Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andreeax wrote: Vai,ce de vesti bune! Am intrat special pt tine azi de mai multe ori ?tiind ca e mar?i ?i poate poate faci un test. Sarcina u?oara ?i la termen,Carlita! Multumesc, Andreea! Sa dea Dumnezeu sa schimb si eu un pic tabara! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Sisi2 wrote:Felicitari, Carlita!!! Asa tare ma bucur. Linia se vede!!! Cam asa se vedea si la mine. Iuuupiii!!! Ai sa vezi ca totul va fi bine pana la urma!!! Te asteptam cu beta mare!! Te puup Multumesc mult, Sisi! La tine totul decurge bine, da? Nu-ti faci ticker? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 160
| carlita wrote:Multumeeesc, iti doresc acelasi rezultat sa-ti aduca Mosu!
Sper sa te auda Mosu' |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Felicitari Carlita |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3098
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron. Se vede chiar bine liniuta Carlita.. doamne ajuta sa mearga totul bine |
|
| La mine progesteron 27,81 ng iar beta hcg 49,76 doamne ajuta pe mai departe Maine ar fi trebuit sa fie ziua 1 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| carlita wrote: Multumesc mult, Sisi! La tine totul decurge bine, da? Nu-ti faci ticker?
La mine momentan totul e ok. Am fost tare cuminte si nu am facut nici un fel de efort. Maine merg sa vad daca imi prelungeste concediu medical. Am avut o saptamana. Am putine emotii, sper sa imi dea pana in 9 dec, cand merg iar la control la medicul meu.
P.S. nu stiu sa imi fac ticker |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Irinan wrote:La mine progesteron 27,81 ng iar beta hcg 49,76  doamne ajuta pe mai departe Maine ar fi trebuit sa fie ziua 1
Felicitari inca o data!!! Ma bucur mult!!! Asteptam dublarea |
|
| Sisi2 wrote:Felicitari inca o data!!! Ma bucur mult!!! Asteptam dublarea Multumesc mult sisi |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2795
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron. Doamne, Carlita, daca ai ?ti de când asteptam ziua asta! Felicitari, draga mea! Sa fie totul fain ?i sa ai cea mai usoara sarcina! Te imbratisez cu drag, femeie luptatoare! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2795
| Irinan wrote:La mine progesteron 27,81 ng iar beta hcg 49,76  doamne ajuta pe mai departe Maine ar fi trebuit sa fie ziua 1 Felicitari, Irina! Sarcina usoara sa ai! |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| Irinan wrote:La mine progesteron 27,81 ng iar beta hcg 49,76  doamne ajuta pe mai departe Maine ar fi trebuit sa fie ziua 1 Irina! Sarcina usoara si la termen si tie!
Merry, da, e ok tratamentul cu progesteron, si inainte de transfer si post transfer. Eu zic sa privesti cu incredere spre viitor! Te admir ca lupti si incerci in continuare, si stiu cat de greu e sa faci asta dupa o pierdere! Bafta maine sa fie ok rezultatele sa poti incepe!
Carlita! Ce fobii? Habar n-am despre ce vorbesti! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron. Carlita draga mea ma bucur din suflet.Era si timpul sa se mute veteranele.Ma rog sa fie totul bine si sa ne vedem la burtici Si tuturor va doresc sa sariti cat mai repede gardul |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Doamne, fetelor, cat mi-am dorit sa va mutati toate veteranele la burtici, vedeti ce bun a fost anul asta cu noi ? si inca mai e timp, ma gandesc la toate fetele sa ne urmeze cat mai repede ! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.
carlitaaaaaa Nu e deloc firava liniuta aia. Doamne ajuta sa fii sanatoasa si sa o duci cu bine pana la capat
|
|
|