Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Roser wrote:Offf Carlita, Irina ce dezamagire Imi pare atat de rau, ma asteptam doar la vesti bune, nici nu stiu ce sa zic:( Banuiesc ca ati repetat la acelasi laborator unde ati facut si beta 1... Eu da, la acelasi laborator. Maine ar trebui sa repet ,dar unde am facut eu nu lucreaza maine. Dar oare la alt laborator ar fi relevant? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Irina, Carlita, îmi pare atât de rau... Urasc sa vad cum scade beta, la ultima pierdere am repetat de 7 ori, am avut vene sparte, însa nimic nu s-a comparat cu sentimentul neputin?ei. As fi urlat ?i nu ?tiam la cine. As fi cerut explica?ii dar nu aveam cui. Când am facut ultima eco sa îmi confirme ca s-a dus de tot m-a bu?it plânsul, as fi avut 7 saptamâni, trebuia sa ii aud inimioara, nu sa mai fac o înmormântare in suflet As vrea sa spun ceva sa va ajute, însa nu am ce. Doar sa va doresc putere multa |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Irinan wrote: Eu da, la acelasi laborator. Maine ar trebui sa repet ,dar unde am facut eu nu lucreaza maine. Dar oare la alt laborator ar fi relevant?
Irina ,din experien?a mea,î?i pot spune ca eu al2lea beta l-am repetat la alt laborator pt ca era coada foarte mare ?i nu as fi ajuns in timp util la serviciu. Primul a fost 29,9 ?i al2lea 80. Nu ?tiu cât de corect a fost ce am facut dar beta avea sa creasca ?i a aratat o cre?tere buna pt o sarcina in evolu?ie,oricum la valori beta mici de obicei poate creste mai mult decât dublu la 48 de ore. Pt lini?tea ta,eu spun ca po?i repeta ?i la alt laborator.
Carlita ,am ramas din nou fara cuvinte,îmi pare atât de rau,chiar nu ?tiu ce as putea sa î?i spun. |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Uf, stiu sentimentul, fiti tari fetelor la mine a mers ok beta si tot s a oprit în evolutie la 8 sapt fara 1 zi a intrat în picaj si cand am repetat era 7600.. Carlita la tine e prima data cand se prinde, nu? Mie îmi zicea gine ca si consolare, ca totusi e bine ca se pregateste organismul de o sarcina..insa orice mi ar fi spus nu ma consola capul sus va fi bine! |
|
| ANDREEA2929A wrote:Uf, stiu sentimentul, fiti tari fetelor la mine a mers ok beta si tot s a oprit în evolutie la 8 sapt fara 1 zi a intrat în picaj si cand am repetat era 7600.. Carlita la tine e prima data cand se prinde, nu? Mie îmi zicea gine ca si consolare, ca totusi e bine ca se pregateste organismul de o sarcina..insa orice mi ar fi spus nu ma consola capul sus va fi bine! Sa sti ca si la mine, data trecuta, a mers super ok beta. Ba chiar i am auzit si inimioara ,si totusi n a fost sa fie. De fapt la 3 sarcini, din 4 pierdute, am auzit inimioara bebelului.. ce a tinut de noi am facut.,de acum nu putem decat sa asteptam |
|
| carlita wrote:Nu e bine nici la mine, fetelor. Beta azi e 54. I-am scris lui DD, astept sa vad ce zice. V-am scris rezultatul si cred ca nu mai intru pana nu ajung acasa ca nu vreau sa ma pun pe bocit acuma ca-s la serv. Ai primit vreun raspuns de la DD Carlita? |
|
| Asta e evolutia mea la teste pana in prezent.. Cele doua singure sunt ultimele 2 facute. Ultimul e de azi si se vede o crestere totusi de ieri pana azi Irinan attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| mi se par ireale vestile de azi nu cred ca exista cuvinte de consolare. Eu ma rog pentru voi pana in ultimul moment sa se intample o minune, orice ar fi nu renuntati la visul asta.. |
|
| alina89 wrote:mi se par ireale vestile de azi nu cred ca exista cuvinte de consolare. Eu ma rog pentru voi pana in ultimul moment sa se intample o minune, orice ar fi nu renuntati la visul asta.. Multumim Alina si eu ma rog pt o minune |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Carlita, Irina, va imbratisez srans Vestile voastre parca m-au lovit in moalele capului, sa fiti puternice ca si pana acum indiferent de rezultat. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Multumesc pt ca sunteti alaturi de noi, fetelor! DD mi-a zis ieri sa repet si azi beta sa nu fie o greseala. Asa ca acum astept rezultatul. Am recoltat la acela?i laborator toate cele 3 dozari. Problema e ca nu ma a?teptam sa nu se dubleze ca facusem joi seara un pipi test si linia de test era mult mai intensa fata de testul de marti. Cu toate astea, nu inteleg de ce si progesteronul de ieri era mai mic decat cel de miercuri. Miercuri 27, ieri 21, cu toata suplimentarea. Acum ma tem sa nu creasca beta aiurea si sa mai trebuiasca sa iau tratament de eliminare. Irina, suntem în aceeasi situatie. |
|
| ANDREEA2929A wrote:Uf, stiu sentimentul, fiti tari fetelor la mine a mers ok beta si tot s a oprit în evolutie la 8 sapt fara 1 zi a intrat în picaj si cand am repetat era 7600.. Carlita la tine e prima data cand se prinde, nu? Mie îmi zicea gine ca si consolare, ca totusi e bine ca se pregateste organismul de o sarcina..insa orice mi ar fi spus nu ma consola capul sus va fi bine! Da, e prima data când am un beta pozitiv. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Carlita ma rog sa fie o greseala de laborator Nu ar fi prima data, mai ales la valori de beta mici. Progesteronul mai scazut nu e neaparat un lucru rau. Se presupune ca cu cat se absoarbe mai mult local cu atat mai putin se reflecta in sange. Dne ajuta sa vii cu o veste buna! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| carlita si Irina, imi pare atat de rau, nu-mi vine nici mie sa cred, sper alaturi de voi ca e o eroare si ca va fi bine |
|
| A venit rezultatul de azi, 67.52 e beta. O fi sarcina biochimica? Ca vad ca creste mai departe. LE: Recapitulare evolutie: 42/54/67. |
|
|