Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Friday, December 18, 2020 10:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Georgiana, e foarte devreme, cum au zis si fetele, pana la 6sapt nu are sens sa te duci, am auzit destule povesti, gen medici care au spus ca e oprita in evolutie sarcina si sa faca chiuretaj doar pt ca nu vedeau ei nimic banghead ca nu isi pot imagina ca noi facem teste inainte de intarzierea menstruatiei, sunt obisnuiti cu femeile care se trezesc in luna a 4a ca sunt gravide
fa un beta hcg si repeta-l la 48h si mergi la eco dupa 6 saptamani
Maria.mmh
Scris: Friday, December 18, 2020 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
freya1 wrote:
Georgiana, e foarte devreme, cum au zis si fetele, pana la 6sapt nu are sens sa te duci, am auzit destule povesti, gen medici care au spus ca e oprita in evolutie sarcina si sa faca chiuretaj doar pt ca nu vedeau ei nimic banghead ca nu isi pot imagina ca noi facem teste inainte de intarzierea menstruatiei, sunt obisnuiti cu femeile care se trezesc in luna a 4a ca sunt gravide

Si eu sunt de parere ca ar trebui sa faci beta si sa fugi de cabinetul ala cat te tin picioarele.
Oare ce e neinregula cu oamenii astia?NuImiPasa

Freya, cum esti? ras
Mult a fost, putin a mai ramas confeti
freya1
Scris: Friday, December 18, 2020 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
daaa Maria, ce sa zic, m-a cam apucat frica Lol dar nu pot da inapoi acum
am vazut ca ai mai avansat incet-incet, poate castigi si pe SOSI si o sa fie anul vostru asta computerlove
Maria.mmh
Scris: Friday, December 18, 2020 11:26 AM
Nivel

freya1 wrote:
daaa Maria, ce sa zic, m-a cam apucat frica Lol dar nu pot da inapoi acum
am vazut ca ai mai avansat incet-incet, poate castigi si pe SOSI si o sa fie anul vostru asta computerlove

"Zoe, fii barbata!" Lol O sa treaca si asta si abia apoi incepe distractia yes

Daa..cu pasi mici dar e bine si asa.O sa sun iar dupa sarbatori sa ma programez din nou la histero.
Eu nu prea sunt norocoasa de fel, sotul e cu norocul, imi pun baza in el, acum vedem ce iese Lol
Mai mult m-au convins fetele de aici, eu nu prea ma bag la d-astea ca stiu ca nu am castigat niciodata nimic, apoi mi-au dat de gandit ca nu am de pierdut nimic si 4000-5000 de euro nu sunt de ici de colo ras
Irinan
Scris: Friday, December 18, 2020 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Georgiana bogdan wrote:
Men?ionez ca i am spus ca am 5 teste de sarcina pozitive cele 2 de ieri diminea?a cu prima urina (v am ata?at poza) intai s a colorat a 2a liniuta cea de sarcina, apoi cea de control iar dansul mi a spus ca " sunt proaste testele din comert" i am spus ok, dar 5 teste toate proaste de la diferite farmacii? A spus ca da ?i daca am 20 lei sa cumpar un test de la el. I am spus ca da, m a trimis la toaleta sa I aduc urina intr un pahar ( nu îmi prea venea sa fac asa ca m am chinuit) mi a facut testul care a iesit negativ si mi a spus ca sigur asa sunt ?i celelalte si cum ca nu ma crede ca sunt pozitive. Faptul care m a intrigat cel mai mult, am vrut sa ii platesc testul de sarcina ?i aveam doar o bancnota de 50 lei,mi a spus ca nu are sa îmi dea rest, clinica are casierie, i am spus ca voi plati jos la casierie si a spus un NU raspicat! Si ca o sa I dau banii când mai vin la el! Ce parere ave?i? Chiar as dori sa îl reclam pe acest "doctor"

Nu ai cum sa vezi ceva la eco asa devreme Georgiana. Mai asteapta putin, sau daca esti nerabdatoare fa un hcg. Iar despre medic no comment
Irinan
Scris: Friday, December 18, 2020 12:14 PM
Nivel

carlita wrote:

Abia astept sa ne scrii cum au mai evoluat lucrurile, tot sper sa reusesti natural. Dr raspunde la tel si te resuna ea daca e intr-o operatie sau nu poate vorbi la momentul ala. Ii poti lasa si un mesaj, la o adica. Eu zic ca e foarte bine ca ai intrerupt Arefamul. Sper ca si beta sa-ti iese in scadere de acum. E bine sa pastrezi legatura cu ea, sa mergi la un control dupa ce se termina sangerarea. grup

