Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Wednesday, December 2, 2020 12:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
freya1 wrote:
Maria, il poti lua cat vrei, problema e ca el nu regleaza nimic, ca si AC, e doar ca sa provoace o menstruatie falsa, nu te face sa ovulezi sau ceva

Blondy, crede-ma ca asa gandeam si eu, de asta am si amanat mult timp sa fac fiv si am avut multe indoieli, al meu isi facea griji pt mine ca ma supun la tratament, anestezie generala & co, insa nu regret, chiar daca nu a reusit si sa stii ca dpdv fizic nu mi s-a parut deloc greu
e important sa gasesti un medic care sa-ti raspunda la toata intrebarile si sa fie alaturi de tine
eu va tin pumnii Cheek Kiss va urmaresc oricum, asa ca poti intreba ce vrei si eu si restul fetelor care am trecut prin asta iti vom raspunde

Asta stiu ca nu ovulezi de la el si doar declanseaza ras doar ca nu mi-a zis cat timp sa iau..si am tot luat din august.
Daca nu imi vine, o sa iau sa declansez ca sa ajung la histero din nou.
Pana atunci o las asa..ca oricum mai am 21 de zile de tratament uff
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 12:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
laura513 wrote:

CARLITAAAAAAAAAAAAA!!!! Raman cu ochii pe tine zilele astea, Doamne ajuta sa fie bine si sa fie tot mai intensa liniuta! Mi-ai facut ziua! coeur coeur Love topai SimplyLove

DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss Multumesc mult, Laura! Am facut beta dimineata, dupa ora 15.00 astept rezultatul. Sper sa fie bine! computerlove
MariaS, multumesc!
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 12:57 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Ca bine spui Maria.Mult am asteptat aceasta zi sa o vedem si pe Carlita sarind gardul ca tare de mult timp este la aspirante si merita din plin sa se opreasca suferinta prin care a trecut.
Tin pumnii Carlita la un beta frumos.Ps...uite ca nr.3 din aceasta casuta a mai facut o aspiranta sa devina mamicaLove

D-apoi eu cat am asteptaaaat .... Dar uite ca a venit si randul meu.
Cu locul 3 din clasament chiar voiam sa-i spun Andreei la inceput de casuta sa ma scoata ca ii stric reputatia, dar n-am fost pe faza .... Lol Lol Lol
Maria.mmh
Scris: Wednesday, December 2, 2020 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
carlita wrote:

D-apoi eu cat am asteptaaaat .... Dar uite ca a venit si randul meu.
Cu locul 3 din clasament chiar voiam sa-i spun Andreei la inceput de casuta sa ma scoata ca ii stric reputatia, dar n-am fost pe faza .... Lol Lol Lol

Cred ca eu trec pe locul 3 uitandu-ma acum la lista Lol
Ma panichezi Lol Lol
Happy22
Scris: Wednesday, December 2, 2020 1:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/23/2020
carlita wrote:
Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... pale
Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.

Felicitari Irina!! Sarcina la termen iti doresc computerlove coeur
Miha1989
Scris: Wednesday, December 2, 2020 1:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Felicitari Carlita si Irina, ma bucur tare mult pt voi, se pare ca anul asta a fost anul bebelusilor, va doresc tuturor rand pe rand sa sariti gardul. Va imbratisez Gossip
Happy22
Scris: Wednesday, December 2, 2020 1:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/23/2020
carlita wrote:
Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... pale
Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.

Felicitariii Carlita coeur coeur Am citit pe aici ca iti doresti de ceva timp si ma bucur din suflet ca ti s-a indeplinit visul computerlove
Raza
Scris: Wednesday, December 2, 2020 2:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
Irina si Carlita, felicitari!

Ma bucur pentru voi mai ales ca stiu cat de mare a fost dorinta!Cheek Kiss Cheek Kiss

Noi restul venim din urma cu viteza!

Fetele cu frica de FIV, nu va speriati ca nu e de ce.

Mai stresante sunt toate investigatiile pana ajungi acolo, dar cu acestea sunteti deja familiarizate.

Doamne ajuta sa ne tinem cu toate puiutii in brate cat de curand!
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 3:25 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Cred ca eu trec pe locul 3 uitandu-ma acum la lista Lol
Ma panichezi Lol Lol

Ti-l ofer cu draga inima!

Happy, Miha, RAza, Cheek Kiss

Fetelor, stati sa plec ca au iesit rezultatele si pare mic progesteronul 25,7 nmol/L. DAca trebuie in ng, imi iese 8,08.
Beta e 41,86.
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, December 2, 2020 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

Fetelor, stati sa plec ca au iesit rezultatele si pare mic progesteronul 25,7 nmol/L. DAca trebuie in ng, imi iese 8,08.
Beta e 41,86.

Bine Carlita!!!!! Despre progesteron scrie-i lui DD, probabil iti va suplimenta!majoreta majoreta majoreta majoreta
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 2, 2020 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
carlita wrote:

Beta e 41,86.
Heiiiidance felicitari pt bobita coeur iuhuuuudance de când a?tept eu vestea asta... bravo newclap sa ai o sarcina u?oara ?i la termencoeur ma bucur foarte mult pt voi. mul?i pupici de la mine ?i de la Dominic... newclap computerlove
Aleahim
Scris: Wednesday, December 2, 2020 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Carlita felicitaricoeur
In legatura cu progesteronul, asa cum a zis si Ioana scrie-i la Maftei si sigur suplimenteaza.Si al meu a fost mic, 12 ng, dar a fost ok pana la urma.Te imbratisezcomputerlove
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 4:34 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Bine Carlita!!!!! Despre progesteron scrie-i lui DD, probabil iti va suplimenta!majoreta majoreta majoreta majoreta

Oare sa-i scriu acum sau sa astept sa repet vineri beta si ii scriu atunci?
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, December 2, 2020 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

Oare sa-i scriu acum sau sa astept sa repet vineri beta si ii scriu atunci?

Acuma! Nu mai astepta! Daca e sa suplimentezi sa suplimentezi cat mai repede!
carlita
Scris: Wednesday, December 2, 2020 4:37 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Heiiiidance felicitari pt bobita coeur iuhuuuudance de când a?tept eu vestea asta... bravo newclap sa ai o sarcina u?oara ?i la termencoeur ma bucur foarte mult pt voi. mul?i pupici de la mine ?i de la Dominic... newclap computerlove

Multumesc frumos, Lili! Pupici si de la mine pt voi! Acum realizez ce a trecut timpul, tu ai deja baiat mare. SA va fie sanatos! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.