Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| Felicitari Carlita! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| i Felicitari carlita Am ramas singura veterana, din cate stiu era mihaela 14,roser.rose,Aleahim carlita si inca 4,sau 5 fete care au sarit gardul, mama sunt cea. Mai veche de aici sper sa nu ma insel  asa prindem si noi mai multa incredere, ca sunteti luptatoare fiecare! 
Intre timp am vb cu sotul, dupa ce trece nebunia asta merg la hsg iar daca nu e ok acolo, o sa ne indreptam spre Fiv, o sa vreau ceva recomandari pana nu plecati toate |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| Blondyb wrote:i  Felicitari  carlita Am ramas singura veterana, din cate stiu era mihaela 14,roser.rose,Aleahim carlita si inca 4,sau 5 fete care au sarit gardul, mama sunt cea. Mai veche de aici sper sa nu ma insel  asa prindem si noi mai multa incredere, ca sunteti luptatoare fiecare!  Intre timp am vb cu sotul, dupa ce trece nebunia asta merg la hsg iar daca nu e ok acolo, o sa ne indreptam spre Fiv,  o sa vreau ceva recomandari pana nu plecati toate
Am mai ramas câteva poate ne trimit fetele,,baby dust" si sarim ?i noi gardul Ps: me2 Blondy fiv la anul și la noi |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| ANDREEA2929A wrote:Am mai ramas câteva poate ne trimit fetele,,baby dust" si sarim ?i noi gardul Ps: me2 Blondy fiv la anul ?i la noi Nu credeam ca voi scrie cuvantul asta Fiv, imi e asa strain, habar nu am cu ce sa mananca ..e pentru femei puternice asa simt, iar eu nu-s deloc puternica.... .mai ales ca sotul nu e chiar atat de incantat, el tot vrea sa speram si sa asteptam..... Or exista minuni, dar pentru mine nu exista. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3098
| maria2013 wrote: Felicitari, Irina! Sarcina usoara sa ai!
Multumesc Maria |
|
| IoanaIoanaC wrote:Irina! Sarcina usoara si la termen si tie! Merry, da, e ok tratamentul cu progesteron, si inainte de transfer si post transfer. Eu zic sa privesti cu incredere spre viitor! Te admir ca lupti si incerci in continuare, si stiu cat de greu e sa faci asta dupa o pierdere! Bafta maine sa fie ok rezultatele sa poti incepe! Carlita! Ce fobii? Habar n-am despre ce vorbesti! Multumesc Ioana |
|
| ANDREEA2929A wrote:Am mai ramas câteva poate ne trimit fetele,,baby dust" si sarim ?i noi gardul Ps: me2 Blondy fiv la anul ?i la noi De la mine cat baby dust e nevoie.. sa fie cu lipici pt toate fetele |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| maria2013 wrote: Doamne, Carlita, daca ai ?ti de când asteptam ziua asta! Felicitari, draga mea! Sa fie totul fain ?i sa ai cea mai usoara sarcina! Te imbratisez cu drag, femeie luptatoare!
Multumesc mult, Maria! Sper sa fie totul bine si sa ajung sa ma strige si pe mine cineva "mami". Irina, felicitari pt rezultat! Sper sa am si eu asa rezultat! alina, Aleahim, Andreea, Blondy, va multumesc tuturor. Sunteti minunate, fetelor! Veteranelor, daca eu am reusit, cu atât mai mult credeti în sansa voastra! Nu mai intru in detalii acum ca înca nu ma vad cu sacii în caruta, revin dupa ce trec macar testul beta. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| maria2013 wrote: Doamne, Carlita, daca ai ?ti de când asteptam ziua asta! Felicitari, draga mea! Sa fie totul fain ?i sa ai cea mai usoara sarcina! Te imbratisez cu drag, femeie luptatoare!
Ca bine spui Maria.Mult am asteptat aceasta zi sa o vedem si pe Carlita sarind gardul ca tare de mult timp este la aspirante si merita din plin sa se opreasca suferinta prin care a trecut. Tin pumnii Carlita la un beta frumos.Ps...uite ca nr.3 din aceasta casuta a mai facut o aspiranta sa devina mamica |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Blondyb wrote:Nu credeam ca voi scrie cuvantul asta Fiv, imi e asa strain, habar nu am cu ce sa mananca  ..e pentru femei puternice asa simt, iar eu nu-s deloc puternica.... .mai ales ca sotul nu e chiar atat de incantat, el tot vrea sa speram si sa asteptam.....  Or exista minuni, dar pentru mine nu exista.
Esti mai pesimista ca mine Capul sus, stiu ca nu e usor...dar trebuie sa ne scuturam si sa mergem mai departe... |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Carlita, Irina va felicit pe amandoua pentru sarcini sunteti niste luptatoare Carlita o sa trecu testul beta cu brio, nici nu imi fac grij de asta |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Eu sunt curioasa daca imi vine menstruatia . Luna asta nu am mai luat Duphaston, d-abia mai pot sa rezist azi si maine sa mai iau ce a mai ramas din antibiotic, efectiv imi vine sa vars de la ele, nu mai puteam sa iau si Duphastonul si Metforminul... Eu din ce mai citisem la fete , duphastonul nu se ia mai mult de 3 luni sau nu este adevarat? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Maria, il poti lua cat vrei, problema e ca el nu regleaza nimic, ca si AC, e doar ca sa provoace o menstruatie falsa, nu te face sa ovulezi sau ceva
Blondy, crede-ma ca asa gandeam si eu, de asta am si amanat mult timp sa fac fiv si am avut multe indoieli, al meu isi facea griji pt mine ca ma supun la tratament, anestezie generala & co, insa nu regret, chiar daca nu a reusit si sa stii ca dpdv fizic nu mi s-a parut deloc greu e important sa gasesti un medic care sa-ti raspunda la toata intrebarile si sa fie alaturi de tine eu va tin pumnii va urmaresc oricum, asa ca poti intreba ce vrei si eu si restul fetelor care am trecut prin asta iti vom raspunde |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.
CARLITAAAAAAAAAAAAA!!!! Raman cu ochii pe tine zilele astea, Doamne ajuta sa fie bine si sa fie tot mai intensa liniuta! Mi-ai facut ziua! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Irinan wrote:La mine progesteron 27,81 ng iar beta hcg 49,76  doamne ajuta pe mai departe Maine ar fi trebuit sa fie ziua 1
Felicitari! ce vesti frumoase pe aici! |
|
|