Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, December 19, 2020 10:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Aleahim wrote:

Cand e cazul de asa ceva, iese si la beta.
Irinan, nu mai stiu ce sa iti zic.Ma rog sa scapi cat mai repede, sa pot avea parte de sarbatori cat mai linistiteHands

Da, da am.citit ?i asta...la anul sper sa fie si la mine cu 2 linii coeur Buddy1
Maria.mmh
Scris: Sunday, December 20, 2020 12:22 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Am pa?it-o ?i eu cu un test de la barza ?i cu înca unul dar nu mai ?tiu ce marca a fost. Se vedea slab cu ochiul liber asa ca l-am pus în bli?
https://ibb.co/59FQGk4
Miri08
Scris: Sunday, December 20, 2020 3:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Adina Mariana wrote:
Irina iti tin pumnii sa se termine totul bine intr-un final.Cred ca incepe sa scada de acum inainte beta.Cel putin nu a mai crescut atata de mult.Ce trist este sa iti doresti sa scada beta cand defapt ne dorim sa creasca,dar nu si in cazul tauBye2

Maria imi pare rau ca nu a fost luna ta.Dupa simtome chiar am crezut ca e cu ochisori.La mine asa a fost,altfel nu iti dadeam sperante.Multa bafta in continuare si lupta pana iti vezi visul implinit.Soarele rasare pe strada tuturor odata si odata eu asa spun,doar ca toate la timpul lor,stie Dumnezeu cand.3 ani am asteptat si eu si cand mi-am pierdut speranta si ma pregateam de operatie laparoscopica am ramas.

Miri felicitari pt.inimioara.Nu stiu daca ai scris dar nu sunt gemeni?cum de ai avut asa valoare mare la beta?in legatura cu Covid,o sa treaca.In urma cu o luna si eu am fost pozitiva.Primele 10 zile am fost cam nasol dar acum sunt ca noua.Stai linistita ca trece,iar bebe este protejat.Mai greu o sa iti fie cu izolarea dar incearca sa te odihnesti cat mai mult,te va ajuta.Eu nu am putut sa ma odihnesc deloc cu un duracel dupa mine si asta a facut sa fie mai grea recuperarea dar tot a fost bine intr-un final.

Carlita,ma bucur ca esti mai bine si optimista si nu renunti sa iti implinesti visul.Mai ai acolo un puisor care asteapta sa se cuibareasca in burtica ta anul viitor.Pupici

Adina, nu, nu am gemeni. Am intrebat si eu medicul daca e normala valoarea beta si i-am spus ca mie mi se pare maricica iar el mi-a spus ca nu este maricica, atata timp cat este in limite chiar daca e mai aproape de limita superioara atunci e ok. Si mi-a confirmat ca, conform masuratorilor embrionului sarcina este de 6 sapt si 4 zile( asta vineri) ceea ce inseamna ca e fix cum aproximasem eu. Alte detalii nu am. Nu stiu de ce la unele femei exista discrepante mari intre valorile beta masurate in acelasi moment al sarcinilor.oare oare oare
Adina Mariana
Scris: Sunday, December 20, 2020 8:33 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Miri08 wrote:

Adina, nu, nu am gemeni. Am intrebat si eu medicul daca e normala valoarea beta si i-am spus ca mie mi se pare maricica iar el mi-a spus ca nu este maricica, atata timp cat este in limite chiar daca e mai aproape de limita superioara atunci e ok. Si mi-a confirmat ca, conform masuratorilor embrionului sarcina este de 6 sapt si 4 zile( asta vineri) ceea ce inseamna ca e fix cum aproximasem eu. Alte detalii nu am. Nu stiu de ce la unele femei exista discrepante mari intre valorile beta masurate in acelasi moment al sarcinilor.oare oare oare
Daca este totul in regula asta e tot ce conteaza.Probabil a avut loc implantarea mai devreme si de aici valoarea la beta atat de mare.Mai cunosc si eu cazuri cu beta ft.mare si doar un bebe.Nu stiu nici eu de ce difera asa de la o femeie la alta.Cine stie...sa ai sarcina usoaracomputerlove

Ps: Vezi ca la tiketul care ti l-ai pus apare un link doar.Trebuie sa copiezi linkul unde scrie Bb code si ala sa il pui la semnatura.Doar asa se va vedea doar tiketul nu si linkul.
Georgiana bogdan
Scris: Sunday, December 20, 2020 2:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/16/2020
Buna fetelor! Pentru cele care au facut beta hcg, am o întrebare? L ati facut pe stomacul gol? Pentru ca eu l am facut fix dupa ce am mancat si am baut cafea, si am luat si Eutyrox. Cele de la recep?ie mi au spus ca nu e musai sa se faca hcg ul pe stomacul gol, apoi am vazut pe site ul clinicii Synevo unde am facut analiza ca trebuia facut pe stomacul gol sau cu c pu?in 5 6 ore dupa masa. Oare a influen?at rezultatul?
Aleahim
Scris: Sunday, December 20, 2020 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Georgiana bogdan wrote:
Buna fetelor! Pentru cele care au facut beta hcg, am o întrebare? L ati facut pe stomacul gol? Pentru ca eu l am facut fix dupa ce am mancat si am baut cafea, si am luat si Eutyrox. Cele de la recep?ie mi au spus ca nu e musai sa se faca hcg ul pe stomacul gol, apoi am vazut pe site ul clinicii Synevo unde am facut analiza ca trebuia facut pe stomacul gol sau cu c pu?in 5 6 ore dupa masa. Oare a influen?at rezultatul?

