Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Thursday, December 17, 2020 1:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:
Eu va multumesc mult, nu va suparati pe mine, imi vars si eu oful... asa ma mai enerveaza anumite persoane.. cei de familie, stiu ce se intampla. Cand ma intreaba ce se intampla si povestesc , primesc raspunsuri gen : tu poate nu esti gravida.. degeaba incerc eu sa explic de ce nu se vede etc.. cred ca imi bat gura degeaba

Avea mamaie o vorba "pune-le, maica, la cur!".
Nu mai lua in seama toate astea, multi habar nu au ce presupune psihic si fizic asa ceva, deci nu are rost.
Te imbratisez tare, tare Buddy1 Cheek Kiss
carlita
Scris: Thursday, December 17, 2020 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Irinan wrote:
N am rezolvat nimic nici azi.. mi a facut eco, dar tot nu se vede nimic. Pe partea dreapta, unde mi a zis marti ca s ar vedea ceva mi a zis ca e lichid gestational, ce o mai fi si ala (banuiesc corp galben). Si sa repet hcg sambata, deoarece la eco ar trebui sa se vada ceva dupa ce depaseste valoarea de 1000, doamna dr e de garda duminica si in functie de cum ma simt ma vede iar duminica sau luni. Eu simt ca nu mai am mult si clachez... mi a zis sa nu ne grabim cu eliminarea sarcinii dar nici sa lasam sa se rupa ceva pe undeva

Irina, eu cred ca ea nu era sigura ca tu stii cand ai ovulat si se gandeste la varianta ca tu de fapt nu ai 6 sapt implinite. Poate ti se pare ca nu ai rezolvat mare lucru, stiu ca vrei doar sa scapi, dar totusi s-ar putea sa fie spre binele tau amanarea asta, in ideea ca poate se declanseaza singura eliminarea si scapi de metrotrexat. App, cred ca ai dreptate, si iti trebuie pauza de 6 luni pt conceptie dupa metrotrexat. Si daca ea zice ca inca nu e pericol sa se rupa trompa, apoi cred ca a evaluat riscurile.
E foarte important ca poti apela la ea in orice moment cand ti se pare ca ceva nu e in regula, gen sa inceapa dureri abdominale specifice extrauterinei si macar nu stai cu stresul incotro s-o iei sa gasesti si un pic de competenta. Ai intrebat-o daca sa continui cu arefamul? Cum ti s-a parut dr? Poti sa-mi zici si in privat.
Aleahim
Scris: Thursday, December 17, 2020 6:11 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Asa e Carlita.La metrotrexat se recomanda 6 luni pauza, unii medici recomanda si 12.
Bine ar fi sa scape faraHands
Irinan
Scris: Thursday, December 17, 2020 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Fetelor n am cuvintecampfire
Irinan
Scris: Thursday, December 17, 2020 9:06 PM
Nivel

carlita wrote:

Irina, eu cred ca ea nu era sigura ca tu stii cand ai ovulat si se gandeste la varianta ca tu de fapt nu ai 6 sapt implinite. Poate ti se pare ca nu ai rezolvat mare lucru, stiu ca vrei doar sa scapi, dar totusi s-ar putea sa fie spre binele tau amanarea asta, in ideea ca poate se declanseaza singura eliminarea si scapi de metrotrexat. App, cred ca ai dreptate, si iti trebuie pauza de 6 luni pt conceptie dupa metrotrexat. Si daca ea zice ca inca nu e pericol sa se rupa trompa, apoi cred ca a evaluat riscurile.
E foarte important ca poti apela la ea in orice moment cand ti se pare ca ceva nu e in regula, gen sa inceapa dureri abdominale specifice extrauterinei si macar nu stai cu stresul incotro s-o iei sa gasesti si un pic de competenta. Ai intrebat-o daca sa continui cu arefamul? Cum ti s-a parut dr? Poti sa-mi zici si in privat.

