Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1098
| IoanaIoanaC wrote:Rar mi-a fost dat sa vad dublare asa rapida, dar nu e neaparat de rau. Eu as repeta la 48 de ore si as face si un progesteron. Felicitari, sarcina usoara si la termen!
Si eu ma intrebam daca e ok o valoarea asa mare cand am primit rezultatele de la cele 2 beta, la mine s-a dublat la 29 ore. Progesteronul la primul beta era 78 ng/ml. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1098
| Aleahim wrote:Hello gagici.Am fost si eu la eco.Totul arata exact ca pentru 5 sapt si 4 zile.Fara urme de hematoame sau alte probleme.Momentan s-a vazut saculetul si vezicula vitelina, care dupa spusele dnei doctor e semn ca sarcina e ok si in evolutie.Revin lunea viitoare la eco si speram sa auzim o inimioara puternica
Felicitari sarcina usoara! Eco abdominal ai facut? Eu la fix 5 sapt am facut eco abdominal si nu se vedea decat saculetul. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2020 Mesaje: 7
| IoanaIoanaC wrote:Rar mi-a fost dat sa vad dublare asa rapida, dar nu e neaparat de rau. Eu as repeta la 48 de ore si as face si un progesteron. Felicitari, sarcina usoara si la termen!
Da, am sa repet miercuri... e aiurea ca am prins acum weekendul Am facut si progesteronul vineri era 28,76 si azi33,71 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| DanaPax wrote:
Da, am sa repet miercuri... e aiurea ca am prins acum weekendul Am facut si progesteronul vineri era 28,76 si azi33,71
E ok daca e in ng. Este calculator betahcg pe SOSI, si daca nu repeti fix la 48 de ore iti calculeaza timpii de dublare. Stai bine! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| EllaMaria wrote:Felicitari  sarcina usoara! Eco abdominal ai facut? Eu la fix 5 sapt am facut eco abdominal si nu se vedea decat saculetul. Multumesc.Eco mi-a facut endovaginal.Si urmatoarele, pana mai creste sarcina o sa le faca tot asa. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2020 Mesaje: 7
| IoanaIoanaC wrote: E ok daca e in ng. Este calculator betahcg pe SOSI, si daca nu repeti fix la 48 de ore iti calculeaza timpii de dublare. Stai bine!
In ng este, in nmol e 107,198. Intru acum si pe site-ul recomandat. Mersiiiiii mult |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Aleahim wrote:Hello gagici.Am fost si eu la eco.Totul arata exact ca pentru 5 sapt si 4 zile.Fara urme de hematoame sau alte probleme.Momentan s-a vazut saculetul si vezicula vitelina, care dupa spusele dnei doctor e semn ca sarcina e ok si in evolutie.Revin lunea viitoare la eco si speram sa auzim o inimioara puternica
Minunate vesti!! Felicitari inca o data!!! Ma bucur tare mult pentru tine |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Aleahim,felicitari din nou!
Otilia,asteptam vesti bune! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| IoanaIoanaC wrote:Eu mai stau aici cu Aleahim, nu ma dati afara plsHands O asteptam si pe Carlita si dupa morfo 1 ma mut, promit Hilar noi, scepticele Da' n-am treaba cu locul pe lista, pot sa nici nu fiu pe nici o lista ca doar nu suntem la parlamentare  Dar Carlita stiu ca a vrut mereu locul 3 ca-i poarta noroc Cu tot dragul va urmarim si aici si la burtici pe amandoua, nu va sacrificati din cauza mea .... Pot urca si pe locul 1 in clasament, mare noroc nu mi-a purtat mie 3-ul asta. Personal, la rezultat pozitiv, voi vrea sa ma sterg de pe lista de aspirante dar voi astepta cu inscrisul pe lista burticilor pana inaintez putin spre trim II.
Aleahim, ce frumoasa poza ai! Doamen-ajuta sa auziti o inimioara puternica zilele urmatoare! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Aleahim, ce frumos felicitari si sarcina usoara, peste o saptamana sigur o sa auzi inimioara, si eu am auzit-o la 6s4z carlita, luna asta e luna cea mare ? |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| https://ibb.co/ZVtMWSK https://ibb.co/GdW1L1q https://ibb.co/HhyRrZh https://ibb.co/dcRgBNd Acesta este rezultatul, mi s-a spus doar ca par ok cand mi-a facut ecograful, dar sa vada dupa prelucrarea pozelor rezultatul final. Dar problema este ca dupa rezultatul final nu mi s-a dat nicio explicatie, doar sa merg la medicul meu sa mi le citeasca. Voi ce credeti? Nustiu exact ce inseamna evidentiere pasaj trompa stanga cudat. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Aleahim wrote:Hello gagici.Am fost si eu la eco.Totul arata exact ca pentru 5 sapt si 4 zile.Fara urme de hematoame sau alte probleme.Momentan s-a vazut saculetul si vezicula vitelina, care dupa spusele dnei doctor e semn ca sarcina e ok si in evolutie.Revin lunea viitoare la eco si speram sa auzim o inimioara puternica Felicitari din nou Aleahim |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Aleahim, felicitari!  Fetelor, pentru ce se da analiza CA125? Otilia, eu nu ma pricep la asta. Eu când am facut am avut o radiografie normala unde se vedea din avion ca o trompa nu apare https://ibb.co/WcBg93C |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Multumesc fetelor. Otilia nu stiu ce sa zic, nu stiu sa interpretez rezultatele, dar daca au zis ca pare totul ok, nu te stresa.Daca era ceva in neregula, isi dadeau seama. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1439
| Aleahim felicitari, sa fie intr-un ceas bun!  Asteptam vestile de sapt viitoare cand ne spui cum ti-au dat lacrimile la auzirea primelor batai de inimioara |
|
|