Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Sa fie cu noroc
Ce-ar mai fi? Avand in vedere ca am prestat o singura data |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Maria.mmh wrote:Ce-ar mai fi? Avand in vedere ca am prestat o singura data La noi cum a fost? Pana in ziua 11 si am ovulat in ziua 14. Deci... |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Maria.mmh wrote:Ce-ar mai fi? Avand in vedere ca am prestat o singura data
Poate peste 8 luni se uita 2 ochi mari si frumosi la tine si iti cer papa |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Maria.mmh wrote:Ce-ar mai fi? Avand in vedere ca am prestat o singura data Ia intreab-o pe Aleahim Macar a fost in cabina? |
|
| MariaS wrote:Poate peste 8 luni se uita 2 ochi mari si frumosi la tine si iti cer papa
Hehee..multumesc fetelor de incurajare la sperante dar nu imi fac prea multe ca mi-am mai furat-o asa... Irina, ai recoltat pt beta azi ? |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| IoanaIoanaC wrote:Ia intreab-o pe Aleahim Macar a fost in cabina? Muhaha You never know |
|
| IoanaIoanaC wrote:Ia intreab-o pe Aleahim Macar a fost in cabina?
Nuu..a venit acasa ca trecusera mai mult de 14 zile, a stat la prietenul de la care a luat. Sunt intregi amandoi acum, au plecat la treaba.
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Maria, frumos grafic, se vede destul de clar ca ai ovulat, cred ca ai inceput sa te reglezi.
Irinan, sper ca ai fost la beta si azi.
Mie imi pare rau ca n-am dozat si azi ca menstra inca n-a venit si macar sa vad daca descreste beta. Eu am intrerupt tratamentul de sambata si ieri mi-am dat seama ca eu practic am generat oprirea sarcinii, chiar daca stiam ca oricum nu va fi bine. Stiu ca e foarte posibil sa fi fost biochimica si embrionul sa nu se fi dezvoltat, dar tot m-am simtit ca si cum am facut ceva rau. Asa ca, ieri tot intr-o stare deplorabila am fost, cred ca si hormonii au fost de vina, stiti ca la transferul fresh din iulie am fost chiar realista, dar azi imi accept infrangerea si mergem inainte. Nu vreau sa ma compatitmiti, vreau doar sa ma ajutati sa-mi raspund la vreo 2 intrebari (cele care stiti): 1). Daca am reusit o implantare si chiar o mica evolutie a sarcinii, pot presupune ca era propice cavitatea uterina? In sensul ca nu exista vreun polip care sa impiedice implantarea sau vreun hidrosalpinx nediagnosticat (ca laparo n-am facut, DD a zis ca nu e cazul, dar eu inca nu sunt sigura). Oare e cazul sa mai repet histero inainte de urmatorul transfer? 2). Cauza neevoluarii cum trebuie ar putea fi un defect genetic? Imi pun intrebarile astea, astept sa vina si menstra sa discut atunci si cu DD, dar mintea mea cere niste lamuriri. Scuzati romanul si fara compatimeala, va rog. De acum gandim realist. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| carlita, eu zic da la ambele intrebari nu ai oprit tu sarcina, cu asemenea evolutie la beta din pacate nu are ce sa faca progesteronul, nu are ce sa evolueze cum ziceam, menstra poate veni si in cateva zile cat mai scade valoarea, ai luat si progesteron destul, sunt mai multe variabile |
|
| carlita wrote:Maria, frumos grafic, se vede destul de clar ca ai ovulat, cred ca ai inceput sa te reglezi. Irinan, sper ca ai fost la beta si azi. Mie imi pare rau ca n-am dozat si azi ca menstra inca n-a venit si macar sa vad daca descreste beta. Eu am intrerupt tratamentul de sambata si ieri mi-am dat seama ca eu practic am generat oprirea sarcinii, chiar daca stiam ca oricum nu va fi bine. Stiu ca e foarte posibil sa fi fost biochimica si embrionul sa nu se fi dezvoltat, dar tot m-am simtit ca si cum am facut ceva rau. Asa ca, ieri tot intr-o stare deplorabila am fost, cred ca si hormonii au fost de vina, stiti ca la transferul fresh din iulie am fost chiar realista, dar azi imi accept infrangerea si mergem inainte. Nu vreau sa ma compatitmiti, vreau doar sa ma ajutati sa-mi raspund la vreo 2 intrebari (cele care stiti): 1). Daca am reusit o implantare si chiar o mica evolutie a sarcinii, pot presupune ca era propice cavitatea uterina? In sensul ca nu exista vreun polip care sa impiedice implantarea sau vreun hidrosalpinx nediagnosticat (ca laparo n-am facut, DD a zis ca nu e cazul, dar eu inca nu sunt sigura). Oare e cazul sa mai repet histero inainte de urmatorul transfer? 2). Cauza neevoluarii cum trebuie ar putea fi un defect genetic? Imi pun intrebarile astea, astept sa vina si menstra sa discut atunci si cu DD, dar mintea mea cere niste lamuriri. Scuzati romanul si fara compatimeala, va rog. De acum gandim realist.
