Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Monday, December 21, 2020 9:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Diagnostic final, sarcina tubara, partea dreapta. Trompa se rupe deja, mi a zis ca vede si lichid in abdomen. Si mi s a mai spus ca in momentul asta metrotrexatul nu mai are efect. E de operatie. Cum o sa pot, o sa anunt cum sunt
Maria.mmh
Scris: Monday, December 21, 2020 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:
Diagnostic final, sarcina tubara, partea dreapta. Trompa se rupe deja, mi a zis ca vede si lichid in abdomen. Si mi s a mai spus ca in momentul asta metrotrexatul nu mai are efect. E de operatie. Cum o sa pot, o sa anunt cum sunt

Firar... Irina, multa putere! Suntem alaturi de tine! Hands
Alica23
Scris: Monday, December 21, 2020 9:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2020
Irinan wrote:

Multa putere si sa fii tare!
Esti o luptatoare!
freya1
Scris: Monday, December 21, 2020 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Irina, suntem toate alaturi de tine, multa multa sanatate si sa treceti cu bine de asta Cheek Kiss
EllaMaria
Scris: Monday, December 21, 2020 9:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Irinan wrote:

Irina, multa putere! Doamne ajuta sa treci cu bine peste! Iti suntem alaturi cu gandul!
Irinan
Scris: Monday, December 21, 2020 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Fetele care au fost operate de extrauterina ce stiti de anestezie? E partiala sau totala?
Iulia13
Scris: Monday, December 21, 2020 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Irinan wrote:

Îmi pare tare rau Irina.. Multa putere sa treci peste ?i recuperare u?oara pale Cheek Kiss
freya1
Scris: Monday, December 21, 2020 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Cred ca generala se face, Irina
Lili Eu
Scris: Monday, December 21, 2020 10:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Irinan wrote:
Fetele care au fost operate de extrauterina ce stiti de anestezie? Eu partiala sau totala?
Eu am avut anestezie de la brâu în jos ca la cezariana.... dar eu am facut atac de panica în timpul operetiei ?i apoi mi.a facut totala... ?i la cezariana cu Domi am cerut totala de frica sa nu fac iar atac de panica.... mami î?i ?in pumni sa fie totul bine... ?i curaj ?i sa dea DD sa te recuperezi repede... îmi pare foarte rau ca treci prin asta.... as fi vrut sa nu am dreptate Cray computerlove
alina89
Scris: Monday, December 21, 2020 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Irinan wrote:

Off, Irina, imi pare asa de rau Cray Nu ma asteptam sa fie asta diagnosticul final, doamne ajuta sa fie totul bine sa salveze trompa si sa te recuperezi usor! Hands
Aleahim
Scris: Monday, December 21, 2020 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Irinan wrote:

Suntem alaturi de tine.
Ma rog pt tine.Te imbratisezHands
Sisi2
Scris: Monday, December 21, 2020 10:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Irina, sper sa treci cu bine peste operatie si sa te refaci repede! Imi pare tare rau! Multa putere iti doreac!grup

Otilia, se vede a doua linie!! Felicitari! Maine mergi la beta!hearts

Maria, te inteleg asa bine. Am avut si eu perioade cand ma simteam exact asa. Nu intelegeam de ce!! Iar intrebarile nu fac decat sa puna sare pe rana. uff Am plans mult si eu. Ai mare dreptate, infertilitatea doare.
Te puup si sunt alaturi de tine!! Ai trecut si tu prin multe si poate mai ai de trecut niste obstacole, dar sunt convinsa ca vei reusi!! hearts
oanatm
Scris: Monday, December 21, 2020 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Irinan wrote:

Imi pare sincer rau Irina. Multa putere, sa treci cu bine peste aceasta incercare. grup
Alica23
Scris: Monday, December 21, 2020 11:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2020
Irinan wrote:
Fetele care au fost operate de extrauterina ce stiti de anestezie? E partiala sau totala?

Mie mi-a facut totala..
Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 22, 2020 12:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:
Multa putere Irina.Nu vreau sa sune ca un repros dar medicul ar fi trebuit sa intervina mult mai repede ca sa fi evitat asta.Se stie ca o beta care nu se dubleaza nu ai ce astepta iar atata timp cat nu se vede nimic in uter si beta creste e clar ca nu este ok.Te-o tinut asa ca sa ce?sa ajungi unde esti acum.Eu sa fi fost in locul tau luam masuri mai repede cum a spus si Lili si nu ai fi trecut prin asta dar tu sti mai bine...
Sper sa iti poti petrece Craciunul cu familia ta nu in spital.Copiii tai au nevoie de tine.Sanatate multa!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.