Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3100
| IoanaIoanaC wrote:Merry, imi cer scuze, am vazut mesajul tau dar cumva am uitat complet sa iti raspund. Ma bucur ca a facut-o Carlita si in acelasi timp imi pare rau pentru evenimentele prin care ai trecut. Da, tratamentul a fost cel descris de Carlita, iar referitor la progesteron, nu inteleg exact cand ai avut acest tratament cu progesteron? Dupa transferul trecut? Daca este dupa transfer, nu este mult, dimpotriva, progesteronul sustine o eventuala sarcina. In schimb sangerarea de 7 saptamani mi se pare enorm. Ti-a zis cineva ceva de la ce ar putea sa fi fost asa lunga? Eu dupa biochimica am avut sangerare cu 2 zile mai lunga decat aveam menstra de obicei. Irina, te asteptam cu vesti bune. Carlita, parca tot SV sunteti amandoua nu? Poate mergi si tu unde a fost Irina sa nu mai stai in stres?
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron. carlita attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| IoanaIoanaC wrote:Merry, imi cer scuze, am vazut mesajul tau dar cumva am uitat complet sa iti raspund. Ma bucur ca a facut-o Carlita si in acelasi timp imi pare rau pentru evenimentele prin care ai trecut. Da, tratamentul a fost cel descris de Carlita, iar referitor la progesteron, nu inteleg exact cand ai avut acest tratament cu progesteron? Dupa transferul trecut? Daca este dupa transfer, nu este mult, dimpotriva, progesteronul sustine o eventuala sarcina. In schimb sangerarea de 7 saptamani mi se pare enorm. Ti-a zis cineva ceva de la ce ar putea sa fi fost asa lunga? Eu dupa biochimica am avut sangerare cu 2 zile mai lunga decat aveam menstra de obicei. Irina, te asteptam cu vesti bune. Carlita, parca tot SV sunteti amandoua nu? Poate mergi si tu unde a fost Irina sa nu mai stai in stres? Tratamentul cu progesteron a fost cu cinci zile înainte de transfer ?i pe toata durata cât a fost sarcina. Cat despre sângerare, am întrebat de mai multe ori la gineco ?i mi-a zis ca e normal sa sângerez pana la 6 sapt ?i sa stau lini?tita cât timp nu am frisoane ?i febra. Despre sapt 7 a zis ca probabil a fost menstra de dupa sarcina, ca a fost mai abundenta sângerarea, fata de zilele de dinainte. Azi e z1, mâine merg sa vad daca sunt ok dpdv hormonal ?i daca da, încep iar cu cicloprogynova ?i lenzetto. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron. Mi-e îmi pare tare pozitiv testul tau, mai ales ca ai pu?in timp de la embriotransfer. Fii optimista, chiar daca ?tiu ca e u?or de zis, greu de facut. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 780
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.
Nu e chiar atât de firava liniuta se vede |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| carlita e cat se poate de pozitiv, felicitari o sa fie bine, o sa vezi ! |
|
| freya1 wrote:carlita  e cat se poate de pozitiv, felicitari  o sa fie bine, o sa vezi ! freya, multumeesc! In poza se vede mai slab, dar stiu ca e recenta implantarea, nici nu ma asteptam la mai mult de atat! Sper sa fiu bine, am 1000 de ganduri si griji, dar sper sa trec de toate rand pe rand, asa cum ati reusit si voi. Merry, Ella, |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 160
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.
Carlita, e pozitiiiiiv! Felicitari din suflet! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1599
| Vai Carlita, nu e firava deloc liniuta, e acolo si testul e pozitiv. Doamne cat ma bucur, nu am cuvinte!!!! La beta cu tine dar oricum e clara treaba |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron. Sarcina usoara si la termen draga mea |
|
| diana.dmn wrote:Carlita, e pozitiiiiiv! Felicitari din suflet! Multumeeesc, iti doresc acelasi rezultat sa-ti aduca Mosu! |
|
| Roser wrote:Vai Carlita, nu e firava deloc liniuta, e acolo si testul e pozitiv. Doamne cat ma bucur, nu am cuvinte!!!! La beta cu tine dar oricum e clara treaba Multumesc, Roser! Ai avut dreptate cu testatul de marti la amiaza! In realitate stiti si voi ca e mai pronuntata liniuta, dar o sa ma bucur mai tare dupa beta de vineri care sper sa se dubleze. Maine - beta 1. |
|
| E tot ce-mi doresc! DAr momentan o luam pas cu pas si ma bucur de acest prim pas depasit. Tu-mi stii cel mai bine fobiile, dar le voi depasi asa cum le-ati depasit si voi toate. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1554
Vai,ce de vesti bune! Am intrat special pt tine azi de mai multe ori ?tiind ca e mar?i ?i poate poate faci un test. Sarcina u?oara ?i la termen,Carlita! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Felicitari, Carlita!!! Asa tare ma bucur. Linia se vede!!! Cam asa se vedea si la mine. Iuuupiii!!! Ai sa vezi ca totul va fi bine pana la urma!!! Te asteptam cu beta mare!! Te puup |
|
|