Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Monday, December 21, 2020 6:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
andrutannc wrote:

Chiar nu iti poate da tratament? Te plimba de pe o zi pe alta? NuImiPasa
Eu iti tin pumnii stransi sa nu fie nicio problema totusi, sa fie totul in regula.

In regula nu prea are cum sa fie. Sper doar sa se termine cat mai repede
andrutannc
Scris: Monday, December 21, 2020 6:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2020
Irinan wrote:

In regula nu prea are cum sa fie. Sper doar sa se termine cat mai repede

Offf, iti doresc tot binele, Irina..
Irinan
Scris: Monday, December 21, 2020 6:20 PM
Nivel

Va multumesc mult la toate pt sustinere.. campfire altceva chiar nu mai stiu ce sa spun..
Aleahim
Scris: Monday, December 21, 2020 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
IoanaIoanaC wrote:

Irina Buddy1 Buddy1 Buddy1 Ai vorbit cu dr? Cat te mai tine asa? Cray Molara nu cred ca e, din ce stiu eu, la molara sunt astronomice valorile beta. Tin pumnii! Hands Hands Hands Hands

Molara sunt aproape sigura ca nu e.Valoarea beta e de ordinul zecilor de mii in aceste cazuri.
Irinan nici eu nu mai stiu ce sa iti zic.Iti tin pumnii sa treci cu bine peste aceasta incercare.Nu imi pot imagina cum este.
Blondy asa cum zice si Ioana, din pacate infertilitatea costa.In 2 ani si, nu am beneficiat de o analiza gratuita.Doar laparoscopia, ca am facut-o la stat.In rest bani cu nemiluita.Mergeam din doua in doua zile la monitorizare.Aia erau minim 20o de lei.Pe luna ajungeam la 800-1000 de lei numai cu astea, fara sa pun la socoteala tratamentul.Si totusi, a fost infim fata de ce au cheltuit alte fete.Dar niciodata nu am luat nimic fara recomandarea medicului.Eu personal nu pot merge pe principiul, rau nu imi poate face.Pentru ca ce functioneaza la altele, nu functioneaza neaparat si la mine.Daca era o problema de ovulatie, macar o data ai fi ramas insarcinata.
Asa cum zice si ioana si eu suspectez o problema tubara, sau cauza necunoscuta.Eu as sta cuminte si as astepta sa fac HSG.Musai asta e urmatorul pas.
OtiliaC
Scris: Monday, December 21, 2020 7:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Fetelor, asa arata primul test din viata mea care pe langa linia de control, se vede si o liniuta suuuper fina la cea de test. Este facut ieri dimineata, ziua 13 dpo, dupa ce tot ieri am avut o secretie maro, suuuper putina. O sa repet maine dimineata, si daca tot asa iese o sa merg sa fac si beta.

https://ibb.co/HFVhjzw
ANDREEA2929A
Scris: Monday, December 21, 2020 7:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
OtiliaC wrote:
Fetelor, asa arata primul test din viata mea care pe langa linia de control, se vede si o liniuta suuuper fina la cea de test. Este facut ieri dimineata, ziua 13 dpo, dupa ce tot ieri am avut o secretie maro, suuuper putina. O sa repet maine dimineata, si daca tot asa iese o sa merg sa fac si beta.

Felicitari Otilia, eu zic ca e pozitiv, cate viola am facut niciunul nu a avut linii de uscare.
OtiliaC
Scris: Monday, December 21, 2020 7:22 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Felicitari Otilia, eu zic ca e pozitiv, cate viola am facut niciunul nu a avut linii de uscare.

Eu tot timpul am facut viola, si le-am pastrat, am luat fiecare test la "puricat" si nu are linie de uscare. Acum nu am decat sa astept pana maine, sa vedem ce o fii. Incerc sa nu imi fac sperante..
Irinan
Scris: Monday, December 21, 2020 7:26 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Felicitari Otilia, sa dea Domnul sa fie cel mai frumos cadou de CraciunBuddy1
BBEma
Scris: Monday, December 21, 2020 7:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
OtiliaC wrote:

Felicitari ! Succes la beta Clap AngelNot
OtiliaC
Scris: Monday, December 21, 2020 7:32 PM
Nivel

Va multumeac fetelor, va dau maine dimineata de vestecoeur
Alica23
Scris: Monday, December 21, 2020 7:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2020
Buna,

Nu am mai intrat de ceva vreme, dar v-am citit
Irina, imi pare rau pentru ce ti se intampla, eu am avut extrauterina si pana la 8 sapt nu mi-a zis nimeni ca sunt gravida si ca e extrauterina..
Eu sangeram, am zis ca a venit menstruatia, apoi tot mai aveam niste scurgeri cu sange si am mers la urgenta..asta pe la 7 sapt..acolo mi au zis ca am probleme cu rinichii si mi au dat tratament...
Dupa o sapt incepusem sa am dureri, fix in zona rinichilor si sangerari moderate..
Am plecat cu sotul meu la urgente la alt spital, o maternitate (pe atunci nu il cunosteam pe actualul meu medic)...ei aici am avut noroc de un medic care fara consult mi a zis ca am extrauterina, el a fost singurul care m-a pus sa fac si un test..trompa mea deja incepuse sa se rupa, dar testul tot a iesit slab pozitiv..
A zis ca cine mi-a pus diagnostic gresit si m-a lasat sa astept atat putea sa ma omoare..
Dimineata, de urgenta m-a operat, pana sa ajung in sala de operatii nu m-a lasat sa ma dau jos din pat, nici macar sa fac un gram de efort!
Foarte greu si la eco abia s-a vazut, dar am avut un noroc fantastic de acest medic!
Eu nu vreau sa te panichez ci doar sa insisti la medici, nu e ok sa te plimbe asa si sa risti ruperea trompei
.
Capul sus si mult curaj! Cheek Kiss
Aleahim
Scris: Monday, December 21, 2020 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
OtiliaC wrote:

