Clubul aspirantelor - 83
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Wednesday, December 16, 2020 6:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Irinan wrote:
Beta de azi 632,3..Bye2 tot creste
Multumesc AndreeaCheek Kiss

Ooof Irina.Maine mergi la medic?
Sper sa scapi o data, ca e prea mult pt sufletul tau
Georgiana bogdan
Scris: Wednesday, December 16, 2020 6:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/16/2020
Aleahim wrote:

Nu stiu ce sa zic, dar e suuuper devreme pentru test, daca mai ai 9 zile pana la menstruatie.
Sa zicem ca ai faza luteala de 14 zile, ai avea 5,6zile dpo.Implantarea slabe sanse sa fi avut loc.
Parerea mea e sa astepti macar, macaaaaar pana cu 2 zile inainte de menstruatie

Stiu asta, dar sunt foarte nerabdatoare Love bounce o sa l repet maine cu prima urina! Sper sa fie cu ochi?ori!hearts
Miri08
Scris: Wednesday, December 16, 2020 7:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Georgiana bogdan wrote:

Stiu asta, dar sunt foarte nerabdatoare Love bounce o sa l repet maine cu prima urina! Sper sa fie cu ochi?ori!hearts

Iti tinem pumnii.Desi e devreme pt teste, eu vad acolo liniuta , foarte pala dar este !
Sa ne tii la curent cu testul de maine Clap Clap Clap
Andreeax
Scris: Wednesday, December 16, 2020 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Georgiana bogdan wrote:

Bine ai venit si ?edere cât mai scurta pe aici! A?a arata ?i testul meu dar eu eram in 9 dpo ?i din ce în?eleg de la tine e?ti doar in 5-6 dpo ceea ce e prea devreme ?i improbabil sa po?i avea un test pozitiv. Poate ai ovulat mai devreme decât crezi. Eu as zice sa faci un beta sa scapi de îndoieli. Î?i ?in pumnii. majoreta

Irina,sper sa scapi cât mai curând de toate astea,e crunt ce ?i se întâmpla! Cheek Kiss

Maria,tot timpul î?i deschid chartul ?i te citesc! Vine ea ?i ziua ta! Cheek Kiss

Andreea,înca nu e ro?u,mai sunt speran?e. Î?i ?in pumnii. majoreta
OtiliaC
Scris: Wednesday, December 16, 2020 7:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Georgiana bogdan wrote:
C.M are 30 zile si deobicei este regulat. Am mici intepaturi în ovare care m au pus pe gânduri, si sanii mari?i

Eu cred ca este super devreme, asta daca nu ai avut ovulatia mai devreme. Mai repeta peste cateva zile, sa dea Doamne-Doamne sa fie cu ochisori! love
OtiliaC
Scris: Wednesday, December 16, 2020 7:44 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Bine ai venit si ?edere cât mai scurta pe aici! A?a arata ?i testul meu dar eu eram in 9 dpo ?i din ce în?eleg de la tine e?ti doar in 5-6 dpo ceea ce e prea devreme ?i improbabil sa po?i avea un test pozitiv. Poate ai ovulat mai devreme decât crezi. Eu as zice sa faci un beta sa scapi de îndoieli. Î?i ?in pumnii. majoreta

Irina,sper sa scapi cât mai curând de toate astea,e crunt ce ?i se întâmpla! Cheek Kiss

Maria,tot timpul î?i deschid chartul ?i te citesc! Vine ea ?i ziua ta! Cheek Kiss

Andreea ce mai faci? Cand afli ce bebe ai in burtica?majoreta
Sisi2
Scris: Wednesday, December 16, 2020 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Irina, iti doresc sa treci cat mai repede peste toata aceasta situatie. Sper din suflet sa fii bine! Cheek Kiss imi pare asa rau ca trebuie sa treci prin asta. grup

Maria, imi pare rau pentru ziua 1! Te imbratisezgrup

Andreea, iti tin pumnii!!! Haaai cu testu pozitiv!!!hearts sa ramana temperatuta sus!

