Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Monday, November 2, 2020 2:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
IoanaIoanaC wrote:

Rar mi-a fost dat sa vad dublare asa rapida, dar nu e neaparat de rau. Eu as repeta la 48 de ore si as face si un progesteron. Felicitari, sarcina usoara si la termen! Clap

Si eu ma intrebam daca e ok o valoarea asa mare cand am primit rezultatele de la cele 2 beta, la mine s-a dublat la 29 ore. Progesteronul la primul beta era 78 ng/ml.
EllaMaria
Scris: Monday, November 2, 2020 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Aleahim wrote:
Hello gagici.Am fost si eu la eco.Totul arata exact ca pentru 5 sapt si 4 zile.Fara urme de hematoame sau alte probleme.Momentan s-a vazut saculetul si vezicula vitelina, care dupa spusele dnei doctor e semn ca sarcina e ok si in evolutie.Revin lunea viitoare la eco si speram sa auzim o inimioara puternicacoeur

Felicitarilove sarcina usoara! Eco abdominal ai facut? Eu la fix 5 sapt am facut eco abdominal si nu se vedea decat saculetul.
DanaPax
Scris: Monday, November 2, 2020 2:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/23/2020
IoanaIoanaC wrote:

Rar mi-a fost dat sa vad dublare asa rapida, dar nu e neaparat de rau. Eu as repeta la 48 de ore si as face si un progesteron. Felicitari, sarcina usoara si la termen! Clap

Da, am sa repet miercuri... e aiurea ca am prins acum weekendul
Am facut si progesteronul vineri era 28,76 si azi33,71
IoanaIoanaC
Scris: Monday, November 2, 2020 2:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
DanaPax wrote:

Da, am sa repet miercuri... e aiurea ca am prins acum weekendul
Am facut si progesteronul vineri era 28,76 si azi33,71

E ok daca e in ng. Este calculator betahcg pe SOSI, si daca nu repeti fix la 48 de ore iti calculeaza timpii de dublare. Stai bine!
Aleahim
Scris: Monday, November 2, 2020 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
EllaMaria wrote:

Felicitarilove sarcina usoara! Eco abdominal ai facut? Eu la fix 5 sapt am facut eco abdominal si nu se vedea decat saculetul.

Multumesc.Eco mi-a facut endovaginal.Si urmatoarele, pana mai creste sarcina o sa le faca tot asa.
DanaPax
Scris: Monday, November 2, 2020 3:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/23/2020
IoanaIoanaC wrote:

E ok daca e in ng. Este calculator betahcg pe SOSI, si daca nu repeti fix la 48 de ore iti calculeaza timpii de dublare. Stai bine!

In ng este, in nmol e 107,198.
Intru acum si pe site-ul recomandat. Mersiiiiii mult Angel Angel Angel
Sisi2
Scris: Monday, November 2, 2020 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Aleahim wrote:
Hello gagici.Am fost si eu la eco.Totul arata exact ca pentru 5 sapt si 4 zile.Fara urme de hematoame sau alte probleme.Momentan s-a vazut saculetul si vezicula vitelina, care dupa spusele dnei doctor e semn ca sarcina e ok si in evolutie.Revin lunea viitoare la eco si speram sa auzim o inimioara puternicacoeur

Minunate vesti!!Buddy1 Felicitari inca o data!!! Ma bucur tare mult pentru tine pupici
Andreeax
Scris: Monday, November 2, 2020 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Aleahim,felicitari din nou! computerlove

Otilia,asteptam vesti bune! Cheek Kiss
carlita
Scris: Monday, November 2, 2020 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
IoanaIoanaC wrote:

Eu mai stau aici cu Aleahim, nu ma dati afara plsHands O asteptam si pe Carlita si dupa morfo 1 ma mut, promit Hilar noi, scepticele

Da' n-am treaba cu locul pe lista, pot sa nici nu fiu pe nici o lista ca doar nu suntem la parlamentare Lol Dar Carlita stiu ca a vrut mereu locul 3 ca-i poarta noroc Hands

Cu tot dragul va urmarim si aici si la burtici pe amandoua, nu va sacrificati din cauza mea .... Pot urca si pe locul 1 in clasament, Lol mare noroc nu mi-a purtat mie 3-ul asta.
Personal, la rezultat pozitiv, voi vrea sa ma sterg de pe lista de aspirante dar voi astepta cu inscrisul pe lista burticilor pana inaintez putin spre trim II. computerlove

Aleahim, ce frumoasa poza ai! computerlove Doamen-ajuta sa auziti o inimioara puternica zilele urmatoare! coeur
freya1
Scris: Monday, November 2, 2020 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Aleahim, ce frumos coeur felicitari si sarcina usoara, peste o saptamana sigur o sa auzi inimioara, si eu am auzit-o la 6s4z
carlita, luna asta e luna cea mare ?
OtiliaC
Scris: Monday, November 2, 2020 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Irinan
Scris: Monday, November 2, 2020 4:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Aleahim wrote:

Felicitari din nou Aleahimcoeur coeur
Maria.mmh
Scris: Monday, November 2, 2020 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Aleahim, felicitari! iloveyou
Fetelor, pentru ce se da analiza CA125?
Otilia, eu nu ma pricep la asta. Eu când am facut am avut o radiografie normala unde se vedea din avion ca o trompa nu apare
https://ibb.co/WcBg93C
Aleahim
Scris: Monday, November 2, 2020 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Multumesc fetelor.computerlove
Otilia nu stiu ce sa zic, nu stiu sa interpretez rezultatele, dar daca au zis ca pare totul ok, nu te stresa.Daca era ceva in neregula, isi dadeau seama.
MariaS
Scris: Tuesday, November 3, 2020 7:19 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Aleahim felicitari, sa fie intr-un ceas bun! yes
Asteptam vestile de sapt viitoare cand ne spui cum ti-au dat lacrimile la auzirea primelor batai de inimioara Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.