Nu stiu daca zic vreo prostie, dar imi povestea o tipa cat am asteptat la spital, ca la fel patea, pana la urma am inteles ca medicul i-a recomandat sa faca sotul testul Halosperm si de acolo au descoperit o problema. Stiu ca zisese ca sotul la una din spermograme a avut azoospermie , iar dupa tratament la urmatoarea spermograma avea normospermie. Mie una mi s-a parut wow.. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Maria, felicitari pt ovulatie si sa fie intr-un ceas bun ! o data e suficient
carlita cred ca a facut ICSI sau IMSI oricum, dar sa stiti ca nici macar testarea genetica a embrionilor nu e o garantie... e o loterie si nu stim prea multe de ce unii evolueaza si altii nu |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Buna fetelor! Am si eu o intrebare, despre vitamina D3. Am tot citit despre ea si am inteles ca un deficit de vit d3 poate fi o cauza a infertilitatii. Mie nu mi-a recoamndat nici un dr sa fac analiza aceasta, dar ma gandesc sa incep sa iau. Am cumparat un flacon de vit d3 2000 I.E. cam in ce perioada ar trebuii sa o iau, si cate zile pe luna? Avand in vedere ca in primele 10 zile ale ciclului iau si vit E. |
|
| freya1 wrote:Maria, felicitari pt ovulatie si sa fie intr-un ceas bun ! o data e suficient carlita cred ca a facut ICSI sau IMSI oricum, dar sa stiti ca nici macar testarea genetica a embrionilor nu e o garantie... e o loterie si nu stim prea multe de ce unii evolueaza si altii nu Multumesc pt raspunsuri! Da, mie mi-a facut ICSI desi sotul statea foarte bine, a zis ca pt siguranta mai bine facem asa. Si legat de calitatea embrionilor, aici mi se pare si mie enigma cea mai mare ... Maria, nu prea stiu despre ce e vb cu halospermul asta, dar sotului meu nu i-au recomandat chiar nimic cei de la clinica, au zis ca el e foarte bine. Cred mai degraba ca e o problema de dezvoltare embrionara (sunt si cel mai des intalnite) ca sa scot din ecuatie alte posibile cauze, chiar si progesteronul mic ... Ma gandesc ca, daca progesteronul chiar era problema, poate incepea deja sangerarea .... |
|
| OtiliaC wrote:Buna fetelor! Am si eu o intrebare, despre vitamina D3. Am tot citit despre ea si am inteles ca un deficit de vit d3 poate fi o cauza a infertilitatii. Mie nu mi-a recoamndat nici un dr sa fac analiza aceasta, dar ma gandesc sa incep sa iau. Am cumparat un flacon de vit d3 2000 I.E. cam in ce perioada ar trebuii sa o iau, si cate zile pe luna? Avand in vedere ca in primele 10 zile ale ciclului iau si vit E. Eu zic sa testezi D3 si, in functie de rezultat, sa iei doza adecvata. Mai ales daca nu ai prea stat la soare vara asta, acum e momentul sa verifici ca se asimileaza destul de greu. |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote:Maria, frumos grafic, se vede destul de clar ca ai ovulat, cred ca ai inceput sa te reglezi. Irinan, sper ca ai fost la beta si azi. Mie imi pare rau ca n-am dozat si azi ca menstra inca n-a venit si macar sa vad daca descreste beta. Eu am intrerupt tratamentul de sambata si ieri mi-am dat seama ca eu practic am generat oprirea sarcinii, chiar daca stiam ca oricum nu va fi bine. Stiu ca e foarte posibil sa fi fost biochimica si embrionul sa nu se fi dezvoltat, dar tot m-am simtit ca si cum am facut ceva rau. Asa ca, ieri tot intr-o stare deplorabila am fost, cred ca si hormonii au fost de vina, stiti ca la transferul fresh din iulie am fost chiar realista, dar azi imi accept infrangerea si mergem inainte. Nu vreau sa ma compatitmiti, vreau doar sa ma ajutati sa-mi raspund la vreo 2 intrebari (cele care stiti): 1). Daca am reusit o implantare si chiar o mica evolutie a sarcinii, pot presupune ca era propice cavitatea uterina? In sensul ca nu exista vreun polip care sa impiedice implantarea sau vreun hidrosalpinx nediagnosticat (ca laparo n-am facut, DD a zis ca nu e cazul, dar eu inca nu sunt sigura). Oare e cazul sa mai repet histero inainte de urmatorul transfer? 2). Cauza neevoluarii cum trebuie ar putea fi un defect genetic? Imi pun intrebarile astea, astept sa vina si menstra sa discut atunci si cu DD, dar mintea mea cere niste lamuriri. Scuzati romanul si fara compatimeala, va rog. De acum gandim realist. Carlita si eu zic la fel 1.O data ce s-a prins sarcina, cavitatea uterina e ok. 2. Nu a evoluat din cauze genetice, sunt 99%. Si nu, nu ai oprit tu evolutia sarcinii, nu faceai decat sa alungesti agonia.Oricat de dur ar suna, cel mai bine e sa te poti pregati cat mai repede de urmatorul transfer.Mai ai un embrion oare? |
|
|