Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Irinan wrote:E cat se poate de pozitiv Andreea, bafta la bebelit
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| ANDREEA2929A wrote:Fetelor am un test super pozitiv de ovulatie sunt ziua 14, dimineata temperatura a scazut dramatic 36,3 oare iau in calcul sa fie azi ziua O ieri era negativ. Le fac cam la aceea?i ora https://ibb.co/dQR4qNt La mine testul de azi pare mai negativ decat cel de ieri, oare sa fii ovulat inainte de ziua 13? Desii nu mi s-a intamplat pana acum sa ovulez asa devreme.. |
|

| OtiliaC wrote: La mine testul de azi pare mai negativ decat cel de ieri, oare sa fii ovulat inainte de ziua 13? Desii nu mi s-a intamplat pana acum sa ovulez asa devreme.. Eu cred ca variaza.. la.mine primul a fost sa zic vizibil 2 slabe apoi unul pozitiv, m am speriat cand l am vazut, iar luna trecuta am facut pana in ziua 19. Temperatura cum e? |
|
| ANDREEA2929A wrote: Eu cred ca variaza.. la.mine primul a fost sa zic vizibil 2 slabe apoi unul pozitiv, m am speriat cand l am vazut, iar luna trecuta am facut pana in ziua 19. Temperatura cum e?
De ieri am inceput sa iau temperatura, azi a fost 36,7. De obicei dupa ovulatie e intre 36,9-37,1. De obicei simt cand ovulez, dar cum am facut HSG in ziua 11, am avut si crampe si secretie maronie. Mai fac maine, sa vad cum iasa. Totusi sper sa nu fii ratat, am mari sperante luna asta |
|

| Ce e cu linistea asta? |
|
| ANDREEA2929A wrote:Ce e cu linistea asta? Cred ca toata lumea "lucreaza" in weekend. Eu la pranz am avut test aproape pozitiv, asta-seara sigur o sa fie |
|

| OtiliaC wrote: Cred ca toata lumea "lucreaza"  in weekend. Eu la pranz am avut test aproape pozitiv, asta-seara sigur o sa fie Bate covorul bine (de praf ) eu cred ca maine am 1 dpo, testul de azi a scazut in intensitate |
|

| Oti luna viitoare sarim gardul impreuna |
|
| ANDREEA2929A wrote:Oti luna viitoare sarim gardul impreuna Sper din suflet! Noi ne facem treaba, acum, cum vrea Dumnezeu! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Facem galerie fetelor sa fie cu spor |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Salut fetelor!! Eu sunt in ziua 21 de ciclu. Nu stiu exact cat dpo sunt ca nu am urmarit. Cred ca 7 sau 8 dpo Vineri trebuie sa imi vina.. Am o durere nasoala de sani, dar nu e ceva neobisnuit pentru mine. Va tin pumnii sa fie cu noroc luna asta. Va puup si seara faina sa aveti. |
|

| Sisi2 wrote:Salut fetelor!! Eu sunt in ziua 21 de ciclu. Nu stiu exact cat dpo sunt ca nu am urmarit. Cred ca 7 sau 8 dpo  Vineri trebuie sa imi vina.. Am o durere nasoala de sani, dar nu e ceva neobisnuit pentru mine. Va tin pumnii sa fie cu noroc luna asta. Va puup si seara faina sa aveti.
galerie tu esti prima noi te urmam |
|

| Irinan wrote:Facem galerie fetelor  sa fie cu spor Irina nu te lasam aici |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| ANDREEA2929A wrote: galerie tu esti prima noi te urmam
Sa dea Domnul!!! |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ANDREEA2929A wrote:Ce e cu linistea asta?
La mine nu e nimic nou, temperatura înca sus ?i dureri u?oare de sani. Credeam ca îmi vine, am avut ceva crampe ieri pe zi dar pana seara au disparut ?i nu au mai aparut nici pana azi |
|
|
|