Nu are nicio legatura.Si eu l-am facut dupa ce am mancat.Nu influenteaza
BBEma
Scris: Sunday, December 20, 2020 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
Fetelor as avea si eu niste intrebari,probabil prostesti: eu fac teste de ovulatie si iau temp ca sa confirm ovulatia . Luna aceasta am ovulat in z15 fata de 17-18 cum se intampla de obicei si in ziua ovulatiei si urmatoarele 2 in fiecare zi o singura data am observat pe hartia igienica putin maro f deschis ... am pus o pe seama ovulatiei desi nu am mai avut asa vreodata, iar de azi un alb galbui cremos ... sper sa fie doar din cauza ovulatiei si nu altceva. Voi ce parere aveti?
Si as mai avea o intrebare: avand in vedere ca încercam sa concepem e ok sa caram cumparaturi grele si sa facem treburi casnice toata ziua ,nu? Cel putin pana in 6dpo de cand se presupune ca incepe implantarea....
scuze de detalii daca au fost deplasate si de intrebarile mele de gradinita . Va multumesc ! computerlove
freya1
Scris: Sunday, December 20, 2020 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
BBEma si eu zic ca sangerarea maronie a fost de la ovulatie si secretia creamy e normala dupa ovulatie
si da, poti avea o viata absolut normala cand incerci sa ai un copil, nu ai restrictii
BBEma
Scris: Sunday, December 20, 2020 4:42 PM
Nivel

Multumesc freya1!Cheek Kiss
Parca atunci cand vezi ca deja trece ceva timp de cand incerci si nu se intampla incepi sa te intrebi oare fac eu ceva ce nu trebuie ...
freya1
Scris: Sunday, December 20, 2020 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
crede-ma ca stiu prea bine :) mie la inceput imi era frica sa iau orice pastila sau sa beau o bere dupa ovulatie, dar in timp m-am mai relaxat, ca nu o poti tine asa ani de zile
BBEma
Scris: Sunday, December 20, 2020 5:16 PM
Nivel

freya1 wrote:
crede-ma ca stiu prea bine :) mie la inceput imi era frica sa iau orice pastila sau sa beau o bere dupa ovulatie, dar in timp m-am mai relaxat, ca nu o poti tine asa ani de zile

Yep! Inteleg perfect Lol asa sunt si eu acum Lol
Multumesc si sarcina si nastere usoara coeur
Sisi2
Scris: Sunday, December 20, 2020 6:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
BBEma eu cred ca secretia maronie a fost de la ovulatie.
Dupa ovulatie, poti avea o viata absolut normala. Eu cu o zi inainte de testul pozitiv am facut curat in toata casa, am tras canapeaua, am facut mancare. Nici prin cap nu mi-a trecut ca am ramas. Eram sigura ca o sa-mi vina.
Bineinteles, dupa ce am aflat,am avut grija de mine. Nu fac efort, nu ridic lucruri grele, nu fac bai fierbinti, etc.
BBEma
Scris: Sunday, December 20, 2020 6:48 PM
Nivel

Sisi2 wrote:
BBEma eu cred ca secretia maronie a fost de la ovulatie.
Dupa ovulatie, poti avea o viata absolut normala. Eu cu o zi inainte de testul pozitiv am facut curat in toata casa, am tras canapeaua, am facut mancare. Nici prin cap nu mi-a trecut ca am ramas. Eram sigura ca o sa-mi vina.
Bineinteles, dupa ce am aflat,am avut grija de mine. Nu fac efort, nu ridic lucruri grele, nu fac bai fierbinti, etc.

Multumesc pt raspuns! Si eu tot de la ovulatie cred ca a fost ca prea s a potrivit cu testul de ov. Asa am sa fac , o sa încerc sa am o viata cat mai normala mai ales ca acum e perioada cu curatenie,cumparaturi,agitatie.
Sarcina usoara si la termen iti doresc Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Sunday, December 20, 2020 9:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
BBEma wrote:

Multumesc pt raspuns! Si eu tot de la ovulatie cred ca a fost ca prea s a potrivit cu testul de ov. Asa am sa fac , o sa încerc sa am o viata cat mai normala mai ales ca acum e perioada cu curatenie,cumparaturi,agitatie.
Sarcina usoara si la termen iti doresc Cheek Kiss

Multumesc mult!!Cheek Kiss sper sa vina si la tine cat mai repede!!!hearts
Aleahim
Scris: Sunday, December 20, 2020 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
ANDREEA2929A wrote:

Da, da am.citit ?i asta...la anul sper sa fie si la mine cu 2 linii coeur Buddy1

Doamne ajutaHands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.