Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| BBEma wrote:Salutare! Indraznesc sa ma alatur si eu voua,va urmaresc de ceva vreme ,dar inca nu imi gaseam curajul sa scriu. Irina si Carlita sa stiti ca toate gandurile bune sunt indreptate catre voi ,nu e mila,e doar solidaritate si empatie pentru situatiile prin care treceti de la cineva care lupta pentru acelasi vis. Eu am 31 de ani si asta este a 13 luna de incercari. Daca nu reusim nici luna viitoare ne vom duce mai departe cu niste investigatii mai amanuntite. Vroiam sa va cer si eu parerea: am cicluri de 30 ,29 de zile iar ovulatia in ziua 17 sau 16 si de obicei testul de ovulatie se pozitiva in ziua 15 sau 16. Luna aceasta in schimb in ziua 12 am observat o secretie albus cu roz pal doar cand am fost la baie o singura data ,iar testul negativ. Ieri ziua 13 am facut un test la ora 14 si tot negativ,iar seara la 22 zic hai sa fac inca unul si nu stiu cum sa l trec... cred totusi ca inca nu e pozitiv. Atasez poza sa mi spuneti si voi va rog frumos . Si inca o faza amuzanta ca mai trebuie si dinastea : ieri cand am prestat i am zis sotului sa ma ajute sa ma pun si eu cu picioarele de perete si a curs o cantitate destul de mare din samanta  si am stat asa 15 minute si am zis hai ca sunt nebuna si oricum a curs aproape tot deci nu mai are rost sa stau . Si seara radeam ca sa vezi ca am ratat momentul la cât a scapat , au fugit soldatii de pe campul de razboi. Scuze de roman!
Buna, imi pare ca e pozitiv testul.
Eu am niste crampe de toata frumusetea azi, deja am un nospa la activ si deja ma uit la cutia de ketonal. Dupa histero menstruatia ar trebui sa fie normala sau e mai altfel decat de obicei?(ma refer cantitativ si la dureri) |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| Iulia13 wrote:Irina îmi pare tare rau prin ce treci..  dna Vicoveanu e foarte buna, dar sa ?ii cont ca e aglomerata are cabinet împreuna cu dr Criste A?tept vesti în continuare de la tine, te îmbra?i?ez Tocmai de asta mi a zis d na dr Stoica sa zic ca m a trimis ea. Ca sunt prietene, ca altfel nu ma primeste |
|
| BBEma wrote:Salutare! Indraznesc sa ma alatur si eu voua,va urmaresc de ceva vreme ,dar inca nu imi gaseam curajul sa scriu. Irina si Carlita sa stiti ca toate gandurile bune sunt indreptate catre voi ,nu e mila,e doar solidaritate si empatie pentru situatiile prin care treceti de la cineva care lupta pentru acelasi vis. Eu am 31 de ani si asta este a 13 luna de incercari. Daca nu reusim nici luna viitoare ne vom duce mai departe cu niste investigatii mai amanuntite. Vroiam sa va cer si eu parerea: am cicluri de 30 ,29 de zile iar ovulatia in ziua 17 sau 16 si de obicei testul de ovulatie se pozitiva in ziua 15 sau 16. Luna aceasta in schimb in ziua 12 am observat o secretie albus cu roz pal doar cand am fost la baie o singura data ,iar testul negativ. Ieri ziua 13 am facut un test la ora 14 si tot negativ,iar seara la 22 zic hai sa fac inca unul si nu stiu cum sa l trec... cred totusi ca inca nu e pozitiv. Atasez poza sa mi spuneti si voi va rog frumos . Si inca o faza amuzanta ca mai trebuie si dinastea : ieri cand am prestat i am zis sotului sa ma ajute sa ma pun si eu cu picioarele de perete si a curs o cantitate destul de mare din samanta  si am stat asa 15 minute si am zis hai ca sunt nebuna si oricum a curs aproape tot deci nu mai are rost sa stau . Si seara radeam ca sa vezi ca am ratat momentul la cât a scapat , au fugit soldatii de pe campul de razboi. Scuze de roman! Multumesc BBema.. Imi pare pozitiv testul. sa fie cu spor |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Multumesc pt raspunsuri fetelor ! O sa mai fac inca unul mai dupa amiaza sa vedem evolutia ?i evident prestam inca cateva zile Aveti grija de voi |
|

| Andreea, la tine se anunta ceva la orizont? Stiu ca eram apropiate ca perioada |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Irina sa treci cu bine peste aceste momente! BBEma, pare pozitiv, spor si sedere cat mai scurta la aspirante! Maria, ti-am zis ca trebuia in cabina! Pare rau! |
|

| IoanaIoanaC wrote:Irina  sa treci cu bine peste aceste momente! BBEma, pare pozitiv, spor si sedere cat mai scurta la aspirante! Maria, ti-am zis ca trebuia in cabina!  Pare rau!
