Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| BBEma wrote:Am gasit si eu test covid rapid la helpnet Maria  dar online si ti l livreaza acasa sau la farmacie
Cand cautam eu gaseam numai la seturi de minim 20 de teste Cand am fost eu sa imi iau test de sarcina era un domn langa mine care intreba de test covid. I-am zis eu sa caute pe internet ca gaseste dar mi-a raspuns " imi trebuie acum" |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Felicitari pt inimioara miri |
|
| IoanaIoanaC wrote:Irina sunt cu gandul al tine!
|
|
| Beta de azi 650.. la ce sangerari am,ma asteptam sa scada. Totusi creste, foarte putin dar creste |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Irinan wrote:Beta de azi 650.. la ce sangerari am,ma asteptam sa scada. Totusi creste, foarte putin dar creste
Irina,poate totu?i e in scadere...a crescut pana in x punct ?i acum scade pt ca valoarea nu mi se pare ca a crescut cu foarte mult fata de cea de miercuri. Sa speram ca e a?a ! In afara de sângerare ai dureri sau simptome care nu corespund cu sângerarea menstruala? Vezi ce parere are ?i medicul! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Irinan wrote:Beta de azi 650.. la ce sangerari am,ma asteptam sa scada. Totusi creste, foarte putin dar creste Cred ca deja s-a oprit cresterea si de acum incepe sa scada. Doamne-ajuta! |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1353
| Miri felicitari pt inimioara, te a?teptam la burtici.
Irina,nu ?tiu ce sa iti spun, dar iti transmit multa putere |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Irinan wrote:Beta de azi 650.. la ce sangerari am,ma asteptam sa scada. Totusi creste, foarte putin dar creste
De acum va incepe sa scada. Iti doresc din suflet sa elimini sarcina fara interventie. Desi nu inteleg de ce nu ti-a recomandat tratament medicamentos. |
|
| Andreeax wrote:
Irina,poate totu?i e in scadere...a crescut pana in x punct ?i acum scade pt ca valoarea nu mi se pare ca a crescut cu foarte mult fata de cea de miercuri. Sa speram ca e a?a ! In afara de sângerare ai dureri sau simptome care nu corespund cu sângerarea menstruala? Vezi ce parere are ?i medicul!
Si data trecuta a crescut doar de la 587 pana la 630..asa m am gandit de fiecare data ca poate a crescut putin si dupa s a oprit. Doar ca de fiecare data cand repet e putin mai mare ca data trecuta.. nu stiu ce sa mai cred. Medicul nu mi a raspuns inca in seara asta |
|
| MariaS wrote:Miri felicitari pt inimioara, te a?teptam la burtici. Irina,nu ?tiu ce sa iti spun, dar iti transmit multa putere Multumesc Maria |
|
| oanatm wrote:
De acum va incepe sa scada. Iti doresc din suflet sa elimini sarcina fara interventie. Desi nu inteleg de ce nu ti-a recomandat tratament medicamentos.
Mi a zis ca s ar putea sa fie nevoie dar sa mai asteptam sa ne lamurim exact ce e. Sper si eu sa scada. De acum o sa repet luni |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| si eu zic ca se va opri din crescut si va incepe sa scada, Irina oana, probabil pt ca tratamentul medicamentos e ceva serios, metotrexatul e un chimioterapic precum cele utilizate in cancer, are efecte secundare (iti suprima sistemul imunitar) si minim 6 luni apoi nu poti concepe pt ca e risc de malformatii grave... deci daca se poate evita, e mai bine |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| freya1 wrote:si eu zic ca se va opri din crescut si va incepe sa scada, Irina oana, probabil pt ca tratamentul medicamentos e ceva serios, metotrexatul e un chimioterapic precum cele utilizate in cancer, are efecte secundare (iti suprima sistemul imunitar) si minim 6 luni apoi nu poti concepe pt ca e risc de malformatii grave... deci daca se poate evita, e mai bine
Eu am primit Arthrotec, iar dupa urmatoarea menstruatie am primit unda verde. Fiecare medic stie cu ce lucreaza, pe ce se bazeaza. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| la extrauterina nu merge arthrotec, arthrotec doar provoaca contractii uterine care ajuta la eliminarea unei sarcini aflate in uter metotrexatul opreste cresterea celulelor, ideea e ca sarcina sa nu mai creasca in trompa ca sa nu mai fie riscul de a rupe trompa |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Maria.mmh wrote:
De unde ai luat test covid de la farmacie? Eu am cautat peste tot si la farmaciile online si nu am gasit. Stiam ca nu se comercializeaza in farmacii pt ca nu este recomandat sa il utilizeze decat cadrele medicale.
Eu am gasit la o farmacie din Campina, cu 70 de lei testul . Mi-au zis niste prietene ca au si pe site la MEDPLAZA seturi de cate 5 teste cu 200 de lei pachetul , deci iesi mult mai ieftin daca iei un pachet decat daca iei un singur test. |
|
|