|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| La multi ani pt printesa ta Laura |
| Happy22 wrote:Felicitari Irina!! Sarcina la termen iti doresc Multumesc happy |
| Miha1989 wrote:Felicitari Carlita si Irina, ma bucur tare mult pt voi, se pare ca anul asta a fost anul bebelusilor, va doresc tuturor rand pe rand sa sariti gardul. Va imbratisez Multumesc mult Miha |
| Raza wrote:Irina si Carlita, felicitari! Ma bucur pentru voi mai ales ca stiu cat de mare a fost dorinta! Noi restul venim din urma cu viteza! Fetele cu frica de FIV, nu va speriati ca nu e de ce. Mai stresante sunt toate investigatiile pana ajungi acolo, dar cu acestea sunteti deja familiarizate. Doamne ajuta sa ne tinem cu toate puiutii in brate cat de curand!
|
| carlita wrote:Ti-l ofer cu draga inima! Happy, Miha, RAza, Fetelor, stati sa plec ca au iesit rezultatele si pare mic progesteronul 25,7 nmol/L. DAca trebuie in ng, imi iese 8,08. Beta e 41,86. Beta e foarte bun Carlita, felicitari, cat despre progesteron sigur iti va suplimenta.. sigur o sa fie bine ma bucur mult pt tine |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Irina,tu mâine faci beta2,nu? Î?i ?in pumnii! |
| Andreeax wrote:Irina,tu mâine faci beta2,nu? Î?i ?in pumnii!
Da, dimineata recoltez pt beta 2.. sunt increzatoare, dimineata vreau sa repet un clear blue digital. Ar trebui sa mi arate 2-3 la varsta sarcinii. Azi a fost o zi grea si lunga, m am trezit de dimineata cu o scurgere maronie, care a persistat toata ziua ,plus ceva dureri de burta. Am contactat medicul, iau 2 arefam de 200 pe zi acum. La eco nu are ce sa vada momentan. Abia azi am 4s.. of, greu e. Stiu ca sunt normale scurgerile maronii la inceputul sarcinii, dar eu cu istoricul meu, suflu si n iaurt. Vedem maine la beta acum |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Irinan wrote: Da, dimineata recoltez pt beta 2.. sunt increzatoare, dimineata vreau sa repet un clear blue digital. Ar trebui sa mi arate 2-3 la varsta sarcinii. Azi a fost o zi grea si lunga, m am trezit de dimineata cu o scurgere maronie, care a persistat toata ziua ,plus ceva dureri de burta. Am contactat medicul, iau 2 arefam de 200 pe zi acum. La eco nu are ce sa vada momentan. Abia azi am 4s.. of, greu e. Stiu ca sunt normale scurgerile maronii la inceputul sarcinii, dar eu cu istoricul meu, suflu si n iaurt. Vedem maine la beta acum Succes! E posibil sa fie sânge oxidat, ramas de la implantare. |
| maria2013 wrote: Succes! E posibil sa fie sânge oxidat, ramas de la implantare.
Multumesc...M am gandit si eu la asta. Mai ales ca azi trebuia sa fie ziua 1.. sigur o sa fie bine. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Felicitari Irina! Felicitari Carlita!
Imbratisari ?i mult optimism va trimit |

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Carlita te felicit pt beta, iti doresc sarcina usoara si la termen
Irina iti tin pumnii pt maine, o sa fie bine vei vedea
Fetelor aveti incredere in bobitele voastre si va vor rasplati cu multa bucurie |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| carlita wrote:Multumesc frumos, Lili! Pupici si de la mine pt voi! Acum realizez ce a trecut timpul, tu ai deja baiat mare. SA va fie sanatos! Mul?umesc pt pupici Daaaa am baiat mare 3 ani ?i aproape 10 luni nici mie nu îmi vine sa cred cât a crescut.... acum când îi mai zic ca e mic, îmi zice mami sa nu mai zici ca eu sunt mic pt ca râde lumea de mine.. eu sunt baietel mare pff facem ?i gradi online super greu..... de mult te urmaresc ?i a?teptam ziua asta de mult timp întram un pic citeam un pic sa vad ce mai faci ?i ie?eam ma bucur foarte mult pt tine... sa fi?i sanato?i ?i sa dea DD sa treaca timpul repejor ?i sa î?i ?ii minunea în bra?e.... ?tiu cum este |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Ei mergeam pe strada ?i vorbeam singura dupa testul pozitiv...... se uita lumea la mine ca la nebuni |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Carlita felicitari din suflet!!! Ai tras mult sa ajungi aici,eu sunt sigura ca va fi totul bine. Am intrat special pentru testul tau pozitiv |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Irinan wrote:Multumesc Mihaela.. si tie sa ti traiasca flacaul
|
|
|