Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Thursday, December 3, 2020 3:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Lili Eu wrote:
Ei mergeam pe strada ?i vorbeam singura dupa testul pozitiv...... se uita lumea la mine ca la nebuni hohot Big Laugh

Lol Lol Lol E bine sa stii ca nu esti singura razna Crazy

FEtelor, tuturor va multumesc pt incurajari! Abia acum am intrat ca azi m-am trezit un pic dezamagita ca nu prea am simptome (stiu ca e devreme si ca nici nu e bine sa imi doresc, dar ...), nici macar crampele de pana la implantare nu mai sunt la fel de intense. Si ... acum imi tot analizez secretiile, asa ca dimineata am vazut un pic de secretie spre rozaliu, dar parca nu arata a sange .... ar putea fi de la Arefam tenta aia de coloratie? Mai adaug de la mine putere 1 Arefam azi si deocamdata atat pot face. Oricum, nu-s chiar in apele mele si n-am vrut sa va stric si voua dispozitia. Voi afla maine la beta care e evolutia.

Irina, iti tin pumnii sa ti se dubleze beta!majoreta majoreta majoreta
carlita
Scris: Thursday, December 3, 2020 3:07 PM
Nivel

laura, la multi ani printesei si din partea mea! Sa creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii! birthday sarbatoare floare3
FloreFlore
Scris: Thursday, December 3, 2020 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
carlita wrote:

Flore, da, am reusit sa am 1 test pozitiv. Sper sa fie bine si pe mai departe, dar sincer iti spun ca inca nu ma pot bucura pe deplin. E ceva timp de cand nu ne-ai mai scris, sper ca esti bine! Cheek Kiss

Da,sunt bine,multumesc lui D zeu!Resemnata cu ideea ca nu voi fi mama,,am momente in care imi reprosez ca nu am facut mai mult ,,,dar incerc sa imi revin repede!Sunt recunoscatoare pentru tot ce am bun si frumos in viata mea si in rest stie D zeu ce si cum Hands Ma bucur mult ca ai mers mai departe si sigur a fi bine computerlove Iti tin pumnii maine la beta 2 Hands
Dxc
Scris: Thursday, December 3, 2020 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Maria.mmh wrote:

Nu-mi vine sa cred Hilar Chiar mai devreme ma gandeam la tine, am tot cotrobait azi prin vechile casute si te vazusem prezenta acolo si ma intgrebam ce faci yes
Sa cresteti mari si sanatoase hearts coeur
multumim din suflet!! Doamne ajuta sa vi cu vestea cea mare in curând Cheek Kiss
Aleahim
Scris: Thursday, December 3, 2020 3:32 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:

Lol Lol Lol E bine sa stii ca nu esti singura razna Crazy

FEtelor, tuturor va multumesc pt incurajari! Abia acum am intrat ca azi m-am trezit un pic dezamagita ca nu prea am simptome (stiu ca e devreme si ca nici nu e bine sa imi doresc, dar ...), nici macar crampele de pana la implantare nu mai sunt la fel de intense. Si ... acum imi tot analizez secretiile, asa ca dimineata am vazut un pic de secretie spre rozaliu, dar parca nu arata a sange .... ar putea fi de la Arefam tenta aia de coloratie? Mai adaug de la mine putere 1 Arefam azi si deocamdata atat pot face. Oricum, nu-s chiar in apele mele si n-am vrut sa va stric si voua dispozitia. Voi afla maine la beta care e evolutia.

Irina, iti tin pumnii sa ti se dubleze beta!majoreta majoreta majoreta

Nu mai are rost sa ma repet ca eu nu am niciun simptom.Chiar si doctorita mi-a zis ca e nasol, ca imi tot fac ganduri, dar pur si simplu asa e sarcina mea, asa raspund eu la sarcina si nu am ce face.Si eu am avut intr-o zi o scurgere cu ceva tenta colorata, dar o singura data am vazut si pe hartie si pe abs si medicul a zis ca e ori de la cum se culcuseste bebe acolo, ori de la arefam.Stiu ca e greu, dar trebuie sa fim tari.Crede-ma ca si eu in fiecare zi imi cant si descant, o fi bine, o creste, oare ce vad data viitoare la eco? Dar tot trag de mine sa fiu zen, sa trec cu bine de primul trimestru si tot asa
Cu Ioana facem cu randul la ganduri.Mergem mai departe
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, December 3, 2020 3:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Aleahim wrote:

Cu Ioana facem cu randul la ganduri.Mergem mai departe

Partea buna e ca nu ne apuca deodata! Saptamana trecuta ai fost tu razna, saptamana asta sunt eu, asa ca Carlita, tu saptamana viitoare, da? Lol Lol Lol
carlita
Scris: Thursday, December 3, 2020 4:29 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Partea buna e ca nu ne apuca deodata! Saptamana trecuta ai fost tu razna, saptamana asta sunt eu, asa ca Carlita, tu saptamana viitoare, da? Lol Lol Lol

La voi e bine ca e cu randul la cate o sapt, Lol Lol Lol eu sper sa nu fiu in fiecare saptamana. Lol Lol Lol
Asa deci, nu doar bocetele mele le suporta Ioana. Crazy Daca prinzi si tu rand, Ioana, tot e bine. Inca nu mi-ai raspuns cand e programarea ta la medic de sapt asta.