Georgiana, bine ai venit si sedere cat mai scurta! Eu zic ca e foarte devreme pentru test de urina dar iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Sa ne tii la curent. Gossip
Georgiana bogdan
Scris: Wednesday, December 16, 2020 7:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/16/2020
Sisi2 wrote:
Irina, iti doresc sa treci cat mai repede peste toata aceasta situatie. Sper din suflet sa fii bine! Cheek Kiss imi pare asa rau ca trebuie sa treci prin asta. grup

Maria, imi pare rau pentru ziua 1! Te imbratisezgrup

Andreea, iti tin pumnii!!! Haaai cu testu pozitiv!!!hearts sa ramana temperatuta sus!

Georgiana, bine ai venit si sedere cat mai scurta! Eu zic ca e foarte devreme pentru test de urina dar iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Sa ne tii la curent. Gossip

Va mul?umesc mult,fetelor! Va tin la curent!chitara
Andreeax
Scris: Wednesday, December 16, 2020 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020

Sunt bine! Mul?umesc de întrebare,Otilia! Am aflat de la prima morfologie la 12 saptamâni ca o sa avem un baie?el ?i baie?el ramâne pt ca am facut ?i un test genetic.
OtiliaC
Scris: Wednesday, December 16, 2020 8:52 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Sunt bine! Mul?umesc de întrebare,Otilia! Am aflat de la prima morfologie la 12 saptamâni ca o sa avem un baie?el ?i baie?el ramâne pt ca am facut ?i un test genetic.

Sa fie sanatos!Sarcina usoara in continuare! love love
Maria.mmh
Scris: Wednesday, December 16, 2020 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Sisi, nu e bai. Sunt ok. Pot spune chiar ciudat de ok Lol ma cam morcovisem dupa testul negativ de?i mi-o facusem cu mana mearas
Andreea, felicitari pentru baie?el! coeur iar în legatura cu chart-ul meu, am zile la birou când îl deschid ?i fac "analiza pe text" Lol
Acum de sarbatori ca e ?i sotul acasa pana în ianuarie ma gândesc ca putem sa încercam mai des. Câteodata mi-e ciuda ca am impresia ca nu prestam cât trebuie, dar asta e situa?ia.. cry

LE: după ce am avut atâtea perioade în care ciclul a durat peste 70 zile, acum chiar ma bucur ca îmi vine aproape ca inainteLol

LE2: știu ca suna puțin aiurea, dar exista vre-un aplicator de ovule sa cumpăr de la farmacie? În perioada asta e puțin "incomod" cu ovulele. Având în vedere ca arata ca niște pastile obișnuite capsulate, pe care trebuie sa le umezesc înainte de a le baga și devin super alunecoase. Iar în zilele astea habar nu am cum puii mei sa le bag, dacă ma înțelegeți ce vreau sa spun uff
MariaS
Scris: Thursday, December 17, 2020 12:56 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Maria din cate stiu era Canesten avea aplicator, separat nu stiu sa existe dar poti intreba la farmacie poate ai noroc.

Bun venit si ?edere cat mai scurta fetelor noi.

Irina îmi pare nespus de rau prin ceea ce treci,sper sa fie totul bine intr-un final Hands Cheek Kiss

Carlita ma bucur ca esti bine.

Irinan
Scris: Thursday, December 17, 2020 7:52 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Aleahim wrote:

Ooof Irina.Maine mergi la medic?
Sper sa scapi o data, ca e prea mult pt sufletul tau

Da azi merg la medic.. am niste emotii.. este mult, dar sti cum e, cand simti ca nu mai poti mai poti un picBye2
Irinan
Scris: Thursday, December 17, 2020 7:53 AM
Nivel

Georgiana bogdan wrote:

Ai repetat azi?
Irinan
Scris: Thursday, December 17, 2020 7:53 AM
Nivel

Andreeax wrote:

Multumesc AndreeaCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.