N am mai intrebat de arefam, l am oprit eu de marti seara n am mai luat. Si vad ca sangerarile devin mai abundente, am facut un test digital in seara asta si imi arata tot 2-3 saptamani la varsta conceptiei. Mi a zis sa o sun oricand, am vazut ca raspunde la tel. Vreo 3 paciente au sunat o cat era cu mine si le a raspuns. Mi a parut foarte draguta ca persoana, si destul de empatica. A observat cicatricea de la cezariana inainte sa apuc sa i zic eu.. mi a dat incredere, ce sa mai.. cred ca pe viitor o sa merg cu ea mai departe
Irinan
Scris: Thursday, December 17, 2020 9:36 PM
Nivel

Am desfacut testele digitale si le am asezat in ordinea in care le am facut. Iar la ultimele 2, desi la indicator saptamani imi arata la amandoua 2-3, eu vad o diferente notabila intre ele. Penultimul e facut in 15-12 ,iar ultimul in seara asta. O diferenta de vreo 48 ore

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20201217-213324_gallery.jpg

Miri08
Scris: Thursday, December 17, 2020 9:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Da! Asa e , chiar e o diferenta, se vede clar ca e !
E foarte grea perioada asta prin care treci .Mi se pare un cosmar care nu se mai termina .Sper macar sa se termine cu bine din pucnt de vedere fizic ca psihic oricum esti daramataCray Cray Cray
Georgiana bogdan
Scris: Friday, December 18, 2020 9:25 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/16/2020
Buna fetelor. Ieri de dimineata am mai facut 2 teste de sarcina care din nou au irsit pozitive. Am fost la medic pentru o ecografie, însa am avut cea mai neplacuta experienta din viata mea. Cum am întrat în cabinet ?i inam spus doctorului problema( doctorul meu ginecolog ma putea primi doar luni si am fost la altcineva pentru ca eram nerabdatoare), dupa ce I am spus ca as dori o ecografie ca am 5 teste de sarcina pozitive, doctorul mi a spus: dore?ti avort? Nu pot sa în?eleg cum un doctor poate fi contra viata?! Nu am men?ionat niciodata ca as dori avort. Mi a facut eco si mi a spus ini?ial ca se vede cum ca s ar forma ceva, apoi ca nu se vede ?i ca nu stie citez "da..nu ?tiu ori e prea devreme nu ?tiu.. aa poate e sarcina extrauterina) i am spus ca ?tiu ca sarcina uterina vine cu dureri mari( citez ..a da..da nu mereu! Hm..nu ?tiu ce sa va zic mai venti o data la mine peste o sapt) de a dreptul revoltator raspunsul lui!

Georgiana bogdan attached the following image(s):
received_419418302520201.jpeg

Georgiana bogdan
Scris: Friday, December 18, 2020 9:33 AM
Nivel

Men?ionez ca i am spus ca am 5 teste de sarcina pozitive cele 2 de ieri diminea?a cu prima urina (v am ata?at poza) intai s a colorat a 2a liniuta cea de sarcina, apoi cea de control iar dansul mi a spus ca " sunt proaste testele din comert" i am spus ok, dar 5 teste toate proaste de la diferite farmacii? A spus ca da ?i daca am 20 lei sa cumpar un test de la el. I am spus ca da, m a trimis la toaleta sa I aduc urina intr un pahar ( nu îmi prea venea sa fac asa ca m am chinuit) mi a facut testul care a iesit negativ si mi a spus ca sigur asa sunt ?i celelalte si cum ca nu ma crede ca sunt pozitive. Faptul care m a intrigat cel mai mult, am vrut sa ii platesc testul de sarcina ?i aveam doar o bancnota de 50 lei,mi a spus ca nu are sa îmi dea rest, clinica are casierie, i am spus ca voi plati jos la casierie si a spus un NU raspicat! Si ca o sa I dau banii când mai vin la el! Ce parere ave?i? Chiar as dori sa îl reclam pe acest "doctor"
Aleahim
Scris: Friday, December 18, 2020 9:35 AM
Nivel

Georgiana bogdan wrote:
Buna fetelor. Ieri de dimineata am mai facut 2 teste de sarcina care din nou au irsit pozitive. Am fost la medic pentru o ecografie, însa am avut cea mai neplacuta experienta din viata mea. Cum am întrat în cabinet ?i inam spus doctorului problema( doctorul meu ginecolog ma putea primi doar luni si am fost la altcineva pentru ca eram nerabdatoare), dupa ce I am spus ca as dori o ecografie ca am 5 teste de sarcina pozitive, doctorul mi a spus: dore?ti avort? Nu pot sa în?eleg cum un doctor poate fi contra viata?! Nu am men?ionat niciodata ca as dori avort. Mi a facut eco si mi a spus ini?ial ca se vede cum ca s ar forma ceva, apoi ca nu se vede ?i ca nu stie citez "da..nu ?tiu ori e prea devreme nu ?tiu.. aa poate e sarcina extrauterina) i am spus ca ?tiu ca sarcina uterina vine cu dureri mari( citez ..a da..da nu mereu! Hm..nu ?tiu ce sa va zic mai venti o data la mine peste o sapt) de a dreptul revoltator raspunsul lui!