Am incercat si acolo, doar ca nu a functionat nici asa Nu-i bai, oricum nu aveam asteptari, e ok situatia |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Maria.mmh wrote:
Buna, imi pare ca e pozitiv testul.
Eu am niste crampe de toata frumusetea azi, deja am un nospa la activ si deja ma uit la cutia de ketonal. Dupa histero menstruatia ar trebui sa fie normala sau e mai altfel decat de obicei?(ma refer cantitativ si la dureri)
La mine a fost abundenta dupa histero, dar mi-a si rezecat un polip. |
|
| Irinan wrote:Tocmai de asta mi a zis d na dr Stoica sa zic ca m a trimis ea. Ca sunt prietene, ca altfel nu ma primeste E f buna, dar uneori grabita ca are foarte multe paciente. DE multe ori m-am trezit cu cine stie ce nume pe ecografie in loc de al meu, poate de la tipa care a intrat cu 2 ture inaintea mea .... Vicoveanu are cabinet nou, probabil are si aparatura buna, fiind nou dotat si sigur nu va trata cu superficialitate stiind ca e vorba de o problema de viata si de moarte. Parerea mea: du-te la ea cat mai repede, nu astepta ziua de luni! Sun-o chiar acum ca nu te ia chiar in secunda 2 si, daca e caz de ectopica, nu e de asteptat. Daca e caz de mers la urgenta, mai bine sa fii linistita ca esti pa maini bune. Altfel, cine stie la cine nimeresti?!? ca sunt multi macelari .... Si inca ceva, eu as zice sa intrerupi Arefamul, e clar cu nu evolueaza bine si mai rau faci (tu azi ai 6 sapt, la varsta asta ar fi trebuit sa vezi macar embrionul, poate chiar inimioara, deci, nu e bine). Tu oricum nu aveai probleme cu progesteronul. Dar probabil asta stabilesti mai bine cu dr. Daca te duci la timp si nu se elimina singura, iti va da metrotrexat. Pana mergi la ea, sa mai faci 1 beta sa vezi daca creste in continuare. Nu vreau sa te mai amarasc, dar stii si tu ca daca creste in continuare, trebuie actionat medicamentos ca altfel ajungi sa iti rupa trompa. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva! |
|
| Multumesc pt sustinere, fetelor! BBEma, bine ai venit si sa-ti fie cat mai scurta sederea la aspirici! App, nu cumva ai uter retrovers?
Ioana, draga mea draga, in sfarsiiiiiit ce ticker frumos ai! O sa-l urmaresc cu mare drag! |
|
| IoanaIoanaC wrote:Irina  sa treci cu bine peste aceste momente! BBEma, pare pozitiv, spor si sedere cat mai scurta la aspirante! Maria, ti-am zis ca trebuia in cabina!  Pare rau!
