Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
OtiliaC
Scris: Tuesday, December 22, 2020 7:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Buna dimineata, fetelor! Testul meu de astazi a iesit si mai pronuntat. Pe langa beta hcg ce ar trebuii sa dozez, si progesteronul?
MirelaD
Scris: Tuesday, December 22, 2020 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 5/16/2019
Irina, sar ?i eu gardul aici la aspirante ?i.. Hands ...atât.
Te îmbra?i?ez ?i toate gândurile bune sa ajunga la tine grup

Iar voi, restul de femei eroine, nu va pierde?i speran?a. Va fi binegrup
EllaMaria
Scris: Tuesday, December 22, 2020 7:53 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
OtiliaC wrote:
Buna dimineata, fetelor! Testul meu de astazi a iesit si mai pronuntat. Pe langa beta hcg ce ar trebuii sa dozez, si progesteronul?

Da, dozeaza si progesteronul. Sa auzim de un beta bunn! majoreta
Sisi2
Scris: Tuesday, December 22, 2020 7:58 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
OtiliaC wrote:

Da, dozeaza si progesteronul. Iti tin pumnii! Te asteptam cu vesti!!Cheek Kiss
Aleahim
Scris: Tuesday, December 22, 2020 8:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Fetelor, parerea mea e ca daca nu s-a intervenit, e pt ca nu a existat o certitudine.Sarcina nu s-a vazut nicaieri, nu se stia unde trebuie intervenit.Iar cu metrotrexatul, nu e asa usor de aruncat.Nu stiu cate dintre voi stiti ce consecinte poate avea utilizarea lui.
Irina a facut ABSOLUT TOT ce i-a stat in puteri si nu are ce isi reproseze.
Aleahim
Scris: Tuesday, December 22, 2020 8:39 AM
Nivel

OtiliaC wrote:

Suuuuperyes
Beta+progesteron.
Tinem pumniimajoreta
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, December 22, 2020 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Aleahim wrote:
Fetelor, parerea mea e ca daca nu s-a intervenit, e pt ca nu a existat o certitudine.Sarcina nu s-a vazut nicaieri, nu se stia unde trebuie intervenit.Iar cu metrotrexatul, nu e asa usor de aruncat.Nu stiu cate dintre voi stiti ce consecinte poate avea utilizarea lui.

Da, clar! Nu e vina ei si nu e vina nimanui ca nu s-a vazut pana acum nicaieri. Nu e usor, dar cu sigurnata Irina va fi bine, trece ea si peste asta! Hands Hands Hands
Happy22
Scris: Tuesday, December 22, 2020 9:49 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/23/2020
Irinan wrote:
Diagnostic final, sarcina tubara, partea dreapta. Trompa se rupe deja, mi a zis ca vede si lichid in abdomen. Si mi s a mai spus ca in momentul asta metrotrexatul nu mai are efect. E de operatie. Cum o sa pot, o sa anunt cum sunt

Doamne Irina, iti doresc multa multa multa putere sa treci peste toate cu bine !! Te imbratisez si iti doresc tot binele ! computerlove Sa ne aduci vesti bune computerlove
OtiliaC
Scris: Tuesday, December 22, 2020 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Irina, imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asta. Trebuie sa fii puternica!!!
Eu am recoltat, astept rezultatul dupa ora 17. Pacat ca nu o sa pot repeta la 48 de ore, doar maine mai au deschis si tocmai luni mai lucreaza uff
zgubyro
Scris: Tuesday, December 22, 2020 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Aleahim wrote:

Buna fetelor,
Corect ai dreptate nu se poate da tratament asa usor, dar saptaman trecuta din ce am citit in comnetariile Irinei era trecuta de 6 saptamani, deci sitiatia era mai mult decat clara daca si noi fara experienta ne-am dat seama de diagnostic. Nu te joci cu metrotrexatul dar nu te joci nici cu viata omului, plus ca poti salva o trompa. In fine is tot felul de medici dar unii ar merita reclamati.
Ellena20
Scris: Tuesday, December 22, 2020 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Irina, multa putere sa treci peste aceasta incercare.
Esti o femeie extrem de puternica! Suntem alaturi de tine! Hands
Tu nu ai ce sa iti reprosezi, ai facut tot ce a tinut de tine.
Te imbratisez!
Ellena20
Scris: Tuesday, December 22, 2020 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Otilia, ma bucur din suflet pentru tine! Sper sa ai un beta frumos care sa va insenineze sarbatorile din acest an. Cheek Kiss
Aleahim
Scris: Tuesday, December 22, 2020 10:31 AM
Nivel

zgubyro wrote:

Buna fetelor,
Corect ai dreptate nu se poate da tratament asa usor, dar saptaman trecuta din ce am citit in comnetariile Irinei era trecuta de 6 saptamani, deci sitiatia era mai mult decat clara daca si noi fara experienta ne-am dat seama de diagnostic. Nu te joci cu metrotrexatul dar nu te joci nici cu viata omului, plus ca poti salva o trompa. In fine is tot felul de medici dar unii ar merita reclamati.

Pai si daca sarcina nu se vedea nicaieri, cum se putea interveni?
Noi ne dam cu parerea, dar nu suntem in masura sa punem diagnostice.In pluuuus, Irina a fost la 3 medici.Nu 1, nu 2 ci 3.Plus de asta, o sarcina extrauterina nu e neaparat o sarcina situata in trompe, poate fi situata inclusiv langa ficat, de aceea lucrurile nu pot fi rezolvate hop top.
Asa ca nu stiu cat suntem noi de indreptatite sa judecam medicii.Da, sunt si cazuri de medici care merita reclamati, dar nici ei nu sunt Dumnezeu si nu putem sari mereu ca e malpraxis.Uneori lucruri sunt mai complicate.
In aceste momente trebuie sa fim alaturi de Irina, nu sa o facem sa creada ca se putea face mai mult.
Aleahim
Scris: Tuesday, December 22, 2020 10:37 AM
Nivel

Si inca o chestie.Metrotrexatul nu iti garanteaza, ca si laparoscopia de altfel, ca trompa ramane functionala.Din contra, o poate necroza si poate afecta si alte organe si tesuturi.De aia nu se da asa usor.
freya1
Scris: Tuesday, December 22, 2020 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
sunt de acord cu Aleahim, sunt si situatii in care nu se poate face mai mult, oricat de frustrant ar fi pentru noi
Otilia, felicitari coeur si bafta la beta ! o poti repeta eventual maine ca sa vezi daca e in evolutie, sunt calculatoare pe net care iti spun care e timpul de dublare, de ex https://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.