Si eu vad ceva.
Iti tin pumnii sa fie bebe acolo si sa primesti cel mai frumoa cadou de mosHands
Maria.mmh
Scris: Monday, December 21, 2020 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
andrutannc wrote:

Maria, is tare frustrante intrebarile...devin deranjante uneori!

Le suport de 2 ani. În prima faza plângeam când puteam, ma sim?eam defecta ?i întrebarile mai rau îmi faceau. Apoi am început sa dau raspunsuri acide, sub presiunea frustrarii. Dupa care mi-am dat seama ca unii întreaba de?i nu î?i dau seama ca pot exista probleme. Am primit replici ?i de la fete însarcinate care îmi spuneau sa le ating burta ca poate asa se ia. banghead
Imi aduc aminte la hsg când plângeam efectiv de durere pe masa de radiografie ca o asistenta ma mângâia pe picior ?i îmi spunea ca o sa treaca repede, am auzit-o apoi când a spus catre cealalta asistenta "?i când te gânde?ti ca altele fac copii fara sa vrea" m-a bufnit plânsul mai rau, însa am ajuns la concluzia ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decât putem duce. Sunt convinsa ca pana la urma o sa înving ?i eu infertilitatea dar pana atunci doare..
Sa nu ma în?elege?i gre?it, ma bucur pentru fetele de aici care ajung sa-?i atinga visul, au trecut ?i ele prin ce trec ?i eu, poate pt mai mult timp. Însa.. Doare, sunt sigura ca în?elege?i ce vreau sa spun.
Am una din zilele alea sensibile azi, cred, sper sa nu bazai pan ala urma Lol

Ps: Otilia, ?i eu vad liniuta. Fuga la beta mâine!! Cheek Kiss Cheek Kiss
EllaMaria
Scris: Monday, December 21, 2020 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Maria.mmh wrote:

Le suport de 2 ani. În prima faza plângeam când puteam, ma sim?eam defecta ?i întrebarile mai rau îmi faceau. Apoi am început sa dau raspunsuri acide, sub presiunea frustrarii. Dupa care mi-am dat seama ca unii întreaba de?i nu î?i dau seama ca pot exista probleme. Am primit replici ?i de la fete însarcinate care îmi spuneau sa le ating burta ca poate asa se ia. banghead
Imi aduc aminte la hsg când plângeam efectiv de durere pe masa de radiografie ca o asistenta ma mângâia pe picior ?i îmi spunea ca o sa treaca repede, am auzit-o apoi când a spus catre cealalta asistenta "?i când te gânde?ti ca altele fac copii fara sa vrea" m-a bufnit plânsul mai rau, însa am ajuns la concluzia ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decât putem duce. Sunt convinsa ca pana la urma o sa înving ?i eu infertilitatea dar pana atunci doare..
Sa nu ma în?elege?i gre?it, ma bucur pentru fetele de aici care ajung sa-?i atinga visul, au trecut ?i ele prin ce trec ?i eu, poate pt mai mult timp. Însa.. Doare, sunt sigura ca în?elege?i ce vreau sa spun.

Maria este dureros ce simti, e una din acele situatii in care esti neputincioasa, iti pui intrebari, dar nu primesti un raspuns. Si mai tare doare cand prietenele, cunostintele, au copii sau raman gravide si tu inca astepti... Stiu cum e.. Te bucuri sincer pentru reusita altora, dar in acelasi timp reusita altora e o dezamagire pentru tine si asta doare... Cand trece timpul cauti sa intelegi de ce tu, de ce meriti asta, cu ce ai gresit? Imi puneam astfel de intrebari. Apoi am realizat ca uneori unele lucruri sunt facute sa se întâmple la momentul potrivit. Pentru noi momentul potrivit e din prima clipa cand decidem ca vrem sa fim mame, dar nu totdeauna coincide cu momentul potrivit pe care îl ?tie Dumnezeu. Eu sunt credincioasa de fel si ma rugam seara de seara sa devin mamica si simteam de fiecare data ca, indiferent cand, o sa fiu mamica. Stiu ca ai mai auzit asta, dar sa ai speranta! Crede-ma ca indiferent cum si când, o sa ai puiul tau de copil! Cheek Kiss
Alica23
Scris: Monday, December 21, 2020 8:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2020
Maria.mmh wrote:

Maria, Cheek Kiss , sa te rogi Sfantului Efrem, sigur El te va ajuta..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.