Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
|
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Merry89 - TTC iun '17
2. Carlita
3. Maria.mmh - TTC mai '19 4. AlexandraLev - TTC aug '19
5. LiliAnne - TTC sept '19 6. wannabemom - TTC oct '19
7. Deme - TTC mar '20 8. Irinan 9. OtiliaC 10. Oana.c 11. Magda 77 12. Castanuta 13. rux 14. Irda 15. OanaIuliana - TTC ian ‘20
Ultima actualizare: 28.01.2021 Persoanele inactive au fost sterse de pe listuta, cel putin temporar pana revin.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Va rog sa ma ajutati cu actualizarea listei. Merci frumos |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Andreea06 wrote:Va rog sa ma ajutati cu actualizarea listei. Merci frumos
Mul?umim pt casu?a Andreea, Aleahim ?i Ioana sunt burtici
AlexandraLev nu am mai văzut-o pe aici
LE: ambele Andree sunt burtici :003: |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Maria.mmh wrote:Mul?umim pt casu?a Andreea, Aleahim ?i Ioana sunt burtici AlexandraLev nu am mai vazut-o pe aici Ma fugaresti, a? glumesc. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ANDREEA2929A wrote:Ma fugaresti, a? glumesc. Fugi pe lista la burtici ?i tine-mi un loc lânga tine! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| Fetelor am revenit, desi spusesem ca voi incerca sa nu mai testez nimic luna aceasta, ca sa incerc relaxarea, nu pot, abia astept de duminica sa incep cu testele de ovulatie si poate am noroc luna asta. Aceasta ar fi a 6 a luna de incercari. Voi posta testele de ov ca sa va dati si voi cu parerea. Va urmaresc din umbra. Felicitari fetelor cu teste pozitive. Speram sa va urmam luna aceasta. Peste 1 sapt am si control la gineco si sper sa se poata vedea daca am ovulat atunci, ar fi controlul aprox dupa 2 zile de la ovulatie, asta pe baza calendarului. Voi ati mers la gineco dupa ovulatie? Poate confirma medicul ca a avut loc ovulatia dupa 2 zile? |
|
| Maria.mmh wrote:Fugi pe lista la burtici ?i tine-mi un loc lânga tine! Cum sa nu |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2020 Mesaje: 121
| Eu mai raman aici daca mi permiteti , multumim pentru casuta |
|
| Am zis ca plec dupa eco, dar am stiut drumul inapoi si prima data |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Vreau si eu pe lista, va rog |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Otilia, ai facut vreun test astazi? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Nu am fost niciodata pe lista in astia 2,3 ani de cand bantui pe aici... , si nici nu vreau imi e mai ok asa, ca sa nu raman prea mult ca imi ajunge! Eu sunt mai undercover desi scrie acolo Blondy eu sunt bruneta |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| wannabemom wrote:Otilia, ai facut vreun test astazi? Nu, cred ca sambata o sa fac |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
| Casuta noua, sa fie cu noroc la toate fetele !
O sa incep si eu iar cu testele de ovulatie si tot sper ca de data asta sa fie cu noroc. De luna asta am inceput sa iau si Pregnacare Before Conception, a luat cineva? |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| deme wrote:Casuta noua, sa fie cu noroc la toate fetele !
O sa incep si eu iar cu testele de ovulatie si tot sper ca de data asta sa fie cu noroc. De luna asta am inceput sa iau si Pregnacare Before Conception, a luat cineva?
Deme,eu am o prietena care a luat cu jumatate de an înainte sa se apuce de bebe ?i apoi i-a ie?it din prima. I-a mers bine pe ele,adica nu a avut niciun efect advers. ?i eu am luat femibion 1 înainte de a ramâne ,mi l-a recomandat medicul ,?i numai de bine ...parul mi s-a parut intr-o forma mai buna . Acum ?tii povestea,fiecare e diferit,astea sunt doar experien?e . Eu nu am luat niciodata ceva fara acordul medicului chiar daca e vb de vitamine ?i as recomanda oricui acela?i lucru. |
|
|