Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| IoanaIoanaC wrote: Acuma! Nu mai astepta! Daca e sa suplimentezi sa suplimentezi cat mai repede! ok |
|
| Aleahim wrote:Carlita felicitari In legatura cu progesteronul, asa cum a zis si Ioana scrie-i la Maftei si sigur suplimenteaza.Si al meu a fost mic, 12 ng, dar a fost ok pana la urma.Te imbratisez Acum ii scriu, tu cu cat ai suplimentat? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| carlita wrote: Acum ii scriu, tu cu cat ai suplimentat?
Nu compara cu Aleahim, ca la ea e sarcina naturala. Vb cu DD si daca ai injectabil la indemana, spune-i ca ai (sa nu cumva sa nu recomande injectabil stiind ca nu se prea gaseste). |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Felicitari, Carlita! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Felicitari Carlita!!! |
|
| Multumesc, fetelor! Acum sunt agitata de rezultatul progeteronului, dar mi-a raspuns DD sa suplimnetez cu 2xDuphaston pe zi. Cred ca stie ce zice, intre timp caut sa fac rost si de injectabil iar vineri repet analizele. |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| carlita wrote:Multumesc, fetelor! Acum sunt agitata de rezultatul progeteronului,  dar mi-a raspuns DD sa suplimnetez cu 2xDuphaston pe zi. Cred ca stie ce zice, intre timp caut sa fac rost si de injectabil iar vineri repet analizele. Eu doar cu un arefam in plus, dar asa cum zice Ioana, mai bine nu comparam.Si eu am fost mega dezamagita cand am vazut cat e de mic, Ioana stie ca eram aproape resemnata, dar mi-am impus ca daca e sa fie bine, o sa fie. Iti tin pumnii |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1587
| carlita wrote:Multumesc, fetelor! Acum sunt agitata de rezultatul progeteronului,  dar mi-a raspuns DD sa suplimnetez cu 2xDuphaston pe zi. Cred ca stie ce zice, intre timp caut sa fac rost si de injectabil iar vineri repet analizele.
Felicitari pt beta Carlita!! Nu te mai stresa cu progesteronul, am mai spus de cateva ori pe aici ca si eu l-am avut f mic, la beta 2 era doar 9 ng, deci la beta 1 nici nu vreau sa imi imaginez cat era (desi luam 1200mg/zi vaginal). In plus au intarziat 4 zile sa imi dea rezultatele la progesteron, timp in care nu am stiut ca e asa mic. Dra mea nu parea preocupata pt ca a zis ca la nivel uterin concentratia e mult mai mare, dar eu tot nu am vrut sa risc si am luat o luna Prolutex. Nu am mai repetat niciodata progesteronul, banuiesc ca o mai fi crescut cu injectabil. |
|
| Roser wrote:Felicitari pt beta Carlita!! Nu te mai stresa cu progesteronul, am mai spus de cateva ori pe aici ca si eu l-am avut f mic, la beta 2 era doar 9 ng, deci la beta 1 nici nu vreau sa imi imaginez cat era (desi luam 1200mg/zi vaginal). In plus au intarziat 4 zile sa imi dea rezultatele la progesteron, timp in care nu am stiut ca e asa mic. Dra mea nu parea preocupata pt ca a zis ca la nivel uterin concentratia e mult mai mare, dar eu tot nu am vrut sa risc si am luat o luna Prolutex. Nu am mai repetat niciodata progesteronul, banuiesc ca o mai fi crescut cu injectabil.
Multumesc mult, Roser! Stiam ca era mic si al tau, dar retinusem ca era 11. Stiu teoria cu valoarea locala, dar cand vine vorba sa aplic, zici ca is blocata. Macar 12 daca aveam si eu, eram mai linistita. Offff, ca parca e musai sa fie greu! |
|
| Aleahim wrote: Eu doar cu un arefam in plus, dar asa cum zice Ioana, mai bine nu comparam.Si eu am fost mega dezamagita cand am vazut cat e de mic, Ioana stie ca eram aproape resemnata, dar mi-am impus ca daca e sa fie bine, o sa fie. Iti tin pumnii
Dupa ce depasesc socul initial, ma mobilizez eu. DD nu pare speriat de valoarea mea, el m-a felicitat si mi-a transmis sa continui cu tratamentul. |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| carlita wrote:Dupa ce depasesc socul initial, ma mobilizez eu. DD nu pare speriat de valoarea mea, el m-a felicitat si mi-a transmis sa continui cu tratamentul. Saracul, la cate a avut de tras cu noi, cred ca nu-l mai sperie nimic! |
|
|
Eu trec de la o stare la alta! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2795
| carlita wrote:Multumesc, fetelor! Acum sunt agitata de rezultatul progeteronului,  dar mi-a raspuns DD sa suplimnetez cu 2xDuphaston pe zi. Cred ca stie ce zice, intre timp caut sa fac rost si de injectabil iar vineri repet analizele. Carlita, nu te îngrijora! Daca medicul a zis de Duphaston, stie el ce stie! Duphaston a fost si prietenul meu muuuuuuult timp (din 2dpo, pâna în s33 de sarcina, in doze variabile si a fost totul bine! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
|
Carlita,?tiu ca orice ?i-a? spune panica tot ramâne. De?i la mine a foat naturala ?i nu are rost sa compar ceva, cu acelea?i griji am început ?i eu,un progesteron mic pe care nici nu l-am mai repetat a2a oara pt a nu-mi mai face griji,am avut încredere in medic cu doza pe care mi-a dat-o pe baza primei ?i singurei analize de progesteron. Asculta-?i medicul ?i sfatul Ioanei. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3098
|
|
|
|