Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Maria.mmh wrote:Aleahim, felicitari!  Fetelor, pentru ce se da analiza CA125? Otilia, eu nu ma pricep la asta. Eu când am facut am avut o radiografie normala unde se vedea din avion ca o trompa nu apare https://ibb.co/WcBg93C Nu gasesc nici o informatie pe internet, azi merg la medicul meu sa vad ce zice. Apropo, durerile nu au fost insuportabile la mine, exact ca la menstruatie. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Otilia, mie mi se pare ok rezultatul, trompele sunt permeabile si asta conteaza CA125 se da pentru chisturi ovariene, pentru a stabili natura lor, ea iese marita daca e vorba de endometrioza de exemplu |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:Otilia, mie mi se pare ok rezultatul, trompele sunt permeabile si asta conteaza CA125 se da pentru chisturi ovariene, pentru a stabili natura lor, ea iese marita daca e vorba de endometrioza de exemplu
Analiza asta nu mi-a dat s-o fac Merci de lamuriri, Freya Fetelor, eu joi fac 2 saptamani de cand ma lupt cu o migrena. Zi de zi ma doare doar partea dreapta a capului, azi dimineata m-am trezit si stramba cu gatul tot pe partea dreapta O sa dau o fuga pana la medicul de familie dupa munca sa vad care-i treaba ca deja am papat o folie de nurofen |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/9/2020 Mesaje: 167
| buna fetelor! Felicitari noilor burtici Ma bucur nespussss pt voi! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1111
|
Buna Hellen! Tu cum mai esti? Noutati? |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| La mine ieri trebuia sa fe ziua 1, am avut ceva rosiatic duminica seara, dar inca nimic. Macar sa vina odata sa incep o luna noua |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Fetelor, este totul bine. Trompele sunt permeabile, cea stanga are o forma mai ciudata, dar nu are nicio problema. Am primit folate si aspenter in preconceptie |
|
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 163
| Irina, dar ai testat? poate s-a implantat mai tarziu.. cine stie Otilia, ma bucur ca totul e bine. Spor la bebelit!
https://www.youtube.com/watch?v=oFHYSf0v6Sc las si eu asta aici poate va este de folos. Pe mine ma ajuta sa ma relaxez. |
|
| OtiliaC wrote: Fetelor, este totul bine. Trompele sunt permeabile, cea stanga are o forma mai ciudata, dar nu are nicio problema. Am primit folate si aspenter in preconceptie Ma bucur pt vestile bune Otilia |
|
| diana.dmn wrote:Irina, dar ai testat? poate s-a implantat mai tarziu.. cine stie Otilia, ma bucur ca totul e bine. Spor la bebelit! https://www.youtube.com/watch?v=oFHYSf0v6Sc las si eu asta aici poate va este de folos. Pe mine ma ajuta sa ma relaxez. N am mai testat, odata ce progesteronul a inceput sa scada e clara treaba.. |
|

| diana.dmn wrote:Irina, dar ai testat? poate s-a implantat mai tarziu.. cine stie Otilia, ma bucur ca totul e bine. Spor la bebelit! https://www.youtube.com/watch?v=oFHYSf0v6Sc las si eu asta aici poate va este de folos. Pe mine ma ajuta sa ma relaxez.
Asta-vara incepusem si eu exercitii in genul astora de yoga. Sotul era tare amuzat cand ma vedea. In plus faceam afara cu o prietena scari si alergare usoara. Apoi a venit stresul cu mutatul si am uitat de activitate. Dar promit ca ma apuc din seara asta din nou Chiar te relaxeaza |
|

Inregistrat: 9/9/2020 Mesaje: 167
| EllaMaria wrote:Buna Hellen! Tu cum mai esti? Noutati?
Noi am avut o perioada mai stresanta si am pus putin pauza, dar de luna asta reintram pe baricade mama ei de barza, nu o prind eu?!
Am bebelit in perioada fertila, mai am 9 zile pana la ru?i, sper sa nu i mai vad. am dureri mici, intepaturi la burtica jos. Si ceva ce m a speriat putin, acum 3 zile am avut o scurgere, lichida, dar nu era nici alba, nici maro...ceva intre..si cu firicele de sânge, doar atunci. O data si atat. Si n am mai avut asa pana acum si nu mi dau seama ce poate fi. ?? |
|

| Hellen wrote:Noi am avut o perioada mai stresanta si am pus putin pauza, dar de luna asta reintram pe baricade  mama ei de barza, nu o prind eu?! Am bebelit in perioada fertila, mai am 9 zile pana la ru?i, sper sa nu i mai vad.  am dureri mici, intepaturi la burtica jos. Si ceva ce m a speriat putin, acum 3 zile am avut o scurgere, lichida, dar nu era nici alba, nici maro...ceva intre..si cu firicele de sânge, doar atunci. O data si atat. Si n am mai avut asa pana acum si nu mi dau seama ce poate fi. ??
La mine scurgerea de care spui tu a aparut in dereglare. Acum nu trebuie sa fie neaparat si la tine acelasi lucru. Iti tin pumnii, sa aduci vesti bune peste 9 zile |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1111
| Hellen wrote:Noi am avut o perioada mai stresanta si am pus putin pauza, dar de luna asta reintram pe baricade  mama ei de barza, nu o prind eu?! Am bebelit in perioada fertila, mai am 9 zile pana la ru?i, sper sa nu i mai vad.  am dureri mici, intepaturi la burtica jos. Si ceva ce m a speriat putin, acum 3 zile am avut o scurgere, lichida, dar nu era nici alba, nici maro...ceva intre..si cu firicele de sânge, doar atunci. O data si atat. Si n am mai avut asa pana acum si nu mi dau seama ce poate fi. ??
Sa fie cu noroc luna aceasta! daca nu o prinzi tu, te prinde ea sigur!
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| freya1 wrote: carlita, luna asta e luna cea mare ?
Sper ca da! Nu mai zic nimic pana nu ma vad trecuta de procedura, o mai interoghez pe Ioana in privat sa-mi dea reteta succesului ... Urmaresc la burtici evolutia ta si a celorlalte foste aspirici cu care am interactionat si am citit ca esti putin ingrijorata, e normal, dar sa nu-ti faci prea multe ganduri ca nu e nimic grav. Pt linistea ta, ia-ti un glucometru din farmacie si mai verifica-ti glicemia desi sunt convinsa ca vei avea rezultate in limite. |
|
|