|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Va multumesc din suflet pt urarile de bine! Sper sa nu fie afectat bebe in vreun fel de acest covid.
Irina, sper din suflet ca macar luni sa se termine povestea asta trista pentru tine.Imi pare foarte rau si sper macar sa se termine cu bine Altceva nu stiu ce sa-ti spun, la Beta nu ma pricep dar poate fetele au dreptate si incepe sa scada si vei elimina pe care naturala
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Miri, felicitari pentru inimioara . Iar in ceea ce priveste covid-ul, sunt persoane care au fost contacti directi si nu au iesit pozitivi. Sper sa fie si cazul tau
Irina, chiar nu mai stiu ce sa zic. Te imbratisez si sper sa se termine cat mai repede toata treaba. Imi pare asa de rau!!! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/5/2020 Mesaje: 7
| Buna mamici aspirante, ma numesc Alexandra. Povestea mea e una lunga, pe scurt, pe la 30 de ani am început sa muncim ptr cre?terea familiei ?i dupa vreo cinci ani de nereu?ite ?i to?i atâ?ia doctori am dat peste acel doctor care sa fie la fel de nebun ca mine ca, unu- sa gaseasca cauza de ce nu ramân, 2 - sa ma ajute sa ramân... ?i dupa al?i 2 ani, un diagnostic de endometrioza gradul 5, un Amh de 0,6 la vârsta de 37 de ani cu ajutorul unui FIV am devenit parin?i. De?i ne doream 3 copii, acceptasem faptul ca asta e bine ca o avem macar pe gaza noastra. Toate bune ?i frumoase pana in Ianuarie 2020 când nu mai apare menstra ?i noi convin?i ca am intrat la menopauza, na in urma cu 3 ani aveam Amh de 0,6, mergem la control ca sa aflam, spre stupoarea noastra ca sunt gravida in 6 saptamâni...... ?oc plânsete minune mare.... cum se poate a?a ceva... nici macar nu încercam...... toate bune ?i frumoase .... extaz total pana la 11 saptamâni când la control bebele era oprit din evolu?ie...... dezastru total..... o durere de neexplicat.... o pierdere îngrozitor de suportat..... întreruperea de sarcina a fost in Martie ... dupa pauza de 3 luni ne-am apucat din nou in a muncii ptr un al doilea bebe.... normal ca nu se intamplaNuStiu .... acum speram in continuare .... dar pe lânga acea endometrioza ?i Amh mic mai adaugam ?i vârsta de 40 de ani care clar nu vine ca Bonus.... dar speram... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| freya1 wrote:si eu zic ca se va opri din crescut si va incepe sa scada, Irina oana, probabil pt ca tratamentul medicamentos e ceva serios, metotrexatul e un chimioterapic precum cele utilizate in cancer, are efecte secundare (iti suprima sistemul imunitar) si minim 6 luni apoi nu poti concepe pt ca e risc de malformatii grave... deci daca se poate evita, e mai bine Vedem luni |
| freya1 wrote:la extrauterina nu merge arthrotec, arthrotec doar provoaca contractii uterine care ajuta la eliminarea unei sarcini aflate in uter metotrexatul opreste cresterea celulelor, ideea e ca sarcina sa nu mai creasca in trompa ca sa nu mai fie riscul de a rupe trompa Aflu si eu lucruri noi, despre avortul medicamentos nu stiu mare lucru. Dar unde am citit despre eliminarea extrauterinei numai despre metotrexat am gasit ca varianta medicamentoasa |
