Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Adina Mariana wrote:
Ce bine ca nu este extrauterina.Acum nu mai trebuie sa te operezi nu?Doamne AjutaAngelNot

Nu mai trebuie sa ma operez. Era mica si ascunsa bine.. am primit tratament pt eliminare si marti ar trebui sa repet beta..
Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:

Nu mai trebuie sa ma operez. Era mica si ascunsa bine.. am primit tratament pt eliminare si marti ar trebui sa repet beta..
Ce bine..ce disgnostic a pus pana la urma?sarcina cu ou clar?daca e numa saculetul...Doamne Ajuta Irina.S-a oprit sangerarea?
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Irinan wrote:

Tratament cu? Buddy1
Irinan
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:07 PM
Nivel

zgubyro wrote:

Irina ma bucur din suflet ca e bine. Pentru linistea ta mai consulta un medic, am o prietena ce a avut extrauterina, si doar un medic i-a pus diagnosticul acesta, restul medicilor nu au vazut trompa cu probleme. A facut vreo 4-5 eco in ziua respectiva. Daca medicul la care ai fost ieri ti-a pus un diagnostic asa exact mi-as pune niste semne de intrebare. Ceea ce s-a vazut azi in abdomen poate fi un chegulet de sange. Nu mi-o lua in nume de rau ca isi spun ce gandesc, nu ma intereseaza daca restul fetelor cred ca is prea directa dar iti spun doar ce as face eu in locul tau. Daca te-am suparat cu ceva te rog scuza-ma si ignora mesajul meu.

Sarbatori fericite iti doresc si sa scapi cu bine de toata povestea asta!

Azi am fost la 2 medici diferiti, plus ca in spital mi au facut eco 3 medici.
Printre care si sefa de sectie.. ea a fost prima de fapt.. nu stiu ce a vazut aseara, azi nu s a mai vazut nici un lichid in abdomen.. chiar am asa o stare de neputiinta ca nu va puteti imagina. Nimeni nu poate pune un diognostic clar, la asa valori mici de beta. Macar azi a fost localizata sarcina.. mi au aratat si mie, si intradevar e un sac foarte foarte mic.. eu vreau sa cred ca am facut tot ce s a putut ,iar in secolul in care traim, cu toata pandemia ,dar vreau sa cred ca nu se moare chiar asa usor. Locuiesc la 10 min decel mai apropiat spital, medicul principal,la care am fost iar azi dupa amiaza imi raspunde oricand. Acum, la orice ora, te urci in masina si te deplasezi unde vrei..
Si nu vreau sa ma judecati ca nu am ales din prima eliminarea.. in sufletul meu, am sperat sa se intample o minune. Daca nu o sa fie sarcina viabila(cu toata rugaciunea mea), macar daca tot nu s a dezvoltat sa o elimin fara alte interventii
Irinan
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:13 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Ce bine..ce disgnostic a pus pana la urma?sarcina cu ou clar?daca e numa saculetul...Doamne Ajuta Irina.S-a oprit sangerarea?

Nu, mi au zis ca probabil s a oprit din evolutie inainte sa se formeze embrionul si ca probabil mai secreta putin hcg si de aceea creste asa putin. Mi au zis si ce anume secreta hcg, dar crede ma ca am uitat ce termen au folosit
Irinan
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:14 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Tratament cu? Buddy1

N am cumparat inca reteta. Si nu inteleg scrisul. Iti pun o poza cu reteta poate intelegi turas

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20201222-181520_gallery.jpg

Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:

Nu, mi au zis ca probabil s a oprit din evolutie inainte sa se formeze embrionul si ca probabil mai secreta putin hcg si de aceea creste asa putin. Mi au zis si ce anume secreta hcg, dar crede ma ca am uitat ce termen au folosit
Am inteles.Eu ma bucur ca nu a fost cazul de operatie si extrauterina si ca totusi esti ok.Iti doresc sa isi faca efect tratamentul si sa se elimine de la sine fara complicatiiCheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Azi am fost la 2 medici diferiti, plus ca in spital mi au facut eco 3 medici.
Printre care si sefa de sectie.. ea a fost prima de fapt.. nu stiu ce a vazut aseara, azi nu s a mai vazut nici un lichid in abdomen.. chiar am asa o stare de neputiinta ca nu va puteti imagina. Nimeni nu poate pune un diognostic clar, la asa valori mici de beta. Macar azi a fost localizata sarcina.. mi au aratat si mie, si intradevar e un sac foarte foarte mic.. eu vreau sa cred ca am facut tot ce s a putut ,iar in secolul in care traim, cu toata pandemia ,dar vreau sa cred ca nu se moare chiar asa usor. Locuiesc la 10 min decel mai apropiat spital, medicul principal,la care am fost iar azi dupa amiaza imi raspunde oricand. Acum, la orice ora, te urci in masina si te deplasezi unde vrei..
Si nu vreau sa ma judecati ca nu am ales din prima eliminarea.. in sufletul meu, am sperat sa se intample o minune. Daca nu o sa fie sarcina viabila(cu toata rugaciunea mea), macar daca tot nu s a dezvoltat sa o elimin fara alte interventii

