Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Friday, December 18, 2020 3:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
BBEma wrote:

Am gasit si eu test covid rapid la helpnet Mariaras dar online si ti l livreaza acasa sau la farmacie

Cand cautam eu gaseam numai la seturi de minim 20 de teste Lol
Cand am fost eu sa imi iau test de sarcina era un domn langa mine care intreba de test covid. I-am zis eu sa caute pe internet ca gaseste dar mi-a raspuns " imi trebuie acum" Lol
Irinan
Scris: Friday, December 18, 2020 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Miri08 wrote:
Buna fetelor,

Am fost la eco si totul e bine . Bebele e implantat unde trebuie, cum trebuie, si i-am auzit si inimioaralove love love
Acum problema e ca mama a ramas fara gust si miros si i-am luat azi un test rapid de la farmacie si l-a facut acum si i-a iesit pozitiv.Eu nu am nici un simptom momentan dar cand m-am linistit cu sarcina acum stau stresata din cauza covidului. Cray Cray Cray
Ca sa nu mai zic ca medicul mi-a spus sa mai vin o data joia viitoare la el , sa mai observam sarcina si imi dea si planul cu tot ce avem de facut.
Nu o sa mai pot ajunge 2 saptamani la el pt ca trebuie sa intram in autoizolare dat fiind testul pozitiv al mamei.Bye2 Bye2 Bye2

Felicitari pt inimioara miricoeur
Irinan
Scris: Friday, December 18, 2020 5:04 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Irina sunt cu gandul al tine! SimplyLove

computerlove
Irinan
Scris: Friday, December 18, 2020 5:11 PM
Nivel

Beta de azi 650.. la ce sangerari am,ma asteptam sa scada. Totusi creste, foarte putin dar creste
Andreeax
Scris: Friday, December 18, 2020 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Irinan wrote:
Beta de azi 650.. la ce sangerari am,ma asteptam sa scada. Totusi creste, foarte putin dar creste

Irina,poate totu?i e in scadere...a crescut pana in x punct ?i acum scade pt ca valoarea nu mi se pare ca a crescut cu foarte mult fata de cea de miercuri. Sa speram ca e a?a ! In afara de sângerare ai dureri sau simptome care nu corespund cu sângerarea menstruala? Vezi ce parere are ?i medicul!
carlita
Scris: Friday, December 18, 2020 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Irinan wrote:

Cred ca deja s-a oprit cresterea si de acum incepe sa scada. Doamne-ajuta!
MariaS
Scris: Friday, December 18, 2020 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Miri felicitari pt inimioara, te a?teptam la burtici.

Irina,nu ?tiu ce sa iti spun, dar iti transmit multa putere Cheek Kiss
oanatm
Scris: Friday, December 18, 2020 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Irinan wrote:

De acum va incepe sa scada. Iti doresc din suflet sa elimini sarcina fara interventie. Desi nu inteleg de ce nu ti-a recomandat tratament medicamentos.
Irinan
Scris: Friday, December 18, 2020 6:38 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Irina,poate totu?i e in scadere...a crescut pana in x punct ?i acum scade pt ca valoarea nu mi se pare ca a crescut cu foarte mult fata de cea de miercuri. Sa speram ca e a?a ! In afara de sângerare ai dureri sau simptome care nu corespund cu sângerarea menstruala? Vezi ce parere are ?i medicul!

Si data trecuta a crescut doar de la 587 pana la 630..asa m am gandit de fiecare data ca poate a crescut putin si dupa s a oprit. Doar ca de fiecare data cand repet e putin mai mare ca data trecuta.. nu stiu ce sa mai cred. Medicul nu mi a raspuns inca in seara asta
Irinan
Scris: Friday, December 18, 2020 6:40 PM
Nivel

MariaS wrote:
Miri felicitari pt inimioara, te a?teptam la burtici.

Irina,nu ?tiu ce sa iti spun, dar iti transmit multa putere Cheek Kiss

Multumesc MariaCheek Kiss
Irinan
Scris: Friday, December 18, 2020 6:42 PM
Nivel

oanatm wrote:

De acum va incepe sa scada. Iti doresc din suflet sa elimini sarcina fara interventie. Desi nu inteleg de ce nu ti-a recomandat tratament medicamentos.

Mi a zis ca s ar putea sa fie nevoie dar sa mai asteptam sa ne lamurim exact ce e. Sper si eu sa scada. De acum o sa repet luni
freya1
Scris: Friday, December 18, 2020 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
si eu zic ca se va opri din crescut si va incepe sa scada, Irina Cheek Kiss
oana, probabil pt ca tratamentul medicamentos e ceva serios, metotrexatul e un chimioterapic precum cele utilizate in cancer, are efecte secundare (iti suprima sistemul imunitar) si minim 6 luni apoi nu poti concepe pt ca e risc de malformatii grave... deci daca se poate evita, e mai bine
oanatm
Scris: Friday, December 18, 2020 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
freya1 wrote:
si eu zic ca se va opri din crescut si va incepe sa scada, Irina Cheek Kiss
oana, probabil pt ca tratamentul medicamentos e ceva serios, metotrexatul e un chimioterapic precum cele utilizate in cancer, are efecte secundare (iti suprima sistemul imunitar) si minim 6 luni apoi nu poti concepe pt ca e risc de malformatii grave... deci daca se poate evita, e mai bine

Eu am primit Arthrotec, iar dupa urmatoarea menstruatie am primit unda verde. Fiecare medic stie cu ce lucreaza, pe ce se bazeaza.
freya1
Scris: Friday, December 18, 2020 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
la extrauterina nu merge arthrotec, arthrotec doar provoaca contractii uterine care ajuta la eliminarea unei sarcini aflate in uter
metotrexatul opreste cresterea celulelor, ideea e ca sarcina sa nu mai creasca in trompa ca sa nu mai fie riscul de a rupe trompa
Miri08
Scris: Friday, December 18, 2020 6:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Maria.mmh wrote:

De unde ai luat test covid de la farmacie?
Eu am cautat peste tot si la farmaciile online si nu am gasit. Stiam ca nu se comercializeaza in farmacii pt ca nu este recomandat sa il utilizeze decat cadrele medicale.

Eu am gasit la o farmacie din Campina, cu 70 de lei testul .
Mi-au zis niste prietene ca au si pe site la MEDPLAZA seturi de cate 5 teste cu 200 de lei pachetul , deci iesi mult mai ieftin daca iei un pachet decat daca iei un singur test.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.