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| irinan sa sti ca intru de 2 saptamani aproape in fiecare zi sa vad cum evolueaza situatia ta. Sper sa treci cu bine peste toate astea. Acum va cer si eu sfatul. Ultimul ciclu l-am avut pe 9 noiembire(eu am cicluri foarteeee lungi ..si de 60 de zile avand ovare polichisitice dar tot timpul sunt cicluri cu ovulatie). pe 14 decembire am avut ptima data scurgerea albus de ou specifica ovulatiei, ieri pe 16 am avut foarte foarte multa deci am dedus ca aceea ar fi ziua ovulatiei. Astazi nu am mai avut pana la ora asta nimic dar ce ma intriga este faptul ca temperatura bazala nu a crescut. este la fel ca in ziele trecute 36.3. este posibil sa ovulez doar astazi ? voi la cat timp dupa aceas secretie aveti ovulatia? M-ar ajuta testele de ovulatie? ca am tot citit ca la ovare polichistice au sansa sa iasa tot timpul pozitive si de aceea nu am incercat pana acum. |
|
| carlita wrote: E f buna, dar uneori grabita ca are foarte multe paciente. DE multe ori m-am trezit cu cine stie ce nume pe ecografie in loc de al meu, poate de la tipa care a intrat cu 2 ture inaintea mea .... Vicoveanu are cabinet nou, probabil are si aparatura buna, fiind nou dotat si sigur nu va trata cu superficialitate stiind ca e vorba de o problema de viata si de moarte. Parerea mea: du-te la ea cat mai repede, nu astepta ziua de luni! Sun-o chiar acum ca nu te ia chiar in secunda 2 si, daca e caz de ectopica, nu e de asteptat. Daca e caz de mers la urgenta, mai bine sa fii linistita ca esti pa maini bune. Altfel, cine stie la cine nimeresti?!? ca sunt multi macelari .... Si inca ceva, eu as zice sa intrerupi Arefamul, e clar cu nu evolueaza bine si mai rau faci (tu azi ai 6 sapt, la varsta asta ar fi trebuit sa vezi macar embrionul, poate chiar inimioara, deci, nu e bine). Tu oricum nu aveai probleme cu progesteronul. Dar probabil asta stabilesti mai bine cu dr. Daca te duci la timp si nu se elimina singura, iti va da metrotrexat. Pana mergi la ea, sa mai faci 1 beta sa vezi daca creste in continuare. Nu vreau sa te mai amarasc, dar stii si tu ca daca creste in continuare, trebuie actionat medicamentos ca altfel ajungi sa iti rupa trompa. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva!
Multumesc Carlita. Am sunat deja de 2 ori la ea, dar nu mi raspunde. Mai incerc mai dupa amiaza.. azi am repetat beta si mai repet si vineri daca azi a mai urcat..sunt stresata maxim perioada asta si sper sa se termina cat mai repede si sa fiu ok eu. As fi prefarat si sarcina dar asta e |
|
| Oanaiuliana wrote:irinan sa sti ca intru de 2 saptamani aproape in fiecare zi sa vad cum evolueaza situatia ta. Sper sa treci cu bine peste toate astea. Acum va cer si eu sfatul. Ultimul ciclu l-am avut pe 9 noiembire(eu am cicluri foarteeee lungi ..si de 60 de zile avand ovare polichisitice dar tot timpul sunt cicluri cu ovulatie). pe 14 decembire am avut ptima data scurgerea albus de ou specifica ovulatiei, ieri pe 16 am avut foarte foarte multa deci am dedus ca aceea ar fi ziua ovulatiei. Astazi nu am mai avut pana la ora asta nimic dar ce ma intriga este faptul ca temperatura bazala nu a crescut. este la fel ca in ziele trecute 36.3. este posibil sa ovulez doar astazi ? voi la cat timp dupa aceas secretie aveti ovulatia? M-ar ajuta testele de ovulatie? ca am tot citit ca la ovare polichistice au sansa sa iasa tot timpul pozitive si de aceea nu am incercat pana acum. Multumesc Oana |
|
| Irinan wrote: Multumesc Carlita. Am sunat deja de 2 ori la ea, dar nu mi raspunde. Mai incerc mai dupa amiaza.. azi am repetat beta si mai repet si vineri daca azi a mai urcat..sunt stresata maxim perioada asta si sper sa se termina cat mai repede si sa fiu ok eu. As fi prefarat si sarcina dar asta e
Asteapta rezultatul la beta si scrie-i mesaj pe wtapp. In general, dimineata are nasteri, nu prea poate raspunde .... mai degraba ii faci un scurt rezumat intr-un mesaj. Sa ne spui si noua cat e beta. Doamne-ajuta! |
|
|