|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Diagnostic final, sarcina tubara, partea dreapta. Trompa se rupe deja, mi a zis ca vede si lichid in abdomen. Si mi s a mai spus ca in momentul asta metrotrexatul nu mai are efect. E de operatie. Cum o sa pot, o sa anunt cum sunt |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Diagnostic final, sarcina tubara, partea dreapta. Trompa se rupe deja, mi a zis ca vede si lichid in abdomen. Si mi s a mai spus ca in momentul asta metrotrexatul nu mai are efect. E de operatie. Cum o sa pot, o sa anunt cum sunt
Firar... Irina, multa putere! Suntem alaturi de tine! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2020 Mesaje: 150
| Irinan wrote:Diagnostic final, sarcina tubara, partea dreapta. Trompa se rupe deja, mi a zis ca vede si lichid in abdomen. Si mi s a mai spus ca in momentul asta metrotrexatul nu mai are efect. E de operatie. Cum o sa pot, o sa anunt cum sunt
Multa putere si sa fii tare! Esti o luptatoare! |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Irina, suntem toate alaturi de tine, multa multa sanatate si sa treceti cu bine de asta |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 945
Irina, multa putere! Doamne ajuta sa treci cu bine peste! Iti suntem alaturi cu gandul! |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Fetele care au fost operate de extrauterina ce stiti de anestezie? E partiala sau totala? |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
Îmi pare tare rau Irina.. Multa putere sa treci peste ?i recuperare u?oara |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Cred ca generala se face, Irina |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Irinan wrote:Fetele care au fost operate de extrauterina ce stiti de anestezie? Eu partiala sau totala? Eu am avut anestezie de la brâu în jos ca la cezariana.... dar eu am facut atac de panica în timpul operetiei ?i apoi mi.a facut totala... ?i la cezariana cu Domi am cerut totala de frica sa nu fac iar atac de panica.... mami î?i ?in pumni sa fie totul bine... ?i curaj ?i sa dea DD sa te recuperezi repede... îmi pare foarte rau ca treci prin asta.... as fi vrut sa nu am dreptate |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
Off, Irina, imi pare asa de rau Nu ma asteptam sa fie asta diagnosticul final, doamne ajuta sa fie totul bine sa salveze trompa si sa te recuperezi usor! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Irinan wrote:Diagnostic final, sarcina tubara, partea dreapta. Trompa se rupe deja, mi a zis ca vede si lichid in abdomen. Si mi s a mai spus ca in momentul asta metrotrexatul nu mai are efect. E de operatie. Cum o sa pot, o sa anunt cum sunt Suntem alaturi de tine. Ma rog pt tine.Te imbratisez |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Irina, sper sa treci cu bine peste operatie si sa te refaci repede! Imi pare tare rau! Multa putere iti doreac!
Otilia, se vede a doua linie!! Felicitari! Maine mergi la beta!
Maria, te inteleg asa bine. Am avut si eu perioade cand ma simteam exact asa. Nu intelegeam de ce!! Iar intrebarile nu fac decat sa puna sare pe rana. Am plans mult si eu. Ai mare dreptate, infertilitatea doare. Te puup si sunt alaturi de tine!! Ai trecut si tu prin multe si poate mai ai de trecut niste obstacole, dar sunt convinsa ca vei reusi!! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
Imi pare sincer rau Irina. Multa putere, sa treci cu bine peste aceasta incercare. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2020 Mesaje: 150
| Irinan wrote:Fetele care au fost operate de extrauterina ce stiti de anestezie? E partiala sau totala?
Mie mi-a facut totala.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Irinan wrote:Diagnostic final, sarcina tubara, partea dreapta. Trompa se rupe deja, mi a zis ca vede si lichid in abdomen. Si mi s a mai spus ca in momentul asta metrotrexatul nu mai are efect. E de operatie. Cum o sa pot, o sa anunt cum sunt Multa putere Irina.Nu vreau sa sune ca un repros dar medicul ar fi trebuit sa intervina mult mai repede ca sa fi evitat asta.Se stie ca o beta care nu se dubleaza nu ai ce astepta iar atata timp cat nu se vede nimic in uter si beta creste e clar ca nu este ok.Te-o tinut asa ca sa ce?sa ajungi unde esti acum.Eu sa fi fost in locul tau luam masuri mai repede cum a spus si Lili si nu ai fi trecut prin asta dar tu sti mai bine... Sper sa iti poti petrece Craciunul cu familia ta nu in spital.Copiii tai au nevoie de tine.Sanatate multa! |
|
|