Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Sunt bine. Sarcina a fost localizata dupa alte 2 eco azi. In fundul uterului in spatele cicatricei de cezariana.. intru mai tarziu pt mai multe detalii si pt a raspunde la anumite mesaje Irinan attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Irinan wrote:Sunt bine. Sarcina a fost localizata dupa alte 2 eco azi. In fundul uterului in spatele cicatricei de cezariana.. intru mai tarziu pt mai multe detalii si pt a raspunde la anumite mesaje
Irina o veste buna totusi! Griji de tine!
Fetelor, haideti sa nu mai judecam si sa nu ne apucam noi de pus diagnostic, ca nu suntem in masura. Nu toti medicii isi merita jobul, dar nici nu putem sa ii bagam pe toti in aceeasi oala. Iata ca ne-a contrazis rezultatul de azi, asa ca poate e timpul sa facem un pas in spate si sa o sustinem pe Irina asa cum putem, cu o vorba buna. Si daca nu avem o vorba buna sa-i spunem, mai bine sa nu-i spunem nimic, zic eu |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| OtiliaC wrote:Buna dimineata, fetelor! Testul meu de astazi a iesit si mai pronuntat. Pe langa beta hcg ce ar trebuii sa dozez, si progesteronul?
Bafta la beta, si asa cum a zis si Freya, repeta maine sa fii sigura ca e in evolutie, sa nu stai cu ganduri pana luni! Sarcina usoara si la termen!
Andruta, la fel si tie, imi pare rau ca nu am apucat sa iti scriu ieri! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2020 Mesaje: 25
| Irinan wrote:Sunt bine. Sarcina a fost localizata dupa alte 2 eco azi. In fundul uterului in spatele cicatricei de cezariana.. intru mai tarziu pt mai multe detalii si pt a raspunde la anumite mesaje
Asta este bine.. ca nu este extrauterina. Dar totusi presupun ca nu este bine din moment ce beta are valorile astea.. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| ce bine, Irina, asta e o veste buna
am uitat, si felicitari pt andruta si bafta la beta ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Irinan wrote:Sunt bine. Sarcina a fost localizata dupa alte 2 eco azi. In fundul uterului in spatele cicatricei de cezariana.. intru mai tarziu pt mai multe detalii si pt a raspunde la anumite mesaje Ce bine ca nu este extrauterina.Acum nu mai trebuie sa te operezi nu?Doamne Ajuta |
|
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
Irina ma bucur din suflet ca e bine. Pentru linistea ta mai consulta un medic, am o prietena ce a avut extrauterina, si doar un medic i-a pus diagnosticul acesta, restul medicilor nu au vazut trompa cu probleme. A facut vreo 4-5 eco in ziua respectiva. Daca medicul la care ai fost ieri ti-a pus un diagnostic asa exact mi-as pune niste semne de intrebare. Ceea ce s-a vazut azi in abdomen poate fi un chegulet de sange. Nu mi-o lua in nume de rau ca isi spun ce gandesc, nu ma intereseaza daca restul fetelor cred ca is prea directa dar iti spun doar ce as face eu in locul tau. Daca te-am suparat cu ceva te rog scuza-ma si ignora mesajul meu.
Sarbatori fericite iti doresc si sa scapi cu bine de toata povestea asta! |
|
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| Maria.mmh wrote:Le suport de 2 ani. În prima faza plângeam când puteam, ma sim?eam defecta ?i întrebarile mai rau îmi faceau. Apoi am început sa dau raspunsuri acide, sub presiunea frustrarii. Dupa care mi-am dat seama ca unii întreaba de?i nu î?i dau seama ca pot exista probleme. Am primit replici ?i de la fete însarcinate care îmi spuneau sa le ating burta ca poate asa se ia. Imi aduc aminte la hsg când plângeam efectiv de durere pe masa de radiografie ca o asistenta ma mângâia pe picior ?i îmi spunea ca o sa treaca repede, am auzit-o apoi când a spus catre cealalta asistenta "?i când te gânde?ti ca altele fac copii fara sa vrea" m-a bufnit plânsul mai rau, însa am ajuns la concluzia ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decât putem duce. Sunt convinsa ca pana la urma o sa înving ?i eu infertilitatea dar pana atunci doare.. Sa nu ma în?elege?i gre?it, ma bucur pentru fetele de aici care ajung sa-?i atinga visul, au trecut ?i ele prin ce trec ?i eu, poate pt mai mult timp. Însa.. Doare, sunt sigura ca în?elege?i ce vreau sa spun. Am una din zilele alea sensibile azi, cred, sper sa nu bazai pan ala urma Ps: Otilia, ?i eu vad liniuta. Fuga la beta mâine!!
Maria, nu cred ca ar putea cineva sa te inteleaga gresit, e o chestiune de empatie a celor din jur, de durere proprie, a ta. Si daca bazai ce? Ai nevoie de asta sa te descarci si nu te face mai putin puternica.. |
|
Yuhuuuuuuuuuuuuu!!!! |
|
| IoanaIoanaC wrote:
Bafta la beta, si asa cum a zis si Freya, repeta maine sa fii sigura ca e in evolutie, sa nu stai cu ganduri pana luni! Sarcina usoara si la termen!
Andruta, la fel si tie, imi pare rau ca nu am apucat sa iti scriu ieri!
Nu-i bai, Ioana, sar'mana mult. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| zgubyro wrote:
Irina ma bucur din suflet ca e bine. Pentru linistea ta mai consulta un medic, am o prietena ce a avut extrauterina, si doar un medic i-a pus diagnosticul acesta, restul medicilor nu au vazut trompa cu probleme. A facut vreo 4-5 eco in ziua respectiva. Daca medicul la care ai fost ieri ti-a pus un diagnostic asa exact mi-as pune niste semne de intrebare. Ceea ce s-a vazut azi in abdomen poate fi un chegulet de sange. Nu mi-o lua in nume de rau ca isi spun ce gandesc, nu ma intereseaza daca restul fetelor cred ca is prea directa dar iti spun doar ce as face eu in locul tau. Daca te-am suparat cu ceva te rog scuza-ma si ignora mesajul meu.
Sarbatori fericite iti doresc si sa scapi cu bine de toata povestea asta!
Hei, fetelor ! Ce aveti? Nu vreau sa vad suparare intre noi pe aici Andruta |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Irina ma bucur ca e?ti mai bine, sper ca totul sa mearga în direc?ia cea buna
Andruta, Otilia ,va felicit, va doresc sarcini u?oare ?i la termen. |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Otilia nu ai primit rezultatul? |
|
| Aleahim wrote:Fetelor, parerea mea e ca daca nu s-a intervenit, e pt ca nu a existat o certitudine.Sarcina nu s-a vazut nicaieri, nu se stia unde trebuie intervenit.Iar cu metrotrexatul, nu e asa usor de aruncat.Nu stiu cate dintre voi stiti ce consecinte poate avea utilizarea lui. Irina a facut ABSOLUT TOT ce i-a stat in puteri si nu are ce isi reproseze. Azi am primit urmatorul raspuns de la medic: o sarcina extrauterina rupta o poate identifica orice medic, o sarcina extrauterina neruota e mai greu |
|
| Multumesc Ioana |
|
|