Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Tuesday, December 1, 2020 11:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
IoanaIoanaC wrote:
Merry, imi cer scuze, am vazut mesajul tau dar cumva am uitat complet sa iti raspund. Ma bucur ca a facut-o Carlita si in acelasi timp imi pare rau pentru evenimentele prin care ai trecut. Da, tratamentul a fost cel descris de Carlita, iar referitor la progesteron, nu inteleg exact cand ai avut acest tratament cu progesteron? Dupa transferul trecut? Daca este dupa transfer, nu este mult, dimpotriva, progesteronul sustine o eventuala sarcina. In schimb sangerarea de 7 saptamani mi se pare enorm. Ti-a zis cineva ceva de la ce ar putea sa fi fost asa lunga? Eu dupa biochimica am avut sangerare cu 2 zile mai lunga decat aveam menstra de obicei.

Irina, te asteptam cu vesti bune. Carlita, parca tot SV sunteti amandoua nu? Poate mergi si tu unde a fost Irina sa nu mai stai in stres? Clap Clap Clap

Cheek Kiss
carlita
Scris: Tuesday, December 1, 2020 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... pale
Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.

carlita attached the following image(s):
20201201_145637.jpg

Merry89
Scris: Tuesday, December 1, 2020 3:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
IoanaIoanaC wrote:
Merry, imi cer scuze, am vazut mesajul tau dar cumva am uitat complet sa iti raspund. Ma bucur ca a facut-o Carlita si in acelasi timp imi pare rau pentru evenimentele prin care ai trecut. Da, tratamentul a fost cel descris de Carlita, iar referitor la progesteron, nu inteleg exact cand ai avut acest tratament cu progesteron? Dupa transferul trecut? Daca este dupa transfer, nu este mult, dimpotriva, progesteronul sustine o eventuala sarcina. In schimb sangerarea de 7 saptamani mi se pare enorm. Ti-a zis cineva ceva de la ce ar putea sa fi fost asa lunga? Eu dupa biochimica am avut sangerare cu 2 zile mai lunga decat aveam menstra de obicei.

Irina, te asteptam cu vesti bune. Carlita, parca tot SV sunteti amandoua nu? Poate mergi si tu unde a fost Irina sa nu mai stai in stres? Clap Clap Clap

Tratamentul cu progesteron a fost cu cinci zile înainte de transfer ?i pe toata durata cât a fost sarcina. Cat despre sângerare, am întrebat de mai multe ori la gineco ?i mi-a zis ca e normal sa sângerez pana la 6 sapt ?i sa stau lini?tita cât timp nu am frisoane ?i febra. Despre sapt 7 a zis ca probabil a fost menstra de dupa sarcina, ca a fost mai abundenta sângerarea, fata de zilele de dinainte. Azi e z1, mâine merg sa vad daca sunt ok dpdv hormonal ?i daca da, încep iar cu cicloprogynova ?i lenzetto.
Merry89
Scris: Tuesday, December 1, 2020 3:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
carlita wrote:
Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... pale
Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.

Mi-e îmi pare tare pozitiv testul tau, mai ales ca ai pu?in timp de la embriotransfer.Hilar Fii optimista, chiar daca ?tiu ca e u?or de zis, greu de facut. Cheek Kiss
EllaMaria
Scris: Tuesday, December 1, 2020 3:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
carlita wrote:

Nu e chiar atât de firava liniutapupici computerlove se vede
freya1
Scris: Tuesday, December 1, 2020 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
carlita coeur e cat se poate de pozitiv, felicitari Cheek Kiss o sa fie bine, o sa vezi !
carlita
Scris: Tuesday, December 1, 2020 3:36 PM
Nivel

freya1 wrote:
carlita coeur e cat se poate de pozitiv, felicitari Cheek Kiss o sa fie bine, o sa vezi !

freya, multumeesc! In poza se vede mai slab, dar stiu ca e recenta implantarea, nici nu ma asteptam la mai mult de atat! Sper sa fiu bine, am 1000 de ganduri si griji, dar sper sa trec de toate rand pe rand, asa cum ati reusit si voi. computerlove
Merry, Ella, Cheek Kiss
diana.dmn
Scris: Tuesday, December 1, 2020 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2018
carlita wrote:

Carlita, e pozitiiiiiv! Felicitari din suflet! coeur Bravoo
Roser
Scris: Tuesday, December 1, 2020 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Vai Carlita, nu e firava deloc liniuta, e acolo si testul e pozitiv. Doamne cat ma bucur, nu am cuvinte!!!!yes
La beta cu tine dar oricum e clara treabahainoroc
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, December 1, 2020 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

Sarcina usoara si la termen draga mea Bravoo Bravoo Bravoo
carlita
Scris: Tuesday, December 1, 2020 4:15 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

Carlita, e pozitiiiiiv! Felicitari din suflet! coeur Bravoo

Multumeeesc, iti doresc acelasi rezultat sa-ti aduca Mosu! Cheek Kiss
carlita
Scris: Tuesday, December 1, 2020 4:16 PM
Nivel

Roser wrote:
Vai Carlita, nu e firava deloc liniuta, e acolo si testul e pozitiv. Doamne cat ma bucur, nu am cuvinte!!!!yes
La beta cu tine dar oricum e clara treabahainoroc

Multumesc, Roser! Ai avut dreptate cu testatul de marti la amiaza! Lol In realitate stiti si voi ca e mai pronuntata liniuta, dar o sa ma bucur mai tare dupa beta de vineri care sper sa se dubleze. Maine - beta 1. grup
carlita
Scris: Tuesday, December 1, 2020 4:19 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Sarcina usoara si la termen draga mea Bravoo Bravoo Bravoo

E tot ce-mi doresc! DAr momentan o luam pas cu pas si ma bucur de acest prim pas depasit. Tu-mi stii cel mai bine fobiile, dar le voi depasi asa cum le-ati depasit si voi toate. DistanceKiss
Andreeax
Scris: Tuesday, December 1, 2020 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
carlita wrote:

Vai,ce de vesti bune! Am intrat special pt tine azi de mai multe ori ?tiind ca e mar?i ?i poate poate faci un test. Sarcina u?oara ?i la termen,Carlita! coeur
Sisi2
Scris: Tuesday, December 1, 2020 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Felicitari, Carlita!!! Asa tare ma bucur. Linia se vede!!! Cam asa se vedea si la mine. Iuuupiii!!! majoreta
Ai sa vezi ca totul va fi bine pana la urma!!! Te asteptam cu beta mare!! Te puupCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.