Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:Maria, il poti lua cat vrei, problema e ca el nu regleaza nimic, ca si AC, e doar ca sa provoace o menstruatie falsa, nu te face sa ovulezi sau ceva Blondy, crede-ma ca asa gandeam si eu, de asta am si amanat mult timp sa fac fiv si am avut multe indoieli, al meu isi facea griji pt mine ca ma supun la tratament, anestezie generala & co, insa nu regret, chiar daca nu a reusit si sa stii ca dpdv fizic nu mi s-a parut deloc greu e important sa gasesti un medic care sa-ti raspunda la toata intrebarile si sa fie alaturi de tine eu va tin pumnii va urmaresc oricum, asa ca poti intreba ce vrei si eu si restul fetelor care am trecut prin asta iti vom raspunde
Asta stiu ca nu ovulezi de la el si doar declanseaza doar ca nu mi-a zis cat timp sa iau..si am tot luat din august. Daca nu imi vine, o sa iau sa declansez ca sa ajung la histero din nou. Pana atunci o las asa..ca oricum mai am 21 de zile de tratament |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Multumesc mult, Laura! Am facut beta dimineata, dupa ora 15.00 astept rezultatul. Sper sa fie bine! MariaS, multumesc! |
|
| Adina Mariana wrote: Ca bine spui Maria.Mult am asteptat aceasta zi sa o vedem si pe Carlita sarind gardul ca tare de mult timp este la aspirante si merita din plin sa se opreasca suferinta prin care a trecut. Tin pumnii Carlita la un beta frumos.Ps...uite ca nr.3 din aceasta casuta a mai facut o aspiranta sa devina mamica D-apoi eu cat am asteptaaaat .... Dar uite ca a venit si randul meu. Cu locul 3 din clasament chiar voiam sa-i spun Andreei la inceput de casuta sa ma scoata ca ii stric reputatia, dar n-am fost pe faza .... |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| carlita wrote:D-apoi eu cat am asteptaaaat .... Dar uite ca a venit si randul meu. Cu locul 3 din clasament chiar voiam sa-i spun Andreei la inceput de casuta sa ma scoata ca ii stric reputatia, dar n-am fost pe faza ....
Cred ca eu trec pe locul 3 uitandu-ma acum la lista Ma panichezi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2020 Mesaje: 25
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.
Felicitari Irina!! Sarcina la termen iti doresc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Felicitari Carlita si Irina, ma bucur tare mult pt voi, se pare ca anul asta a fost anul bebelusilor, va doresc tuturor rand pe rand sa sariti gardul. Va imbratisez |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2020 Mesaje: 25
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.
Felicitariii Carlita Am citit pe aici ca iti doresti de ceva timp si ma bucur din suflet ca ti s-a indeplinit visul
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Irina si Carlita, felicitari!
Ma bucur pentru voi mai ales ca stiu cat de mare a fost dorinta!
Noi restul venim din urma cu viteza!
Fetele cu frica de FIV, nu va speriati ca nu e de ce.
Mai stresante sunt toate investigatiile pana ajungi acolo, dar cu acestea sunteti deja familiarizate.
Doamne ajuta sa ne tinem cu toate puiutii in brate cat de curand! |
|
| Maria.mmh wrote:Cred ca eu trec pe locul 3 uitandu-ma acum la lista Ma panichezi Ti-l ofer cu draga inima!
Happy, Miha, RAza,
Fetelor, stati sa plec ca au iesit rezultatele si pare mic progesteronul 25,7 nmol/L. DAca trebuie in ng, imi iese 8,08. Beta e 41,86. |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| carlita wrote:Ti-l ofer cu draga inima! Happy, Miha, RAza, Fetelor, stati sa plec ca au iesit rezultatele si pare mic progesteronul 25,7 nmol/L. DAca trebuie in ng, imi iese 8,08. Beta e 41,86. Bine Carlita!!!!! Despre progesteron scrie-i lui DD, probabil iti va suplimenta! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| carlita wrote:Ti-l ofer cu draga inima! Happy, Miha, RAza, Fetelor, stati sa plec ca au iesit rezultatele si pare mic progesteronul 25,7 nmol/L. DAca trebuie in ng, imi iese 8,08. Beta e 41,86. Heiiii felicitari pt bobita iuhuuuu de când a?tept eu vestea asta... bravo sa ai o sarcina u?oara ?i la termen ma bucur foarte mult pt voi. mul?i pupici de la mine ?i de la Dominic... |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Carlita felicitari In legatura cu progesteronul, asa cum a zis si Ioana scrie-i la Maftei si sigur suplimenteaza.Si al meu a fost mic, 12 ng, dar a fost ok pana la urma.Te imbratisez |
|
| Oare sa-i scriu acum sau sa astept sa repet vineri beta si ii scriu atunci? |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| carlita wrote: Oare sa-i scriu acum sau sa astept sa repet vineri beta si ii scriu atunci?
Acuma! Nu mai astepta! Daca e sa suplimentezi sa suplimentezi cat mai repede! |
|
| Lili Eu wrote: Heiiii felicitari pt bobita iuhuuuu de când a?tept eu vestea asta... bravo sa ai o sarcina u?oara ?i la termen ma bucur foarte mult pt voi. mul?i pupici de la mine ?i de la Dominic... Multumesc frumos, Lili! Pupici si de la mine pt voi! Acum realizez ce a trecut timpul, tu ai deja baiat mare. SA va fie sanatos! |
|
|