| Miri08 wrote:Va multumesc din suflet pt urarile de bine! Sper sa nu fie afectat bebe in vreun fel de acest covid. Irina, sper din suflet ca macar luni sa se termine povestea asta trista pentru tine.Imi pare foarte rau si sper macar sa se termine cu bine Altceva nu stiu ce sa-ti spun, la Beta nu ma pricep dar poate fetele au dreptate si incepe sa scada si vei elimina pe care naturala Sigur vei fi bine Miri, ai incredere in bebelusul tau. Eu in sarcina cu baietelul, am facut o pneumonie urata pe la 15 s. Am fost in spital, e 3 internare la sarcina aia deja. Tratesem cu antibiotic o infectie urinara, plus mai luasem pt ceva ,dar nu mai stiu pt ce.. tuseam de mama focului, iar d na dr care m a internat ,mi a zis asa intr o doara ca nu stie cum va merge sarcina mea cu atata antibiotic.. acum, baietelul are 4 anisori.. cum spuneam, in fata oricarei provocari, gasim forta necesara sa i facem fata. Asa si tu, daca o fi sa fi pozitiva, sigur o sa fie bine |
| AlexandraEli wrote:Buna mamici aspirante, ma numesc Alexandra. Povestea mea e una lunga, pe scurt, pe la 30 de ani am început sa muncim ptr cre?terea familiei ?i dupa vreo cinci ani de nereu?ite ?i to?i atâ?ia doctori am dat peste acel doctor care sa fie la fel de nebun ca mine ca, unu- sa gaseasca cauza de ce nu ramân, 2 - sa ma ajute sa ramân... ?i dupa al?i 2 ani, un diagnostic de endometrioza gradul 5, un Amh de 0,6 la vârsta de 37 de ani cu ajutorul unui FIV am devenit parin?i. De?i ne doream 3 copii, acceptasem faptul ca asta e bine ca o avem macar pe gaza noastra. Toate bune ?i frumoase pana in Ianuarie 2020 când nu mai apare menstra ?i noi convin?i ca am intrat la menopauza, na in urma cu 3 ani aveam Amh de 0,6, mergem la control ca sa aflam, spre stupoarea noastra ca sunt gravida in 6 saptamâni...... ?oc plânsete minune mare.... cum se poate a?a ceva... nici macar nu încercam...... toate bune ?i frumoase .... extaz total pana la 11 saptamâni când la control bebele era oprit din evolu?ie...... dezastru total..... o durere de neexplicat.... o pierdere îngrozitor de suportat..... întreruperea de sarcina a fost in Martie ... dupa pauza de 3 luni ne-am apucat din nou in a muncii ptr un al doilea bebe.... normal ca nu se intamplaNuStiu .... acum speram in continuare .... dar pe lânga acea endometrioza ?i Amh mic mai adaugam ?i vârsta de 40 de ani care clar nu vine ca Bonus.... dar speram... Bine ai venit Alexandra, sedere cat mai scurta la aspirante. Niciodata sa nu ti pierzi speranta, daca s a intamplat o data minunea se poate repeta |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/5/2020 Mesaje: 7
| Este sigurul lucru ce ma face sa merg înainte , sa sper, ca daca sa întâmplat odata se va întâmpla ?i a doua oara ... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Irinan wrote:Sigur vei fi bine Miri, ai incredere in bebelusul tau. Eu in sarcina cu baietelul, am facut o pneumonie urata pe la 15 s. Am fost in spital, e 3 internare la sarcina aia deja. Tratesem cu antibiotic o infectie urinara, plus mai luasem pt ceva ,dar nu mai stiu pt ce.. tuseam de mama focului, iar d na dr care m a internat ,mi a zis asa intr o doara ca nu stie cum va merge sarcina mea cu atata antibiotic.. acum, baietelul are 4 anisori.. cum spuneam, in fata oricarei provocari, gasim forta necesara sa i facem fata. Asa si tu, daca o fi sa fi pozitiva, sigur o sa fie bine
Multumesc din suflet Sincer nu stiu de unde mai ai atata putere si optimism sa dai si sfaturi celorlalte aspirici cand tu esti in situatia in care esti Te imbratisez |
| Miri08 wrote:Multumesc din suflet Sincer nu stiu de unde mai ai atata putere si optimism sa dai si sfaturi celorlalte aspirici cand tu esti in situatia in care esti Te imbratisez In situatia in care sunt, din pacate, nu pot face nimic, decat sa astept. Ce a depins de mine am facut.. |
