Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| La tine cresterea e mult mai buna. Iti tin pumnii pe luni! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| carlita wrote: La tine cresterea e mult mai buna. Iti tin pumnii pe luni!
Parca mai am o speranta, dar si aia e mica. Dar atat timp cat bobita nu se opreste, nu ma opresc nici eu. Nici nu reusesc sa mi dau seama ce e in inima ta, dupa atata lupta, parca e si mai dureros.. cred ca nici un cuvant nu reuseste sa te imbarbateze indeajuns |
|
| Andreeax wrote:
La prima biochimica menstra mi-a venit la timp,am facut un beta in cd4 pt ca înca sânii ii simteam pu?in durero?i iar beta era 20,am repetat ?i urmatoarea zi ?i era 16. La a2a biochimica menstra s-a instalat a3a zi de la ultimul beta care fusese 29 deci nu e o regula. Eu nu am avut suplimentare cu progesteron la niciuna,poate conteaza ?i asta.
Menstra ai avut o diferita in lunile respective? |
|
| Va multumesc fetelor pt incurajari si cuvintele frumoase. Parca nici nu indraznesc sa respir cand ma gandesc la asta dar sper din toata inima |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Irinan wrote: Menstra ai avut o diferita in lunile respective?
La prima menstra a fost mai abundenta ?i am avut crampe mai dureroase fata de cum sunt in mod normal. La a2a nu am avut nici crampe nici flux marit dar dupa cele 4 zile normale de menstra am avut un spotting aproape insesizabil pana prin z11 dar nu a afectat cu nimic parcursul ciclului fiind ?i cel pe care am ramas a3a oara. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1393
| Carlita te imbratisez si iti transmit multa putere si energie pozitiva
Irina iti doresc multa putere si mult noroc sa fie totul bine
Am ramas fara cuvinte cand v-am vazut evolutia, sper din suflet ca aceasta suferinta sa fie cat mai scurta si totul sa devina perfect intr-un timp cat mai scurt |
|
| MariaS wrote:Carlita te imbratisez si iti transmit multa putere si energie pozitiva Irina iti doresc multa putere si mult noroc sa fie totul bine Am ramas fara cuvinte cand v-am vazut evolutia, sper din suflet ca aceasta suferinta sa fie cat mai scurta si totul sa devina perfect intr-un timp cat mai scurt Doamne ajuta Maria |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Buna fetelor, eu am ramas în urma cu cititul, am recuperat acum la cafea. In primul rand la mul?i ani daca avem Nicolete pe aici  Irina, î?i ?in pumnii pe mâine, poate beta o sa fie bun. Iar.. Carlita.. ?ie vreau sa î?i spun sa ai multa putere sa mergi mai departe, suntem alaturi de tine |
|
| Maria.mmh wrote:Buna fetelor, eu am ramas în urma cu cititul, am recuperat acum la cafea. In primul rand la mul?i ani daca avem Nicolete pe aici  Irina, î?i ?in pumnii pe mâine, poate beta o sa fie bun. Iar.. Carlita.. ?ie vreau sa î?i spun sa ai multa putere sa mergi mai departe, suntem alaturi de tine Multumesc Maria. Eu sunt Nicoleta (sub acoperire).. |
|
| Mai aveam un clear blue digital, si mi a aparut 2-3 la saptamani.. alaltaieri am facut ultimul si era inca 1-2.. am niste emotii pe maine, parca nu mai vine o data |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Irinan wrote:Mai aveam un clear blue digital, si mi a aparut 2-3 la saptamani.. alaltaieri am facut ultimul si era inca 1-2.. am niste emotii pe maine, parca nu mai vine o data Be strong! |
|
| Carlita tu cum esti? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2020 Mesaje: 25
| Buna fetelor, la mine este ziua 4. Am avut si eu niste liniute firave de pozitivare de abea le observam pe testul de sarcina, dar n-am mai sperat stiind ca 2 luni in urma a fost cum a fost. Am mai asteptat cateva zile insa intre timp, a venit. Va doresc putere maxima si incredere ca pana la urma totul va fi bine !! |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Se pare dupa grafic ca am ovulat si eu luna asta..sper.. |
|
| Maria.mmh wrote:Se pare dupa grafic ca am ovulat si eu luna asta..sper.. Sa fie cu noroc |
|
|