Neata Georgiana. Despre asa zisul medic ce sa spun.As avea grija sa nu ii mai calc pragul vreodata.
Dar ce nu inteleg eu, e de ce ai mers asa devreme la medic.Nu exista nicio sansa sa se vada ceva.Sacul si vezicula vitelina se vad undeva in jurul varstei de 5 sapt, iar embrionul si inima, cam pe la 6 sapt.
Cu alte cuvinte, la 1 saptamana, 2 de intarziere a menstruatiei.
Cum au zis si alte fete, daca vrei sa te convingi ca e sarcina, fa un beta hcg
Georgiana bogdan
Scris: Friday, December 18, 2020 9:44 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Neata Georgiana. Despre asa zisul medic ce sa spun.As avea grija sa nu ii mai calc pragul vreodata.
Dar ce nu inteleg eu, e de ce ai mers asa devreme la medic.Nu exista nicio sansa sa se vada ceva.Sacul si vezicula vitelina se vad undeva in jurul varstei de 5 sapt, iar embrionul si inima, cam pe la 6 sapt.
Cu alte cuvinte, la 1 saptamana, 2 de intarziere a menstruatiei.
Cum au zis si alte fete, daca vrei sa te convingi ca e sarcina, fa un beta hcg

Am sperat ca poate poate se vede ceva, nu ma a?teptam la asemenea raspunsuri din partea doctorului, mai ales ca dansul "nu stia" cum a si spus..:( a?tept sa mai treaca timpul si voi vedea..:(
Aleahim
Scris: Friday, December 18, 2020 9:52 AM
Nivel

Georgiana bogdan wrote:

Am sperat ca poate poate se vede ceva, nu ma a?teptam la asemenea raspunsuri din partea doctorului, mai ales ca dansul "nu stia" cum a si spus..:( a?tept sa mai treaca timpul si voi vedea..:(

Chiar daca mergi luni, tot nu o sa se vada nimic si mai rau iti faci, pe langa faptul ca arunci banutii pe geam.O analiza de sange e 50 de lei si ai un raspuns clar.
Georgiana bogdan
Scris: Friday, December 18, 2020 9:57 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Chiar daca mergi luni, tot nu o sa se vada nimic si mai rau iti faci, pe langa faptul ca arunci banutii pe geam.O analiza de sange e 50 de lei si ai un raspuns clar.

O sa a?tept sa treca perioada de CM sa vad daca imi vine sau nu iar apoi voi face beta hcg..nu vreau sa ma mai deziluzionez iar
carlita
Scris: Friday, December 18, 2020 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Irinan wrote:

N am mai intrebat de arefam, l am oprit eu de marti seara n am mai luat. Si vad ca sangerarile devin mai abundente, am facut un test digital in seara asta si imi arata tot 2-3 saptamani la varsta conceptiei. Mi a zis sa o sun oricand, am vazut ca raspunde la tel. Vreo 3 paciente au sunat o cat era cu mine si le a raspuns. Mi a parut foarte draguta ca persoana, si destul de empatica. A observat cicatricea de la cezariana inainte sa apuc sa i zic eu.. mi a dat incredere, ce sa mai.. cred ca pe viitor o sa merg cu ea mai departe

Abia astept sa ne scrii cum au mai evoluat lucrurile, tot sper sa reusesti natural. Dr raspunde la tel si te resuna ea daca e intr-o operatie sau nu poate vorbi la momentul ala. Ii poti lasa si un mesaj, la o adica. Eu zic ca e foarte bine ca ai intrerupt Arefamul. Sper ca si beta sa-ti iese in scadere de acum. E bine sa pastrezi legatura cu ea, sa mergi la un control dupa ce se termina sangerarea. grup
Andreeax
Scris: Friday, December 18, 2020 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Georgiana bogdan wrote:

O sa a?tept sa treca perioada de CM sa vad daca imi vine sau nu iar apoi voi face beta hcg..nu vreau sa ma mai deziluzionez iar

Cum a spus ?i Aleahim,e prea devreme ?i luni sa mergi la medic. Cel mai devreme la 5 saptamâni. ?i pana aj la medic ar trebui alea dozezi beta hcg macar de doua ori la interval de 48 de ore,analiza o sa te lamureasca 100% ?i in felul asta ?i medicul î?i poate da seama ce ar trebui sa vada in func?ie de valoarea ei care doar la rezultate de peste 1000 de unita?i ar trb sa fie vizibil ceva in uter. Î?i ?in pumnii! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.