Aleahim, poate suna aiurea, dar e incurajator sa stii ca au mai trecut si altii prin asa stres si au depasit cu bine. Cheek Kiss
carlita
Scris: Thursday, December 3, 2020 4:32 PM
Nivel

FloreFlore wrote:

Da,sunt bine,multumesc lui D zeu!Resemnata cu ideea ca nu voi fi mama,,am momente in care imi reprosez ca nu am facut mai mult ,,,dar incerc sa imi revin repede!Sunt recunoscatoare pentru tot ce am bun si frumos in viata mea si in rest stie D zeu ce si cum Hands Ma bucur mult ca ai mers mai departe si sigur a fi bine computerlove Iti tin pumnii maine la beta 2 Hands

Eu cred ca, din momentul in care ai luat decizia sa nu te mai stresezi cu lupta pt bebe, ai respirat usurata. Dumnezeu ne da multe lucruri in viata pe care noi uitam sa le apreciem.
Te pup! Cheek Kiss
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, December 3, 2020 4:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

La voi e bine ca e cu randul la cate o sapt, Lol Lol Lol eu sper sa nu fiu in fiecare saptamana. Lol Lol Lol
Asa deci, nu doar bocetele mele le suporta Ioana. Crazy Daca prinzi si tu rand, Ioana, tot e bine. Inca nu mi-ai raspuns cand e programarea ta la medic de sapt asta.

Aleahim, poate suna aiurea, dar e incurajator sa stii ca au mai trecut si altii prin asa stres si au depasit cu bine. Cheek Kiss

Eu prind rand zilnic, DDD e satul deja Lol Lol Lol Maine am programarea, si daca te ajuta cu ceva, cand i-am zis dr ca ma apuca pandaliile si stresul si etc, a zis ca as fi nebuna daca nu m-ar apuca, nu ca ma apuca, asa ca sa stau linistita ca e normal si cam asa-s majoritatea.
carlita
Scris: Thursday, December 3, 2020 5:22 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Eu prind rand zilnic, DDD e satul deja Lol Lol Lol Maine am programarea, si daca te ajuta cu ceva, cand i-am zis dr ca ma apuca pandaliile si stresul si etc, a zis ca as fi nebuna daca nu m-ar apuca, nu ca ma apuca, asa ca sa stau linistita ca e normal si cam asa-s majoritatea.

Aham, eu tot incerc sa nu ma plang sa nu atrag energii negative, dar nu prea reusesc.
Daca si dr confirma ca e normal stresul, atunci am mai taiat un stres de pe lista. Lol Lol Lol

carlita
Scris: Thursday, December 3, 2020 5:22 PM
Nivel

Irinan, hai cu rezultatul! majoreta majoreta majoreta
Roser
Scris: Thursday, December 3, 2020 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Carlita, si eu am tot avut secretii rozalii apoase pana in sapt 10, dar erau ceva punctual nu durau nicio zi. Desi rational stiam ca sunt de la progesteron (scrie in prospect asta) de fiecare data mi se strangea inima in piept cand vedeam secretia aia.
Simptome nu am avut nici eu si de aceea ma duceam ca disperata din 2 in 2 saptamani la ecograf :)). Sanii nici macar acum nu ma dor si sunt nemodificati. E putin mai greu in primul trimestru ca sunt asa unele incertitudini dar o sa vezi ca o sa treaca repede. Mie acuma parca mi-e ciuda ca nu m-am bucurat mai mult de sarcina in primul trimestru.

Flore te pup, ma bucur ca esti bine pupici
carlita
Scris: Thursday, December 3, 2020 5:47 PM
Nivel

Roser wrote:
Carlita, si eu am tot avut secretii rozalii apoase pana in sapt 10, dar erau ceva punctual nu durau nicio zi. Desi rational stiam ca sunt de la progesteron (scrie in prospect asta) de fiecare data mi se strangea inima in piept cand vedeam secretia aia.
Simptome nu am avut nici eu si de aceea ma duceam ca disperata din 2 in 2 saptamani la ecograf :)). Sanii nici macar acum nu ma dor si sunt nemodificati. E putin mai greu in primul trimestru ca sunt asa unele incertitudini dar o sa vezi ca o sa treaca repede. Mie acuma parca mi-e ciuda ca nu m-am bucurat mai mult de sarcina in primul trimestru.

Flore te pup, ma bucur ca esti bine pupici

Eu nici nu ma astept sa ma bucur de primul trimestru, ma voi bucura cand voi intra in sapt 14. DAr macar sa nu-mi iau socuri din astea .... Mi-am imaginat eu ca punctele de secretie rozalie or fi de la Arefam, dar am asociat si cu altele cum ar fi jena aia din sale care a disparut si .... deja imi ploua toanerele
Irinan
Scris: Thursday, December 3, 2020 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
carlita wrote:
Irinan, hai cu rezultatul! majoreta majoreta majoreta

La mine beta 2 e 65,74. Nu stiu ce, dar nu i ok
carlita
Scris: Thursday, December 3, 2020 5:53 PM
Nivel

Irinan wrote:

La mine beta 2 e 65,74. Nu stiu ce, dar nu i ok

Nahhh, am ramas fara replica..... pale LA asa progesteron? ceee Imi pare tare rau!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.