Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Irinan wrote:Fetelor multumesc pt incurajari, nu stiu cata putere mai am. Acum stau cu inima cat un purice pana repet. Deja stiu deznodamantul, dar totusi nu stiu de ce a mai crescut. Daca ar fi oprit n ar mai trebui sa creasca nu? Irina, din ce am citi, stiu ca exista posibilitatea sa se fii oprit din evolutie in cele 48 de ore,sa fii crescut putin si deja sa inceapa sa scada pana ai facut urmatorul beta. Noi suntem puternice si putem trece peste orice sa ne vedem puii in brate! Oricum, speranta moare ultima! Te imbratisez! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Irinan wrote:Fetelor multumesc pt incurajari, nu stiu cata putere mai am. Acum stau cu inima cat un purice pana repet. Deja stiu deznodamantul, dar totusi nu stiu de ce a mai crescut. Daca ar fi oprit n ar mai trebui sa creasca nu? Irina din pacate se poate sa creasca si daca e oprita din evolutie, iti spun asta pentru ca a patit o prietena.Era deja la valoarea de 17000 cand a descoperit ca e oprita si totusi crestea la 48h cu aprox 3000. Te imbratisez strans |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irina, te imbratiesez strans strans !
La mine cred ca si-a facut treaba antibioticele, pentru prima data in ultimele luni nu mai am capul in colturi sper sa ramana asa si sa nu apara iar acneea |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
|
Cand primesti rezultatul?D ne ajuta ! |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Carlita? Ai ceva de zis? |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Inca nu. Flore, probabil pe la 15.00 am rezultatul. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Nu e bine nici la mine, fetelor. Beta azi e 54. I-am scris lui DD, astept sa vad ce zice. V-am scris rezultatul si cred ca nu mai intru pana nu ajung acasa ca nu vreau sa ma pun pe bocit acuma ca-s la serv. |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| carlita wrote:Nu e bine nici la mine, fetelor. Beta azi e 54. I-am scris lui DD, astept sa vad ce zice. V-am scris rezultatul si cred ca nu mai intru pana nu ajung acasa ca nu vreau sa ma pun pe bocit acuma ca-s la serv. Carlita ce kkt sa mai zic? |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote:Nu e bine nici la mine, fetelor. Beta azi e 54. I-am scris lui DD, astept sa vad ce zice. V-am scris rezultatul si cred ca nu mai intru pana nu ajung acasa ca nu vreau sa ma pun pe bocit acuma ca-s la serv. Nu am cuvinte.Imi pare atat de rau... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| carlita wrote:Nu e bine nici la mine, fetelor. Beta azi e 54. I-am scris lui DD, astept sa vad ce zice. V-am scris rezultatul si cred ca nu mai intru pana nu ajung acasa ca nu vreau sa ma pun pe bocit acuma ca-s la serv. oh doamne mi-au dat lacrimile.Carlita fi tare nici nu stiu ce sa iti spun sau cum sa te incurajez.Sa vedem ce spune medicul acum.Poate mai este o sansa mica?desi stiu ca beta e sfant |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| carlita wrote:Nu e bine nici la mine, fetelor. Beta azi e 54. I-am scris lui DD, astept sa vad ce zice. V-am scris rezultatul si cred ca nu mai intru pana nu ajung acasa ca nu vreau sa ma pun pe bocit acuma ca-s la serv. Offf Nu stiu ce sa iti scriu ...Mergi acasa,descarca te,vorbeste cu dr si trebuie sa fie bine ,poate nu acum dar v a fi cu siguranță intr o bună zi.. . |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| carlita wrote:Nu e bine nici la mine, fetelor. Beta azi e 54. I-am scris lui DD, astept sa vad ce zice. V-am scris rezultatul si cred ca nu mai intru pana nu ajung acasa ca nu vreau sa ma pun pe bocit acuma ca-s la serv.
Damn...nici eu nu mai am cuvinte...Imi pare rau pt ce ti se intampla ca si cum mi-ar parea de mine... |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Test facut in urma cu 2 min.. asta inseamna ca nu scade? Maine nu pot repeta hcg e inchis unde am facut eu pana acum Irinan attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| carlita wrote:Nu e bine nici la mine, fetelor. Beta azi e 54. I-am scris lui DD, astept sa vad ce zice. V-am scris rezultatul si cred ca nu mai intru pana nu ajung acasa ca nu vreau sa ma pun pe bocit acuma ca-s la serv. Of Carlita, e luna vestilor rele.. chiar nu stiu ce sa zic, imi pare super rau. Multa putere sa ai |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Offf Carlita, Irina ce dezamagire Imi pare atat de rau, ma asteptam doar la vesti bune, nici nu stiu ce sa zic:( Banuiesc ca ati repetat la acelasi laborator unde ati facut si beta 1... |
|
|