,stiu am ramas însarcinata prea devreme ..toata lumea ma judecat ,de atunci nu am mai ramas ,am luat anticonceptionale ,pâna acum 2 ani...bine dar nu va gânditi ca le am luat tot timpul,am mai avut pauze,de 2 ani incerc sa ramân,am fost la diferiti doctori,anul trecut mi sa dat Myo sun plus 3 luni ...nimic...am fost si pe la bucure?ti...i a dat so?ului profertil, mi e nu mai dat nimic a zis ca sunt in regula..din nou nimic...suntem cu nervii la pamânt, nu stiu ce sa mai fac,ce sa mai incerc,am luat si branca ursului si pastilele acelea de Macca...dar fara succes Eu am 28 de ani El 29 de ani
Nu suntem aici ca sa judecam. Mama m-a avut cand avea 17 ani de exemplu...
Nu stiu daca a avut vreo legatura la noi, dar in ultimele doua luni (desi incercam de vreo 1 an jumate - 2) - am folosit un lubrifiant pentru fertilitate, care ajuta - spun ei Se numeste Conceive Plus https://ro.conceiveplus.com/product/conceive-plus-fertility-lubricant-75ml-2-5-fl-oz/ Inainte sa ne decidem sa il cumparam, am citit foarte multe reviewuri bune despre el. Nu stiu daca este sau nu o coincidenta... |
| wannabemom wrote:Nu suntem aici ca sa judecam. Mama m-a avut cand avea 17 ani de exemplu... Nu stiu daca a avut vreo legatura la noi, dar in ultimele doua luni (desi incercam de vreo 1 an jumate - 2) - am folosit un lubrifiant pentru fertilitate, care ajuta - spun ei Se numeste Conceive Plus https://ro.conceiveplus.com/product/conceive-plus-fertility-lubricant-75ml-2-5-fl-oz/Inainte sa ne decidem sa il cumparam, am citit foarte multe reviewuri bune despre el. Nu stiu daca este sau nu o coincidenta...
Prima data când aud de acest lubrefiant, ce sa zic sper ca luna aceasta sa fie ceva ,saptamâna viitoare a spus doamna dr ca ma prime?te...pana atunci mai continui cu teste si activitate inca am dureri pe jos ca atunci cand iti vine menstruatia, cand am ajuns la munca am simtit o în?epatura foarte puternica de abia pot sa mai ma mi?c, momentan am renuntat sa mai iau tot felul de suplimente si alte nebunii. |

| Adina1200 wrote:Prima data când aud de acest lubrefiant, ce sa zic sper ca luna aceasta sa fie ceva ,saptamâna viitoare a spus doamna dr ca ma prime?te...pana atunci mai continui cu teste si activitate  inca am dureri pe jos ca atunci cand iti vine menstruatia, cand am ajuns la munca am simtit o în?epatura foarte puternica de abia pot sa mai ma mi?c, momentan am renuntat sa mai iau tot felul de suplimente si alte nebunii.
Haide ca iti tin pumnii sa fie bine luna asta |
|
|
| Maria.mmh wrote:Haide ca iti tin pumnii sa fie bine luna asta
Sarut mâna mult ,doamne ajuta la toata lumea ,eu pur si simplu am înnebunit, oriunde ma duc vad numai gravidute, si la mine nimic |
|
|

| Adina1200 wrote:Sarut mâna mult ,doamne ajuta la toata lumea ,eu pur si simplu am înnebunit, oriunde ma duc vad numai gravidute, si la mine nimic
Been there, done that! Eu m-am obisnuit. La fel am devenit imuna si la toate intrebarile cretine pe care le aud la munca , de la apropiati care se tot baga cu nasu in uterul meu si ii freaca grija "Voi ce faceti?bebe,nimic?" le-as da replica , ca noi o scoatem la timp (scuze de cacofonie). |
|
|
| Maria.mmh wrote:Been there, done that! Eu m-am obisnuit. La fel am devenit imuna si la toate intrebarile cretine pe care le aud la munca , de la apropiati care se tot baga cu nasu in uterul meu si ii freaca grija "Voi ce faceti?bebe,nimic?" le-as da replica , ca noi o scoatem la timp  (scuze de cacofonie).
Nu mai zice ca la noi e la fel....pe unde te duci aceasi intrebare....plus ca am luat in greutate putin ...si toata lumea oo felicitari sa va traiasca ce sa mai zic....asta vara nu am mai purtat o rochi?a din cauza asta |
|
|

