|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2020 Mesaje: 25
| Maria.mmh wrote:Aoleu...ma ia panica numai cand ma gandesc Sanii m-au durut cam rau ciclul asta, s-a calmat durerea cateva zile, iar acum de ieri de cand au inceput si transpiratiile, ma dor din nou Am avut cateva crampe , am zis ca gata o sa imi vina, apoi au disparut. Am un afurisit de test acasa dar vreau sa uit de el, parca vad ca fac testul si la 2 zile vine menstruatia , ca asa mi se intampla mereu
Eu zic sa faci testul, poate ai o surpriza Daca ar fi sa fie ceva, s-ar vedea cred eu |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Happy22 wrote:Eu zic sa faci testul, poate ai o surpriza  Daca ar fi sa fie ceva, s-ar vedea cred eu
Am unul de la Trussa, nu stiu ce sensibilitate are. As mai sta totusi pana miercuri-joi, parca am o retinere asa sa il fac..nu stiu de ce |
|

|
Atunci sigur ma intelegi de ce am o retinere in a-l face |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 780
| Maria.mmh wrote:Am unul de la Trussa, nu stiu ce sensibilitate are. As mai sta totusi pana miercuri-joi, parca am o retinere asa sa il fac..nu stiu de ce
Il faci când simti... noi iti tinem pumnii oricum ! Eu îl faceam deja ca nu is rabdatoare deloc! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Fetelor, pe mine m-au sunat de la clinica azi si mi-au spus ca doctorul nu mai poate ajunge si m-au reprogramat pt vineri :(((. Iar stau 5 zile cu stres, Sa imi mai fac un Beta pana atunci? Voi ce ziceti ? |
|

| Miri08 wrote:Fetelor, pe mine m-au sunat de la clinica azi si mi-au spus ca doctorul nu mai poate ajunge si m-au reprogramat pt vineri :(((. Iar stau 5 zile cu stres, Sa imi mai fac un Beta pana atunci? Voi ce ziceti ?
Miri, in ce sunt valorile tale de la semnatura? Stiam ca beta se repeta la 48 ore. Eu zic sa stai linistita pana vineri, cred ca mai mult te stresezi cu beta |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| Miri, la ce beta ai nu cred ca e cazul sa repeti, doar daca te ajuta pe tine sa te linistesti Maria cand faci testul ? astept si eu cu sufletul la gura !
|
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Maria.mmh wrote:Aoleu...ma ia panica numai cand ma gandesc Sanii m-au durut cam rau ciclul asta, s-a calmat durerea cateva zile, iar acum de ieri de cand au inceput si transpiratiile, ma dor din nou Am avut cateva crampe , am zis ca gata o sa imi vina, apoi au disparut. Am un afurisit de test acasa dar vreau sa uit de el, parca vad ca fac testul si la 2 zile vine menstruatia , ca asa mi se intampla mereu Si pe mine |
|

| freya1 wrote:Miri, la ce beta ai nu cred ca e cazul sa repeti, doar daca te ajuta pe tine sa te linistesti Maria  cand faci testul ? astept si eu cu sufletul la gura !
Nu stiu.. parca m-ati facut sa ma gandesc daca sa ma opresc la farmacia de la scara sa iau un ultrasensibil |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1554
| Miri,cum zice ?i Freya,la ce beta mare ai nu mai are rost sa mai faci analiza dar daca pe tine te lini?te?te asta nu te împiedica nimic.
Maria,Andreea ,va ?in pumnii!
Irina,îmi pare rau ca trebuie sa treci prin asta,?i-am citit zilnic evolu?ia dar efectiv am fost fara cuvinte! Fii tare! Te imbratisez. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andreeax wrote: Miri,cum zice ?i Freya,la ce beta mare ai nu mai are rost sa mai faci analiza dar daca pe tine te lini?te?te asta nu te împiedica nimic. Maria,Andreea ,va ?in pumnii! Irina,îmi pare rau ca trebuie sa treci prin asta,?i-am citit zilnic evolu?ia dar efectiv am fost fara cuvinte! Fii tare! Te imbratisez. Multumesc, cum merge la.tine? |
|

| Maria.mmh wrote:Miri, in ce sunt valorile tale de la semnatura? Stiam ca beta se repeta la 48 ore. Eu zic sa stai linistita pana vineri, cred ca mai mult te stresezi cu beta
Eu am repetat in 2 zile consecutive ca eram speriata ca sunt prea mari valorile. Cred ca aveti dreptate si nu mai repet beta.O sa incerc totusi sa gasesc o clinica sa fac o eco mai devreme de vineri ca sa stiu ca e totul ok sa ma linistesc , Multumesc fetelor
Maria asteptam testul cand esti tu pregatita. Sa fie cu 2 liniuteeeeee Cand ai avut ultima menstruatie?Cred ca ai spus dar probabil am uitat |
|

| Andreea , asteptam si testul tau . Poate luna asta e cu noroc si vedem multe liniutee |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3099
| Beta de azi 587.. undeva creste |
|

| Irinan wrote:Beta de azi 587.. undeva creste Cand ai urmatoarea ecografie? E ciudat ce se intampla.Sper sa fii ok totusi si sa nu fie extrauterina |
|
|