Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 5, 2020 10:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Am citit dupa ce am scris mesajulCray multa rabdare ai nevoieCheek Kiss

Ar cam trebui sa am ca se pare ca trebuie lasata pentru la anul, daca am stat si am frecat pisoiul din septembrie si pana acum...
freya1
Scris: Thursday, November 5, 2020 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria Cheek Kiss imi pare rau pt situatia asta aiurea, nu ai cum undeva la privat, cat inca se mai poate si acolo ? n-or avea vreo reducere sau sa lucreze cu CAS, nici nu stiu... in perioada asta e nasol peste tot
eu am prins lunile alea in primavara cand nici la privat nu mai faceau nimic
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 5, 2020 10:35 AM
Nivel

freya1 wrote:
Maria Cheek Kiss imi pare rau pt situatia asta aiurea, nu ai cum undeva la privat, cat inca se mai poate si acolo ? n-or avea vreo reducere sau sa lucreze cu CAS, nici nu stiu... in perioada asta e nasol peste tot
eu am prins lunile alea in primavara cand nici la privat nu mai faceau nimic

Ma gandeam sa merg la ei la Embryos, dar suntem foarte varza financiar si e o suma destul de mare..2400 lei explorator si 2800 in caz ca se gaseste ceva.
Oricum nu am culturile de col si nu cred ca mai apuc sa le fac.
Daca nu se leaga lucrurile nu am decat sa o las de la anul, sper doar atunci sa nu mai traim nebunia asta de acum.
Altceva...

L.E. Citisem ieri pe grupul SOSI ca dna dr. Luchian de la Columna este infectata cu Covid.
E tot ce se poate mai "frumos" pentru cineva care era in plina procedura FIV cu dansa...
carlita
Scris: Thursday, November 5, 2020 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Irinan wrote:

Doamne ajuta Carlita, cat despre progesteron injectabil, si eu am facut prontogest.. intradevar, e mai neplacut ,dar nu i nimic insuportabil. Si apoi, ce nu facem noi? Este o vorba, cand simti ca nu mai poti, cu siguranta mai poti un picCheek Kiss

Ai dreptate! Pe mine ma mai apuca agitatia cand ma gandesc la toate cate am de facut ca si cum ar trebui sa le fac pe toate deodata, apoi ma calmez si le iau pe rand ... Buddy1
Tu ai facut in spital prontogestul? Sau de unde ti l-ai procurat?
carlita
Scris: Thursday, November 5, 2020 1:24 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Ma gandeam sa merg la ei la Embryos, dar suntem foarte varza financiar si e o suma destul de mare..2400 lei explorator si 2800 in caz ca se gaseste ceva.
Oricum nu am culturile de col si nu cred ca mai apuc sa le fac.
Daca nu se leaga lucrurile nu am decat sa o las de la anul, sper doar atunci sa nu mai traim nebunia asta de acum.
Altceva...

L.E. Citisem ieri pe grupul SOSI ca dna dr. Luchian de la Columna este infectata cu Covid.
E tot ce se poate mai "frumos" pentru cineva care era in plina procedura FIV cu dansa...

Cam scumpa histeroscopia, la Iasi e la jumatate ...
LEgat de dr infectati, nasol pt cele in plina procedura, dar probabil vor continua cu un coleg, mai important e sa nu fi transmis si la paciente.
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 5, 2020 1:34 PM
Nivel

carlita wrote:

Cam scumpa histeroscopia, la Iasi e la jumatate ...
LEgat de dr infectati, nasol pt cele in plina procedura, dar probabil vor continua cu un coleg, mai important e sa nu fi transmis si la paciente.

Da..mi se pare exgerat pretul, m-am uitat si la cei de la Medlife la Dr. Albu cu anestezie este 1300 lei.
M-am programat pentru data de 10 pt recoltare culturi ca atunci era prima zi disponibila, sper doar sa nu apara menstruatia pana atunci, altfel fetele mi-au spus ca pot reprograma.
Undeva poate reusesc sa fac si histeroscopia asta pana se termina anul...Cray
carlita
Scris: Thursday, November 5, 2020 1:58 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Da..mi se pare exgerat pretul, m-am uitat si la cei de la Medlife la Dr. Albu cu anestezie este 1300 lei.
M-am programat pentru data de 10 pt recoltare culturi ca atunci era prima zi disponibila, sper doar sa nu apara menstruatia pana atunci, altfel fetele mi-au spus ca pot reprograma.
Undeva poate reusesc sa fac si histeroscopia asta pana se termina anul...Cray

