|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Felicitari Carlita! Ma bucur mult pt tine! |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3020
| Castanuta wrote:Felicitari Irina! Felicitari Carlita! Imbratisari ?i mult optimism va trimit Multumim |
| MariaS wrote:Carlita te felicit pt beta, iti doresc sarcina usoara si la termen Irina iti tin pumnii pt maine, o sa fie bine vei vedea Fetelor aveti incredere in bobitele voastre si va vor rasplati cu multa bucurie Multumesc Maria. Daca n as avea atatea pierderi as sta mai linistita, dar stiu ca de data asta va fi bine |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2373
| Irinan wrote:Multumesc Maria. Daca n as avea atatea pierderi as sta mai linistita, dar stiu ca de data asta va fi bine
Irina, ai recoltat pt beta azi? Cum esti? |
| Maria.mmh wrote:Irina, ai recoltat pt beta azi?  Cum esti? Da, am recoltat. Astept rezultatul dupa 5, azi sunt ok, nu mai am scurgeri. Ms de intrebare |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2780
| Irinan wrote:Da, am recoltat. Astept rezultatul dupa 5, azi sunt ok, nu mai am scurgeri. Ms de intrebare Doamne-ajuta! Asteptam vestile bune! |

| Irinan wrote:Da, am recoltat. Astept rezultatul dupa 5, azi sunt ok, nu mai am scurgeri. Ms de intrebare
Doamne ajuta sa fie totul bine ! Sa ne dai de veste |
| maria2013 wrote: Doamne-ajuta! Asteptam vestile bune!
Doamne ajuta |
| Maria.mmh wrote:Doamne ajuta sa fie totul bine ! Sa ne dai de veste
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| carlita wrote:Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron. Carlitooo, nu ai idee ce emotii mi ai creat !!!Ai reusit, în sfârșit!!!Te felicit din toata inima Sigur v a fi bine !Sarcina cat mai ușoară pâna la termen!
|
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Buna dragele mele ! N am mai intrat demult ....m am bucurat de minunea din viata mea, sincer nu ca nu as fi avut timp însa stau si o privesc si atunci cand doarme...Nu ma pot satura de ea avem 2 lunite si ..deja!!! Nici nu stiu cand a trecut timpul...Am intrat sa va salut , sa va spun sa continuati sa luptati pt îndeplinirea celei mai mari împliniri...va îmbratisez cu drag! Felicitari tuturor celor cu 2 liniute si celor care au sarit gardul ! |
|

| Dxc wrote:Buna dragele mele ! N am mai intrat demult ....m am bucurat de minunea din viata mea, sincer nu ca nu as fi avut timp însa stau si o privesc si atunci cand doarme...Nu ma pot satura de ea  avem 2 lunite si ..deja!!! Nici nu stiu cand a trecut timpul...Am intrat sa va salut , sa va spun sa continuati sa luptati pt îndeplinirea celei mai mari împliniri...va îmbratisez cu drag! Felicitari tuturor celor cu 2 liniute si celor care au sarit gardul !
Nu-mi vine sa cred Chiar mai devreme ma gandeam la tine, am tot cotrobait azi prin vechile casute si te vazusem prezenta acolo si ma intgrebam ce faci Sa cresteti mari si sanatoase |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3768
| Mihaela14 wrote:Carlita felicitari din suflet!!!  Ai tras mult sa ajungi aici,eu sunt sigura ca va fi totul bine.  Am intrat special pentru testul tau pozitiv Multumesc mult, Mihaela! TE-am urmarit si eu si reusita ta imi da curaj si mie! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3768
| Flore, da, am reusit sa am 1 test pozitiv. Sper sa fie bine si pe mai departe, dar sincer iti spun ca inca nu ma pot bucura pe deplin. E ceva timp de cand nu ne-ai mai scris, sper ca esti bine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Irinan wrote:La multi ani pt printesa ta Laura
Mul?umim! |
|
|