Multumesc Carlita, am dozat azi iar hcg.. acum astept rezultatulCheek Kiss
Georgiana bogdan
Scris: Friday, December 18, 2020 12:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/16/2020
freya1 wrote:

Exact asta m a deranjat. Ca ii aratam poza cu testele si imi spunea "aa nu are cum" si tot insista sa cumpar testul de la el..din pacate trebuie sa trecem ?i prin lucrurile acestea sa ne "imbarbatam" sa speram ca totul va fi bine! Sper sa nu ave?i de a face cu asa doctori! Blushing
ANDREEA2929A
Scris: Friday, December 18, 2020 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Ziua 1 la mine, macar bine ca e înainte de sarbatori Lol
Irinan
Scris: Friday, December 18, 2020 1:37 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Buddy1
Miri08
Scris: Friday, December 18, 2020 1:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Buna fetelor,

Am fost la eco si totul e bine . Bebele e implantat unde trebuie, cum trebuie, si i-am auzit si inimioaralove love love
Acum problema e ca mama a ramas fara gust si miros si i-am luat azi un test rapid de la farmacie si l-a facut acum si i-a iesit pozitiv.Eu nu am nici un simptom momentan dar cand m-am linistit cu sarcina acum stau stresata din cauza covidului. Cray Cray Cray
Ca sa nu mai zic ca medicul mi-a spus sa mai vin o data joia viitoare la el , sa mai observam sarcina si imi dea si planul cu tot ce avem de facut.
Nu o sa mai pot ajunge 2 saptamani la el pt ca trebuie sa intram in autoizolare dat fiind testul pozitiv al mamei.Bye2 Bye2 Bye2
IoanaIoanaC
Scris: Friday, December 18, 2020 2:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Miri08 wrote:
Buna fetelor,

Am fost la eco si totul e bine . Bebele e implantat unde trebuie, cum trebuie, si i-am auzit si inimioaralove love love
Acum problema e ca mama a ramas fara gust si miros si i-am luat azi un test rapid de la farmacie si l-a facut acum si i-a iesit pozitiv.Eu nu am nici un simptom momentan dar cand m-am linistit cu sarcina acum stau stresata din cauza covidului. Cray Cray Cray
Ca sa nu mai zic ca medicul mi-a spus sa mai vin o data joia viitoare la el , sa mai observam sarcina si imi dea si planul cu tot ce avem de facut.
Nu o sa mai pot ajunge 2 saptamani la el pt ca trebuie sa intram in autoizolare dat fiind testul pozitiv al mamei.Bye2 Bye2 Bye2

Miri! Nu te agita! Sa speram ca veti face doar forma usoara si ca veti trece cu bine peste acest virus. Cat despre control, da-i un mail medicului si explica-i situatia. Sunt sigura ca se gasesc solutii. Poate iti va da ceva vitamine si tratament pentru sarcina pana cand poti ajunge la el. Important e ca deocamdata totul e ok cu sarcina, si sunt sanse mari sa ramana asa situatia. Buddy1

Irina sunt cu gandul al tine! SimplyLove

Andreea Buddy1
Maria.mmh
Scris: Friday, December 18, 2020 2:05 PM
Nivel

Miri08 wrote:
Buna fetelor,

De unde ai luat test covid de la farmacie?
Eu am cautat peste tot si la farmaciile online si nu am gasit. Stiam ca nu se comercializeaza in farmacii pt ca nu este recomandat sa il utilizeze decat cadrele medicale.
Maria.mmh
Scris: Friday, December 18, 2020 2:06 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Ei...si eu care eram aici in plina galerie! NuImiPasa
EllaMaria
Scris: Friday, December 18, 2020 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreeapupici anul 2021 e anul norocos!

Miri ma bucur ca e totul bine cu bebe si te-ai linistit in privinta aceastapupici Cat despre situatia mamei tale, sper sa treaca cu bine peste, iar tu sa incerci sa nu te stresezi ca nu face bine bebelului. pupici
BBEma
Scris: Friday, December 18, 2020 2:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Maria.mmh wrote:

De unde ai luat test covid de la farmacie?
Eu am cautat peste tot si la farmaciile online si nu am gasit. Stiam ca nu se comercializeaza in farmacii pt ca nu este recomandat sa il utilizeze decat cadrele medicale.

Am gasit si eu test covid rapid la helpnet Mariaras dar online si ti l livreaza acasa sau la farmacie
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.