| Maria.mmh wrote:Been there, done that! Eu m-am obisnuit. La fel am devenit imuna si la toate intrebarile cretine pe care le aud la munca , de la apropiati care se tot baga cu nasu in uterul meu si ii freaca grija "Voi ce faceti?bebe,nimic?" le-as da replica , ca noi o scoatem la timp  (scuze de cacofonie). \ Nici eu n-am inteles si nu voi intelege niciodata de ce oamenii insista mai ales cand vad ca nu se intampla. La mine insistau prietenii si familia chiar cand le-am zis ca noi vrem dar nu pot ramane. Le-am explicat ca am probleme de sanatate si din cauza asta e posibil sa nu raman si cu toate astea la ceva timp iar primeam intrebari sau auzeam vorbe pe la spate. De ex o prietena buna ne-a zis chiar ca socrul meu a intrebat-o pe ea sau s-a plans( ceva de genul ) ca noi nu facem copil sa aiba si el un nepotel sau o nepotita . Zici ca noi faceam intentionat sa nu-i facem lui nepoti. Nu inteleg, parca uneori unii oameni nu gandesc deloc. Iar familiile se gandesc la copilul nostru ca si cand il facem pt ei , nu pentru noi E super frustrant.... |
|
|

| Miri08 wrote:Nici eu n-am inteles si nu voi intelege niciodata de ce oamenii insista mai ales cand vad ca nu se intampla. La mine insistau prietenii si familia chiar cand le-am zis ca noi vrem dar nu pot ramane. Le-am explicat ca am probleme de sanatate si din cauza asta e posibil sa nu raman si cu toate astea la ceva timp iar primeam intrebari sau auzeam vorbe pe la spate. De ex o prietena buna ne-a zis chiar ca socrul meu a intrebat-o pe ea sau s-a plans( ceva de genul ) ca noi nu facem copil sa aiba si el un nepotel sau o nepotita . Zici ca noi faceam intentionat sa nu-i facem lui nepoti. Nu inteleg, parca uneori unii oameni nu gandesc deloc. Iar familiile se gandesc la copilul nostru ca si cand il facem pt ei , nu pentru noi E super frustrant....
Hehe..soacra mea desi stia ce probleme sunt, ca doar stateam cu ea in casa(pana sa ma dea afara de ziua mea) i-a spus sotului ca am trompele infudate pt ca am facut prea mult sex la viata mea sau ca sa ma duca la psihiatru ca am probleme la cap si asta e cauza. Dupa ii baga in cap ca defapt din cauza mea nu pot sa fac copil, si ca am aruncat si pe el vina, ca e si din cauza lui. Asa ca nu ma mai mira nimic...cainii latra , ursul merge |
|
|

| Maria.mmh wrote:Hehe..soacra mea desi stia ce probleme sunt, ca doar stateam cu ea in casa(pana sa ma dea afara de ziua mea) i-a spus sotului ca am trompele infudate pt ca am facut prea mult sex la viata mea sau ca sa ma duca la psihiatru ca am probleme la cap si asta e cauza. Dupa ii baga in cap ca defapt din cauza mea nu pot sa fac copil, si ca am aruncat si pe el vina, ca e si din cauza lui. Asa ca nu ma mai mira nimic...cainii latra , ursul merge
Doamne , ce femeie imposibila! Sper ca si-a dat seama si sotul tau ce fel de mama are |
|
|
|
|