|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Craciun fericit! Fie ca toate dorintele sa vii se implineasca! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3046
| Craciun Fericit, fetelor, nu va pierdeti speranta, minuni se intampla in fiecare zi si sunt sigura ca minunile voastre nu vor mai intarzia mult va imbratisez ! |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Craciun fericit, dragi fete puternice! Am stat patru ani in casuta aceasta, am trait aici emotii nenumarate, am invatat multe si am cunoscut oameni frumosi! Desi nu mai sunt aspiranta, intru mereu, va citesc si ma bucur pentru fiecare pas pe care îl faceti spre îndeplinirea visului! Gânduri bune va trimit! Sa va aduca Sarbatorile aceastea tot ce va doriti mai mult! |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1856
| Craciun fericit si sarbatori de vis, luptatoarelor! Sa nu incetati niciodata sa credeti in visul vostru pt ca da, chiar exista minuni. Cred ca toate traim impreuna (indiferent de stadiul in care ne aflam) emotii, bucurii, dezamagiri, tristete.
Sarbatori linistite si pline de speranta! Va imbratisez! |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1561
| Craciun fericit fetelor! Sa ave?i sarbatori minunate ?i toate dorin?ele sa devina realitate. |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| S-A lasat lini?tea pe aici? Nu sunt fete la testare sa facem galerie? Irina cum e?ti? |
| Eu astazi ziua 11dpo. Zilele 7-8 rampe foarte u?oare, ziua 9 nici un simptom, ziua 10, 11 crampe moderate. Sani mai durero?i decât înainte de menstruatiile anterioare, TB 37.00 Cred ca nu o sa ma pot stapâni si maine voi încerca un test. |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 785
| Oanaiuliana wrote:Eu astazi ziua 11dpo. Zilele 7-8 rampe foarte u?oare, ziua 9 nici un simptom, ziua 10, 11 crampe moderate. Sani mai durero?i decât înainte de menstruatiile anterioare, TB 37.00 Cred ca nu o sa ma pot stapâni si maine voi încerca un test.
Iti tinem pumniii poate a trecut mosul si ti-a lasat un cadou frumos |
| EllaMaria wrote:Iti tinem pumniii  poate a trecut mosul si ti-a lasat un cadou frumos Stiu ca foarte devreme...dar parca luna asta sunt asa de optimista ca totul a fost bine. Plus ca niciodata nu am avut crampe înainte de menstrua?ie. Tot timpul aveam durerile în z1 zi z2 . |
| Oanaiuliana wrote:Stiu ca foarte devreme...dar parca luna asta sunt asa de optimista ca totul a fost bine. Plus ca niciodata nu am avut crampe înainte de menstrua?ie. Tot timpul aveam durerile în z1 zi z2 .
Crampele si sanii durerosi am inceput sa le am si eu din ziua 7 dpo, plus o scurgere mai abundenta ceea ce mi-a dat de gândit atunci si in a 10 a zi dpo am facut un test ultrasensibil si mi-a iesit a doua liniuta usor vizibila.
Daca ma intrebi pe mine, nu e prea devreme sa-ti faci un test. Oricum eu de fel sunt nerabdatoare si tocmai de aceea nu am asteptat prea mult pana sa fac un test. |
| Ce sensibilitate are trusa? Ca am cautat viola portocaliu dar nu am gasit astazi |
| Oanaiuliana wrote:Ce sensibilitate are trusa? Ca am cautat viola portocaliu dar nu am gasit astazi
Sincer, modelul acesta nu l-am folosit niciodata. N-as putea sa-ti spun. Am cautat pe net dar nu gasesc nicaieri ce sensibilitate are. Doar ca are precizie de 99,99%.
Poate fetele au folosit si ne spun ele. |
| Oanaiuliana wrote:Ce sensibilitate are trusa? Ca am cautat viola portocaliu dar nu am gasit astazi
Eu am folosit trussa. Cred ca e de 15,sper sa nu ma în?el,asta mi-a spus farmacista ca nici eu nu vedeam scris pe niciunde pe cutie. Eu nu am fost mul?umita de ele,mi se pare “ecranul” blurat ?i îngust ,am impresia ca trebuie sa ma chiorasc sa vad daca e vreo linie sau nu. Ce-i drept când le-am folosit nu a foat luna norocoasa deci nu prea ?tiu cum arata un test trussa pozitiv. Sa fie cu noroc! ?inem pumnii!
L.E: in schimb cele de ovulatie de la trussa sunt de departe cele mai bune teste de ovulatie folosite de mine. |
| Irina,sper ca e?ti bine! Când vrei sa vorbe?ti suntem aici pentru tine!
Maria,cu sau fara extragerea de pe sosi tu tot in acela?i punct vei ajunge. Ne apucam de casa din primavara ?i tot timpul ma gândesc ca am sa fac un ?emineu ca al tau pentru sufragerie ca e mult mai ieftin ?i e foarte frumos. (Asta a?a ca ?i amuzament pt ca tot timpul când ajungem la partea cu sufrageria îmi aduc aminte de tine).
Andreea,am citit pu?in mai in spate ca vre?i sa începe?i de la anul procedurile. Suntem aici toate sa ajutam cu o informa?ie ?i o vorba buna!
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2020 Mesaje: 25
| Buna fetelor ! Si eu sunt in z24. Aseara am test cu un ultrasensibil si a iesit o luniuta la fel de slaba ca si in celelalte 3 luni. Maine dimineata o sa mai fac un test si daca iese mai pronuntata liniuta, ma duc la beta daca gasesc deschis..
Am vorbit si cu doctorul si mi-a spus sa continui cu Arefam in 2 reprize dim si seara cate 200.. acum doamne ajuta sa fie bine.. ce tine de mine fac
https://ibb.co/gvqz9z6 |
|
|