Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1255
| Irina, felicitari !
Maria, sa sti ca si pe mine ma batea gandul sa fac bradul, dar am 3 blanosi dintre care unul ii pui asa ca mai astept un pic. Sper ca pana la sfarsitul anului sa aveti parte toate se lipici si sa golita casuta asta |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mariammh e superb bradul, zici ca e decupat dintr-o reclama! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria!!! E superb bradul. Si eu l-as face, dar cum zice MariaS, am 2 pisici, una e pui si e tare nazdravan. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa faca cu el.
La mul?i ani, Andreelor!!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3768
| Merry89 wrote:Buna, fetelor! În primul rand, felicitari celor cu test pozitiv ?i ?in pumnii pt Carlita!!! Acum, pt cele care au facut fiv pe ciclu substituit (cred ca Ioana ?i nu ?tiu daca mai e cineva pe grup), care a fost schema de tratament înainte ?i dupa embriotransfer? Buna, Merry! Multumesc! Chiar ma intrebam intr-una din zile, uitandu-ma pe lista aspiricilior, cum a mai evoluat situatia la tine din iulie incoace. Banuiesc ca n-a fost ok din moment ce acum vorbesti de ET. Daca de FET e vorba pe ciclu controlat (cred ca nu reiei intreaga procedura fiv, ai blasto congelati din care vrei sa transferi acum, nu?), am urmat procedura asta eu, Ioana si Roser. Eu si Ioana suntem la acelasi medic si am avut estradiol 3/zi (Cyclo Progynova) + FEmibion, acid folic, apoi cu 5 zile inainte de transfer am inceput cu progesteron: 2xArefam de 200 - seara si 1 Crinone - dimineata. Se mai dau anticoagulante: Clexane/Aspenter. Acest tratament se respecta tot trim I de sarcina. Multa bafta si sa ne tii la curent!
Maria, superb bradutul! |
|
| |
|
| La multi ani sarbatoritelor de pe forum! Andreea29, sa ai o zi superba! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1564
| Carlita, oare maine faci un test? Imi aduc aminte ca martea l-am facut si eu si am avut transferul tot lunea :)
Maria, ce frumos ti-a iesit semineul, de brad nici nu mai vorbesc Eu vreau sa il fac weekendul urmator |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Mul?umesc fetelor. Mi-am dat silinta la el  La mul?i ani Andreelor noastre |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3043
| Maria.mmh wrote:Ce lini?te e aici. Am întrat sa va arat ca de plictiseala am facut bradul https://ibb.co/qDWzDxh sa nu ma face?i nebuna dar chiar m-am plictisit groaznic singura, unde mai pun ca mai am 2 zile libere Foarte frumos Maria sa puna mosul cele mai frumoase cadouri sub el |
|
| Multumesc Adina stresul din pacate face parte din viata noastra de zi cu zi |
|
| MariaS wrote:Irina, felicitari  ! Maria, sa sti ca si pe mine ma batea gandul sa fac bradul, dar am 3 blanosi dintre care unul ii pui  asa ca mai astept un pic. Sper ca pana la sfarsitul anului sa aveti parte toate se lipici si sa golita casuta asta Multumesc |
|
| La multi ani Andreelor |
|
| Roser wrote:Carlita, oare maine faci un test?  Imi aduc aminte ca martea l-am facut si eu si am avut transferul tot lunea :) Maria, ce frumos ti-a iesit semineul, de brad nici nu mai vorbesc Eu vreau sa il fac weekendul urmator Roser, ai facut pipi test obisnuit sau cu sensibilitate mai mare? Cat de vizibila era liniuta e test? Eu am avut mancarici la degete (cum am tot avut ceva crampe de parca in orice moment se intaleaza menstra) si am facut un test obisnuit sambata si azi dimineata si-s negative ambele. Oare m-am grabit? Aseara am avut un firicel de spotting, iar dimineata a fost un pic spotting in secretie .... mai era combinata si cu progesteron ..... Nu vreau sa-mi fac iluzii, dar ar putea veni roza cu 3 cpr de estrogen/zi? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 724
| La multi ani de Sfantul Andrei, Andreelor si derivatelor! 
Maria e super bradul, iar semineul wow si se potriveste super mi-ai dat o idee si ma apuc si eu de unu.
Irina felicitari!
|
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Foarte frumos Maria  sa puna mosul cele mai frumoase cadouri sub el
Daca ar veni mo?ul cu un test pozitiv nu ma supar deloc  Când m-am trezit azi ?i m-am uitat pe geam am vazut asta: https://ibb.co/gMZL2gf Carlita, ma gândeam ca nu rezi?ti, nici eu nu as rezista sa nu fac dar oare nu e devreme? |
|
|