Da, pai chiar e exagerat .....
Daca nu poti face histero cu medicul tau cu care vei continua procedurile, sa ceri cd cu filmul de la histero sa-l poata vizualiza si dr ta.
Aleahim
Scris: Thursday, November 5, 2020 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
adina1109 wrote:
Aleahim felicitariiii!!!! Cat ma bucur pt tine Hilar Cheek Kiss
Carlita iti tin pumniiiiii .... multa bafta Cheek Kiss Cheek Kiss

Adina iti multumesc din suflet.
Pupici la piticicomputerlove
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 5, 2020 2:50 PM
Nivel

carlita wrote:

Daca nu poti face histero cu medicul tau cu care vei continua procedurile, sa ceri cd cu filmul de la histero sa-l poata vizualiza si dr ta.

Ah..asta nu stiam..multumesc pt atentionare ras
Credeam ca da un rezultat scris cum am primit la HSG.
carlita
Scris: Thursday, November 5, 2020 5:05 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Ah..asta nu stiam..multumesc pt atentionare ras
Credeam ca da un rezultat scris cum am primit la HSG.

Nu nu, se inregistreaza ceea ce se vede pe camera introdusa in uter. Dar chiar si la HSG, pe langa buletinul cu interpretarea, trebuie sa fi primit macar 2 filme (radiografii) sau poza eco - la HyCosy. Buddy1
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, November 5, 2020 5:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

Asta e de intrebat la clinica la care faci, ca nu toate ofera. Eu am facut la Omini si nu voiau sa imi dea. Noroc ca am specificat dinainte. Chiar si asa, m-au pus sa aduc stick, ca cica nu le merge programul de scriere CD-uri. Cand colo, cica nici pe stick nu pot pune filmuletul. Pana la urma mi l-au trimis pe WhatsApp. Si cand m-a auzit pe mine, o tipa din salon a zis ca vrea si ea si i-au zis ca "nu dau cd decat daca se descoepra probleme"... si mie pe foaia de externare nu mi-au trecut nici o problema...
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, November 5, 2020 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Fetelor am un test super pozitiv de ovulatie sunt ziua 14, dimineata temperatura a scazut dramatic 36,3 oare iau in calcul sa fie azi ziua O ieri era negativ. Le fac cam la aceea?i ora
https://ibb.co/dQR4qNt
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 5, 2020 5:43 PM
Nivel

carlita wrote:

Nu nu, se inregistreaza ceea ce se vede pe camera introdusa in uter. Dar chiar si la HSG, pe langa buletinul cu interpretarea, trebuie sa fi primit macar 2 filme (radiografii) sau poza eco - la HyCosy. Buddy1

Da, da, am primit ?i cele 2 radiografiiras
?ti?i cumva daca gasesc ceva ?i trebuie scos, e necesara internarea? Oricum ma duc cu gândul prea departe, am voin?a sa cred ca o sa apuc sa ma programez pe undeva, dar macar sa ?tiu pe lânga cd ?i stick sa mai iau ?i altele la mine Lol
Irinan
Scris: Thursday, November 5, 2020 6:22 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
carlita wrote:

Ai dreptate! Pe mine ma mai apuca agitatia cand ma gandesc la toate cate am de facut ca si cum ar trebui sa le fac pe toate deodata, apoi ma calmez si le iau pe rand ... Buddy1
Tu ai facut in spital prontogestul? Sau de unde ti l-ai procurat?

Eu zic sa te uiti in urma cate ai facut pana acum, sigur nu credeai vreodata ca ai putea duce atateaCheek Kiss Primul prontogest mi l a facut medicul la cabinet,si mi a mai dat unul pe acasa.. am apelat la o asistenta, mergeam la ea acasa.. dupa mi a dat reteta, i am trimis o mamei mele pe whatsup si mi a luat o din Italia. La noi din ce stiu nu se mai gaseste.. medicul m a intrebat daca am pe cineva in Italia, ca mai avusese o pacienta care a avut nevoie si tot asa a facut rost..nici nu s scumpe macar, vreo 5 euro ,o cutie cu 5 fiole. Eu am facut 1 pe saptamana ,plus ovule de arefamCheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, November 5, 2020 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
ANDREEA2929A wrote:
Fetelor am un test super pozitiv de ovulatie sunt ziua 14, dimineata temperatura a scazut dramatic 36,3 oare iau in calcul sa fie azi ziua O ieri era negativ. Le fac cam la aceea?i ora
https://ibb.co/dQR4qNt

E cat se poate de pozitiv Andreea, bafta la bebelittopai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.