Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Georgiana bogdan
Scris: Saturday, December 19, 2020 5:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/16/2020
Buna fetelor. Am facut astazi beta hcg si se pare ca nu este sarcina, a iesit <0.1 mIU/ml. Totu?i nu în?eleg de ce pe testele de sarcina se vede ?i o a doua linie. Va ata?ez poza în ordinea în care au fost facute. Ultimul este cel facut de dimineata.
Georgiana bogdan
Scris: Saturday, December 19, 2020 5:34 PM
Nivel

Georgiana bogdan wrote:
Buna fetelor. Am facut astazi beta hcg si se pare ca nu este sarcina, a iesit <0.1 mIU/ml. Totu?i nu în?eleg de ce pe testele de sarcina se vede ?i o a doua linie. Va ata?ez poza în ordinea în care au fost facute. Ultimul este cel facut de dimineata.

Nu merge sa pun nicio poza, am facut 20 poze la teste..imi spune ca fi?ierul este prea mare..Boredom

Georgiana bogdan attached the following image(s):
screenshot_20201219-173534_gallery.jpg

EllaMaria
Scris: Saturday, December 19, 2020 5:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Georgiana bogdan wrote:

Nu merge sa pun nicio poza, am facut 20 poze la teste..imi spune ca fi?ierul este prea mare..Boredom

Este foarte ciudat.. Chiar se pot observa usor acele linii sterse. Iei ceva tratament care ar putea contine hCG? Citisem pe net ca sunt cazuri in care anumite chisturi ovariene pot sa ofere un rezultat fals pozitiv al testului de sarcina...

Totusi rezultatul analizei beta confirma ca nu e sarcina.
Georgiana bogdan
Scris: Saturday, December 19, 2020 6:00 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Este foarte ciudat.. Chiar se pot observa usor acele linii sterse. Iei ceva tratament care ar putea contine hCG? Citisem pe net ca sunt cazuri in care anumite chisturi ovariene pot sa ofere un rezultat fals pozitiv al testului de sarcina...

Totusi rezultatul analizei beta confirma ca nu e sarcina.

Nu iau niciun tratament si nici nu am luat..
Irinan
Scris: Saturday, December 19, 2020 6:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Lili Eu wrote:
Pff nu vreu sa te sperii.. dar ?i eu înainte sa îl am pe Dominic cu 2 ani înainte am avut sarcina extrauterina ?i am ramas fara trompa dreapta.... ?i eu am sângerat foarte mult... ?i nu sa vazut sarcina pe nicaieri... am fost la urgenta ?i mi-a facut chiuretaj a zis ca am pierdut sarcina.... dar dupa chiuretaj am mai sângerat 2 saptamâni ca naiba.... pana am ajuns iar la urgenta ?i dr de atunci care ma chiuretaj a zis... las draga ca nj ai nimic e normal sa sângereze dar hai ca te interne sa î?i fac analize... ?i la analiza de sânge a ie?it sarcina... ?i a 2 zi diminea?a mi sa spart trompa în spital era sa mor am fost la 10 minute de moarte norocul meu a fost ca eram în spital.... deci nu este de joaca.... eu zic sa mai ceri un sfat ?i la alt Dr... ?i sa dea D-zeu sa nu fie extrauterina... dar daca beta creste sigur sarcina este ?i este pe undeva pozi?ionata ?i nu se vede la eco... eu aveam 10 saptamâni când sa spart trompa ?i tot nu se vedea la ecograf .... Nu vreau sa te sperii dar nu e nici de culcat pe o ureche multa sanatate computerlove

Multumesc Lili, stiam povestea ta cu extrauterina. Eu nu ma culc deloc pe o ureche, o sa urmaresc mai departe hcg. Am mai facut si teste de urina acasa si imi pare mie ca ar creste intensitatea.. nu e de neglijat cu siguranta. Multumesc mult si sa ti traiasca baietelulCheek Kiss
Irinan
Scris: Saturday, December 19, 2020 6:51 PM
Nivel

Georgiana bogdan wrote:

Beta confirma ca nu e sarcina, oricum la tine e super devreme, implantarea poatea avea loc si in 12 dpo.. mai ai putina rabdare, cat despre acele teste eu nu le as mai folosi vreodata
Aleahim
Scris: Saturday, December 19, 2020 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Georgiana bogdan wrote:

Eu cred ca testele sunt de vina.Daca era sarcina, la beta se vedea clar.
Ella ovarele polichistice dau teste pozitive, dar de ovulatie.
Cat despre cele de sarcina, ies fals pozitive doar daca sunt defecte, sau apare linie de uscare.
Aleahim
Scris: Saturday, December 19, 2020 8:16 PM
Nivel

Si mai este o situatie cand ies pozitive, fara sa fie sarcina, dar atunci iese si beta pozitiv.
Irinan
Scris: Saturday, December 19, 2020 8:42 PM
Nivel

Teste facute in seara asta.. nu prea par sa scada in intensitate
First response ,linia de test e chiar mai pozitiva decat cea de control

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20201219-204057_gallery.jpgscreenshot_20201219-204859_gallery.jpg

ANDREEA2929A
Scris: Saturday, December 19, 2020 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Georgiana bogdan wrote:

Asa am avut ?i eu 2 luni consecutiv exact acelasi tip de test ?i eram convinsa ca nu e sarcina. Poti sa ti cumperi alt brand
https://ibb.co/YbFpRc7
A aparut imediat si ca sa ma conving am luat altfel de lot.
Lotul asta de la barza are o mare problema, am zis ca doar mie mi se intampla.
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, December 19, 2020 8:49 PM
Nivel

Aleahim wrote:
Si mai este o situatie cand ies pozitive, fara sa fie sarcina, dar atunci iese si beta pozitiv.

Sa stii ca si eu m am speriat cand am vazut testele mele asa imi faceam filme mai ales ca am avut 2 mioame scoase in decembrie anul trecut.
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, December 19, 2020 8:53 PM
Nivel

Irinan wrote:
Teste facute in seara asta.. nu prea par sa scada in intensitate
First response ,linia de test e chiar mai pozitiva decat cea de control

Buddy1 uof prin ce trecinervi Buddy1 Cheek Kiss
Irinan
Scris: Saturday, December 19, 2020 8:55 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Buddy1 uof prin ce trecinervi Buddy1 Cheek Kiss

Asa stres n am avut in viata mea.. luna asta a fost o luna lunga
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, December 19, 2020 9:22 PM
Nivel

Irinan wrote:

Asa stres n am avut in viata mea.. luna asta a fost o luna lunga

O imbratisare stransa de la mine, draga mea!
Aleahim
Scris: Saturday, December 19, 2020 9:51 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Sa stii ca si eu m am speriat cand am vazut testele mele asa imi faceam filme mai ales ca am avut 2 mioame scoase in decembrie anul trecut.

Cand e cazul de asa ceva, iese si la beta.
Irinan, nu mai stiu ce sa iti zic.Ma rog sa scapi cat mai repede, sa pot avea parte de sarbatori cat mai linistiteHands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.