Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, December 1, 2020 8:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Felicitari Carlita!majoreta coeur
Blondyb
Scris: Tuesday, December 1, 2020 9:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/26/2019
iBravoo Felicitari coeur carlita
Am ramas singura veterana, din cate stiu era mihaela 14,roser.rose,Aleahim carlita si inca 4,sau 5 fete care au sarit gardul, mama sunt cea. Mai veche de aici sper sa nu ma insel alcool
asa prindem si noi mai multa incredere, ca sunteti luptatoare fiecare! Angel

Intre timp am vb cu sotul, dupa ce trece nebunia asta merg la hsg iar daca nu e ok acolo, o sa ne indreptam spre Fiv, pale o sa vreau ceva recomandari pana nu plecati toateLol
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, December 1, 2020 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Blondyb wrote:
iBravoo Felicitari coeur carlita
Am ramas singura veterana, din cate stiu era mihaela 14,roser.rose,Aleahim carlita si inca 4,sau 5 fete care au sarit gardul, mama sunt cea. Mai veche de aici sper sa nu ma insel alcool
asa prindem si noi mai multa incredere, ca sunteti luptatoare fiecare! Angel

Intre timp am vb cu sotul, dupa ce trece nebunia asta merg la hsg iar daca nu e ok acolo, o sa ne indreptam spre Fiv, pale o sa vreau ceva recomandari pana nu plecati toateLol

Am mai ramas câteva poate ne trimit fetele,,baby dust" si sarim ?i noi gardul majoreta
Ps: me2 Blondy fiv la anul și la noi
Blondyb
Scris: Tuesday, December 1, 2020 9:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/26/2019
ANDREEA2929A wrote:

Am mai ramas câteva poate ne trimit fetele,,baby dust" si sarim ?i noi gardul majoreta
Ps: me2 Blondy fiv la anul ?i la noi

Nu credeam ca voi scrie cuvantul asta
Fiv, imi e asa strain, habar nu am cu ce sa mananca uff..e pentru femei puternice asa simt, iar eu nu-s deloc puternica.... .mai ales ca sotul nu e chiar atat de incantat, el tot vrea sa speram si sa asteptam.....Boredom
Or exista minuni, dar pentru mine nu exista. pale
Irinan
Scris: Tuesday, December 1, 2020 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
maria2013 wrote:

Felicitari, Irina! Sarcina usoara sa ai!

Multumesc Maria
Irinan
Scris: Tuesday, December 1, 2020 9:54 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Irina! Sarcina usoara si la termen si tie! Bravoo Bravoo Bravoo

Merry, da, e ok tratamentul cu progesteron, si inainte de transfer si post transfer. Eu zic sa privesti cu incredere spre viitor! Te admir ca lupti si incerci in continuare, si stiu cat de greu e sa faci asta dupa o pierdere! Bafta maine sa fie ok rezultatele sa poti incepe!

Carlita! Ce fobii? Habar n-am despre ce vorbesti! Lol

Multumesc Ioanacomputerlove
Irinan
Scris: Tuesday, December 1, 2020 9:56 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Ps: me2 Blondy fiv la anul ?i la noi

De la mine cat baby dust e nevoie.. sa fie cu lipici pt toate fetelecoeur coeur
carlita
Scris: Tuesday, December 1, 2020 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
maria2013 wrote:

Doamne, Carlita, daca ai ?ti de când asteptam ziua asta! Felicitari, draga mea! Sa fie totul fain ?i sa ai cea mai usoara sarcina! Te imbratisez cu drag, femeie luptatoare!

Multumesc mult, Maria! Sper sa fie totul bine si sa ajung sa ma strige si pe mine cineva "mami". coeur
Irina, felicitari pt rezultat! Sper sa am si eu asa rezultat!
alina, Aleahim, Andreea, Blondy, va multumesc tuturor. Sunteti minunate, fetelor! grup
Veteranelor, daca eu am reusit, cu atât mai mult credeti în sansa voastra! Nu mai intru in detalii acum ca înca nu ma vad cu sacii în caruta, revin dupa ce trec macar testul beta. computerlove
Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 1, 2020 11:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
maria2013 wrote:

Doamne, Carlita, daca ai ?ti de când asteptam ziua asta! Felicitari, draga mea! Sa fie totul fain ?i sa ai cea mai usoara sarcina! Te imbratisez cu drag, femeie luptatoare!
Ca bine spui Maria.Mult am asteptat aceasta zi sa o vedem si pe Carlita sarind gardul ca tare de mult timp este la aspirante si merita din plin sa se opreasca suferinta prin care a trecut.
Tin pumnii Carlita la un beta frumos.Ps...uite ca nr.3 din aceasta casuta a mai facut o aspiranta sa devina mamicaLove
Maria.mmh
Scris: Wednesday, December 2, 2020 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Blondyb wrote:

Nu credeam ca voi scrie cuvantul asta
Fiv, imi e asa strain, habar nu am cu ce sa mananca uff..e pentru femei puternice asa simt, iar eu nu-s deloc puternica.... .mai ales ca sotul nu e chiar atat de incantat, el tot vrea sa speram si sa asteptam.....Boredom
Or exista minuni, dar pentru mine nu exista. pale

Esti mai pesimista ca mine NuImiPasa
Capul sus, stiu ca nu e usor...dar trebuie sa ne scuturam si sa mergem mai departe...Cheek Kiss
MariaS
Scris: Wednesday, December 2, 2020 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Carlita, Irina va felicit pe amandoua pentru sarcini sunteti niste luptatoare majoreta
Carlita o sa trecu testul beta cu brio, nici nu imi fac grij de asta Cheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Wednesday, December 2, 2020 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Eu sunt curioasa daca imi vine menstruatia . Luna asta nu am mai luat Duphaston, d-abia mai pot sa rezist azi si maine sa mai iau ce a mai ramas din antibiotic, efectiv imi vine sa vars de la ele, nu mai puteam sa iau si Duphastonul si Metforminul...pale
Eu din ce mai citisem la fete , duphastonul nu se ia mai mult de 3 luni sau nu este adevarat?
freya1
Scris: Wednesday, December 2, 2020 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria, il poti lua cat vrei, problema e ca el nu regleaza nimic, ca si AC, e doar ca sa provoace o menstruatie falsa, nu te face sa ovulezi sau ceva

Blondy, crede-ma ca asa gandeam si eu, de asta am si amanat mult timp sa fac fiv si am avut multe indoieli, al meu isi facea griji pt mine ca ma supun la tratament, anestezie generala & co, insa nu regret, chiar daca nu a reusit si sa stii ca dpdv fizic nu mi s-a parut deloc greu
e important sa gasesti un medic care sa-ti raspunda la toata intrebarile si sa fie alaturi de tine
eu va tin pumnii Cheek Kiss va urmaresc oricum, asa ca poti intreba ce vrei si eu si restul fetelor care am trecut prin asta iti vom raspunde
laura513
Scris: Wednesday, December 2, 2020 11:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
carlita wrote:
Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... pale
Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.

CARLITAAAAAAAAAAAAA!!!! Raman cu ochii pe tine zilele astea, Doamne ajuta sa fie bine si sa fie tot mai intensa liniuta! Mi-ai facut ziua! coeur coeur Love topai SimplyLove
laura513
Scris: Wednesday, December 2, 2020 12:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Irinan wrote:
La mine progesteron 27,81 ng iar beta hcg 49,76coeur coeur doamne ajuta pe mai departe
Maine ar fi trebuit sa fie ziua 1

Felicitari! coeur ce vesti frumoase pe aici! Love majoreta coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.