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| EllaMaria wrote:Andreea anul 2021 e anul norocos! Miri ma bucur ca e totul bine cu bebe si te-ai linistit in privinta aceasta Cat despre situatia mamei tale, sper sa treaca cu bine peste, iar tu sa incerci sa nu te stresezi ca nu face bine bebelului. Da, da asa zic si eu de vreo 3 ani incoace . Va fi de data asta mergem hotarâ?i la barzoi |
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Maria.mmh wrote:Ei...si eu care eram aici in plina galerie! Maria nu te las singurica la greu eu nu mi mai fac galerie ca stiu deznodamantul. Ce e ciudat, foarte ciudat chiar vorbeam si cu sotul, am ramas in martie si de atunci nimic. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Irina iti tin pumnii sa se termine totul bine intr-un final.Cred ca incepe sa scada de acum inainte beta.Cel putin nu a mai crescut atata de mult.Ce trist este sa iti doresti sa scada beta cand defapt ne dorim sa creasca,dar nu si in cazul tau
Maria imi pare rau ca nu a fost luna ta.Dupa simtome chiar am crezut ca e cu ochisori.La mine asa a fost,altfel nu iti dadeam sperante.Multa bafta in continuare si lupta pana iti vezi visul implinit.Soarele rasare pe strada tuturor odata si odata eu asa spun,doar ca toate la timpul lor,stie Dumnezeu cand.3 ani am asteptat si eu si cand mi-am pierdut speranta si ma pregateam de operatie laparoscopica am ramas.
Miri felicitari pt.inimioara.Nu stiu daca ai scris dar nu sunt gemeni?cum de ai avut asa valoare mare la beta?in legatura cu Covid,o sa treaca.In urma cu o luna si eu am fost pozitiva.Primele 10 zile am fost cam nasol dar acum sunt ca noua.Stai linistita ca trece,iar bebe este protejat.Mai greu o sa iti fie cu izolarea dar incearca sa te odihnesti cat mai mult,te va ajuta.Eu nu am putut sa ma odihnesc deloc cu un duracel dupa mine si asta a facut sa fie mai grea recuperarea dar tot a fost bine intr-un final.
Carlita,ma bucur ca esti mai bine si optimista si nu renunti sa iti implinesti visul.Mai ai acolo un puisor care asteapta sa se cuibareasca in burtica ta anul viitor.Pupici |
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ANDREEA2929A wrote:Maria nu te las singurica la greu eu nu mi mai fac galerie ca stiu deznodamantul. Ce e ciudat, foarte ciudat chiar vorbeam si cu sotul, am ramas in martie si de atunci nimic.
Andreea, Adina, am zis.. Sper doar sa nu ramân veterana aici Ma pusesera ?i pe mine pe gânduri transpira?iile alea ?i durerea de sâni care a durat 2 saptamâni. Nu a fost sa fie. O sa ne dam silinta mai mult luna asta |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Irinan wrote:Beta de azi 650.. la ce sangerari am,ma asteptam sa scada. Totusi creste, foarte putin dar creste Pff nu vreu sa te sperii.. dar ?i eu înainte sa îl am pe Dominic cu 2 ani înainte am avut sarcina extrauterina ?i am ramas fara trompa dreapta.... ?i eu am sângerat foarte mult... ?i nu sa vazut sarcina pe nicaieri... am fost la urgenta ?i mi-a facut chiuretaj a zis ca am pierdut sarcina.... dar dupa chiuretaj am mai sângerat 2 saptamâni ca naiba.... pana am ajuns iar la urgenta ?i dr de atunci care ma chiuretaj a zis... las draga ca nj ai nimic e normal sa sângereze dar hai ca te interne sa î?i fac analize... ?i la analiza de sânge a ie?it sarcina... ?i a 2 zi diminea?a mi sa spart trompa în spital era sa mor am fost la 10 minute de moarte norocul meu a fost ca eram în spital.... deci nu este de joaca.... eu zic sa mai ceri un sfat ?i la alt Dr... ?i sa dea D-zeu sa nu fie extrauterina... dar daca beta creste sigur sarcina este ?i este pe undeva pozi?ionata ?i nu se vede la eco... eu aveam 10 saptamâni când sa spart trompa ?i tot nu se vedea la ecograf .... Nu vreau sa te sperii dar nu e nici de culcat pe o ureche multa sanatate |
|
|