Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 4:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
IoanaIoanaC wrote:

Acuma! Nu mai astepta! Daca e sa suplimentezi sa suplimentezi cat mai repede!

ok
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 4:38 PM
Nivel

Aleahim wrote:
Carlita felicitaricoeur
In legatura cu progesteronul, asa cum a zis si Ioana scrie-i la Maftei si sigur suplimenteaza.Si al meu a fost mic, 12 ng, dar a fost ok pana la urma.Te imbratisezcomputerlove

Acum ii scriu, tu cu cat ai suplimentat?
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, December 2, 2020 4:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

Acum ii scriu, tu cu cat ai suplimentat?

Nu compara cu Aleahim, ca la ea e sarcina naturala. Vb cu DD si daca ai injectabil la indemana, spune-i ca ai (sa nu cumva sa nu recomande injectabil stiind ca nu se prea gaseste).
OtiliaC
Scris: Wednesday, December 2, 2020 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Felicitari, Carlita! Clap Clap
Sisi2
Scris: Wednesday, December 2, 2020 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Felicitari Carlita!!! majoreta Cheek Kiss
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 5:32 PM
Nivel

Multumesc, fetelor! Acum sunt agitata de rezultatul progeteronului, pale dar mi-a raspuns DD sa suplimnetez cu 2xDuphaston pe zi. Cred ca stie ce zice, intre timp caut sa fac rost si de injectabil iar vineri repet analizele.
Aleahim
Scris: Wednesday, December 2, 2020 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:
Multumesc, fetelor! Acum sunt agitata de rezultatul progeteronului, pale dar mi-a raspuns DD sa suplimnetez cu 2xDuphaston pe zi. Cred ca stie ce zice, intre timp caut sa fac rost si de injectabil iar vineri repet analizele.

Eu doar cu un arefam in plus, dar asa cum zice Ioana, mai bine nu comparam.Si eu am fost mega dezamagita cand am vazut cat e de mic, Ioana stie ca eram aproape resemnata, dar mi-am impus ca daca e sa fie bine, o sa fie.
Iti tin pumnii
Roser
Scris: Wednesday, December 2, 2020 5:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:

Felicitari pt beta Carlita!!firstprize
Nu te mai stresa cu progesteronul, am mai spus de cateva ori pe aici ca si eu l-am avut f mic, la beta 2 era doar 9 ng, deci la beta 1 nici nu vreau sa imi imaginez cat era (desi luam 1200mg/zi vaginal). In plus au intarziat 4 zile sa imi dea rezultatele la progesteron, timp in care nu am stiut ca e asa mic.
Dra mea nu parea preocupata pt ca a zis ca la nivel uterin concentratia e mult mai mare, dar eu tot nu am vrut sa risc si am luat o luna Prolutex. Nu am mai repetat niciodata progesteronul, banuiesc ca o mai fi crescut cu injectabil.
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 6:06 PM
Nivel

Roser wrote:

Felicitari pt beta Carlita!!firstprize
Nu te mai stresa cu progesteronul, am mai spus de cateva ori pe aici ca si eu l-am avut f mic, la beta 2 era doar 9 ng, deci la beta 1 nici nu vreau sa imi imaginez cat era (desi luam 1200mg/zi vaginal). In plus au intarziat 4 zile sa imi dea rezultatele la progesteron, timp in care nu am stiut ca e asa mic.
Dra mea nu parea preocupata pt ca a zis ca la nivel uterin concentratia e mult mai mare, dar eu tot nu am vrut sa risc si am luat o luna Prolutex. Nu am mai repetat niciodata progesteronul, banuiesc ca o mai fi crescut cu injectabil.

Multumesc mult, Roser! Stiam ca era mic si al tau, dar retinusem ca era 11. Stiu teoria cu valoarea locala, dar cand vine vorba sa aplic, zici ca is blocata. Macar 12 daca aveam si eu, eram mai linistita. Offff, ca parca e musai sa fie greu!
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 6:07 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Eu doar cu un arefam in plus, dar asa cum zice Ioana, mai bine nu comparam.Si eu am fost mega dezamagita cand am vazut cat e de mic, Ioana stie ca eram aproape resemnata, dar mi-am impus ca daca e sa fie bine, o sa fie.
Iti tin pumnii

Dupa ce depasesc socul initial, ma mobilizez eu. DD nu pare speriat de valoarea mea, el m-a felicitat si mi-a transmis sa continui cu tratamentul. NuStiu
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, December 2, 2020 6:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

Dupa ce depasesc socul initial, ma mobilizez eu. DD nu pare speriat de valoarea mea, el m-a felicitat si mi-a transmis sa continui cu tratamentul. NuStiu

Saracul, la cate a avut de tras cu noi, cred ca nu-l mai sperie nimic! Lol Lol Lol
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 6:11 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Saracul, la cate a avut de tras cu noi, cred ca nu-l mai sperie nimic! Lol Lol Lol

Lol Lol Lol Eu trec de la o stare la alta! Big Laugh Big Laugh Big Laugh
maria2013
Scris: Wednesday, December 2, 2020 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
carlita wrote:

Carlita, nu te îngrijora! Daca medicul a zis de Duphaston, stie el ce stie! Duphaston a fost si prietenul meu muuuuuuult timp (din 2dpo, pâna în s33 de sarcina, in doze variabile si a fost totul bine!
Andreeax
Scris: Wednesday, December 2, 2020 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
carlita wrote:

Lol Lol Lol Eu trec de la o stare la alta! Big Laugh Big Laugh Big Laugh

Carlita,?tiu ca orice ?i-a? spune panica tot ramâne. De?i la mine a foat naturala ?i nu are rost sa compar ceva, cu acelea?i griji am început ?i eu,un progesteron mic pe care nici nu l-am mai repetat a2a oara pt a nu-mi mai face griji,am avut încredere in medic cu doza pe care mi-a dat-o pe baza primei ?i singurei analize de progesteron. Asculta-?i medicul ?i sfatul Ioanei. Cheek Kiss
Irinan
Scris: Wednesday, December 2, 2020 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
laura513 wrote:

Felicitari! coeur ce vesti frumoase pe aici! Love majoreta coeur

Cheek Kiss computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.