|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Irinan wrote:Beta de azi 632,3.. tot creste Multumesc Andreea Ooof Irina.Maine mergi la medic? Sper sa scapi o data, ca e prea mult pt sufletul tau |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/16/2020 Mesaje: 14
| Aleahim wrote: Nu stiu ce sa zic, dar e suuuper devreme pentru test, daca mai ai 9 zile pana la menstruatie. Sa zicem ca ai faza luteala de 14 zile, ai avea 5,6zile dpo.Implantarea slabe sanse sa fi avut loc. Parerea mea e sa astepti macar, macaaaaar pana cu 2 zile inainte de menstruatie
Stiu asta, dar sunt foarte nerabdatoare o sa l repet maine cu prima urina! Sper sa fie cu ochi?ori! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Georgiana bogdan wrote:Stiu asta, dar sunt foarte nerabdatoare o sa l repet maine cu prima urina! Sper sa fie cu ochi?ori!
Iti tinem pumnii.Desi e devreme pt teste, eu vad acolo liniuta , foarte pala dar este ! Sa ne tii la curent cu testul de maine |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Georgiana bogdan wrote:Stiu asta, dar sunt foarte nerabdatoare o sa l repet maine cu prima urina! Sper sa fie cu ochi?ori!
Bine ai venit si ?edere cât mai scurta pe aici! A?a arata ?i testul meu dar eu eram in 9 dpo ?i din ce în?eleg de la tine e?ti doar in 5-6 dpo ceea ce e prea devreme ?i improbabil sa po?i avea un test pozitiv. Poate ai ovulat mai devreme decât crezi. Eu as zice sa faci un beta sa scapi de îndoieli. Î?i ?in pumnii.
Irina,sper sa scapi cât mai curând de toate astea,e crunt ce ?i se întâmpla!
Maria,tot timpul î?i deschid chartul ?i te citesc! Vine ea ?i ziua ta!
Andreea,înca nu e ro?u,mai sunt speran?e. Î?i ?in pumnii. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Georgiana bogdan wrote:C.M are 30 zile si deobicei este regulat. Am mici intepaturi în ovare care m au pus pe gânduri, si sanii mari?i
Eu cred ca este super devreme, asta daca nu ai avut ovulatia mai devreme. Mai repeta peste cateva zile, sa dea Doamne-Doamne sa fie cu ochisori! |
| Andreeax wrote: Bine ai venit si ?edere cât mai scurta pe aici! A?a arata ?i testul meu dar eu eram in 9 dpo ?i din ce în?eleg de la tine e?ti doar in 5-6 dpo ceea ce e prea devreme ?i improbabil sa po?i avea un test pozitiv. Poate ai ovulat mai devreme decât crezi. Eu as zice sa faci un beta sa scapi de îndoieli. Î?i ?in pumnii. Irina,sper sa scapi cât mai curând de toate astea,e crunt ce ?i se întâmpla! Maria,tot timpul î?i deschid chartul ?i te citesc! Vine ea ?i ziua ta! Andreea,înca nu e ro?u,mai sunt speran?e. Î?i ?in pumnii. Andreea ce mai faci? Cand afli ce bebe ai in burtica? |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Irina, iti doresc sa treci cat mai repede peste toata aceasta situatie. Sper din suflet sa fii bine! imi pare asa rau ca trebuie sa treci prin asta.
Maria, imi pare rau pentru ziua 1! Te imbratisez
Andreea, iti tin pumnii!!! Haaai cu testu pozitiv!!! sa ramana temperatuta sus!
Georgiana, bine ai venit si sedere cat mai scurta! Eu zic ca e foarte devreme pentru test de urina dar iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Sa ne tii la curent. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/16/2020 Mesaje: 14
| Sisi2 wrote:Irina, iti doresc sa treci cat mai repede peste toata aceasta situatie. Sper din suflet sa fii bine! imi pare asa rau ca trebuie sa treci prin asta. Maria, imi pare rau pentru ziua 1! Te imbratisez Andreea, iti tin pumnii!!! Haaai cu testu pozitiv!!! sa ramana temperatuta sus! Georgiana, bine ai venit si sedere cat mai scurta! Eu zic ca e foarte devreme pentru test de urina dar iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Sa ne tii la curent.
Va mul?umesc mult,fetelor! Va tin la curent! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
|
Sunt bine! Mul?umesc de întrebare,Otilia! Am aflat de la prima morfologie la 12 saptamâni ca o sa avem un baie?el ?i baie?el ramâne pt ca am facut ?i un test genetic. |
|
| Andreeax wrote:
Sunt bine! Mul?umesc de întrebare,Otilia! Am aflat de la prima morfologie la 12 saptamâni ca o sa avem un baie?el ?i baie?el ramâne pt ca am facut ?i un test genetic.
Sa fie sanatos!Sarcina usoara in continuare! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sisi, nu e bai. Sunt ok. Pot spune chiar ciudat de ok ma cam morcovisem dupa testul negativ de?i mi-o facusem cu mana mea Andreea, felicitari pentru baie?el! iar în legatura cu chart-ul meu, am zile la birou când îl deschid ?i fac "analiza pe text" Acum de sarbatori ca e ?i sotul acasa pana în ianuarie ma gândesc ca putem sa încercam mai des. Câteodata mi-e ciuda ca am impresia ca nu prestam cât trebuie, dar asta e situa?ia..
LE: după ce am avut atâtea perioade în care ciclul a durat peste 70 zile, acum chiar ma bucur ca îmi vine aproape ca inainte
LE2: știu ca suna puțin aiurea, dar exista vre-un aplicator de ovule sa cumpăr de la farmacie? În perioada asta e puțin "incomod" cu ovulele. Având în vedere ca arata ca niște pastile obișnuite capsulate, pe care trebuie sa le umezesc înainte de a le baga și devin super alunecoase. Iar în zilele astea habar nu am cum puii mei sa le bag, dacă ma înțelegeți ce vreau sa spun |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1288
| Maria din cate stiu era Canesten avea aplicator, separat nu stiu sa existe dar poti intreba la farmacie poate ai noroc.
Bun venit si ?edere cat mai scurta fetelor noi.
Irina îmi pare nespus de rau prin ceea ce treci,sper sa fie totul bine intr-un final
Carlita ma bucur ca esti bine.
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Aleahim wrote: Ooof Irina.Maine mergi la medic? Sper sa scapi o data, ca e prea mult pt sufletul tau
Da azi merg la medic.. am niste emotii.. este mult, dar sti cum e, cand simti ca nu mai poti mai poti un pic |
|
| Georgiana bogdan wrote:Stiu asta, dar sunt foarte nerabdatoare o sa l repet maine cu prima urina! Sper sa fie cu ochi?ori! Ai repetat azi? |
|
| Andreeax wrote: Bine ai venit si ?edere cât mai scurta pe aici! A?a arata ?i testul meu dar eu eram in 9 dpo ?i din ce în?eleg de la tine e?ti doar in 5-6 dpo ceea ce e prea devreme ?i improbabil sa po?i avea un test pozitiv. Poate ai ovulat mai devreme decât crezi. Eu as zice sa faci un beta sa scapi de îndoieli. Î?i ?in pumnii. Irina,sper sa scapi cât mai curând de toate astea,e crunt ce ?i se întâmpla! Maria,tot timpul î?i deschid chartul ?i te citesc! Vine ea ?i ziua ta! Andreea,înca nu e ro?u,mai sunt speran?e. Î?i ?in pumnii. Multumesc Andreea |
|
|