Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
OtiliaC
Scris: Tuesday, November 3, 2020 8:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Maria.mmh wrote:
Aleahim, felicitari! iloveyou
Fetelor, pentru ce se da analiza CA125?
Otilia, eu nu ma pricep la asta. Eu când am facut am avut o radiografie normala unde se vedea din avion ca o trompa nu apare
https://ibb.co/WcBg93C

Nu gasesc nici o informatie pe internet, azi merg la medicul meu sa vad ce zice. Apropo, durerile nu au fost insuportabile la mine, exact ca la menstruatie.
freya1
Scris: Tuesday, November 3, 2020 9:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Otilia, mie mi se pare ok rezultatul, trompele sunt permeabile si asta conteaza
CA125 se da pentru chisturi ovariene, pentru a stabili natura lor, ea iese marita daca e vorba de endometrioza de exemplu
Maria.mmh
Scris: Tuesday, November 3, 2020 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
freya1 wrote:
Otilia, mie mi se pare ok rezultatul, trompele sunt permeabile si asta conteaza
CA125 se da pentru chisturi ovariene, pentru a stabili natura lor, ea iese marita daca e vorba de endometrioza de exemplu

scratch Analiza asta nu mi-a dat s-o fac
Merci de lamuriri, Freya Cheek Kiss
Fetelor, eu joi fac 2 saptamani de cand ma lupt cu o migrena. Zi de zi ma doare doar partea dreapta a capului, azi dimineata m-am trezit si stramba cu gatul tot pe partea dreapta Crazy
O sa dau o fuga pana la medicul de familie dupa munca sa vad care-i treaba ca deja am papat o folie de nurofen banghead
Hellen
Scris: Tuesday, November 3, 2020 10:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/9/2020
love buna fetelor! Felicitari noilor burtici computerlove hearts Ma bucur nespussss pt voi! majoreta majoreta
EllaMaria
Scris: Tuesday, November 3, 2020 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Hellen wrote:
love buna fetelor! Felicitari noilor burtici computerlove hearts Ma bucur nespussss pt voi! majoreta majoreta

Buna Hellen! Tu cum mai esti? Noutati? Cheek Kiss
Irinan
Scris: Tuesday, November 3, 2020 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
La mine ieri trebuia sa fe ziua 1, am avut ceva rosiatic duminica seara, dar inca nimic. Macar sa vina odata sa incep o luna noua
OtiliaC
Scris: Tuesday, November 3, 2020 1:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Fetelor, este totul bine. Trompele sunt permeabile, cea stanga are o forma mai ciudata, dar nu are nicio problema. Am primit folate si aspenter in preconceptieras
diana.dmn
Scris: Tuesday, November 3, 2020 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2018
Irina, dar ai testat? poate s-a implantat mai tarziu.. cine stie NuStiu
Otilia, ma bucur ca totul e bine. Spor la bebelit! Buddy1

https://www.youtube.com/watch?v=oFHYSf0v6Sc las si eu asta aici poate va este de folos. Pe mine ma ajuta sa ma relaxez.
Irinan
Scris: Tuesday, November 3, 2020 3:23 PM
Nivel

OtiliaC wrote:
Fetelor, este totul bine. Trompele sunt permeabile, cea stanga are o forma mai ciudata, dar nu are nicio problema. Am primit folate si aspenter in preconceptieras

Ma bucur pt vestile bune OtiliaCheek Kiss
Irinan
Scris: Tuesday, November 3, 2020 3:25 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

https://www.youtube.com/watch?v=oFHYSf0v6Sc las si eu asta aici poate va este de folos. Pe mine ma ajuta sa ma relaxez.

N am mai testat, odata ce progesteronul a inceput sa scada e clara treaba..
Maria.mmh
Scris: Tuesday, November 3, 2020 3:26 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

Asta-vara incepusem si eu exercitii in genul astora de yoga.
Sotul era tare amuzat cand ma vedea. In plus faceam afara cu o prietena scari si alergare usoara. Apoi a venit stresul cu mutatul si am uitat de activitate.
Dar promit ca ma apuc din seara asta din nou ras Chiar te relaxeaza
Hellen
Scris: Tuesday, November 3, 2020 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2020
EllaMaria wrote:

Buna Hellen! Tu cum mai esti? Noutati? Cheek Kiss

Noi am avut o perioada mai stresanta si am pus putin pauza, dar de luna asta reintram pe baricade majoreta mama ei de barza, nu o prind eu?! Lol

Am bebelit in perioada fertila, mai am 9 zile pana la ru?i, sper sa nu i mai vad. sic am dureri mici, intepaturi la burtica jos. Si ceva ce m a speriat putin, acum 3 zile am avut o scurgere, lichida, dar nu era nici alba, nici maro...ceva intre..si cu firicele de sânge, doar atunci. O data si atat. Si n am mai avut asa pana acum si nu mi dau seama ce poate fi. ??
Maria.mmh
Scris: Tuesday, November 3, 2020 4:15 PM
Nivel

Hellen wrote:

Noi am avut o perioada mai stresanta si am pus putin pauza, dar de luna asta reintram pe baricade majoreta mama ei de barza, nu o prind eu?! Lol

Am bebelit in perioada fertila, mai am 9 zile pana la ru?i, sper sa nu i mai vad. sic am dureri mici, intepaturi la burtica jos. Si ceva ce m a speriat putin, acum 3 zile am avut o scurgere, lichida, dar nu era nici alba, nici maro...ceva intre..si cu firicele de sânge, doar atunci. O data si atat. Si n am mai avut asa pana acum si nu mi dau seama ce poate fi. ??

La mine scurgerea de care spui tu a aparut in dereglare.
Acum nu trebuie sa fie neaparat si la tine acelasi lucru. Iti tin pumnii, sa aduci vesti bune peste 9 zile majoreta
EllaMaria
Scris: Tuesday, November 3, 2020 4:42 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Hellen wrote:

Sa fie cu noroc luna aceasta! majoreta daca nu o prinzi tu, te prinde ea sigur!Cheek Kiss
carlita
Scris: Tuesday, November 3, 2020 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
freya1 wrote:

carlita, luna asta e luna cea mare ?

Sper ca da! Nu mai zic nimic pana nu ma vad trecuta de procedura, o mai interoghez pe Ioana in privat sa-mi dea reteta succesului ... Lol
Urmaresc la burtici evolutia ta si a celorlalte foste aspirici cu care am interactionat si am citit ca esti putin ingrijorata, e normal, dar sa nu-ti faci prea multe ganduri ca nu e nimic grav. Pt linistea ta, ia-ti un glucometru din farmacie si mai verifica-ti glicemia desi sunt convinsa ca vei avea rezultate in limite. Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.