Irina, nu te judeca nimeni. Poate ca ?i eu as fi facut la fel în locul tau având în vedere cât de mult î?i mai dore?ti înca o sarcina.
Bine ca nu trebuie sa te operezi ?i ca se poate rezolva mai u?or.
Te îmbra?i?ez tare!!! Buddy1
Aleahim
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Irinan wrote:

Azi am primit urmatorul raspuns de la medic: o sarcina extrauterina rupta o poate identifica orice medic, o sarcina extrauterina neruota e mai greu

Asa si e.
Ma bucur, daca pot spune asa ca suna ca naiba, ca nu e in trompe.Stiu ca o sa fii bine, ai trecut prin atatea sa sa ai 3 pui de om si o sa treci si peste asta, oricat de aiurea ar suna din gura noastra.Doar tu stii ce simti acum.Noi iti putem fi alaturi doar cu o vorba buna.
Si nu, nu esti de judecat.Sunt 100% ca asa as fi facut si eu, in disperarea de a spera ca sarcina e bine.
Irinan
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:43 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Irina, nu te judeca nimeni. Poate ca ?i eu as fi facut la fel în locul tau având în vedere cât de mult î?i mai dore?ti înca o sarcina.
Bine ca nu trebuie sa te operezi ?i ca se poate rezolva mai u?or.
Te îmbra?i?ez tare!!! Buddy1

Multumesc MariaCheek Kiss chiar vreau sa cred ca am facut tot ce am putut,
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Irinan wrote:

N am cumparat inca reteta. Si nu inteleg scrisul. Iti pun o poza cu reteta poate intelegi turas

Nu inteleg fata nici eu Crazy Ma bcur ca e totusi o veste mai buna decat cea de aseara. SI nu, nu te judecam, nu e treaba noastra sa facem asta. Eu una te admir ca ai rezistat atatea zile in aceasta incertitudine si iti doresc sa se termine cat mai repede sa te poti bucura de minunile tale de acasa si de sarbatori!Buddy1 Buddy1 Buddy1
Irinan
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:44 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Asa si e.
Ma bucur, daca pot spune asa ca suna ca naiba, ca nu e in trompe.Stiu ca o sa fii bine, ai trecut prin atatea sa sa ai 3 pui de om si o sa treci si peste asta, oricat de aiurea ar suna din gura noastra.Doar tu stii ce simti acum.Noi iti putem fi alaturi doar cu o vorba buna.
Si nu, nu esti de judecat.Sunt 100% ca asa as fi facut si eu, in disperarea de a spera ca sarcina e bine.

campfire chiar daca nu suna bine, e o veste buna ca nu e in trompe
Irinan
Scris: Tuesday, December 22, 2020 6:46 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Nu inteleg fata nici eu Crazy Ma bcur ca e totusi o veste mai buna decat cea de aseara. SI nu, nu te judecam, nu e treaba noastra sa facem asta. Eu una te admir ca ai rezistat atatea zile in aceasta incertitudine si iti doresc sa se termine cat mai repede sa te poti bucura de minunile tale de acasa si de sarbatori!Buddy1 Buddy1 Buddy1

Deh.. scris de medicLol niciodata nu inteleg ce scrie pe retete. Si la diagnostic inteleg doar *sarcina* si *col*
Maria.mmh
Scris: Tuesday, December 22, 2020 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Irina, am trimis poza unei prietene care e farmacista sa descifreze la prima. La A2a scrie mifegyne. Am cautat pe google ?i e pt întreruperea sarcinii
Irinan
Scris: Tuesday, December 22, 2020 7:37 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Irina, am trimis poza unei prietene care e farmacista sa descifreze la prima. La A2a scrie mifegyne. Am cautat pe google ?i e pt întreruperea sarcinii

Stiam ca e pt eliminare. Si la prima nu a descifrat ? Voiam sa citesc prospectul pe google
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.